"Călăul"

Від EvaAse

7.4M 286K 20.6K

CARTE NEEDITATĂ " Dacă nu exprimi vreo emoție, nu înseamnă că nu trăiești una. " Megaloman. Acerb. Ardent... Більше

"Călăul"
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Capitolul 45
Capitolul 46
Capitolul 47
Capitolul 48
Capitolul 49
Capitolul 50
Capitolul 51
Capitolul 52
Capitolul 53
Capitolul 54
Capitolul 55
Capitolul 56
Capitolul 57
Capitolul 58
Capitolul 59
Capitolul 60
Capitolul 61
Capitolul 62
Capitolul 63
Capitolul 64
Capitolul 65
Capitolul 66
Capitolul 67
Capitolul 68
Capitolul 69
Capitolul 70
Capitolul 71
Capitolul 72
Capitolul 73
Capitolul 74
Capitolul 75
Capitolul 76
Capitolul 77
Capitolul 78
Capitolul 79
Capitolul 80
Capitolul 81
Capitolul 82
Capitolul 83
Capitolul 84
Capitolul 85
Capitolul 86
Capitolul 87
Capitolul 88
Capitolul 89
Capitolul 90
Capitolul 91
Capitolul 92
Capitolul 93
Capitolul 94
Capitolul 95
Capitolul 96
Capitolul 97
Capitolul 98
Capitolul 99
Capitolul 100
Epilog
Nota autorului
6M
Alt Browns

Capitolul 25

86.7K 2.8K 62
Від EvaAse

                                                     ”Visul ...”

(2 săptămâni mai târziu)-Max povestește:

 Am văzut-o cum a intrat pe ușă iar eu m-am ridicat rapid de pe canapeaua din piele neagră. Nu i-a dat mult să ajungă în fața mea , din doi pași ea deja se afla față în față cu mine. Am privit-o ca mai apoi să-i cuprind șoldurile cu ambele mele mâini și să o trag cu forță spre mine așa lipindu-ne piepturile. Dintr-o mișcare i-am devorat buzele ei rozalii simțindu-le gustul.

”Mi-a fost atât de dor de tine…” i-am șoptit în timpul sărutului iar ea a chicotit ușor.

”Și mie mi-a fost dor de tine.” A răspuns și am zâmbit ca mai apoi să-mi mai presez o singură dată buzele de buzele ei.

Am cuprins-o la brațe iar ea și-a îngropat capul în pieptul meu.I-am sărutat creștetul capului ca mai am să-mi strâng brațele în jurul trupului ei micuț și firav.

”Mi-ai lipsit,Maria…” am spus  și în … momentul următor mă aflam în mijlocul patului meu din camera mea transpirat și speriat. Fuck,ce coșmar! Serios din nou ea? Este a treia oară când o visez în 2 săptămâni. Mi-am scuturat capul buimac și m-am uitat la ceasul de pe noptieră ce indica doar 08:30.Îmi trântesc capul în pernă dar se pare că nu voi mai dormi,având în vedere telefonul meu ce vibra ca un nebun pe noptieră. Mă chinui să mă întind și să prind telefonul în mană. L-am strâns puternic și l-am tras mai aproape pentru a vedea cine mă sună așa devreme. Numele Kevin era pe ecran și mă strâmb vrând să închid dar realizez că n-am vorbit cu el de ceva vreme,nu prea am vrut să-i răspund la telefon.

”Alo?” Spun somnoros și-l pot auzi cum respiră.

”În sfârșit..” spune și parcă-l văd cum îți trece mâna prin păr. Zâmbesc ușor și dau din cap.

”Bună,Kevin!” adaug râzând.

”Bună și la mulți ani,prietene!” spune și fața-mi cade. Ce dracu are? Stai,oh,azi e ziua mea. Dar cum a trecut timpul atât de repede fără să-mi dau seama.

”Oh,am și uitat. Mersi,asta ar trebui să-ți răspund,nu?…” întreb iar el râde în hohote.

”Pe bune,omule,ai uitat că azi e ziua ta de naștere,moșule împlinești 22 de ani.” Afirmă și-mi lipsesc o palmă de frunte.

”Chiar nu trebuia să-mi amintești.” Adaug ironic și mă ridic din pat căutându-mi un schimb de haine prin dulap.

”Și faci cinste?” întreabă și bag de seamă că nu ne-am mai văzut de 2 săptămâni. Zilele astea departe de apartament,Kevin,Emma,gașcă și chiar Maria, nu prea mi-au prins bine deși asta am crezut la început.

”Bine … fie,în seara asta la Wild. Vă vreau pe toți acolo,fac cinste.” Spun și-mi dau cu greu tricoul jos.

”Chiar toți? Și Bryan? Tina?” întreabă și oftez. De ce nu i-aș chema,facem parte din aceeași gașcă de prieteni.

”Sigur.” Îi răspund și imediat mintea îmi fuge la Maria. Fata asta nu mi-a ieșit din cap nici măcar o clipă. Tot țopăie pe acolo nestingherită. O vreau și pe ea acolo,trebuie să o văd și așa după cinste revin la tata. Încă nu-l pot lăsa pur și simplu,ba chiar și-a luat câteva zile libere și-a stat cu mine.

”Și … ea?” mă întreabă și râd.

”Da și ea,pe toți vă vreau diseară în club la ora 22:00. Vă aștept acolo!” spun și închid după ce-l aud cum își ia la revedere.

După ce închid telefonul cobor jos și-l zăresc pe tata cum lua singur micul-dejun.

”Bună dimineața!” spun frecându-mă la ochi și mă așez pe scaunul din capătul mesei,acum stând față în față cu domnul Ian.

”Bună dimineața!” răspunde în cele din urmă și decid să vorbesc cu el despre seara asta,vreau să știe ce vreau să fac pentru a nu-l surprinde.

”Și cum te simți tinere la 22 de ani?” mă întreabă și râd încet. Asta mi-a spus și anul trecut când m-am trezit cu el la ușa mea,pe vremea când locuiam cu Kevin când am împlinit 21 de ani,când mama a uitat să-mi ureze la mulți ani în aceeași zi și am primit a doua zi un mesaj unde și-a cerut scuze că a uitat. Ce mamă uită ziua fiului ei?

”Bine,mulțumesc.” Așa este felul lui de a-mi spune *La mulți ani,fiule!* Întotdeauna am apreciat felul nonconformist și unicat de a face un lucru. Oamenii de vârsta lui și-ar pierde mânca zilele prin birouri și firme,pe când tatăl meu își pierde zilele cu vestitul lui club de lux.

”Hm,și ce vrei să faci de ziua ta?” mă întreabă și hotărăsc să-i spun de dorința mea din seara asta.

”Păi în seara asta ies cu gașca în club.” Decid și-i ofer răspunsul ca mai apoi să-l văd zâmbind ciudat. Omul acesta ce mai plănuiește de data asta oare?

”Și i-a spune-mi tu mie,Mia face parte din gașca ta de prieteni?” întreabă iar eu apuc cu două degete o bucată de cașcaval și s-o bag în gură.

”Tu ai ceva cu Maria?” îl întreb și ridic din sprâncene continuând mestecatul cașcavalului. Omul acesta mă tot întreabă de ea de când stăm sub același acoperiș.

”Nu știu cine are ceva cu ea,eu sau tu? Oricum,abia aștept că o văd diseară și ia de-aici cadoul meu pentru tine.” Spune și-mi aruncă pe masă un set de chei de mașină. Mă holbez puțin la el ca mai apoi să realizez ce-a făcut.

”Nu spune că …” spun și oftez.

”E chiar în față parcată.” Spune iar eu îmi scutur capul.

”N-ai ce face cu banii?” îl întreb și mă ridic nu înainte să-mi iau paharul cu apă în mână. Privirea lui mă ațintește ca mai apoi să se ridice de pe scaun și să pornească pe canapeaua din sufragerie. Sunt surprins de doamna care vine să strângă masa. Sunt distrat din conversația cu tata de doamna care încearcă să nu facă mare zarvă cu vesela de pe masă și fără să gândesc ce fac,încerc să o ajut,ducându-i o parte din vase în chiuveta din bucătărie. O surprind dând apreciativ din cap și mimând un mulțumesc,iar eu îi zâmbesc drept răspuns.

Seara

După nereușita încercare de a-mi face un nod la cravată o las baltă și o arunc pe pat ca mai apoi să decid ce cămașă să port:albă sau neagră? Cuprind în mână umerașul negru cu cămașa mea albă și mă uit atent la el,la naiba grea decizie.

”Eu spun cea neagră,e mai pe stilul tău.” Tata spune din tocul ușii ceea ce mă face să mă întorc și să-l privesc în ochi. Era îmbrăcat ca patru ace cu un costum gri bine călcat și o cămașă descheiată la gât fără cravată. Arăta bine de tot.

”Știi fata aia îmi aduce aminte de mama ta. Nu fizic deoarece Mia este șatenă cu ochi negri ci felul ei de-a fi. Pare așa sensibilă,exact ca mama ta.” El murmură din ușă și mă reîntorc cu cămașa mea neagră în mână pentru a-l privi atent cu o    tentă de iritare în privire.

”Aveam vârsta chiar era mai tânăr când m-am căsătorit cu mama ta. Era așa tânără și frumoasă,frumoasă ca și acum  doar că nu eu sunt cel de lângă ea.”

L-am privit atent și i-a urmărit gestul care l-a dat de gol,și-a dus mâna la ceafă oftând. Îi părea rău.

”Știi tată,acum e prea târziu pentru regrete.” Spun și plec spre baie.

După ce fac un duș rapid și-mi trag cămașa pe mine îmi iau cheile de la noua mea mașină cică și plec spre ieșire. Tata se pare că a plecat înainte,e deja însă 21:30 iar ei sosesc acolo la 22:00.Ea va fi acolo la fix și … îmi scutur capul și deschid portieră intrând în mașină. La scurt timp mă aflam deja în fața clubului. Îi salut pe cei 4 bodyguarzi și intru pe ușa imensă a clubului. Era deja aglomerat așa că fac semn să mi se ocupe un loc mai retras și încăpător.Mă îndrept cu pași lenți spre bar și-l privesc pe tipul blond Ely pregătind o băutură.

”Salut,omule!” spun și bat palma cu el.

”Ia uite cine e aici.” El spune și râde către mine oferindu-i tipului din treaba mea o băutură. ”Și la mulți ani!” spune și pe bune și el știe de asta?

”Mersi,” afirm și îmi caut prietenii din priviri până văd un grup vesel venind către bar. Ok,acum e acum.

” Știi tipa asta ar trebui să fie ilegală.” Ely spune și-și aruncă privirea asupra fetei îmbrăcată într-o rochie neagră fără bretele din dantelă neagră ușor lărguță de la abdomen în jos.

”Ely,serios?” spun și mă uit la el insistent.

”Omule,am iubită,știi doar spuneam că ar trebui să fie ilegală pentru cineva anume.” Spune și știu că face referire la mine. ”Să nu crezi că nu știu că ai plecat cu ea în seara aia.” Adaugă și râde ca mai apoi să se îndepărteze de bar. Gașca se apropie frenetic și-i văd pe toți aici,nimeni nu lipește,chiar și Bryan a venit și e îmbrăcat la patru ace într-un costum negru cu o cămașă albă descheiată la gât.

”Ia uite cine ne-a așteptat.” Kevin spune și mă îmbrățișez frățește cu el. Ochii încă nu o părăsesc pe Maria care pare ușor intimidată ca mai apoi să-mi ațintesc privirea la restul fetelor toate îmbrăcate elegant.După ce m-am salutat cu toți mai puțin cu ea,Emma mi-a întins un cadou într-o cutie neagră.

”Asta este din partea noastră.” Spune iar eu mă uit insistent. Nu-mi plac cadourile dar oricum cum am fost învățat ,fiecare gest merită apreciat. Dau din cap și le fac semn să ne retragem într-un loc mai puțin gălăgios.Ajunși deja la locul menajat ne așezăm în așa fel încât să ne vedem toți,eu mă aflam între Tina și Mark iar

Maria stătea în dreptul lui Bryan și lângă Emma,oricum tot mai bine îi stă cu fața spartă. Și nu-mi place că stă așa aproape de ea,îl văd cum o soarbe din priviri și încerc să-mi regulez respirația mult prea agitată.

”Drăguț cadoul de la domnul Ian.” Tina adaugă de lângă mina iar eu îmi dau ochii peste cap. Pe ea de ce am chemat-o? De ceva vreme și-a schimbat atitudinea,e mult mai insistentă decât de obicei,când tot ce voia era să vadă ce culoare avea lenjeria mea de pat.

”A întrecut limitele ca de obicei.” Spun sictirit și-o surprind pe Maria cum mă privește atentă. Mă uit la ea și-n momentul următor este distrasă în discuție de către idiotul de Bryan. Tipul acela merită aruncat de la etaj. Altă persoană pe lista mea pe care ar trebui să le arunc de la etaj. Rânjesc la ideea genială și văd chelnerul cum ne aduce băuturile. Dau apreciativ din cap și mă întreabă dacă mai doresc ceva iar eu ajung să-i spun că totul e bine așa.

Nu a durat mult până când l-am văzut pe Bryan cum a invitat-o la dans,ok,tipul acesta trece limitele. Maria îi acceptă invitația și pleacă împreună pe ringul de dans însoțiți de Jane și Scott. Îi pierd prin mulțime și decid să mă calmez mai ales că tata se apropia de noi cu un pahar de șampanie în mână.

”Și ia priviți ce de lume!” Spune iar restul găștii se ridică pentru a-l saluta. Prietenii mei sau așa zișii mei prieteni aveau o legătură de prietenie mult mai normală cu tata decât cu mine. Tata se așează în dreptul meu ca mai apoi eu să o ațintesc pe Maria cu privirea pe ringul de dans în brațele lui Kevin. Deodată amintirea cu mine și ea pe ringul de dans mă inundă și-mi aduc aminte orice detaliu.

*FlashBack*

O privesc câteva clipe în ochi ca mai apoi să o iau de mână și s-o conduc spre ringul de dans. Melodia asta nu-i prea bună pentru un dans așa că ridic mâna și-i ordon DJ-ului să o schimbe în ceva mai lent. Ajunși în mijlocul ringului înconjurați de alte cupluri îi iau mâinile și i le conduc spre gâtul meu. După câteva secunde o surprind de o siguranță nestingherită și-și strânge mâinile în jurul gâtului meu.O apuc sigur de șolduri și mă apropii enorm de tare de ea,e așa frumoasă în seara asta ca în fiecare zi. Îi zâmbesc iar ea își lasă capul pe umărul meu iar eu îi sărut ușor umărul,ea rămâne blocată și-și ridică capul ca mai apoi să mă privească uimită. Continui și-i presez un urme pe gât,îi simt pulsul și cum emoțiile o invadează,acum vreau mai mult de la ea decât de obicei și nu știu dacă e de vină alcoolul pe care l-am băut în exces. O sărut pe maxilar ca mai apoi să-mi continui linia de săruturi până pe colțul gurii și pe nas.

*End FlashBack*

Îmi scutur capul ca mai apoi să realizez ce tocmai făcusem în acea seară,cum de nu mi-am adus aminte până acum? Continui să o privesc iar tata îmi atinge umărul și mă trezește.

”E frumoasă,nu?” mă întreabă și știu că face referire la Maria. Deja mă disperă cu insistențele lui. Și ce naiba vrea să fac? Să mă duc la ea și să i-o iau lui Bryan din brațe și se dansez cu ea? Da,aș face asta dar nu o fac. Îl privesc și asta îmi aduce aminte de discuția noastră din seara asta în legătură cu mama și Maria,că ar semăna. Mama nu m-a sunat dar probabil a uitat și … nu mai contează,s-a mai întâmplat și probabil mâine voi primi un mesaj de la unde își cere scuze și blah-blah-blah. Scutur din cap iritat de întrebare și o surprind pe Maria cum merge către bar așezându-se singură pe un scaun înalt discutând cu Ely. De când ăștia au devenit prieteni? Bryan se apropie de noi cu un zâmbet satisfăcut și pe bune dacă nu i-aș sparge fața.

”Vreau și eu o băutură de la bar.” Tata spune și mă întorc către el pentru a-i privi ochii cu tentă de albastru. Omul acesta ce dracu' vrea? Cu chiu și vai mă ridic și pornesc spre bar urmărit de privirea găștii. Merg încet până când ajung în dreptul barului și-i spun lui Ely:”O băutură pentru tata.” El dă din cap și zâmbește cu subînțeles ca mai apoi să o observ pe Maria cum își consumă sucul de struguri. Nu spune nimic și nici eu nu o fac,însă Ely are chef de discuții cu ea:

”Și cum de te-a lăsat iubitul singură?” o întreabă iar Maria își ridică capul din telefon. Se încruntă ușor și-mi dau seama de întrebarea cu subînțeles pe care i-a adresat-o.

”Iubit? Cine,tipul din ringul de dans?” întreabă la fel de mirată iar tipul blond o aprobă din cap zâmbind ca mai apoi să adauge ”Chiar el. Ce,nu e iubitul tău?” Ea se strâmbă iar eu încerc să nu zâmbesc măcar.

”Nu e iubitul meu.” Spune și oftează.

”De ce nu? Nu e genul tău?” Ely continuă jocul iar Maria râde ușor fără a spune nimic.

Продовжити читання

Вам також сподобається

Vândută! Від Soricel112

Короткі історії

158K 6.7K 20
¤Toată lumea spune că părinţii îţi vor doar binele!Atunci de ce ai mei m-au vândut?¤ Această întrebare îmi vine zilnic în minte.Dacă părinţilor mei l...
3.9K 348 28
Un criminal bântuie pe străzile din Seattle. A făcut numeroase victime, dar este de negăsit. Detectivul Dylan Brown se ocupă de caz. In momentul în c...
334K 18.4K 26
Katherine Pierce este luata in vizor de cel mai cunoscut si periculos mafiot din zona. El este total innebunit dupa ea si tot timpul ii urmareste ori...
25.1K 3.4K 43
- Așa sunt basmele. Nu poți săruta personajul negativ. - Putem inventa un basm în care ambele personaje trăiesc fericite până la adânci bătrâneți. ...