Sahra

By Merfck

6.2M 78.4K 10.3K

- 19 Mayıs 2015 tarihinde yayımlanmaya başlanmıştır - Yaşayacağım hayatı biliyor olsaydım yine doğmak ister m... More

- 1. Bölüm: GİRİŞ -
- 2. Bölüm -
- 3. Bölüm -
- 4. Bölüm -
- 5. Bölüm -
- 6. Bölüm -
- 7. Bölüm -
- 8. Bölüm -
- 9. Bölüm -
- 10. Bölüm -
- 11. Bölüm -
- 12. Bölüm -
- 13. Bölüm -
- 14. Bölüm -
- 15. Bölüm -
- 16. Bölüm -
AÇIKLAMA 💖💖
5 KİŞİYE SAHRA HEDİYE 🙌🎉
DUYURU

ARI KOVANI [Yeni Kitap]

6.2K 128 41
By Merfck

-Giriş-
Kaybedecek hiçbir seyim yoktu. Yanıma sadece canımı ve cesaretimi alıp çıktığım bu yol iniş ve çıkışlarla dolu, bolca çetrefilliydi. Elimde sadece hayatım kalmıştı ve göğsümdeki nefesi korumak ilk görevimdi.
İlk görev bu kadar zorken bir sonrakileri düşünmek beni korkutmaya yetmiyordu. Oysa elimde korkacak bir şeylerimin olması belki de en büyük arzumdu. Belki de yanılıyordum, korktuğum bir şeyler vardı. Belki de kendimden korkuyordum, yapamayacaklarımdan korkuyordum ve başarısızlığa uğramaktan deli gibi korkuyordum.
Yine de bomboş hissetmemin önüne geçmeme yetmedi. Çünkü bomboştum ve bu his daimi yoldaşım belki de tek arkadaşımdı. Bugün bile, koskoca bir ülkeyi ve yaşamımın ilk çeyreğini arkamda bırakırken geriye bakıp özlem duyabileceğim tek bir şey bile göremiyor olmak içimdeki, dibini bile görmekten aciz olduğum o kuyuya bir taş daha attı. Boşluk o kadar derindi ki taşın dibe vurup bir ses çıkarmasını beklemeye gerek dahi duymadım.
Vatan dediğim topraklardan yabani bir otmuşçasına kopartılmak bile bir şeyler hissettirmiyordu. Zaten hissetmeye değil, bilmeye ihtiyacım vardı ve benim bildiğim tek bir şey vardı. O da başarmam gerektiğiydi.
Çünkü bir diğer bildiğim şey ise ortalık daha da karışacaktı. Daha dünya kana, savaşa ve acıya doymamıştı. Ve gördüklerimin hiçbir zaman göreceklerimden daha kötü, göreceklerim ise gördüklerimden daha insaflı olmayacaktı. İste bu yüzden tek başımaydım.
Tek başımaydım ve ne gerekiyorsa yapacaktım.
Benden arı kovanına çomak sokmamın istendiğinin farkındaydım. Belki de arı kovanına sokulan çomak bendim.
Ben Hilal İleri.
Bu yoldaki kayıplarım en büyük kazançlarımdır.
Bu kayıplar adım, kimliğim, benliğim ve inandıklarım bile olsa...
🌸🌸🌸
Merhaba arkadaşlar, tekrar sizin karşınızda olmak gerçekten heyecan verici. Sahra raflarda yerini aldıktan sonra yeni bir hikaye yazıp yazmayacağımı merak ediyordunuz, işte karşınızdayım. Eğer bu kitabı buradan okumak isterseniz buradan yayınlayacağım fakat istemezseniz en azından giriş hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum. Kendinize müko bakın!
İnstagram: merve.albyrk1

Continue Reading

You'll Also Like

73.1K 8.8K 30
"Şunu sakın unutma; ruhları birbirine bağlı doğan insanlar, dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar, birbirlerini bulurlar ve bunu değiştirmeye hiç kim...
803K 48.3K 45
Hale, sosyal medyada yazdığı bir yorumun hayatını bu denli değiştireceğini nereden bilebilirdi ki.
6.1M 118K 85
"Elimden gelse hâli hazırda kenetlenmiş ellerimizden güç alıp onu bu evden kaçırırdım. Denizi görebileceğimiz bir yere giderdik belki... Hiç konuşmaz...
875K 36.7K 38
0545* Sizi "MAFYA" adlı gruba ekledi #Romantizm kategorisinde 1.Sıra✨ #3Ay kategorisinde 1.Sıra✨ #Siyah kategorisinde 1.Sıra✨ #Esir kategorisinde 1.S...