Láska z konského sedla

Da FLG_Angel

8.3K 444 6

Príbeh o Elizabeth ktorá sa skoro celý život venuje koňom. Má 17 rokov, jednu priateľku Lauru a koňa menom Ar... Altro

#1 (postavy)
#2
#4
#5
#6
#7
#8
#9
#10
#11
#12
#13
#14
*v policajnom aute*
#15
#16
#17
#18
#19
#20
#21
#22
#23
#24
#25
*Alex*
#26
#27
EPILÓG

#3

440 24 0
Da FLG_Angel

*Ela*

Už sú to 3 mesiace od začiatku školského roka. Niekoľko krát som stretla Mareka von, ale našťastie vždy bez jeho "partie kamarátov" a vždy som utiekla preč. Bol to celkom "fajn" chalan ale len bez jeho priateľov, ale aj tak som sa ho bála.

Bola som s Laurou von v neďalekom parku. Sedeli sme na lavičke a rozprávali sme sa o prázdninách. Počula som niečo šušťať v kroví, nestarala som sa a tak sme išly o kúsok ďalej. V tej chvíli vyšiel z krovia kôň. Bola to hnedo-biela kobyla a niekým na chrbte, ležal. Pod sebou mal len deku, inak bol bez sedla, ruky mal za hlavou a asi nad niečím rozmýšľal, do tváre som mu nevidela. Bolo to pre mňa dosť prekvapujúce keď som videla koňa v parku. Ten kôň prišiel za mnou a sťuchol do mňa a ja som sa zasmiala a Laura tiež. Keď nás počul, ten na koni, sadol si. Ja som stuhla strachom. Bol to Marek. Pozrel sa na mňa jemne usmial a odcválal preč. Bola som dosť prekvapená. Bolo to prvý krát čo som videla jeho úsmev a bol to aj najkrajší úsmev aký som videla. Ale bolo to divné bola som pripravená na to najhoršie ale nič mi nespravil a sa mi nevysmial.

*Marek*

Ležím na Leinom chrbte a rozmýšľam. Lea zastaví a počujem smiech. Sadnem si a vidím Elu ktorá tam sedí stuhnutá od strachu zo mňa. Pozrel som na ňu, jemne som sa usmial a odišiel som preč. Neviem čo to do mňa vošlo keď som sa na ňu tak pekne usmial. Veď mi je úplne ukradnutá. V škole ju šikanujem len kvôli tomu aby som zapadal, keďže ju tam šikanujú skoro všetci. Nestaral som sa a išiel ďalej. Snažil som sa na ňu a jej smiech zabudnúť, ale nešlo to. Tak som išiel na lúku si prevetrať hlavu.

*Ela*

"Emmm... Poďme radšej domov... Necítim sa zrovna najlepšie" povedala som Laure a išli sme každá svojou cestou.
Po hodine aj pol som konečne prišla domov, ako bolo zvykom bola som doma sama, ľahla som si do postele a čítala som si knihu. Coni sedel vedľa mňa a robil mi spoločnosť. Bol už večer a za oknom som videla svetlo spred druhého domu. Prišla som k nemu a videla ako niekto ten dom kúpil. Tešila som sa že konečne po dlhej dobe budeme mať susedov. Dúfala som že budú milý a budeme priateľmi.
O pár dní neskôr prišli auta s nábytkom a začalo sa sťahovanie. Už som bola nedočkavá aký susedia prídu.
Na druhý deň som sedela pri okne keď už prišli. Niesly krabice a kufre no videla som len dvoch a ešte jedného sedieť v aute. Podľa toho ako som videla bol to chalan a asi syn tých dvoch. Keď už niesli poslednú krabicu, videla som v nej niektoré mojím ukradnutým veciam podobné. Začala som sa báť že či to náhodou nie je ON. Ale keď jeho matka otvorila jeho dvere od auta a uvidela toho chalana, začala som sa strašne báť. Stačilo že ma Marek šikanuje v škole teraz​ budem šikanovaná aj doma. Rýchlo som zavrela okno, zatiahla záves a ľahla do postele. Začala som byť zúfalá. Nevedela som ako sa mu mám teraz vyhnúť keď už to bol problém predtým.

Continua a leggere

Ti piacerà anche

216K 5.8K 30
🔞 Warning: Môžu sa vyskytovať vulgarizmy alebo sexuálne či iné nevhodné scény. Čo sa stane,keď začne sedemnásť ročná Courtney s najväčším sukničkáro...
131K 8.4K 54
,,Nemôžem milovať vraha!" Zrevala som. ,,Môžeš, inak ťa zabije," zašepkal mi do ucha, stále mi na hrdle pritláčajúc čepeľ noža. Potom, ako Margo prer...
124K 4.1K 73
Láska, nenávisť a pomsta. Z toho nikdy nevzišlo nič dobré. ..... Riley je 18 ročné dievča, ktoré sa ocitne v nes...
346K 14.1K 73
SLOVAK VERSION! "Nestrelili by ste ma." "A to už prečo? Pretože som žena?" "Presne tak, vy...." Než stihol vetu dokončiť, môj prst tlačil spúšť a guľ...