"Călăul"

By EvaAse

7.4M 286K 20.6K

CARTE NEEDITATĂ " Dacă nu exprimi vreo emoție, nu înseamnă că nu trăiești una. " Megaloman. Acerb. Ardent... More

"Călăul"
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Capitolul 45
Capitolul 46
Capitolul 47
Capitolul 48
Capitolul 49
Capitolul 50
Capitolul 51
Capitolul 52
Capitolul 53
Capitolul 54
Capitolul 55
Capitolul 56
Capitolul 57
Capitolul 58
Capitolul 59
Capitolul 60
Capitolul 61
Capitolul 62
Capitolul 63
Capitolul 64
Capitolul 65
Capitolul 66
Capitolul 67
Capitolul 68
Capitolul 69
Capitolul 70
Capitolul 71
Capitolul 72
Capitolul 73
Capitolul 74
Capitolul 75
Capitolul 76
Capitolul 77
Capitolul 78
Capitolul 79
Capitolul 80
Capitolul 81
Capitolul 82
Capitolul 83
Capitolul 84
Capitolul 85
Capitolul 86
Capitolul 87
Capitolul 88
Capitolul 89
Capitolul 90
Capitolul 91
Capitolul 92
Capitolul 93
Capitolul 94
Capitolul 95
Capitolul 96
Capitolul 97
Capitolul 98
Capitolul 99
Capitolul 100
Epilog
Nota autorului
6M
Alt Browns

Capitolul 24

87.3K 2.8K 93
By EvaAse

                                                   ”Gelozie...”

   Ochii Tinei tunau a furiei și nervozitate. Eu am rămas nemișcată,văzându-l pe Max cum își continuă batjocora. Privirea celor din jur cereau o explicație însă eu nu eram în stare să le-o dau. Ce să le spun? Că am fost plecați la el acasă unde am povestit despre familiile noastre? Mă trezesc în momentul în care Tina mă ia dur de braț și mă trage în față îndepărtându-mă de Max. Îmi frec porțiunea roșie în momentul în care scap de mâinile ei și-i întâlnesc ochii roșii și furioși.

”Ce naiba ai?” întreb în cele din urmă.

  Nu spune nimic,ba chiar vrea să mă mai scuture puțin însă Max îi prinde mâna și i-o îndepărtează,privind-o urât. Mark face un pas și o ia pe Tina de umeri și se îndreaptă cu ea spre ieșire. Sunt confuză și totul se accentuează când în încăpere mai rămân doar eu,Max,Emma și Kevin. Privirea mea călătorea pe blonda din fața mea.

”Seara aia în care am ieșit toți patru la Wild,va apropiat atât de tare?” Kevin întreabă iar eu mă încrunt. Ce naiba cred ăștia? Că eu și Max… oh,nu,nu,nu.

 Max își dă ochii peste cap și face un pas în față,acum fiind față în față cu prietenul lui.

”Îmi pare rău pentru pumnul pe care ți l-am dat.” spune și-i pune mâna pe umăr. Kevin îl privește ciudat și parcă speriat.

”E ok,prietene. Se mai întâmplă accidente.” El răspunde și-i zâmbește lui Max. Emma încă asista la discuție  și mă privește ciudat.

”Că tot suntem adunați toți aici,trebuie ca eu și Kevin să vă spunem ceva.” Blonda spune și se duce spre Kevin apucându-l de braț. Max face un pas în față,acum fiind în dreptul meu și se uită oarecum încruntat.

”Nu zi că voi fi *unchi*!” el spune ironic,mimând în aer ghilimele.

”Nu încă.” Kevin spune amuzat de reacția lui Max.

”Atunci?” el întreabă.

”Ne vom muta împreună.” Emma spune iar brunetul rămâne blocat. Asta da veste după cele întâmplate.

”Ce faci mă,mă părăsești?” Max întreabă ironic iar Kevin râde în hohote.

”Era timpul,nu?” el întreabă iar tipul de lângă mine dă oarecum afirmativ din cap.

”Dar până apartamentul meu e gata,voi sta la voi.” Blonda spune iar Max mânjește ochii. Am chicotit ușor și m-am așezat pe canapea asistând la discuție.

”Adică?” el întreabă iar Kevin râde ușor ținându-se de burtă.

”Adică vom împărți apartamentul până când locuința mea este gata.” Spune ridicând un deget împotriva lui iar Kevin îi înconjoară talia cu brațele.

”Adică vei fi toată ziua prin preajma mea?” el întreabă iar iubitul ei își așează capul pe umărul Emmei.

”Aha!” ea dă din cap iar Max își face cruce.

”Altă alternativă nu ar fi?” întreabă iar Emma dă din umeri.

”Aș putea dormi la Mia doar că vreau să mă obișnuiesc cu Kevin în aceeași locuință.” ea răspunde și-mi zâmbește.

  El își dă ochii peste cap și își ațintește obraznic privirea pe mine.

”Și voi doi … până la urmă… înțelegeți voi….” Kevin oarecum întreabă iar eu mă strâmb.

”Nu că nu ți-ar plăcea!” Max îmi spune obraznic iar eu deschid gura aproape uimită de tupeul lui. Îmi dau ochii peste cap și m-am ridicat în picioare făcând un pas în față. Emma aștepta un răspuns,la fel și Kevin.

”Eu și epava asta de față…” spun arătând către Max cu mâna ” … niciodată nu se va apropii de mine decât în cazul în care vrea vreun croșeu de la mine.” Scuip frustrată la propriu de toate opiniile și părerile lor,în timp ce Max se holba la mine iritat.

”Și dacă o voi face înainte ca tu să mă pocnești?” întreabă și face doi pași acum fiind față-n față,simțindu-i respirația cum îmi este suflată. Ridic curioasă din sprâncene.

”Voi acum vă faceți declarații?” Kevin întreabă rânjind și el obraznic iar eu mă înfurii ridicând un pumn împotriva lui ceea ce l-a amuzat groaznic pe Max.

”Uite ce e drăcușorule,indiferent de ce s-a întâmplat azi între noi,eu încă nu te înghit prea bine.” Mârâie la mine iar eu îmi pun mâna dreaptă la inimă prefăcându-mă rănită.

”Sper să-ți rămân în gât!” spun rânjind iar el își scutură capul.

”Ce s-a întâmplat între voi doi azi?” Emma întreabă curioasă iar eu îmi îndrept privirea spre ea la fel și Max. Eu înghit în sec oferindu-i lui tipului din fața mea o privire nu prea prietenoasă.

”Asta rămâne între noi doi.” Brunetul afirmă iar pe mine mă bufnește râsul în momentul în care face semn între noi doi și-mi face din ochi.

”Ok,asta e prea,prea misterios și dă de bănuit,ok?” Kevin adaugă și-și freacă barba cu mâna. Brunetul rămâne la doi pași de mine și încă mă privește atânc.

 Max povestește:

   O urmăresc pe Maria cum se așează pe canapea. Ok,ziua de azi a fost așa de încărcată,bătaia mea cu idiotul și nemernicul de Bryan și discuția mea cu Maria,ca mai apoi vestea asta că Kevin s-ar muta împreună cu blonda lui. Ok,prea complicată ziua,prea încărcată. Nu știu ce mă voi face fără Kevin,fără țipetele lui de dimineață să mă trezesc pentru că voi întârzia la academie sau momentele în care mă dădea pe ușă afară deoarece trebuia să vină Emma la el și voia intimitate. Și momentele alea în care stăteam amândoi până la patru dimineața pe balcon și fumam împreună sau când ne înecam amarul în glume proaste. Îmi vor lipsi toate asta,îmi va lipsi prietenul meu cel mai bun. Locuim amândoi sau locuiam de vreo 4 ani chiar înainte de a se cupla cu blonda aia care a reușit să-i pună capac. Brusc sunt trezit la realitate de mâna lui Kevin care mă zguduie puțin.

”Deci prietene,unde ai fost cu Maria?” el mă întreabă ca mai apoi să-mi arunc ochii prin încăpere relizând că fetele au dispărut.

”Unde s-sunt fetele?”Spun dezorientat și-mi învârt privirea prin cameră.

”Au plecat jos…” el spune și chicotește ca mai apoi să adauge ”Deci,unde ai du-o pe Mia?” mă întreabă iar eu îmi dau ochii peste cap.

”Nu contează…” spun și-l bat prietenește pe umăr ca mai apoi să mă așez pe canapea.

”Hai mă,zi-mi odată!” ordonă rânjind ca mai apoi să râd de reacția lui prea curioasă.

”Am dus-o la mine.” Spun simplu iar momentele petrecute cu ea îmi invadează mintea și sufletul. Deși pare o fată absolut normală,veselă,optimistă e pe departe a fi așa. Dar asta nu-mi va schimba comportamentul față de ea,faptul că am aflat chestii personale,nu prea fericite din trecutul ei. Iar eu am avut curajul să mă deschid în fața ei,în fața unei persoane după o lungă perioadă în care tot ce am făcut,a fost să ignor ce simt și ce vreau cu adevărat.

 ”Serios? Ai dus-o la tine?” el mă întreabă mirat și mi se alătură pe canapea.

”Aha.” Dau din cap și parcă încă o văd cum a intrat timid pe ușă.

”Și domnul Ian ce a spus?” mă întreabă și de-abia atunci realizez că nu l-am mai sunat de ceva vreme. Oricum,cred că era ocupat cu Wild-clubul și vreo domnișoară,două sau chiar mai multe.

”Nu era acasă.” Am adăugat mai mult pentru mine cu privirea într-un colț.

”Prietene,ai grijă!” Kevin spune și-mi pune mâna pe umăr ca mai apoi să mă întorc și să-l privesc. ”Ai grijă ce ai de gând să faci.” continuă și nu prea înțeleg ce vrea să spună. ”Ea nu-i ca tine. E prea fragilă,nu te juca cu Maria,Max!” el sfârșește ca mai apoi să înțeleg tot ce vrea să spună.

”Nu mă joc cu ea,doar am discutat puțin ,atât. Nu mă interesează Maria.” Spun vehement și nici eu nu mă cred. Nu cred nimic din ce spun atunci când vine vorba despre Maria și nu-mi pot explica asta,la naiba.

”Doar atât ți-am spus. Maria nu e Tina sau fetele alea cu care tu te joci,le dai speranțe ca mai apoi să le arunci.” El completează și mă gândesc că noi niciodată nu am avut discuție gen asta.

”Kevin,nu mă joc cu Maria și dacă aș face-o,ar merita.” Mârâi spre el iar el își dă ochii peste cap.Nu știu de ce am spus chestia aia,Maria nu e așa de rea cum vreau eu să cred că este,doar mă ia gura pe dinainte. ”Și las-o baltă Kevin,du-te că ai treabă,trebuie să-ți faci bagajele,doar te muți.” spun batjocorito și mă ridic pentru a pleca.

”Unde dracu te duci la ora asta?” el mă întreabă frustrat și privesc ceasul de la mână. E deja 22:00 dar nu-mi pasă.

”Plec la tata,voi sta o perioadă la el,așa vă dau ție și Emmei intimitate.” Spun încet și ies pe ușă. Nu spune nimic dar știu după fața lui că nu-i mulțumit de tot ce am spus în seara asta. Iau cheile și plec spre ușă. Cobor scările iar în momentul când văd că liftul nu merge lovesc cu furie peretele de lângă mine și înjur în barbă.La dracu cu toate astea. De ce trebuie să meargă totul așa prost? În cele din urmă mă opresc din a înjura și o iau pe scări. Când ajung pe scara fetelor le văd pe amândouă lângă ușa Emmei cu un panou alb în mână.

”Unde pleci la ora asta?” Emma întoarce la vedere mea și mă privește sceptic, timp în care eu o privesc pe Maria cum așteaptă ca blonda să-i deschidă ușa.

”Voi sta o perioadă la tata.” Spun și privirea mea e încă blocată pe micuța șatenă cu părul lung. Îmi evită privirea și la naiba cu slăbiciunile mele,nu-i de bine. Trebuie să stau la distanță de ea.

”S-a întâmplat ceva?” Emma întreabă iar eu îmi scutur capul.

”Nu,pur și simplu cred că tu și Kevin meritați intimitate.” Spun cu o oarecare greutate și mă gândesc că și eu merit câteva zile departe de toate astea. Plec fără a mai spune nimic și decid să stau departe de locul acesta pentru o perioadă lungă.

   Poate mă voi duce la mama,poate o să ies cu tata și am să-l ajut și poate voi merge cu Oliver la înot așa cum făceam noi cândva. Voi face toate astea,viața mea va reveni la normal doar dacă stau departe de ea.Are o influență prea mare asupra mea deși nu face nimic important. Pur și simplu fața ei emană atâta bunătate și inocență încât îți taie răsuflarea. Câteva zile departe de toate astea îmi vor prinde bine chiar prea bine.

Am urcat în mașină și am reluat drumul pe care l-am străbătut și acum câteva ore dar în companie ei. Încercam să mă grăbesc,totuși prefer să dorm la ora asta,este aproape 23:00 iar eu stau încă în mașină și conduc. Sunt obosit,evenimentele pe ziua de azi,comportamentul ei așa de blând,la naiba,m-au băgat în ceață.

Ies din mașină dar nu înainte să o parchez în garajul deschis. Mașina tatei se află și ea aici,nu este de mirare.Probabil are de gând să doarmă acasă. După ce-mi încui mașina și-mi îndes cheile în buzunar urc cele trei trepte și bag cheia în ușă. Ușa se pare totuși deschisă așa că o împing și-mi dau jacheta jos.După ce o agăț într-un umeraș și o bag în dulap mă îndrept către sufragerie. În fața mea apare tata cu un pahar de vin roșu în mână ca mai apoi lângă el o domnișoară,doamnă ce-o fi ea în jur de 30 de ani și face apariția. Se pare că am greșit momentul.

”Oh,scuze,n-am vrut să deranjez…” reușesc să spun cu greutate și privesc femeia din fața mea. Îmbrăcată elegant ,cu părul prins sus într-un coc prea perfect,sigur e o cină romantică.

”S-a întâmplat ceva?” tata mă întreabă lăsându-și paharul de vin pe masa din fața mea.

”Nu,voi sta o perioadă de timp aici.” Reușesc să spun după ce înghit în sec și-mi vine să lovesc masa din fața mea. Furia aproape își pune stăpânire pe mine.

”Max,te-ai certat cu Kevin cumva? Spune,ce s-a întâmplat!” ordonă speriat iar eu pur și simplu ridic din umeri. Ce să-i spun,ce vrea omul acesta și el? Tot ce vreau este să dorm.

”Tată,sunt bine. Doar că Emma s-a mutat la noi iar eu vreau să le ofer puțină intimitate până când cei doi se vor muta la ea jos.” Continui i-mi vine să o târăsc pe femeia din fața mea afară. ”Eu voi urca sus la mine,tu, te rog  continuă ce făceai înainte!” spun și dau să urc scările.

”Vorbim mâine mai detaliat,ok?” el mă întreabă iar dau ușor din cap și continui scările de urcat. La dracu,nimic nu merge bine. După ce apăs pe clanță și intru lejer în cameră,camera de culoare închisă îmi sare în întâmpinare. Biblioteca mea plină cu cărți este deja prăfuită,a trecut ceva vreme de când n-am mai pus piciorul în camera asta. Pozele cu mine și tata sunt neclintite la noptieră și birou. Fac câțiva pași ca mai apoi să mă așez pe marginea patului,poza cu Oliver este chiar în fața mea. Nu semănăm deloc deși avem aceeași mamă,el e un pitic șaten cu ochi verzi ,seamănă atât de mult cu Josh. Strâng ușor materialul negru în pumn și-l trag cu putere,forțându-l să se năpustească pe jos.Strâng din dinți și lovesc cu furie dulapul din fața mea. Imaginile cu Josh îmi rulează în minte.Nu regret nici măcar un minut toți pumnii pe care i i-am oferit gratis. Păcat de Oliver să seamănă cu el fizic în rest e atât de diferit.

    Îmi arunc tricoul negru pe un scaun care zăcea într-un colț și-mi iau un schimb de haine din dulap ca mai apoi să mă îndrept către duș. Deși sunt frânt de oboseală vrea să fac un duș deși ar fi al treilea pe ziua de azi. Îmi dau bandajele de la degete jos și le privesc curios de urmele care sunt imprimante sălbatic pe pumnii mei. Nu regret,Bryan și-a meritat-o doar poate mi-am pierdut controlul și asta doar din cauza ei. Mă înnebunește la propriu și-i place să mă enerveze,felul în care a protestat în fața mea în seara asta de față cu Emma și Kevin,felul în care m-a făcut *epavă*,felul în care m-a amenințat că-mi va da un croșeu,dar toate astea o fac așa de drăguță,stop,iar o iau pe căilegreșite. Nu o plac,nu e drăguță,nu face nimic bun  ... ea de fapt E CEVA BUN.

După ce mă schimb și-mi usuc părul cu un prosop hotărăsc să mă odihnesc,e târziu și sincer,îmi era dor de patul acesta.

Continue Reading

You'll Also Like

46 0 3
Prieteni si anturaje la facultate Îndragostită nebunește Allysa luptă pentru ce-i al ei..
143K 11K 37
(Finalizată/în curs de editare) ❝...
590K 6.7K 12
Trenton Shaw e cel mai mic dintre băieții familiei Shaw și are o mulțime de lucruri de povestit deoarece face o mulțime de nebunii. Cassie Young e...
158K 6.7K 20
¤Toată lumea spune că părinţii îţi vor doar binele!Atunci de ce ai mei m-au vândut?¤ Această întrebare îmi vine zilnic în minte.Dacă părinţilor mei l...