Moj Muškarac Predaja

By DraganaKraguljac

97.5K 2K 12

Treci nastavak MOJ MUSKARAC Dzodi Elen Malpas More

PRVO POGLAVLJE
DRUGO POGLAVLJE
TREĆE POGLAVLJE
ČETVRTO POGLAVLJE
PETO POGLAVLJE
ŠESTO POGLAVLJE
SEDMO POGLAVLJE
OSMO POGLAVLJE
DEVETO POGLAVLJE
DESETO POGLAVLJE
JEDANAESTO POGLAVLJE
DVANAESTO POGLAVLJE
TRINAESTO POGLAVLJE
ČETRNAESTO POGLAVLJE
PETNAESTO POGLAVLJE
ŠESNAESTO POGLAVLJE
SEDAMNAESTO POGLAVLJE
OSAMNAESTO POGLAVLJE
DEVETNAESTO POGLAVLJE
DVADESET PRVO POGLAVLJE
DVADESET DRUGO POGLAVLJE
DVADESET TREĆE POGLAVLJE
DVADESET ČETVRTO POGLAVLJE
DVADESET PETO POGLAVLJE
DVADESET ŠESTO POGLAVLJE
DVADESET SEDMO POGLAVLJE
DVADESET OSMO POGLAVLJE
DVADESET DEVETO POGLAVLJE
TRIDESETO POGLAVLJE
TRIDESET PRVO POGLAVLJE
TRIDESET DRUGO POGLAVLJE
TRIDESET TREĆE POGLAVLJE
TRIDESET ČETVRTO POGLAVLJE
TRIDESET PETO POGLAVLJE
EPILOG

DVADESETO POGLAVLJE

2.8K 58 0
By DraganaKraguljac

Utonem u stolac i spustim bradu. Po milijunti put u istome danu ne mogu pronaći riječi. Baš ništa. Nemam apsolutno nikakvu inspiraciju. Sad sam šokirana više nego u bilo kojem trenutku tijekom današnjeg dugog dana. On se blago nasmiješi. 

„Moja je divljakuša ostala bez teksta." I jesam. Iskreno sam šokirana. Čovjek bi pomislio da me ovaj muškarac navikao na šok i iznenađenja, ali ne, svaki prokleti put ima još nešto. On podigne ruku, nježno mi pomiluje obraz pa je pomakne iza mojeg vrata, lagano palcem klizeći po mom grlu. 

„Okupaj se sa mnom", tiho kaže. Ustane sa stolca i podigne me. 

„Moram biti s tobom." Dok me podiže uza svoje tijelo, ruke mi kliznu oko njegovih ramena. Ponese me na kat, a moje noge smjeste se na svoje najdraže mjesto. Bez razmišljanja moje usne pronađu njegov vrat i poljube ga. Jednostavno ga ljubim, mirišem i osjećam. Njegov svježi miris mentola i snažno tijelo neizmjerno me tješe. Znam da će sa mnom podijeliti golemi dio svoje prošlosti, ali neću izvlačiti informacije iz njega. Neću ga gnjaviti da mi kaže, niti divljati ako odluči nešto prešutjeti. Mogao je lako opravdati šok vijestima koje smo primili. I vjerovala bih mu, ali nije to učinio. Podijelio je nešto sa mnom, jedan dio sebe, i nisam mu morala prijetiti da bih izvukla informacije. Priznao da je da je bio blizanac, ne, da jest blizanac. A sada njegova žena nosi blizance i to je u njemu očito nešto probudilo. Spusti me na ormarić u kupaonici i počne svoju uobičajenu rutinu pripreme kupke. Ispituje temperaturu, ulijeva kupku i mućka vodu da bi napravio mjehuriće. Sakuplja ručnike, slaže šampone uz rub kade i vraća mi se čim je završio s time i kada se napunila. Podigne mi vestu, a dok to čini spušta usne na moje. Dok se i dalje bavi mojom odjećom počinjemo se polako dodirivati jezicima. Nakratko se odmakne od mene, samo da bi mi vestu prevukao preko glave pa se iznova pronalazimo i nastavljamo s divnim,dugim poljupcem. To je poseban poljubac. To je stvarno poseban poljubac i ja odgađam skidanje njegove majice kako mu ne bih morala pustiti usne. Ovaj poljubac ne vodi do intenzivnog vođenja ljubavi. Ovaj poljubac vodi do toga da on podijeli sa mnom nešto bolno i znam što se događa: upravo sad Jesse iskazuje svoju ljubav kroz dodir usana, i to je njegov način pronalaska snage. To je njegov način da se uvjeri kako sam stvarna prije negoli istrese svoju bol. Moji se prsti probiju ispod njegove majice do čvrstih, napetih mišića njegova trbuha pa kliznu posvuda. 

„Skini je", kaže mi u usne. 

„Molim te, makni sve što je između nas." Njegov me zahtjev malo iznenadi, ali kad me čvršće poljubi, ponovo pronađem svoj ritam. Ovo nije samo molba da ga skinem. Brzo se primim posla. Hitna potreba da osjetim njegovu golu kožu na svojoj brzo postaje moj glavni prioritet pa mu pustim usne i skinem majicu. Potom se bacim na traperice i gurnem mu ih niz noge, kako bi ih mogao skinuti. Spušta me s ormarića, skida moje tajlandske hlače i povlači mi niz bedra čipkaste gaćice. Ne promakne mi da brzo provjerava ima li krvi. Nema. Naše su bebe dobro. Podigne me k sebi, a moje ruke kliznu u njegovu kosu a usne padnu na njegove. Ulazi u kadu sa mnom na sebi i spušta se na koljena. 

„Je li voda dobra?" pita dok se namještam na njegova bedra. 

 „Dobra je." Stisnem tijelo uz njegovo, a grudi mi se priljube uz njegova čvrsta prsa. Naslonim laktove na njegova ramena, petljajući rukama po njegovoj kosi dok neumorno, ali nježno radim usnama. 

„Uvijek je dobra." 

„Uvijek je savršena ako imam tebe." 

„Imaš me." Prsti mu prolaze kroz moju kosu i stežu je, a onda me odmakne. Dahćem mu u lice. „Znaš to, zar ne?" 

„Oženio si me, naravno da znam." On odmahne glavom, uhvati me za ruku, skine moju burmu i podigne je. 

„Misliš da ovo pokazuje moju ljubav prema tebi?" 

„Da", tiho priznam. On se blago podsmjehne, kao da ne razumijem. I ne razumijem. 

„Onda bismo trebali skinuti ove dijamante i umjesto njih staviti moje srce." Polako mi vrati prsten na ruku. Rastopim se u njegovom krilu pa ispružim ruku i naslonim dlan na njegova prsa. „Tvoje mi se srce sviđa točno tamo gdje se nalazi." On se nagne i ja spustim usne na njegovu kožu. 

„Volim kako se nadima dok me gledaš." 

„Samo za tebe, dušo." On nam spoji usne i nekoliko trenutaka dokazuje upravo to. 

„Daj da te okupam", mrmlja, klizeći usnama niz moj vrat. 

„Okreni se." Nevoljko mu dopustim da me pomakne u krilu. Ustane s koljena pa sjedne, namjesti me među svoja bedra i počne me kupati. Zadovoljno uzdahnem, ali šutim. Ne planiram pokretati razgovor u kadi. Ne ovaj put. Ovaj put mora sam povesti razgovor. Naravno, moj znatiželjni um prekomjerno radi, ali neću prva prekinuti ovu ugodnu tišinu. Osim toga, uživam u ljubavi na Sedmom Jessejevu nebu. Prošlost mog Gospodara nema nikakvog značenja za našu budućnost. Već je to prije rekao, a sada jasnije nego ikad shvaćam o čemu je govorio. 

„Jesi li dobro?" pita prolazeći spužvom ispod mog vrata. Nasmiješim se u vodu. 

„Dobro sam." Gledam kako se voda mreška, a valići me okružuju, dok mi se on približava i spušta usne pored mog uha. 

„Malo sam zabrinut za svoju malu, prkosnu zavodnicu", šapće. Ne želim osjećati vrelinu i trnce, ali ne mogu spriječiti da se pojave kad mi je on tako blizu, a još manje dok mi šapuće u uho. Gurnem obraz prema njemu. 

„Zašto?" 

„Jer je previše tiha, a postoji nešto što mora saznati." On mi poljubi sljepoočnicu i zavali se u kadu, povukavši me za sobom. 

„Ako mi želiš reći, reći ćeš mi." Njegova prsa poskoče ispod mene od tihog smijeha. „Nisam siguran da mi se sviđa kako trudnoća mijenja moju curu." Njegove ruke polete i spuste se na moj trbuh. 

„Kao prvo, razvila je fobiju od mog kurca u njezinim ustima." Podigne bokove prema donjem dijelu mojih leđa, kao da mi želi pokazati što propuštam. Točno znam što propuštam i to mi se ne sviđa. 

,,A drugo, ne veseli me svojim silovitim traženjem informacija." Opušteno slegnem ramenima. 

,,A mene moj Gospodar više ne veseli širokim rasponom stručnih jebačina, pa bih rekla da smo kvit." On se nasmije i mrvicu sam nesretna što nisam okrenuta prema njemu jer znam da bih, da jesam, vidjela sjaj u njegovim očima i one sitne bore smijalice. 

„Ali i dalje, me veseli svojim prljavim jezikom." Lagano me stisne iznad kuka, a ja poskočim i vrisnem, našto me on spusti na sebe. Zavlada tišina. Znam da oni kotačići jure jer ih mogu čuti. Čini se kako želi da ga prisilim na razgovor, ali neću to učiniti. Trenutno smo u tihoj pat-poziciji. On naposljetku uzdahne i počne prstima kružiti sa svake strane mojeg pupka. 

„Zvao se Jake." Ne kaže ništa više. Rekao je samo ime svojeg brata blizanca i ušutio, a ja tiho ležim na njemu i čekam da objasni. Mora to napraviti na svoj način, bez mojih ohrabrenja. Znam, želi da ga i dalje vodim, ali mora mi sam reći. 

„Radiš to namjerno, zar ne?" upita on. Shvatio je, ali ja nastavim šutjeti. Tada on ponovo uzdahne, a moje se hjelo podigne i spush zajedno s njim. 

„Obožavao me. Htio je biti kao ja. Nikad to neću shvatiti." Zvuči ljutito i iznenada me pomakne i okrene prema sebi. Sada mu ležim na trbuhu, raširena na njegovu tijelu i gledam u tugu zelenih očiju. 

„Ne mogu ovo sam, dušo. Pomozi mi." Instinkti mi prorade pa se podignem na njegovu tijelu i namjestim kako bih gurnula lice u njegov vrat. 

„Niste bili slični?" upitam. Blizanci valjda moraju biti slični. 

„Bili smo potpuno različiti. I izgledom i osobnošću." 

„On nije bio bog?" tiho upitam i pomislim kako sam možda sugerirala da je njegov brat blizanac bio ružan. Nisam tako mislila, ali to bi bilo potpuno različito od Jesseja. Njegove mi ruke nježno miluju leda. 

„On je bio genije." 

„Kako je to različito od tebe?" upitam. 

„Jake je mogao koristiti svoj mozak. Ja sam imao izgled i koristio sam ga, kao što dobro znaš. Ali Jake nije koristio mozak. Da ga je koristio, ne bi bio mrtav." Oh?Povučem sve dosadašnje pretpostavke,a moj mozak počnu opsjedati najrazličitije misli koje ne mogu obuzdati. 

„Kako je umro?"

„Udario ga je auto." 

„Zašto to znači da nije koristio mozak?" 

„Zato jer je bio pijan kad je oteturao na cestu." Počnem shvaćati, i to jako brzo. I ja sam u petak zakoračila na cestu. I bila sam pijana.

„Carmichael nije jedini razlog zašto ne razgovaraš s roditeljima,zar ne?" upitam. 

„Ne. Činjenica da sam odgovoran za bratovu smrt imala je veliku ulogu u tome." Govori bez ikakvih emocija, gotovo sarkastično. Ljutnja izbija iz njega. 

„Carmichael i Zamak su došli kasnije i bili su kap koja je prelila čašu." 

„Jake je bio njihov ljubimac?" Mrzim to govoriti. Ljuti me i sama pomisao, ali polako počinjem shvaćati. Ne poznajem Jessejevu obitelj i nemam ih želje upoznati, nakon što mi je rekao da se srame njega i života kojim živi. Ali ovo mi govori da razlog svađe nije samo Zamak i ostali prateći sadržaji. 

„Jake je bio sin o kakvom su sanjali. Ja to nisam bio. Pokušao sam biti. Učio sam, ali nije mi išlo prirodno kao Jakeu." 

„Ali on je htio biti kao ti?" 

„On je želio komadić slobode koji sam ja dobio jer su smatrali da imam manje potencijala. Sva je njihova pažnja bila usmjerena na Jakea, genijalca, onoga na koga mogu biti ponosni. Jake je trebao ići na Oxford. Jake je trebao zaraditi svoj prvi milijun prije dvadeset i prve godine. Jake je trebao oženiti dobru Engleskinju i dobiti dobro odgojenu, ljubaznu i pametnu djecu." Jesse zastane. 

„Ali Jake nije želio ništa od toga. Želio je sam odabrati smjer svog života, a tragično je to što bi sam vjerojatno bolje odabrao." 

„Što se dogodilo?" Tako sam znahželjna. Stvarno se otvorio. 

„Imali smo tulum. Znaš, s puno pića, cura i... mogućnosti." Da, znam, a kladim se i da je Jesse redovito posjećivao takve tulume. 

„Trebali smo napuniti sedamnaest.Pripremali smo se za maturu, spremali za prijavu na Oxford. Naravno, to je bila moja ideja." 

„Što je bila tvoja ideja?" Nisam sigurna sviđa li mi se smjer u kojem ide ova priča, ali saznat ću. „Da izađemo,da se ponašamo poput ostalih tinejdžera,da se maknemo od neprekidnog učenja i pokušaja da živimo prema očekivanjima naših roditelja. Znao sam da ću ja platiti za to, ali bio sam spreman podnijeti roditeljski bijes. Namjeravali smo popiti koje piće, kao braća. Htio sam provesti malo vremena s njim, bih normalan klinac. Bila je to samo jedna noć. Nisam očekivao da ću je tako skupo platiti." Srce mi se slama zbog njega. Odmaknem se iz utočišta njegova vrata i sjednem. Moram mu vidjeti lice. 

„Zanio si se?" On podigne obrve. 

„Ja? Ne! Popio sam par pića, ali on je pio kao da mu je zadnje u životu. Doslovno sam ga iznio iz kuće. A tad je sve izašlo na vidjelo. Koliko mrzi to roditeljsko gušenje. Nije želio ići na Oxford. Sklopili smo pakt." On se blago i nježno nasmiješi. 

„Dogovorili smo se da ćemo im zajedno reći da to više ne želimo. Željeli smo donositi odluke prema našim snovima, a ne prema stvarima koje bi impresionirale umišljene gadove s kojima su se mama i tata družili." Sad se stvarno smiješi. 

„On je htio voziti moto-trke, ali to se smatralo rijetkim i neobičnim. Opasnim." Zatvori oči i ponovo ih otvori, a osmijeh nestane. 

„Nikad ga nisam vidio sretnog kao tada, kad je pomislio da bi se mogao pobuniti zajedno sa mnom i prvi put u životu raditi ono što želi,a ne ono što mu je rečeno.A onda je oteturao na cestu."Gleda me u oči, procjenjujući moju reakciju. Želi znati mislim li da je on kriv. 

„Ne možeš biti odgovoran za to", pomalo sam bijesna. On se nasmiješi i makne mi kosu s lica. „Smatrali su me odgovornim jer jesam odgovoran. Nisam trebao skrenuti Jakea s njegova savršenog puta. Glupi idiot nije me trebao slušati." 

„Ne zvuči kao da si ga ti nekamo odvukao", usprotivim se. 

„Ne bi bio mrtav, Ava. Što bi bilo da je..." 

„Ne, Jesse. Ne možeš tako razmišljati. Život je prepun 'što bi bilo da je bilo'. Što bi bilo da vas roditelji nisu gušili? Što bi bilo da si se ti ranije usprotivio i rekao da je dosta?" 

„Što bi bilo da sam surađivao?" Lice mu je ozbiljno. To si je pitanje nebrojeno puta postavljao i nikad nije našao odgovor. A sada ću mu ga ja dati. 

„Nikada me ne bi pronašao." Osjećam kako mi emocije stežu glasnice. 

„A ja nikada ne bih pronašla tebe", prošapćem i zaboli me sama pomisao na to. Suze mi se počnu slijevati niz obraze.To je nezamislivo. Nepodnošljivo. Sve se događa s nekim razlogom, a da je Jake ostao živ, Jessejev bi život bez sumnje krenuo drugim smjerom i nikada se ne bismo sreli. Rekla sam to jer bi smiješna misao koja mu se vrh po glavi mogla ublažiti njegovu muku. On nasloni glavu i pogleda u moj trbuh. 

„Sve što se događalo u mom životu vodilo me k tebi, Ava. Trebala mi je čitava vječnost, ali konačno sam shvatio kamo pripadam." Uhvatim ga za ruku i shsnem je uz svoj trbuh. 

„Uz mene i uz ovo dvoje." Pogled mu poleti po mojem tijelu, a drugom rukom uhvati me za struk i povuče dolje. 

,,S tobom i ovo dvoje", potvrdi on. 

,,S naših dvoje djece." Sada razumijem Jessejevu reakciju na vijesti koje smo primili, a što više priča o svojim roditeljima, oni mi se sve manje sviđaju. Nerazumna potreba da se sačuva obraz uništila je tu obitelj. 

,,A što je s Amalie?" upitam za njegovu sestru. 

„Amalie se trebala dobro udati, bih dobra žena i majka, a mislim da je svoju obvezu ispunila. Na pozivnici je pisalo doktor David, nije li?" 

„Jest." 

„Eto vidiš." U njegovu se glasu osjeća ogorčenost koju,protiv svoje volje, i ja osjećam. Ne želim nikad upoznati Jessejeve roditelje. U mojoj se glavi stvara slika ukočenog engleskog gospodina s džepnim satom, sačmaricom i plisiranim hlačama, uguranim u Wellington čizme. To je Jessejev tata. A mama? Vjerojatno dama u klasičnom kostimiću, s niskom pravih bisera i ukočenom gornjom usnom, koja čaj servira samo u pravoj engleskoj keramici i u odgovarajuće doba dana. Kladim se da je čaj samo Earl Gray. Nasmiješim se kad pomislim kako reagiraju na stalno Jessejevo psovanje. A Zamak? Stvarno je poludio nakon Jakeove smrti, kao da je bio u prkosnoj misiji da se iskupi za Jakeovu odsutnost. Kao da je na neki čudan način pokušavao osvetiti bratovu smrt. Udvostručivao je prijestupe kao da ispunjava Jakeovu odsutnost i na neki način oživljava njihov pakt, iako se nadam da Jessejev san nije bio da postane hedonistički nastrojeni plejboj. Ali barem je jasno zašto ga zanimaju superbrzi motori. 

„Nakon Jakeove smrti počeo si provodih više vremena s Carmichaelom?" 

„Tako je. Carmichael je znao što se događa. Sam je to prošao s djedom." Njegove ruke kliznu niz moja leđa. 

„Je li ti udobno?" 

„Jest, dobro sam", brzo ga smirim. Želim da nastavi. 

„Osjećao sam olakšanje. Pobjegao sam svakodnevnom podsjetniku da brat više nije sa mnom i zabavio sam se poslovima u Zamku koje mi je ujak davao." On se promeškolji. „Sigurno ti je udobno?" 

„Prokleto mi je udobno!" stisnem mu bradavicu, a on se nasmije. To je dobro. Opušten je dok mi se povjerava. 

„Njoj je udobno", ponovi on. 

„I jest. Kakve si poslove radio?" 

„Svašta. Sakupljao bih čaše u baru, kosio tratinu. Tata je poludio, ali to me nije spriječilo. A onda su objavili da sele u Španjolsku." 

„A ti si odbio ići." 

„Tako je. U tom trenutku još nisam bio u sobama Zamka. Još sam bio djevac u Zamku", ceri se, znam da se ceri, „ali na osamnaesti rođendan Carmichael me ostavio u baru bez nadzora. Najgore što je mogao napraviti. Odmah sam uletio. Bilo je prirodno. Previše prirodno." Pogledam ga. Osmijeh je nestao. 

„Ako mi je boravak u Zamku skretao pozornost s nevolja, opijanje i seks dokraja su ih brisali." 

„Bijeg", prošapćem. Pobjegao je od krivnje koju su mu roditelji nametnuli, a spas je našao u opijanju i petljanju s previše žena. 

„Što je Carmichael mislio o tome?" On se nasmiješi. 

„Mislio je da je to samo faza i da će proći. A onda je i on umro." 

,,A roditelji su te pokušali natjerati da prodaš Zamak." Ovaj sam dio već čula.

„Da, čim su čuli da je ujak umro, doletjeli su iz Španjolske. Pronašli su mene, mladu verziju obiteljske crne ovce kako šefujem, pijem i uživam u ženama. Iskusio sam slobodu bez njihovih pokušaja da me oblikuju u prihvatljivog sina. Postao sam drzak i samouvjeren, a postao sam i iznimno bogat." Njegove se usne razvuku. Prepun je ogorčenja. To stvarno nije moguće popraviti. 

„Rekao sam im kamo da gurnu svoj ultimatum.Zamak je bio Carmichaelov život, a sada je postao moj život. Kraj rasprave." Što mogu reći na to? Mislila sam da je to jasno, ali današnji razgovor u kadi bacio je posve novo svjetlo na sram. Dvoje najvažnijih ljudi u Jessejevu životu prerano mu je oduzeto. Obojica su stradali u automobilskim nesrećama, pa zašto onda on vozi kao potpuni luđak? Ne znam, ali to objašnjava njegovo pretjerano zaštitničko ponašanje. 

„Naša će djeca biti što god požele", ugrizem ga za bradu. 

„Ako ne požele biti plejboji." Dlanovima mi uhvati stražnjicu i lagano je stisne. 

„Sarkazam ti ne pristaje, mlada damo." 

„Mislim da mi pristaje", tiho uzvratim. 

„Imaš pravo,pristaje ti."Podigne me i poljubi u bradavicu. 

„Moj trag pomalo nestaje." 

„Onda ga osvježi", gurnem prsa prema njemu poput male zavodnice, što i jesam, a on stisne usne oko moje ispupčene bradavice, nježno je sišući. Stenjem dugim, dubokim i zadovoljnim uzdasima i trljam nosom njegove mokre uvojke uživajući u predivnom mirisu. 

„Lijepo?" pita on zubima hvatajući moju bradavicu. 

„Hmmm", osjećam ugodnu smirenost. Usne mu skrenu na moju izblijedjelu oznaku i počne je nježno sisati, povlačeći krv na površinu. 

„Ava, ne znam što bih mislio o tome da dojiš našu djecu." On me pusti i ja kliznem niže osjetivši nešto jako tvrdo. Jesse raširi oči i oštro udahne. 

„O ne, ne možemo." Pomakne me i ustane.

„Neću, Ava. I nemoj sad početi s prkosnim ponašanjem." Namrštim se. 

„Cornwall", zaprijetim mu i on se lecne od užasa, a onda namršti kao i ja, vjerojatno još jače. „Ne ideš ti nikamo!" zareži on i ustane, a njegova predivna, kruta muškost na pravom je mjestu, točno ispred mene dok klečim. Brzo ga zgrabim prije negoli uspije izaći iz kade, stisnem dlanom i povučem. 

„Jebote, ti mala jebena mučiteljice!" 

„Ostavit ćeš me ovako?" polako ga povučem. Stvarno sam nevaljala. On odmahne glavom. „Ava, nema jebene šanse da te sad uzmem." 

„Sjedi", pokažem prema kutu kade i jezikom prijeđem po mokrom glaviću njegova golemog uda. On zastenje i pogleda u strop. 

„Ava, ako se opet ispovraćaš, jebeno ću poludjeti." Nježno se odgurne naprijed. 

„Neću", nisam sigurna u to, ali uvijek postoji drugi način da se to obavi. 

„Sjedi", gurnem ga u kut kade i kleknem između njegovih bedara, ali nemam neki manevarski prostor. On me uhvati za ruke. 

„Ja ću sjesti na ovaj kraj, a ti sjedni na drugi." Silovito me poljubi pa se zadihano odmakne, a oči mu plamte. Od iščekivanja mi se zgrči trbuh. 

„Sjedi i raširi noge." Lagano uzdahnem i opsujem u sebi. Mami me na mjesto na kojem on ima potpunu kontrolu. Guta me onim zelenim očima punim obećanja i zadovoljstva, izazivajući me da odbijem. Nježno me uhvati ispod ruku, podigne i polako gurne unazad. Pronađem mjesto i naslonim stražnjicu na rub goleme kade. Rub je tvrd pod mojim mokrim tijelom, ali to me ne brine previše. Ne mogu se usredotočiti ni na što, osim na ovog muškarca koji sjedi nasuprot meni, napaljen i krut. On prođe jezikom po donjoj usni i ja se uhvatim kako ga oponašam. 

„Poliži prste, Ava", naredi on. Nema onoga blagog pristupa kojeg sam se bojala. Sad je u raspoloženju dominantnog Jesseja. U elementu sam. Znam da ovo nećemo završiti grubim seksom, ali tu je taj pogled, taj stav, taj zapovjedni ton. Približim prste ustima. Gurnem ih među usne, polako i precizno. Ne skidam pogled s njega.Ne bih mogla sve i da pokušam.Dovoljno se teško otrgnuti od uobičajene ovisnosti koju izaziva, ali kad su mu oči mračne, a trepavice spuštene i iz njih isijava glad... onda je to nemoguće. 

„Miluj se po tijelu", kaže promuklo. 

„Polako." Poslušam i počnem se lijeno maziti. Dotaknem bradavice pa spustim dlanove do trbuha. 

„Je li ovo dovoljno sporo?" 

„Jesam li ti rekao da smiješ govoriti?" upita on, ne skidajući pogled s mene. Inatljivo napućim usne, ali nastavim svoje putovanje prema dolje i stignem do međunožja. 

„Stani." Skine pogled s mojih očiju. Oči mu polako putuju niže. Odmjerava svoje vlasništvo pa usmjeri pogled na moju ruku. 

„Jedan prst, dušo. Polako gurni jedan prst unutra." Učinim kako mi je rekao i gurnem jedan prst pa glasno uzdahnem. 

„Imaj na umu da je to moje", on me pogleda. 

„Zato budi nježna." Te riječi i način na koji ih je izgovorio - kao i činjenica da stvarno tako misli - natjeraju me da zatvorim oči i pokušam se sabrati. 

„Oči, Ava." Pokušam se pribrati disanjem pa poslušam njegovu naredbu. 

„Dobra cura." On spusti ruku i nježno se uhvati. Srce mi ubrza. 

„Stavi prst u usta." Ne osjećam sram. Nikad ga nisam osjećala, ma što tražio od mene. Moj mozak uvijek registrira određenu nervozu, možda čak i bojazan, ali jedan pogled u te oči u trenutku sve ponišh. Povučem ruku uz tijelo pa polako i zavodljivo gurnem prst u usta i besramno zastenjem dok to činim. 

„Dobro?" On polako steže svoju uzbuđenost i promatra me. Ludim od želje, ali znam da se ne smijem pomaknuti sa svoje strane kade. Znam tko ima moć. Uputim mu težak, požudan pogled, ližući i sišući prst. Pretvaram se u požudnu gomilu drhtavih živaca. 

„Shvatit ću to kao da." On se lagano tržne i zastane sa svojim lijenim pokretima, kao da se pribrao. 

„Jebote, Ava." Znam da gubi samokontrolu pa to iskoristim i spustim ruku do svojeg međunožja. Raširim prste i počnem se polako i odmjereno milovati. Izvijem leđa, dodatno raširim noge,pa zabacim glavu i zastenjem.Drhtim i nekontrolirano izdišem,a moje zadovoljstvo raste uz ritmičke dodire. 

„Dovraga, Ava. Pogledaj me", procijedi on. Spustim pogled i glavu jer mi je tako naredio. I on je blizu ruba. Tijelo mu se ukočilo, a ruka mu radi sve brže i sve čvršće. To me samo ohrabri pa ubrzam prste i tijelo mi se ukoči. 

„Blizu si, dušo." 

„Jesam!" Gubim kontrolu. 

„O Isuse, ne još. Kontroliraj se." 

„Ne mogu!" vrisnem, a na samu pomisao da bi ovo mogao prekinuti, ja počnem paničariti. Blizu sam. Približavam se vrhuncu. 

„O Bože!" 

„Ava, jebote, kontroliraj se!" Sad vidim kako se Jesse sve brže zadovoljava, dok odmahuje glavom i stenje, ali oči su mu prikovane uz moje. Pokušam sve. Posve se ukočim, a noge mi podižu vodu dok se trzam i borim s grčevima koji mi razdiru tijelo. 

„Jesse", očajnički povičem. Valovi u mojoj srži izmiču kontroli. 

„Ava, izgledaš jebeno nevjerojatno." Njegovi nekontrolirani pokreti konačno ga pobijede i on zastenje, padne na koljena u vodu i prigušeno zareži. Glava mu padne među moja bedra i počne me obrađivati jezikom, ali se i dalje nastavi zadovoljavati pred mojim očima. Vrelina njegovih usana među mojim nogama gura me bliže ekstazi. Čupam mu kosu i uvlačim ga još dublje u sebe. Eksplodirat ću od zadovoljstva. A tada se dogodi eksplozija. Bedrima mu stisnem glavu, dugo drhteći od ugodnog blaženstva. Teško dišem. Pluća će mi eksplodirati. Opustim se. Jesse me nježno lizucka i lagano pomiče jezik, a onda se uspravi uz moje tijelo i pronađe mi usta. Povuče me na koljena, uzme za ruku i i smjesti je na svoju krutu muškost. Nije svršio. 

„Moj red", prošapće. 

„Drži ga uza se." Njegov mokri vrh susretne se s mojim klitorisom; gura se u mene i ublažava one valove. Primim ga i nježno uhvatim, masirajući ga sve do vrha. Ruke su mu sada slobodne i hvataju moj vrat. Čvrsto mi drži glavu dok mi liže i siše usne istom pažnjom kojom ja njega obrađujem rukom. Ovo nije brzo i užurbano. Ovo je kontrolirano i opušteno. On se može kontrolirati mnogo bolje od mene.
„Samo nastavi ovako", mrmlja mi u usta. „Mogao bih zauvijek ostati ovdje."
„Volim te." Ne znam zašto osjećam potrebu da to sada kažem, ali ipak izgovorim.
Njegov jezik nježno zaokruži po mojim ustima pa se povuče, poigra s mojim usnama, a onda opet vrati u moja usta i počne flertovati s mojim jezikom. Ja cijelo vrijeme upijam njegovu pažnju i produžujem zavođenje stežući njegov baršunasti ukrućeni ud uza svoje tijelo. Savršeno me spušta s vrhunca i jednako savršeno dovodi sebe bliže.
„Znam", mrmlja on tiho zastenjavši, pa me snažnije poljubi, a njegova vrela esencija izlije se po meni dok mi pulsira u ruci i stenje u poljupcu.
„Moj je posao ovdje završen", uzdahnem, pustim ga i zavučem prste u njegovu mokru kosu. Ne mogu odoljeti, a da ga malo ne povučem.
„Moja dama je obična divljakuša." Jesse sjedne na pete i povuče me u krilo.
„Voda se ohladila." Nisam to primijetila, ali sad kad je spomenuo počinjem drhtati. „Malo", slegnem ramenima i potražim toplinu u njegovom zagrljaju.
„Daj da te operem." Pokuša me odlijepiti sa sebe, ali ja mumljajući prigovorim i čvršće ga stisnem.
„Bit ću brz. Ne želim da se prehladiš." Još se više potrudi skinuti me sa sebe i prije nego se snađem, već me pere spužvom.
„Moja je dama umorna." Poljubi mi nos.
„Jesi za malo maženja?" Kimnem, a on me podigne iz kade. U tišini se osušimo i pronađemo put do kreveta. Zajedno legnemo i odmah nađemo položaj za maženje - on na leđima, a ja na njegovim prsima, s glavom zabijenom u njegov vrat i njegovim rukama na sebi.
„Nikad neću voljeti jedno više od drugoga", objavi on tiho. Ne odgovaram mu. Umjesto odgovora poljubim mu vrat i čvršće ga zagrlim.

Continue Reading

You'll Also Like

188K 8.9K 28
Tyler&Selina 2.dio serijala Ljubav je izazov Kad znaš da je vrijeme prestati boriti se!? Kada znaš da trebaš odustati?! Tyler Casel ne priznaje por...
134K 3.8K 99
Njih petero kao savršena banda koja sve rješava po pravilima bez svađe, dobro, tu i tamo koja nesuglasica, ali je se riješe u što kraćem vremenskom i...
151K 6.8K 54
Druga sezona priče "Treća opcija"
56K 1.3K 30
"Trebalo mi je tako mnogo da ga prebolim. Toliko isplakanih suza i pogaženih riječi da bi se on sada samo tako vratio?! Neće moći Victore, jer ja viš...