Just you and me

Galing kay DallasGirl2002

74.6K 3.8K 432

Това е втората част на "Just friends" и за това е препоръчително да прочетете първо нея. Може да я откриете в... Higit pa

1 глава
2 глава
3 глава
4 глава
5 глава
6 глава
7 глава
8 глава
9 глава
10 глава
11 глава
12 глава
13 глава
14 глава
15 глава
16 глава
17 глава
18 глава
19 глава
20 глава
21 глава
22 глава
23 глава
24 глава
25 глава
26 глава
27 глава
28 глава
29 глава
30 глава
31 глава
32 глава
33 глава
34 глава
35 глава
36 глава
37 глава
38 глава
39 глава
40 глава
41 глава
42 глава
43 глава
44 глава
45 глава
46 глава
48 глава
49 глава
50 глава
Епилог

47 глава

1.2K 69 6
Galing kay DallasGirl2002

3 дена до Коледа

Гледна точка на Джесика

Утре е полета ни за ЛА и вече съвсем не издържам. А и тук нямаме какво да правим. Искам да си ги видя всички! Много ми липсват. Не ни се е налагало да се разделяме за толкова много, от както се познаваме.

В момента събирам в куфарите ни всичко, което макар и за краткият ни престой тук сме извадили. След малко трябва да слезна и да събера дрехите на Майк и от долния апартамент. А можеше просто да си държим нещата в куфарите. Но не. Ние ще разпилеем всичко на ляво и на дясно за няма и пет дена.

Ако питате къде е Майк той говори долу по Skype с останалите. Докато аз си събирам багаж. Нищо, че аз го предложих. Както и да е. Мисля, че съм готова тук, за това ще ида до другия мезонет да взема нещата и от там. Излезнах от стаята ни и слезнах долу по стълбите.

- Ето я и Джес! - каза Майк. Минах зад него зад дивана.

- Ето ме и мен! - помахах.

- Хей нямам търпение да се видим утре!

- Аз също! - отвърнах на Рейчъл.

- Къде беше до сега? - попита Крис.

- Събирам ни багажа. И трябва да ида до долу за другата част.

- Ама вие не бяхте ли там само четири дена? - попита Итън.

- Бяхме. - кимнах. - Ок. Айде аз слизам, че става късно, а цял ден се мотахме и седяхме и чак сега започнах.

- Добре, а утре в колко ви е полета наше време? Майк естествено пак не е разбрал. - попита Лизи, а аз погледнах към Майк.

- Значи полета ни е в 8 сутринта тукашно време, което значи в 5 сутринта ваше. Ще пристигнем към обяд ваше време. Така че към 11 и 30 може да сте вече на летището. - отговорих и на въпроса.

- Обаче ние с Итън на бъдни вечер ще сме в Сан Диего. Отиваме там утре сутринта и ще се върнем сутринта на 25, тоест други ден.

- Ние обаче с брат ми, Джейк и Рейч ще ви посрещнем на летището. - каза Крис.

- Ок. Няма проблем. Значи с Итън и Лизи ще се видим направо на Коледа? - попита Майк.

- Да. - каза Сам.

- Ок. Хора аз слизам до долу, че тук е 23 часа и искам да си легнем и утре да си дойдем за да си говорим, колкото искаме. - усмихнах се.

- Ок. Айде до утре. Нямам търпение. - каза последно Рейч и затворихме.

- Искаш ли аз да слезна до долу, че гледам, че си изморена?

- Би било добре.

- Сядай и си почивай аз след малко ще се кача.

- Ок. - седнах на дивана и той излезна. Много съм изморена. Вечерта си легнахме късно. Към 2. А сутринта се събудих в 7 и не ми се спеше, но сега вече не мога да издържам. А днес не сме правили нищо кой знае какво. Ходихме да гледаме "Бързи и яростни 8". С Ели си напазарувахме малко козметика и през останалото време си бяхме вкъщи. След вечеря се сетих, че имам и багаж за събиране и ето ме тук. Утре в Лос Анджелис, след два дена във Вегас и после Дубай. Да ни завиди човек. Сега като се замисля, че Реъч се жени на 27 ми е много странно. През толкова много сме минали и след 4 дена е сватбата и. Искрено се радвам за нея. Един ден и аз ще имам моя специален ден.

Взех лаптопа от масата и влезнах във Facebook. Някой ме беше тагнал на нещо. Джейсън? Отворих линка и видях, че ме е тагнал в пост, на който пише "Хората, които направиха тази година незабравима!" . Имаше тагнати още 59 души. Ама той на колко е?! Отдавна спряхме да пишем такива глупости. Махнах си тага и подминах този пост.

Гледна точка на Майкъл

Утре най- накрая се връщаме в Калифорния за буквално три дена. Утре- Бъдни вечер, други ден- Коледа, 26 и това е. После ще се върнем там чак през лятото. И ще се видим с останалите само за четири дена, ако броим сватбата на Рейч и Джейк. Не мога да повярвам, че те наистина ще се оженят. Смисъл... не знам. Някак аз примерно не се чувствам готов за такава голяма стъпка. С Джес сме си добре и така. Но тяхна си работа. Аз се радвам за тях. Хубаво е, че вярват в любовта си, и че ще направят тази важна стъпка, ставайки истинско семейство. Което ми напомня нещо много важно. Мамка му! Ние с Джес трябваше да държим реч. А дори не сме започнали. Взех нещата и изхвърчах през вратата. Качих се в асансьора и след малко бях на етажа. Връхлетях в апартамента и без да исках стреснах Джес.

- Майк! Изкара ми акъла!

- Извинявай любов. - отавих сакчето до вратата. - Сетих се нещо важно, което трябва да направим сега. Следващите дни няма да имаме абсолютно никакво време.

- И какво е то?

- Речите за сватбата.

- Оуу стига дее... не ми се пише и учи реч сега.

- А какво? Утре в самолета? - тя  се усмихна след чутото. - Не! Не, не, не, не. Знаеш че обикновено спя в самолета.

- Този път няма. Ще ги пишем в самолета. Сега по- добре да си лягаме, че след 7 часа трябва да ставаме.

- Ъгх... дрямката мии...

- Лягай да спиш, че утре седем часа в самолета ще пишеш и учиш реч.

- И ти също.

- Мен не ме мисли. - изкачвахме стълбите, като тя беше с едно стапало по- напред от мен.

- Както кажеш. - стиснах леко дупето и и се затичах към стаята ни.

- Майкъл! - опита се да ме настигне.

- Нищо не съм направил. - смеех се, гледайки ядосаното и изражение, докато изкачва стълбите.

- Ще видиш ти!

- Покажи ми де! - усмихнах се мазно.

- Ти си идиот! - мина покрай мен и влезна в стаята.

- Идиот, който обичаш! - затворих вратата на спалнята след като влезнах вътре.

А/Б
Ето я новата глава. Знам, че последните няколко глави са по- скучни, защото няма интриги и такива неща и съжалявам, но все пак има само 3 глави до края и вече трябваше да приключа с драмите. Коментирайте! Благодаря!♥♥♥

Ipagpatuloy ang Pagbabasa

Magugustuhan mo rin

2.1K 120 9
Танцът е повече от изпълнение. Той е страст. Той е онази невидима връзка, която се получава между плътта ти и ритъма. Изкуство, което олицетворява...
11.6K 670 38
Тя е млада и наивна .Той е арогантен и груб. В началото не беше такъв .Но тя му помогна да се превърна в това . В живота не трябва да се доверяваш на...
46.5K 3.4K 48
Аби:Радвам се, че си такъв! Все пак ако, човек е безгрешен нямаше да се познаваме... И може би, нямаше да бъдем приятели. ...:Ние приятели ли сме?. А...
13.6K 843 42
Всичко започна като игра, нали се сещате? Клеър просто търсеше нещо интересно, нещо ново, нещо забавно... И получи каквото искаше, но цената, която т...