Game on✔️

By norasmeets

375K 12.3K 3.4K

Katelyn Beckham is de stoere badgirl op het Sint-Lucas college. Haar ouders werken hard en hierdoor heeft ze... More

1.
2.
3.
4.
5
6
7.
8.
9.
10
11.
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
Cover
Welke cover
28
Mededeling!
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
Youtube
39
40
41

27

7.3K 256 62
By norasmeets

Ik gooi mijn tas neer op mijn bureau en neem plaats. Melody komt naast mij zitten en pakt haar spullen uit haar tas. Helaas heeft de rook het niet zolang volgehouden dat we de volgende dag geen school hebben. Ondanks dat is er wel wat positiefs aan deze dag. Twee dingen zelfs. Als eerste heb ik mijn stem weer terug, alleen doet het wel pijn als ik praat en ten tweede ga ik vandaag mijn payback uitvoeren bij Jake. Oftewel dit wordt toch wel een geweldige dag. Ondanks dat ik het resultaat van mijn payback pas morgen ga zien.

Jake en Dylan gooien hun tas op de tafels voor ons neer en draaien zichzelf linea recta om. Een beetje verward kijk ik ze aan. 'Uh hallo?'
'Hey!' Zegt Dylan vrolijk. Opeens vertrekt Dylan zijn gezicht en maakt hij een heel raar geluid. 'What the fuck was dat?'
'Ik niesde.' Zegt Dylan op een du uh toon.
'Je niesde? Dat klonk bij verre na niet als een nies.'
'Nou niet iedereen niest perfect Katelyn!'

Ik rol met mijn ogen. Dylan en Jake draaien zich snel om zodra de docent haar tas neer gooit op haar bureau. Het gekletst verplaats zich nu naar de achtergrond terwijl de docent begint met praten.

'Okay dames en heren vandaag gaan wij het hebben over hormonen.' Dylan steekt zijn hand op en de docent kijkt hem aan. 'Ja ook over die hormonen Dylan.' Dylan blijft zijn hand in de lucht houden. 'En nee wij gaan niet in detail over de gevolgen van hormonen praten.' Dylan laat zuchtend zijn hand zakken.

'Dus wij beginnen bij de hypofyse ik neem aan dat iedereen die wel kent?' Dylan steekt weer zijn hand op. 'Dylan?'
'Mevrouw ik ken de hypofyse niet het enige hormoon dat ik ken is seks.'
Ik facepalm mijzelf terwijl Dylan begint te lachen. De docent staart hem verward aan. 'Dylan seks is geen hormoon maar toch bedankt voor je inbreng.' Ik heb het gevoel dat dit een lange les gaat worden.

#

Ik neem plaats aan de tafel naast Melody en leg mijn dienblad voor mijn neus neer. Charlotte zit tegenover ons en kauwt op haar patat. 'Dus hoe was school?'
'Dylan man! Zo irritant.' zegt Melody. 'Ze heeft wel gelijk Char. Dylan bleef maar vragen stellen en seksuele opmerkingen naar de docent gooien.'

'Tja zo ben ik nu eenmaal.' Ik schrik op van Dylan zijn plotselinge stem achter mij. Voordat ik het weet glijdt Jake in de stoel naast mij, gaat Dylan naast hem zitten en komt Matt uit het niets tevoorschijn en gaat naast Melody zitten. 'Dus Kate zo te horen gaat het beter met je stem.' Ik gooi een frietje in Jake zijn gezicht. Waarom? Omdat hij mij irriteert. 'Perfect.' Jake lacht en slaat een arm om mij heen. Ondanks dat ik zijn arm van mij af sla voel ik een warm gevoel zich door mijn lichaam trekken.

'We moeten straks nog steeds opruimen he.' Ik kijk naar Dylan die verdrietig naar de conciërge staart. 'Zolang wij muziek hebben vind ik het prima.' Dylan mompelt iets instemmends en neemt een hap van zijn sla. Mijn blik valt op Melody die begint te lachen om iets wat Matt net zei en onbewust begin ik met een enge grijns naar te staren.

'Dat zouden wij ook kunnen zijn.' Fluistert Jake opeens in mijn oor. Ik voel zijn hand op mijn schouder en zijn lichaam dat tegen mij aan word drukt. Aangezien ik niet weet wat ik moet zeggen mompel ik maar het woordje humor. 'Ik ben serieus.' Zegt hij hees. Okay hij moet echt even zijn afstand gaan nemen want ik heb het bloedheet!

'Dus hebben jullie nu iets officieels.'
Alle blikken gaan naar Melody en Matt maar Jake blijft rustig op mij hangen. Melody haar wangen kleuren gelijk rood en Matt zet zenuwachtig zijn bril recht. 'Uh ja.'
Wacht wat?

Een hoge gil verlaat Charlotte haar mond en in blijdschap trekt ze Melody en Matt in een knuffel. Ze beginnen allebei te lachen. 'En waarom wist ik hier niets vanaf?' Vraag ik.
Melody wikkelt zenuwachtig een pluk haar om vinger. 'Hij heeft mij vanochtend gevraagd toen ik de honden ging uitlaten en ik heb nog-'
'Maak je geen zorgen. Ik ben zo blij voor jullie!' Ik trek ze ook allebei in een knuffel en trek tegelijkertijd Jake van mij af. Mooi zo.

'En Charlotte heb jij al iemand gevonden?' Vraagt Dylan plotseling. Charlotte gooit een frietje in haar mond en schud haar hoofd. 'Ik hou het lekker op single zijn. Ik bedoel the single life is the best life.'
'Dat vind ik nou ook.' Zegt Dylan terwijl hij Charlotte high fived.

'Ik vond dat eerst ook.' Zegt Jake met een volle mond naast mij. Met walging kijk ik hem aan. Niet met je mond vol praten. Met een scheve glimlach kijkt hij mij aan. 'Totdat ik iemand anders ontmoette.' Hij houdt mijn blik gevangen terwijl hij de woorden uitspreekt.

'Wie dan?' Hoor ik Charlotte vragen.
Jake blijft mij nog iets langer aankijken en draait zijn hoofd dan naar Charlotte. 'Een heel speciaal iemand, maar ik noem geen namen.' Hij schenkt mij een knipoog en neemt een hap van zijn boterham. Wat? Hij kan niet zo iets zeggen en dan geen naam noemen!

De gesprekken overlappen elkaar alweer snel waardoor eindelijk die rare sfeer vervaagt. 'En vind je mij al aantrekkelijk?' Hoor ik Jake opeens fluisteren. Natuurlijk! Daarom doet hij zo flirterig. Ik pak een frietje en gooi het naar zijn hoofd. 'Serieus Kate?'
Ik glimlach naar hem en prop een frietje in mijn mond. Lul.

#

Zuchtend gooi ik mijn tas neer in mijn kamer en laat ik mijzelf op mijn bed vallen. 'Eten!'
Shit man! Ik lag net twee seconden. Ik hijs mijzelf omhoog en slenter naar beneden. Zodra ik de keuken binnenkom begint Kelsey vrolijk te blaffen.

Ik aai haar over haar hoofd en was mijn handen om aan tafel plaats te nemen. Tot mijn verbazing is echt iedereen uit het huis aanwezig rond de eettafel. 'Hoe was het opruimen?' Zuchtend kwak ik een schep met aardappel puree op mijn bord. 'Begin daar alsjeblieft niet over.' Melody begint te lachen en schept ook aardappel puree op.

Jake heeft alleen maar om mij heen gehangen als een poging om mij te 'versieren' laten we zeggen dat dat heel frustrerend was. Natuurlijk hebben wij ook nog Dylan die als een of andere gek overal commentaar op moest leveren. Dus ja het opruimen was niet helemaal je van het.

'Wie heeft gekookt?'
Anisha steekt haar hand op. 'Goed gedaan.' Zegt Charlotte lichtelijk verbaasd. Ik zag dat eerlijk gezegd ook niet aankomen dat Anisha iets anders zou maken dan dat konijnenvoer dat Jennifer altijd eet. Over Jennifer gesproken. Ik werp een blik op Jennifer die met een smerig gezicht een hap neemt van het vlees. Haar minions aan de andere kant vallen aan alsof ze nog nooit een normale maaltijd hebben gehad.

'Dus Kate ik wou het nog even met je hebben over dat verslag wat wij moeten inleveren-'
'Alsjeblieft niet praten over school tijdens het eten.' Zegt Jennifer. Ik rol met mijn ogen maar voor een keer ben ik het met haar eens. 'Bespreken we morgen wel.' Zeg ik met een knipoog naar Melody.

'Ik wou trouwens mijzelf opgeven voor het voetbal team.' Zegt Charlotte opeens.
'Zo gaaf! Ik vind het ook echt bij jou passen Char!' Glimlachend kijkt Charlotte mij aan.
'Alsof ze meiden toelaten bij het voetbal team.' Ik werp een blik op Jennifer die geïrriteerd naar Charlotte staart. 'Het verbaasd mij nog dat jij überhaupt bij de cheerleaders zit.' Vuurt Charlotte terug. 'De laatste keer dat ik namelijk checkte stond jij alleen maar aan de kant chagrijnig te zijn en volgens mij is de gouden regel: kom altijd met je cheer-glimlach.'

'Whatever Charlotte.'
Charlotte rolt met haar ogen maar laat het wel vallen. 'Ik moet jullie trouwens echt een filmpje laten zien op youtube wat ik laatst-'
'Mijn god Katelyn! Waarom moet je altijd de aandacht opeisen?!' Verward staar ik naar Jennifer. Ik heb nauwelijks gepraat.

'Ik ben weg hier.' Jennifer staat op van haar stoel en stampt de eetkamer uit. En daarmee is het record gezet van hoelang wij met zijn allee aan de eettafel hebben gezeten. Ik gok 5 hele minuten. Dat verdient wel een medaille of niet.

'Ik stuur het wel naar jullie door.' Zeg ik tegen Char en Mel om mijn verhaal af te maken. Ze knikken allebei en ik eet snel mijn laatste beetje eten op. Tot mijn verbazing ben ik als eerste klaar. Ik werp snel een blik op de klok en zie dat ik moet opschieten aangezien ik met Kelsey heb afgesproken om te skypen.

'Hey ik ga alvast naar boven ja?'
Melody en Charlotte knikken in unisono. 'Oh en Anisha. Lekker gekookt.' Anisha zet haar bril recht en glimlacht gemeend. Ik pak snel een appel uit de fruitmand en loop door naar boven. Kelsey volgt mij de gehele weg naar boven al kwispelend en springt naast mij op bed. Ik ga in kleermakerszit zitten en trek de laptop voor mijn neus.

Ik doe mijn haar nog snel in een warrige staart en start dan skype op. Ik werd echt helemaal gek van mijn haar vandaag. Al snel komt binnen dat Kelsey online is en klik ik op bellen. Kelsey haar gezicht komt tevoorschijn in het beeld en glimlachend kijkt ze mij aan.

'Katelyn! God ik mis je.'
Ik glimlach naar haar. Ze draagt een oversized sweater en haar haar zit in de meeste warrige knot die ik ooit heb gezien. 'Ik jou ook Kels.'
Kelsey haalt haar neus op en propt een stuk chocola in haar mond. 'Anyway we moeten even gaan afspreken hoe we ons haar gaan-'
'Kels is er iets?'

Kelsey kijkt verbaasd naar de camera. 'Uhm.' Ze laat haar hoofd vallen en begint te spelen met haar vingers. 'Kelsey je weet dat je mij alles kan vertellen.'

Een traan rolt van haar wang en ze veegt hem snel weg met de rug van haar hand. 'Ian is vreemd gegaan.' Zegt ze dan met een krakerige stem. 'Wat?' Kelsey haalt eindelijk haar hoofd op en ze knikt hevig. Ik zie hoe ze vecht tegen de tranen en het breekt mij dat ik haar nu niet vast kan houden. 'Hij uh-' ze knippert met haar ogen en houdt haar hoofd omhoog om te stoppen met huilen.

'Hij zei dat het een ongeluk was, maar hij was niet eens dronken of zoiets. Het was gewoon een normale school dag.'
'Oh Kels wat erg.'
'Ik snap gewoon niet waarom ik nu alweer moet huilen.'
'Omdat het nog steeds pijn doet Kels.'
Kelsey snikt luid terwijl de tranen langzaamaan over haar wangen beginnen te stromen.

'Katelyn ik mis je zo erg! Ik heb je echt nodig!'
'Ik mis jou ook. Als je nu hier was had ik je eerst een lekker goede knuffel gegeven en dan zouden we daarna alle slechte dingen opnoemen over Ian zoals bijvoorbeeld zijn gevoel voor humor of de manier waarop hij hockey speelt.' Een lachje verlaat Kelsey haar mond.

'En daarna onze lievelingsfilms kijken en met popcorn naar de mensen gooien die we niet mogen in de film.'
'Zoals die Sarah toen.' Zegt ze lacherig.
'Ja precies haar kon ik echt niet uitstaan.'
'Dat merkte ik toen je de hele zak naar de tv smeet.' Ik begin te lachen terugdenkend aan dat moment.

'Weet je wat Kels ik kom zaterdag wel wat eerder zodat we samen nog even kunnen chillen. Voordat we ons netjes gaan gedragen.'
'Alsof jij je netjes gaat gedragen op die bruiloft.'
Ik rol met mijn ogen.

'Neem een lekker ontspannend bad en kijk je favoriete series opnieuw en haal die wrat van een Ian uit je hoofd. Hij verdient je duidelijk niet.'
Kelsey knik. 'Ga ik doen.'
'Mooi zo.'

'Dankje Kate.'
'Altijd Kels.'
'Maar wij moeten het nog steeds hebben over ons haar.' Daar is de vrolijke Kelsey die ik ken.

------------------
Okay sorry ik had dit hoofdstuk vaag in mijn hoofd zitten maar ik ben niet helemaal blij met het eindresultaat😂 vandaar dat ik mijn excuses even aanbied. anyway ik hoop dat het nog te lezen was 😘

X Noor

Continue Reading

You'll Also Like

15.7K 304 26
Al jaren speelt een vriendengroepje het befaamde doen, durven of de waarheid spel. Hoe ouder ze worden en hoe heftiger de opdrachten worden. Hoe hef...
5K 200 66
Voor sommige leerlingen was het sociale experiment over liefde van mevrouw Friekman een groot succes, voor andere koppeltjes was het wat minder gesla...
106K 3.5K 40
Hallo iedereen mijn naam is Celeste Clark, Ik woon in een dorp met een klein aantal inwoners met mijn oom, tante en nichtje. Nu denk je vast waarom o...
32.3K 1K 42
Wanneer de drie beste vriendinnen Amber, Belle en Chloë verhuizen naar Amsterdam veranderd een heel groot deel van hun leven na die ene ontmoeting ❤️...