Sirius Black ~ Black and Whit...

By ClementineCarson

115K 6.5K 4.1K

Luciana (Lucy) White is een nieuwe studente op Hogwarts. Haar vader, een man met veel macht op het Franse Min... More

Introductie
Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 4
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7
Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 9
Hoofdstuk 10
Hoofdstuk 11
Hoofdstuk 12
Hoofdstuk 13
Hoofdstuk 14
Hoofdstuk 15
Hoofdstuk 16
Hoofdstuk 17
Hoofdstuk 18
Hoofdstuk 19
Hoofdstuk 20
Hoofdstuk 21
Hoofdstuk 22
Hoofdstuk 23
Hoofdstuk 25
Epiloog
Dankwoord

Hoofdstuk 24

2.8K 191 104
By ClementineCarson

Hoofdstuk 24 ~ Welkom op deze wereld

Opgedragen aan NerdieWithGlasses.

~*~*~Luciana POV~*~*~

Ik werd wakker in een witte kamer. Een stekende pijn in mijn hoofd. Mijn hand schoot naar mijn voorhoofd, en ik voelde verband. Ik keek goed om me heen en ik zag een ziekenhuiskamer. In de hoek van de kamer lagen twee slapende mannen. Ze kwamen me erg bekend voor. De een draaide zijn hoofd naar me toe, nog steeds slapend. De littekens op zijn gezicht verraden hem meteen.

'Remus,' fluisterde ik. Mijn keel was te droog om te praten en ieder woord deed pijn. 'Remus.' Zijn ogen gingen langzaam open. Toen hij mij overeind zag zitten, tikte hij zijn vriend aan en kwam naar me toe.

'Lucy!' riep de andere man. Ik keek hem goed aan.

'Sirius?' vroeg ik. Hij streek zijn hand over mijn voorhoofd en het leek alsof hij moest huilen. 'Je ziet er oud uit.' Hij begon te lachen.

'Zelf ben je ook niet meer zo jong, kitten,' grijnsde hij.

'Wat is het laatste dat je je kan herinneren?' vroeg Remus vanaf de andere kant van het bed. Ik dacht diep na. Ik herinnerde dat ik voor de klas stond. Ik gaf les aan kinderen.

'History of Magic?' zei ik. Remus keek Sirius raar aan.

'Wat?!' zei ik geïrriteerd. Het leek alsof ze iets voor me achter hielden.

'Dat is al wel even geleden. De heler had ons al gewaarschuwd dat je mogelijk niets zou herinneren van je tijd in Malfoy Manor,' vertelde Remus.

'Malfoy Manor?' vroeg ik verbaasd. Sirius nam mijn hand vast en kneep erin.

'Probeer diep na te denken. Je ging op bezoek bij je grootvader.' Ik dacht na. Ik herinnerde me een oude cel, met een oude man. Hij heette...

'Grindelwald?' Sirius knikte trots.

'En toen ben je meegenomen door Voldemort, naar Malfoy Manor. Weet je dat nog?'

'Ik herinner me pijn. Veel pijn en...'

Mijn ogen werden groot. Ik ademde snel in en keek onder mijn dekens. Ik verwachtte een enorme buik te zien, maar het viel heel erg mee. Sirius drukte me terug in de kussens en suste me.

'Rustig,' fluisterde hij. 'Gelukkig weet je meer dan ik in eerste instantie gedacht had. Je was inderdaad zwanger.'

'Maar nu niet meer?' vroeg ik geschrokken. Hij schudde zijn hoofd.

'Is de baby dood?' vroeg ik met tranen in mijn ogen.

'Dat weet ik niet,' antwoordde hij treurig. 'Maar ze is er wel uit.'

'Ze?'

'Ja, het is een meisje.' Een meisje.

'Waar is ze?' vroeg ik snel.

'Bij de onderzoekers, maar... Hé!' Ik sprong snel het bed uit en liep de kamer uit. Ik zocht naar bordjes die me zouden vertellen waar ik heen moest gaan.

Ik werd bij mijn bovenarmen vastgehouden en terug de kamer ingetrokken.

'Ben je gek, Luciana!' riep Sirius. 'Je had jezelf kunnen bezeren!'

'Maakt me niet uit! Ik wil naar haar toe!' riep ik gefrustreerd. Het moedergevoel kwam naar boven en de tranen gleden over mijn wangen.

'De helers komen haar terugbrengen, zodra ze meer nieuws hebben,' zei Remus kalm. 'Heb geduld.'

'Heb geduld?!' riep ik uit. 'Het is mijn kind!' Remus deed zijn mond open om iets terug te zeggen, maar tegelijkertijd ging de deur open. Een heler kwam de kamer binnen.

'Goedemorgen, Luciana,' zei hij. Ik stond op het punt om de man aan te vliegen, maar Sirius had dat ook in de gaten. Hij hield me stevig vast zodat ik nergens heen kon.

'Waar is ze?' vroeg ik dwingend.

'Ze is in de kraamafdeling. Alles lijkt goed met haar te gaan.'

'Echt?' De man knikte. 'Mag ik haar zien?'

'Volgt u mij.' Sirius liet me los en hielp me uit bed. Samen liepen we achter de heler aan. De kraamafdeling was aan het einde van de gang. De heler maakte de deur voor ons open en we kwamen een kamer binnen met verscheidene bedjes. Sommige waren leeg, andere waren vol. In de hoek van de kamer stond een roze wiegje met een baby die niet stopte met huilen.

'Dat is uw dochter,' zei de heler. Ik liep op de krijsende baby af en stopte bij haar bedje. Het kind was kleiner dan ik verwacht had. Haar vuistjes waren gebald en haar ogen dichtgeknepen. Ik tilde het meisje op en hield haar tegen mijn borst. Zodra ik met haar in contact kwam, hield ze op met huilen. Haar oogjes gingen een klein stukje open en ik lachte naar haar. Ik wiegde haar rustig op en neer.

'Hallo,' fluisterde ik. De baby keek geïnteresseerd toe.

'Dit is het eerste moment waarop ze niet huilt,' zei de heler tegen Sirius. 'We probeerden haar de hele tijd stil te krijgen.' Sirius lachte. Hij zag dat zijn dochtertje nu al gek op haar moeder was. Sirius sloeg zijn armen om me heen en keek over mijn schouder naar het kleine meisje. Hij streek met zijn vinger over haar volle wangetje en lachte.

'Wat is ze mooi,' zuchtte hij. 'Net als haar mama.' Ik lachte om het cliché momentje.

'Hoe willen jullie haar noemen?' vroeg de heler. Ik keek naar Sirius.

'Willow,' fluisterde hij zacht.

'Willow Lily Black,' maakte ik voor hem af. Hij kuste me op mijn wang en ik gaf de baby even aan hem. Ik liep naar Remus die me omhelsde.

'Lily zou trots zijn geweest,' zei hij. Ik knikte en keek naar Sirius. Hij leek helemaal in zijn eigen wereldje te zijn. Ik voelde me opnieuw verliefd worden.

'Wil je haar ook vasthouden, peetvader?' vroeg ik aan Remus. Hij knipperde snel en hield zijn hoofd schuin.

'Je wilt dat ik... haar peetvader wordt?' vroeg hij verbaasd.

'Natuurlijk, Moony,' antwoordde Sirius die samen met Willow bij ons kwam staan. Hij gaf Willow heel voorzichtig over aan Remus.

'Onze kleine familie,' fluisterde hij in mijn oor. Plots kwam er iets anders mijn hoofd binnen.

'Sirius?' vroeg ik hem. Hij humde zacht in mijn oor. 'Wat is er met Harry gebeurd?' Het bleef even stil.

'We zijn uit Malfoy Manor ontsnapt en vervolgens zijn onze wegen uit elkaar gegaan. Ik ging zo snel mogelijk naar jou toe en Harry ging naar Gringotts. Hij moest iets halen.' Ik slikte hard.

'Het is bijna zover hè?' fluisterde ik.

'Ja, maar jij hoeft je geen zorgen te maken,' zei Sirius terug. 'Jij en Willow blijven veilig in ons huis, terwijl Remus en ik wat Deatheaters in elkaar gaan slaan.' Ik nam een stap van hem af.

'Je denkt toch niet dat ik hulpeloos thuis ga zitten? Ik vecht net zo goed mee!'

'Lucy-'

'Nee! Het is ook mijn oorlog. Mijn strijd.'

'We hebben het er later nog wel over.'

[A/N]

Nog snel een hoofdstuk gepost voordat ik op een korte vakantie ga!
Ik las een aantal hoofdstukken terug en ik zag in de comments dat de naam Willow heel vaak voorkwam. Lily is haar tweede naam, omdat Lily een awesome personage is. Dit verhaal komt in een paar hoofdstukken ten einde en ik wil jullie alvast op de hoogte stellen van een nieuw project. (Ik wil jullie alvast waarschuwen). Het wordt een verhaal over de jonge Lucius Malfoy. Het is een liefdesverhaal - een soort van badboy meets good girl story, maar dan Harry Potter style. Het is feitelijk een soort Draco verhaal, want Lucius en Draco waren precies hetzelfde tijdens hun schooltijd. Ik weet dat bijna iedereen Lucius Malfoy haat, maar ik hoop hem in een beter daglicht te kunnen zetten. (Plus Draco komt er vaak in voor, ook als baby).

Ik hoop dat sommigen van jullie net zo enthousiast zijn als ik!! Waarschijnlijk ga ik na dat verhaal (want ik ga het niet een heel lang verhaal maken - waarschijnlijk rond de 15/20 hoofdstukken) weer een DRACO MALFOY verhaal schrijven :D

Whoop Whoop. Laat me weten wat je ervan vindt.

*Volgende hoofdstuk. Battle of Hogwarts.*

Continue Reading

You'll Also Like

16K 1K 41
Wat als je kind een nier moet en zijn tweelingbroer de enige is die hem kan geven? Wat als je vriend op zakenreis is en je schoonbroertje aan wordt g...
4K 383 13
Matthyas, beste vriend van Milo. Buiten Milo heeft Matthyas natuurlijk ook nog vrienden, waarmee hij om gaat. Op een avond gaat hij uit met zijn ande...
22.9K 912 41
*Sequel to Sycamore High - Road To The World League* After losing the Kalos League finals yet again, Ash feels terrible. Not only did he lose the fin...
3.9K 145 42
"Liefde is overschat!" Dat is wat ik altijd riep. Liefde is niks voor mij, dacht ik. Al dat kleffe gedoe, dacht ik. Dacht ik. Hij veranderde alles. (...