Dope

By gg_yoonsy_

4.2K 591 56

Парк Джимин е едно обикновенно момче като изключим това че той е подложен на тормоз от съочениците си нонстоп... More

Той влезе...
Защо не говориш с мен?
Ти ме спаси!
Длъжник съм ти...
Само за теб мисля!
Къде си?
#Таг
Ти и аз в един дъждовен ден!
Някой ще ни види..
Ще бъда нежен.
Стой далеч от него!
Ким СеокДжин-Специалиста .
❤Forever You and I ❤

Променил си се...

290 44 3
By gg_yoonsy_


Джимин:

Джимин продължаваше да търси Юнги , но за жалост той не го откри . Джимин определено се бе променил макар и само за два часа вече нямаше и следа от старият Джимин .

След като часовете свършиха , Джимин се отправи към работата си защото нямаше време да се пребере до домът си .

-Ахх Джимине , защо не спираш да мислиш на него? Какво те кара да мислиш толкова много за него? Господи .....Дано само не му се е случило нещо ! Няма да си го простя .....Какво? Джимин ти го познаваш от два дни! Стегни се ....

Юнги:

-Подяволите! Ужасно е ....Ахх

Юнги се събуди готов да отиде на училище​ но плановете му се провалиха . Точно преди да излезе от домът си , силно главоболие го удари и му се зави свят . Юнги реши да остане вкъщи , така щеше да е по-добре за него , не искаше да си има проблеми със здравето си . Юнги беше асматик и понякога му се завиваше свят и често боледуваше . Реши днес да не ходи на училище и се върна в хола си като седна на дивана и започна да гледа телевизия.

Времето минаваше изключително бавно и скучно за него . Вече беше късно вечер но болките на Юнги не отминаваха! Той взе пари и излезе от домът си .Запъти се към най-близкият магазин за да си вземе хапчета .
Когато отиде на касата пред него имаше една възрастна жена , докато тя си ровеше в чантата за да си открия парите , Юнги се възползва и заогледа продавача. Беше му толкова познат и точно когато лампичката му светна той повиши тон очудено.

-Джимин!

Момчето на касата найстина беше Джимин!

-Юнги!? Какво правиш тук ?

-Ти какво правиш тук?

-Вземам ти парите , не виждаш ли?

Двете момчета се засмяха и се отплеснах от това че Джимин е на работа и има още клиенти . Те си говореха и смееха като първи приятели ...

-Хайде бе младежо!- Една баба одари  с чантата си Юнги по главата и му се разкрещя , но пък той се усазна и се отдръпна от касата .

-Чакай! -Провикна се Джимин и остави цяла опашка да чака , но на него изобщо не му пукаше. Юнги се спря пред вратите на магазина и остана все така изненадан от деиствията на Джимин.

-Изчакай ме! След петнайсет минути свършвам .....Искаш ли да се разходим?( Не мога да повярвам какво казах туко-що! Това изобщо аз ли съм? Харесва ми!)

-Да ! -Каза развълнувано Юнги и излезе отвън , седна на една пеика и зачака Джимин.За жалост обаче времето и за двамата минаваше ужасно бавно . Оставаха десет минути до края на смяната на Джимин , но той много искаше да се види с Юнги колкото се можеше по-бързо .

-Псст ......Ишин...

-Мм ....Какво има Джимин ?

-Ще ми направиш ли услуга?

-Зависи, какво искаш!?

-Остават ми още десет минути но много бързам а касата ми е пълна ! Искам да поемеш моите десет минути а аз ще поема твоята съботна смяна заедно с моята!

-Но Джимин така ще работиш цял ден на крака! Ще се преомориш!

-Не се бой , няма! Е , съгласен ли си?

-Пфф .....Добре , хаиде бягай дребен! Но ако шефа ме хване...

-Да , да , аз съм виновен...

-Доскоро Джимин.

-Чао Ишин..

Джимин отиде до съблекалните и се преоблече . С голяма усмивка излезе от магазина и тръгна към Юнги .

-Хей!

-Свърши ли?

-Нещо такова.....Защо не доиде днес на училище?

-Стана ми лошо....

-Лошо ли? А с-сега как си? Добре ли си?

-Да , добре съм! А .....Ти .....Си се променил....

-Ти сам каза че трябва да продължа напред...

-Послушал си ме .....Нима ми имаш доверие?

-Да! Може да те познавам само от два дни , но спокоино мога да проверя живота си на теб! Найстина ти имам доверие...

-Благодаря! Ти ......Си ......

-Юнги не успя да довърши изречението си. Изведнъж му се зави свят и загуби контрол върху вузоха си. Дишането му стана тежко и започна кашля... Джимин се изплаши . Искаше да му помогне , той бе наистина умно момче и веднага се досети че е асматик ....а й хапчетата за сматици в торбичката до него също му помогнаха да разбере какво става. Не се сети за нищо друго и за това Джимин рязко придърпа Юнги към себе си , постави ръка на лицето му и сля устните си с тези на Юнги.
Юнги се ококори на среща му , не вярваше че Джимин би го направил, но въпреки това той се отпусна и се наслади на така приятната целувка за него .
Когато Джимин се отдели от Юнги , дишането му се нормализира но главоболието продължаваше и се усилваше. Зави му се свят и припадна като падна от пеиката на земята.

-Юнги ! Юнги!

Джимин вдигна Юнги булчинската и го поведе право към домът на Юнги . След като вече бяха в него , Джимин постави Юнги на леглото в стаята му и го остави да си почине .....

Continue Reading

You'll Also Like

Agua Delmare By Melly ©

Science Fiction

5.6K 379 30
Автомобилни състезатели, високи скорости и адреналин на пълен капацитет. Ейс Рейсър е безстрашен, смел и дързък пилот. Спускащ се по пистата с най-ус...
Stalker By scec

Fanfiction

319K 25K 65
Аз съм Елизабет Грант.Аз съм една нормална колежанка.С нормално ежедневие,нормални родители,нормални приятели,нормален живот.Когато се загледаш в мен...
19.1K 938 45
...
31.9K 1.3K 55
На нея й трябваше работа,за да издържа себе си и дъщеря си.На него му трябваше домашна прислужница. Упознаха се,харесаха се и в тоя момент се появи б...