Criminals

Von hannah_1864

71.7K 3.1K 230

Всеки човек си има своето тъмно минало... Току-що завършилата Алисън се премества от родния си град в големия... Mehr

Първа глава
Втора глава
Трета глава
Четвърта глава
Пета глава
Шеста глава
Седма глава
Осма глава
Девета глава
Десета глава
Единадесета глава
Дванадесета глава
Тринадесета глава
Четиринадесета глава
Петнадесета глава
Шестнадесета глава
Седемнадесета глава
Осемнадесета глава
Деветнадесета глава
Двадесета глава
Двадесет и първа глава
Двадесет и втора глава
Двадесет и трета глава
Двадесет и четвърта глава
Двадесет и пета глава
Двадесет и шеста глава

Епилог

2.6K 113 25
Von hannah_1864

Ръцете ми не спираха да треперят. 

Разхождах се нервно из малката, но уютна стая на новият ни дом, в който се нанесохме преди седмица. Малката къщурка в почти непознатото за всички останали на земята градче се намираше в природата-нещо, за което винаги съм мечтала. Този път обаче мириса на цветя и дървета не ме успокояваше. Дишането ми беше ускорено и в мен се бореха страхът и вълнението.

Отворих още повече дървения прозорец и погледнах към прекрасния ни заден двор. В този момент Джейс копаеше усилено, защото искаше да засее цветя, както и зеленчуци. 

Усмихнах се. Все още свиквах да го виждам по този начин-като един нормален мъж, който се грижи за дома си. Той много се беше променил и ми харесваше в какъв се беше превърнал. 

Трябваше да му кажа.

Наметнах един суичер на гърба и излязох през входната врата, за да се запътя към задния двор. Една жена на средна възраст ми махна от съседната къща-госпожа Джаксън. Тя, естествено, не ни познаваше с истинските ни имена, но това нямаше голямо знащение за мен, защото се държеше страшно мило и много ни помогна докато се нанасяхме. Поздравих я весело и с леко нервна усмивка свих зад къщата.

На Джейс му отне малко време, за да забележи, че съм до него и спря с копането. Целият беше потен и се подпря уморено на лопатата. Не можах да не се разсмея.

-Не знаех, че да имаш постоянен дом и нормален живот е толкова трудно.-каза задъхано, Ударих го шеговито по рамото.-Защо не си горе? Трябва да си почиваш, болна си.

През последните няколко дни наистина се чувствах зле-повръщах, болеше ме корема, но на всичкото отгоре имах огромен апетит. В началото и аз си мислех, че съм хванала някакъв вирус, но току-що разбрах, че не това беше причината.

-Всъщност не съм болна. Трябва да ти кажа нещо.

Преглътнах на сухо.

-Наистина не знам как да го кажа и как ще го приемеш, но аз, аз...-Затворих очи и отнова ги отворих в готовност.-...съм бременна. Ще си имаме бебе.

Не можах да разчета изражението му. То не показваше нищо-нито радост, нито гняв, а просто беше безизразно. Това не ми хареса.

-Моля те, кажи нещо.-казах тихо.

Изведнъж той пусна лопатата на земята и отстъпи назад. Определено беше шокиран. Но докато успея да му кажа още нещо, той яече ме беше вдигнал от земята и ме въртеше във въздуха и усещах как подсмърча от радост.

Поне около минута ме държа във въздуха и ме обсипваше с целувки, а щом ме пусна, видях, че той наистина плачеше. Също като мен.

-Не мога да повярвам, че се случва.-каза Джейс и още няколко сълзи се търкулнаха по лицето му. Опита се да ги избърше с ръце, но те сякаш не спираха.

За секунда доброто ми настроение от това, че току-що бях разбрала, че нося в себе си човешки живот, изчезна.

-Джейс...дали ще е безопасно за детето? След всичко, което ние...

Не успях да си довърша изречението, защото той ме прекъсна с една сладка целувка, с която ме накара да млъкна.

-Не, ще се справим.-обеща ми.-Няма да позволя на миналото ми да провали нашето бъдеще.

Точно тези думи исках да чуя.

---------------------------

Това беше финалът! Надявам се цялата кстория да ви е харесала, защото лично на мен ми беше много приятно да я пиша и да съпреживявам всички случки на героите.

Ще се радвам да чуя мнението ви за финала и за историята като цяло, настина ще значи много за мен!

Благодаря за подкрепата! Обичам ви!!!!!! <3

P.S. В момента работя по нов проект, така че очаквайте абсолютно нова книга съвсем скоро! ;) :*

Weiterlesen

Das wird dir gefallen

7.6K 628 36
Първа книга от поредицата "Корумпирани" Тереза Срамувах се, че дадох сърцето си на човек, който не умееше да различава доброто от злото и накрая прос...
20.6K 770 59
Това е продължението на 69 Poses. Препоръчително е да сте я чели преди да започнете с тази книга. Игор и Лара са разделени. Тя бяга далеч от него, ми...
163K 6.9K 51
Същото училище, нови приятели. Това предстоеше на 16 годишната Джесика Уотсън. Джес е нормална тийнейджърка, успеха и в училище е добър и се разбира...
20.5K 1.3K 112
Ема и Иза са две близначки учещи в университет във Флорида. През цялото време са Ема и Иза. Колкото до това дали бяха еднакви, е.. ами да кажем, че в...