Torn / Törés

By miluus89

166K 7.4K 287

✖️Torn / törés. Hitvesztés. Clarissa a céltudatos, nagyszájú, belevaló pultos lány húszas évei elején jár... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
Epilógus
Írói köszönetnyilvánítás

21

4.4K 192 5
By miluus89

"Milyen szép vagy, és milyen szép most a hajnal!
Nedves, édes és ízes a világ.
Éhes vagyok... Mondd, mit gondolsz: mi lenne,
ha megőrülne most minden virág
s hozzánk bújna szeretkezni a hajnal?" Szabó Lőrinc

Az ördög nyert.
Életem, vagy szerintem magabiztosan állíthatom, hogy életünk leghosszabb másodpercei voltak mikor a liftben közömbösen egymás mellett állva vártuk, hogy felérjünk a lakásához. Azt gondoltam Harry már itt nekem fog esni, viszont sejtettem, hogy nem száz százalékig biztos abban, hogy hogyan viselkedjen és hogy most mi ez az egész. Én is össze voltam zavarodva, ez kétségtelen.

A lakásába már egészen ismerősként léptem be. Levettem a cipőm és a kabátomat a fogasra akasztottam az előszobában, mellettem Harry is hasonlóan tett. Kicsit belül szorongtam, és izgatott de ideges voltam egyszerre, ugyanakkor minden erőmmel próbáltam közömbösen viselkedni.
Harry kulcsai egy nagyobb zajjal landoltak a konyhapulton, amint beljebb mentünk, majd ahogy felkapcsolta a lámpát a lakást sötétkék fény lepte be, ahogy mindig eddig akárhányszor itt voltam.
Mivel ő a konyhába ment, így én is úgy tettem. Nem voltam a helyzet magaslatán hogyan viselkedjek még mindig itt nála, főleg nem hajnali fél négykor, síri csendben. A mögöttem lévő konyhapultnak dőlve ingattam a fejem, mikor narancslével kínált, amiből ő öntött magának, majd most ő mutatott tükröt nekem ahogy velem szemben a másik konyhapultnak dőlt a pohárral a kezében, amiből épp kortyolt egyet, de a tekintete közben égette az arcom.
Az arcom, ami ha nem viseltem volna sminket biztosan paradicsom piros lett volna.
Két nagy korttyal el is tüntette az innivalót a pohárból, majd maga mögé a pultra tette az üres poharat és mikor ismét vissza dőlt a pultnak felém nyújtotta a jobb kezét. Tekintetem a kezére esett, majd vissza az arcára, ami nem mutatott semmit és kicsit értetlenül ugyan, de elfogadtam. Tenyere egyből az én kezem köré fűződött és húzni kezdett a saját maga irányába. Mivel ő kezdeményezett, így én már komfortosabban tettem meg a következő lépést, így ahelyett hogy csak közelebb mentem volna, felemeltem a kezeimet és a nyaka köré fűztem őket. Ő kicsit lehajolt, hogy kényelmesebben felérjem és egyből hevesebben vettem a levegőt, hiszen a kezei nem a derekam köré csúsztak, ahogy eddig mindig, hanem a fenekemre tapadtak és úgy húzott oda a testéhez.
Kezei továbbra is ott maradtak a fenekemen, keményen megmarkolva majd egyszerűen rajta tartva azt, miközben az arcát a nyakamba fúrta és lágy puszikat kezdett adni oda. Mindig különös figyelmet fordít a nyakamra és rendszerint az őrületbe kerget vele.

- Még van opciód elmenni - motyogta a bőrömbe.

- Miért? Később nem lesz? - mosolyodtam el és mivel elhajolt a nyakamtól és a szemembe nézett láthattam, hogy ő nem mosolyog és komolyan gondolja ezt.

- A pultos szórakozásod óta így vagyok - válaszolta és egyből nagyot sóhajtottam, hiszen a fenekemre markolva tartotta egy helyben a testem miközben a sajátját nekem nyomta és egyből megéreztem a hasamnál, a magasságkülönbségünk miatt, hogy mire gondol. - Vagy veled vagy nélküled, de csinálnom kell vele valamit, mert megbolondulok.

Egy egyértelmű furcsa ugyan, de magabiztosság áradt végig bennem. A gondolat, hogy miattam ilyen frusztrált elégedettséggel töltött el. Szavaira elmosolyodtam, az ajkamba harapva ugyan enyhíteni is próbáltam azt több kevesebb sikerrel.

- Agh, te szegény - forgattam meg a szemem. Láttam, hogy ajkai egy vékony vonallá préselődnek, és a szemében már eddig is tűz volt, de mostanra úgy tűnt, mintha még nagyobb lánggal égne.

- Mit mondtam a szem forgatásról? - kérdezte, mielőtt válaszoltam volna egyik keze eltűnt a fenekemről. Halványan végig simítva a felsőtestemen a nyakamra csúszott a keze, kicsit megmarkolta azt és felemelte vele a fejem, hogy a szemébe nézzek.

- Ühm, tényleg frusztrált vagy. Menj és zuhanyozz egyet - húztam tovább. Titkon vártam, hogy mikor szakad el a cérna, amin táncolok. Nem volt eddig sem túl stabil és vastag, de éreztem és láttam rajta, hogy már nem sokáig tart és pillanatok múlva elszakad.

- Ha levetkőztetlek és kiderül, hogy nedves vagy ilyen nagy szájjal esküszöm, hogy nem fogok hozzád érni és egyből a zuhanyzóba megyek - motyogta, majd hirtelen eltolt engem magam elől, keze leesett a nyakamról a kezemre és maga után kezdett húzni.

A folyosón feltűnt, hogy hezitál kicsit a nappali és a háló iránya között, amit kicsit furcsának gondoltam, de végül a hálószobája irányába húzott. Közben tudtam, hogy ha tényleg olyan makacs, mint eddig és tényleg komolyan gondolja amit mondott, egyből végem, hiszen persze hogy be voltam indulva pontosan a pultos eset óta.

A szívem hevesen dobogott, miközben próbáltam tartani Harry gyors tempóját a szoba felé. Amint beléptünk felkapcsolta a lámpát, ami itt piros fényekkel töltötte meg a teret és meg sem állt, míg nem ért az ágyhoz, aminek a szélére leült egy kisebb terpeszben; én pedig a lábai közé állva néztem le rá. Olyan magas és nagy volt hozzám képest, még így ülve is majdnem egy magasságban volt velem és csak egy kicsit kellett lenéznem rá. A kezei a combom hátsó részén siklottak fel a csupasz lábaimon, míg én a kezeimet a vállain pihentettem, majd lejjebb hajoltam az arcához. Tudtam, hogy már most el kell kezdenem szuper aranyosan és szófogadóan viselkednem, hogy elfeledtessem vele a kinti mondatát. Először csak lágy puszikat nyomtam a szájára, s szépen lassan mélyítettem csak el, viszont ő egyértelműen kezdett türelmetlenebb lenni, hiszen egyből találkozott a nyelve az enyémmel, hogy tényleg igazán mély és szenvedélyes csókot adjon.
A fejem azt éreztem, hogy forogni kezd és egy másik dimenzióba esek át, ahol minden érintés és tett felfokozódik és tűzijátékot okoz a testemben.
A keze közben már pimaszul a ruhám alatt volt és úgy markolta meg a fenekem. Igaz a testemre és rá koncentráltam, de akaratlanul is eszembe jutott mennyire tiszteletreméltónak tartottam, hogy eddig valahányszor megcsókolt a keze az arcomon volt, most volt az első hogy kalandozott. A másik keze közben a hátamra csúszott, egészen fel a nyakamig, ahol éreztem, hogy jobbra- balra simít míg végül meg nem áll és meg nem találja a ruhám cipzárját. Mielőtt bármit tett volna megszakította a csókunkat, majd mélyen a szemembe nézett mielőtt megszólalt volna.

- Szabad? - kérdezte.

Agh, legszívesebben dobtam volna egy cigánykereket. Miért nyűgözött le ennyire, hogy tisztel és tényleg előtérbe helyezni az akaratom?! Esküszöm már csak emiatt is bukfencezett a gyomrom, de kívülről csak annyit mutattam, hogy határozottan bólintok. A cipzárt kínzóan lassú tempóban húzta le, közben a szemei égettek, úgy tűnt ki akarja elemezni az arcom minden szegletét. Aztán a cipzár megállt, a másik keze is kicsúszott a ruha alól és felcsúszott a vállamhoz a másikkal együtt. A vállamnál tette őket a ruha alá, és szépen lassan simított lefelé a karomon, magával sodorva ezzel a ruhámat is.

Egyértelműen hevesen vert a szívem. Zavarban voltam, hiszen mindjárt olyan helyzetben lát, ahogy eddig mindössze egy ember és amúgy is olyan keményen figyelt, hogy ha nem fehérneműben állnék előtte is zavarba hozna vele. Ha már fehérnemű, áldottam az istent, hogy a ruha alá épp egy aranyos, összeillő párt választottam ma. Egy halványkék színű, csipkés darab volt. Csak a csipke vékony anyaga takart alul, és felül is, hiszen nem szerettem a tömött, szivacsos melltartókat és ha volt is rajtam valamilyen, rendszerint egy bralette volt, ami inkább csak a szépsége miatt van rajtam és nem azért, mert bármit is takar.

Most én voltam az, aki görcsösen figyelte őt.

Láttam, hogy ahogy a ruha földet ér és egy kupacként a lábam köré hullik, Harry tekintete leesik a testemre. Keze lassan simított fel a lábaimon, a fenekemen, a derekamon majd a csípőmön, míg a tekintete azzal egyszerre járt. Az alsó ajkát fogságba szorította a felső közben, és csak akkor engedte el, mikor ismét a szemembe nézett. Kicsit remegtek a testem mellett a kezeim és mély sóhajokkal próbáltam megnyugodni, hiszen olyan sok érzés volt bennem egyszerre.
Izgatott voltam testileg, bizseregtem odalent és hullámokban öntött végig a forróság. Remegtek a kezeim mert feszült voltam, új volt a helyzet Harryvel és nem tudtam száz százalékig mi vár rám vele, hogy viselkedik, nem tudtam mi van a fejében és ugyan magabiztos nőnek tartom magam, de mégis van bennem egy halvány hátsó gondolat arról vajon tetszik-e neki amit lát. És a szívem is hevesen vert, elsősorban mert Harry ült velem szemben. A heves szívverés kicsit zavarttá tett és nem is akartam rá gondolni.

- Gyönyörű - motyogta úgy, mintha csak magának mondaná. Szájára halvány mosoly csúszott és kellett pár másodperc, de viszonoztam azt.

Hirtelen állt fel az ágyról, hátrébb is akartam lépni hiszen olyan közel volt hirtelen hozzám, de nem hagyta, kezét az arcomra tette és lejjebb hajolt a magasságomba, hogy megcsókoljon. Egy hangos sóhaj szakadt ki a számból, már megint a keze miatt, ami az arcomon volt.. rendszerint pillangókat küld vele a hasamba és még nem tudok rá választ adni, hogy miért pontosan.
Közben fordított rajtunk egyet, hogy én legyek háttal az ágynak. Csókunk még mindig mély volt és szenvedélyes, heves, miközben az egyik keze a tarkómhoz csúszott hátra, a másik pedig le a derekamra. Mire feleszméltem a hátam találkozott az ággyal, viszont olyan lágyan érkeztem csak rá, hiszen Harry fenn tartotta a súlyom a kezeivel és csak egészen gyengéden hagyta, hogy a testem belemélyedjen a puha és hatalmas matracába. Olyan gyengéddé változott, mintha amint beléptünk volna a hálószobájába eltűnt volna az a szenvedély, ami a konyhában meg volt. Kint azt hittem amint beérünk az ágyra lök vagy épp odaláncol valahova, most viszont szinte egy angyalként viselkedett, aki minden rezdülésem figyeli és csak a pillanatban él. Én egyiket sem bántam volna. Egy szenvedélyes menet kevésbé lenne hatással az érzéseimre, és már most tudtam, hogy ami jelenleg történik minden, csak nem szenvedélyes és nem az, amit Harryről gondoltam a hálószobában.

Keze ott támaszkodott a fejem mellett, és továbbra is mélyen csókolt, így én közben elkezdtem az inge gombjaival játszani. Mindössze három volt csak összegombolva, így seperc alatt szétnyílt rajta a puha anyag és le tudtam simítani azt a vállán. Ahogy megszakította a csókunkat el is húzódott tőlem. Az ajkamat rágcsáltam, hiszen a számon még mindig a csókja íze pihent, miközben figyeltem ahogy lehúzza magáról a farmerét és az inget, majd már csak egy alsónadrágban hajol újra felém. A fekete vékony anyag már egyáltalán nem rejtette el annyira sem, mint a farmer, hogy mennyire kemény. Izgatottsággal töltött el, de nem hagytam ott sokáig a tekintetem, hanem ismét fel néztem az arcára. Kaptam tőle egy pimasz mosolyt, minden bizonnyal a kis bámulásom miatt, de mielőtt még zavarba jöhettem volna lejjebb hajolt és csókokat kezdett hinteni a nyakamra. Egyből lehunytam a szemeimet, a kezeimmel erősebben szorítottam a felkarját, míg ő először csak az állam alá adott puszit, majd az ajkait végighúzva a bőrömön lejjebb araszolt. A mellkasomon gyors puszikkal simított végig, míg le nem ért a melleim közé. Egy pillanatra felnézett a szemembe, amiben valószínűleg csak puszta élvezetet láthatott, majd ismét lenézett és mostanra már a melleimre adott csókokat, azokra a részekre, amiket nem takart a csipke. Az első hangosabb sóhaj azért szakadt ki a számból, mert éreztem, hogy a lágy csók harapássá, majd szívássá alakul a bal mellem belső részén. Kicsit égő érzés volt, ugyanakkor a fájdalom pillanatok alatt váltott élvezetté egyenes irányban lefelé ívelve délre a testemben. Aztán ugyanezt a tettét megismételte a másik oldalon is, és a halvány mosolyából ítélve, amit a bőrömön hagyott biztosra vettem, hogy nyomot hagyott maga után.

Meglepetésemre, a csókjai lefelé folytatódtak.
Az egyik keze még mindig ott pihent az ágyon, míg a másik a combomat markolászta az ajkai kényeztetése mellett. Egy halvány mosollyal zártam össze a lábaimat, mikor már az alsóm szélénél járt. Egyből felpillantott rám, de arcomat látva csak megingatta a fejét és szétnyitotta a lábam, hogy közéjük férkőzzön.

Oh, ilyet még sosem tapasztaltam.

A szívem ott dobogott torkomban, ahogy lenézve láttam őt a lábaim között. Keze először laposan pihent a hasamon, majd lassan csúsztatta lejjebb egészen addig, míg a hüvelykujjával végig nem simított rajtam. Hiába volt az anyag köztem és az ujja közt, egyértemű volt hogy lebuktam és nagyon szorítottam azért, hogy csak viccelt azzal, amit odakint mondott. Kérdő tekintete találkozott az enyémmel és csak figyelte egy halvány mosollyal ahogy megfeszül a testem amint jobban odanyomja az ujját, míg minél angyalibban nézek rá.

- Hmm.. mit is mondtam kint? Emlékeztetnél? - kérdezte, de alig tudtam felfogni mit mondott, hiszen egyből utána lejjebb hajolt és az anyagon keresztül megcsókolt odalent. Tűz gyulladt a bensőmben. Te jó isten tudtam, amint belépett a nyamvadt Rom ajtaján, hogy ez a pasi lesz a végzetem.

- Hogy kívánsz és hogy alig várod, hogy hozzám érj? - mondtam, a tekintetem közben inkább a plafonra vezettem és a számon is mosoly pihent. Nagyon nem tudok hazudni.

- Összekevered a szavaimat a gondolataiddal, bébi - válaszolta.

Pimasz.
Magabiztos és pimasz, tetszik.

Hála istennek nem húzta tovább a mondatával az agyam. Ha most itt hagyott volna biztosan azt éreztem volna, hogy szétdurran a testem és megbolondulok, de szerencsére nem tette, hanem beakasztotta az ujjait a bugyim szélébe és mélyen a szemembe nézve húzta le a lábaimról, míg végül az ágy mellé nem dobta.
Mindkét keze a combom körül volt, hogy egy helyben tartson, míg a tekintetét egy percre sem szakította el az enyémről. Egészen ügyesen tartottam vele és figyeltem mit tesz, viszont egyből hátrahajtottam a fejem a párnára és lehunytam a szemeimet amint végre megéreztem magamon a nyelvét, de először csak egy vonalban. Már csak ez is olyan érzés volt, mintha a lelkem elhagyná a testem és csak lebegnék, mert végre megkapta ami után vágyakozott. Végül ismét megéreztem magamon, pontosan ott kezdte mozgatni a nyelvét ahol a legjobb érzés volt és muszáj volt felsóhajtanom és megnyújtanom a hátam, az ajkamba harapva fogtam vissza, hogy ne nyögjek fel. Soha nem tette még ezt senki velem, de biztos voltam benne, hogy Harry tökéletes munkát végzett. A körkörös mozdulatok pont az ideg végén, míg a férfias markolások a lábamon és a néha tőle hangzó halk hümmögés folyamatosan építette bennem az érzést.
Aztán az egyik keze eltűnt a combomról, a belső részén lassan felcsúsztatta és csak addig szakadt el tőlem az ajkaival, míg először egy ujját a bejáratomhoz nem pozicionálta. Az első nyögés ott szakadt ki belőlem, hiszen mostanra már az ujjával és a nyelvével is kényeztetett.
Aztán még eggyel, és akkorra már végérvényesen megjelent a hasamban a gombóc, ami elkezdett nőni ahogy hajszolta az érzést és folytatta a kényeztetésem. Egyre hevesebben vettem a levegőt már az ajkamon is, a mellkasom fel-le emelkedett, rettenő forróság járt át, a homlokom izzadni kezdett és már épp éreztem, hogy a falaim is megfeszülnek az ujjai körül és pontosan a szélén voltam, amikor minden tettét megszakította.

- Ne - vetettem hátra a fejem a párnába.

Esküszöm, hogy legszívesebben elsírtam volna magam annyira rosszul esett, hiszen a legrosszabb vagyis hát legjobb, pillanatban hagyta abba. Pedig nem is mondtam neki, hogy közel vagyok.. nem volt fer. Amennyire durcásan csak lehetett néztem a szemébe mikor ismét felém tornyosult és épp végighúzta az alkarját az ajkain, hogy megtörölje. Nem volt joga ilyen vonzónak lenni a tette közben.

- Mi az? Csak nem nem mentél el? - vigyorodott el.

A szememet forgatva fordítottam inkább oldalra a fejem a párnán, mire halkan felnevetett, de közelebb hajolt.
A testével kicsit rám nehezedett, de a fejem mellett tartotta a maradék súlyát a kezén. Az arcát a nyakamhoz fúrta, míg én a lábaimat a dereka köré tettem és lehunytam a szemem amiért oda dörzsölte magát hozzám. Már csak a bokszere volt közöttünk. Ha tovább ezt folytatja simán el tudnék menni így is, percek alatt. Akármennyire is durcás voltam rá nem bírtam ki, hogy a kezeimet ne vezessem fel a hátán. Az ujjaim alatt éreztem a hátizmait, ahogy nagyon lassan felsimítottam, néhol kicsit felcserélve a mozdulatot és a körmömet végigszántva a bőrén. Mivel ott volt a fülem mellett hallottam, hogy felsóhajt a tetteim miatt és még keményebben odanyomja magát hozzám. Ezen a ponton mindketten kínzásnak éltük meg a perceket akár mennyire is jól esett kicsit ez a húr feszítés.
Amint elhúzódott a nyakamtól és a szemembe nézett realizálódott bennem, hogy hol is vagyok mit is csinálok és kivel. Szinte lepergett a szemem előtt, hogy hányszor szorult össze a gyomrom eddig miatta, hogy hányszor indította be a testem vagy a fantáziám, és kicsit szürreális volt, hogy most hirtelen itt vagyok a hálószobájában vele, ugyanakkor furcsán nem éreztem ezt egy rossz dolognak.. sőt inkább az visszhangzott a fejemben, hogy végre.

- Szedsz gyógyszert? - kérdezte.

Hm, felelős.

Kérdésére ugyanakkor csak megingattam a fejem. Nekem is feltűnt, hogy milyen hallgatag vagyok hirtelenjében, de egyszerűen ebben a helyzetben jobb szeretem ha ő irányít, főleg mert úgy kevésbé vagyok zavarban. Neki is feltűnhetett, hiszen elmosolyodott és egy halvány puszit nyomott az arcomra mielőtt kinyújtózkodott volna az éjjeliszekrényéhez.
Egy nagy sóhajjal figyeltem a tetteit, de lekalandozott inkább a testén a tekintetem. Végignéztem a felsőtestén a tetkóit, majd feltűnt, hogy a combján is van egy nagy tigris. A teste nem volt túl izmos, de túl vékony sem. Pontosan a kettő között volt, valahogy olyan tökéletesnek tűnt és vonzónak.

A bokszerétől szélsebesen szabadult meg, majd térdelt vissza a lábam közé, és a szemembe nézett a tette közben. Nem volt bennem feszültség, csak puszta vágy felé talán egy kicsit elveszve éreztem magam, de ez elsősorban azért volt, mert ilyen szituációban még nem voltam vele, amúgy sincs túl nagy tapasztalatom ilyen téren. Amint kész lett ismét felém tornyosult, a kezeim visszatértek a hátára és nagy levegőt vettem, mikor megéreztem őt odalent már közvetlenül, s el nem kezdte magát belém vezetni.

- Basszus - szisszent fel, s a szemeit is összezárta szorosan, ahogy lassan csúszott egyre mélyebbre.

Olyan szinten nedves voltam az előbbi tettei miatt a szájával, hogy a fájdalom egy apró jele sem volt sőt.. pusztán élvezet járt át és megkönnyebbülés ahogy kitöltött. A teste kemény és forró volt az enyémen, a haja az arcába hullott kicsit; miközben a szemembe nézett, de végül lejjebb hajolt és megcsókolt. Éreztem rajta, hogy olyan volt, mintha folyamatosan a határon lenne. Mintha visszafogná magát és szinte kínzó érzés lenne neki, de próbálja tartani. Nem tudom, hogy ez amiatt volt, mert már most közel járt vagy amiatt, mert máshoz van szokva, más tempóhoz, de túlságosan zavarban lettem volna ezt szóvá tenni neki, így inkább csak a kezemet a hajába vezettem és mélyen és jóval szenvedélyesebben csókoltam vissza mint eddig, mintha ezzel megdicsérném, hiszen őszintén a fellegekben és kényelmesen éreztem magam miatta folyamatosan.
A csókomat hasonlóan viszonozta, belemorgott egy pillanatba az ajkamba, mikor már a teljes hossza bennem volt, ott egy pillanatra megállt, majd elkezdett ki be mozogni egy kellemes közepes tempóban. Kellemes bizsergés uralkodott a testemben, az orromban ott volt a férfias illata, ami miatt rendszerint összeszorul a gyomrom akárhányszor megérzem. Az haja lágyan siklott az ujjaim között, s minden volt ez az éjszaka vele, csak az nem, amire számítottam tőle.

- Uh de jó érzés vagy - motyogta az ajkaimba és kicsit elemelkedett tőlem, és gyorsabb tempóra váltott, de még mindig nem volt sem kemény sem sok, kellemes. Ugyanakkor nekem feltűnt, hogy ez a kicsivel gyorsabb tempó is felébresztette a testem s hirtelenjében többre vágyott és azt az élvezetet hajszolta, amit előbb nem kapott meg.

- Még - mondtam alig hallhatóan, de megértette.

Kicsi meglepettség volt az arcán, viszont hamar egy halvány mosoly mellett tette amit kértem és még gyorsabb tempóra váltott. A szobát ezzel már befűszerezte a testünk találkozásának hangja, illetve a hangos sóhajok, amik elkezdtek kiszakadni tőlem, s tőle is. Mélyen a szemébe nézve élveztem, hogy még keményebben bizsereg a testem, majd pillangókat is ébreszt a hasamban Harry. Az ujjait hirtelen akasztotta be a melltartómba, csak annyira húzta lejjebb, hogy középen kicsússzanak a melleim és hevesebben vert a szívem ahogy láttam, hogy a tekintete oda esik majd egy férfias nyögés szakad ki a szájából és a gyors tempó mellett keményebbek és mélyebbek is lesznek a mozdulatai.
Közel voltam, a hátam elemelkedett az ágyról, a melleimet még jobban megemelve s a hab a tortán egyértelműen az volt, hogy a keze a mellkasomról felcsúszott a nyakamra. Nem a lélegzetemet szorította elől, hanem oldalt az ujjai voltak keményebbek rajta. Libabőr járt át a testemen, a szemöldökömet ráncoltam és a falaim összezárultak körülötte.

- Elmész nekem? Hadd lássam milyen gyönyörű vagy ahogy elmész miattam!

Minden tette, szava, csak tovább és tovább lökött egészen addig, míg el nem értem a végét, és át nem élte a testem végre az élvezetet, miközben minden amit nyögni tudtam a neve volt. Megremegett a testem, hosszú másodpercekig megfeszült míg bennem olyan volt, mintha tűzijáték lenne. Közben ő ugyan lelassított egy kicsit, hogy hagyja, hogy átéljem, de aztán megint kemény tempóba kapcsolt a saját örömét hajszolva. Én még mindig érzékeny voltam, apró élvezet hullámok törtek rám még az orgazmusom után is, soha nem éreztem még ilyet, hogy ennyire hosszan és intenzíven élném át az örömömet.

Nem kellett sok, míg Harry is utánam jött. A keze már egészen gyengéden volt a nyakamnál, míg a másik jóval keményebben szorította a combom egészen addig, míg meg nem rendült bennem. A szemeit lehunyta, a fejét kicsit hátrahajtotta és már csak lassan mozogva vezette le az örömét. Ekkor tűnt fel nekem mennyire fáradt a testem. Olyan volt, mintha a matrac alattam felhővé alakult volna, amibe teljesen erőtlenül fekszik a testem. Mélyeket sóhajtva próbáltam lenyugodni, és nem felsóhajtani ismét amiért Harry felém kerekedett és kicsit rám nehezedett. A felhő érzet még kellemesebb lett így, hogy ő is felettem volt. Olyan volt, mintha alig bírtam volna megemelni a végtagjaimat és csak lebegtem volna. Sosem éltem még át hasonlót.

- Jól vagy? - kérdezte nem sokkal később, miközben elemelkedett a nyakamtól, ahova eddig egyenletesen szuszogott. Az ő tekintete fáradt s fátyolos volt, de halvány mosoly pihent a száján.

- Több mint jól - válaszoltam szégyenlősen, de viszonoztam a mosolyát.

- Akkor jó - bólintott, majd egy hosszú puszit hagyott a nyakamon és elemelkedett rólam.

Ahogy óvatosan kihúzódott, összezártam a lábaimat és feltűnt mennyire remegtek a tettem közben. Harrynek is feltűnhetett, hiszen végigsimított rajta a kezével és a szemembe nézett, de hála istennek nem tette szóvá, csak kacsintott egyet.

Még mindig pimasz.

Olyan volt mintha hirtelen estem volna vissza a valóságba, körbepillantva szinte meg is lepődtem, hogy tényleg itt vagyok Harry hálójában. Egyszerűen mikor bejöttünk ide olyan volt, mintha egy hipnózis alatt lettünk volna, egymás hipnózisa alatta és ebben a pillanatban ébredtünk csak fel belőle.
A takarót, amin eddig feküdtem magamra húztam, s közben Harry is visszatért, aki hozzám hasonlóan alábújt és kényelmesen nyújtózott egyet, majd a feje alatt pihentette mind a két kezét a párnán. Úgy tűnhetett az egész, mint mikor a Barátság extrákkal filmben Mila Kunis és Justin Timberlake a plafont bámulják egymás mellett az ágyban miután lefeküdtek, mert hirtelen meg sem tudnak szólalni.

Nos, mi sem tudtunk.

Sőt, nekem kínos is volt kicsit az egész. Nem tudom mi ez a rigolyám azzal, hogy valaki fekszik mellettem az ágyban, de egyből előjött mennyire furcsa nekem és kicsit feszengeni kezdtem. A csend pedig nem segített rajtam egy cseppet sem.

- Azt mondtad ki akarod zárni magad az életemből - sandítottam felé. Ő is hasonlóan tett, s a tekintetünk is találkozott.

- Azt akkor elbuktam, mikor rám másztál a pultban - vigyorodott el.

- Nem másztam rád - ingattam a fejem felháborodottan. Válaszomra csak felnevetett és inkább visszafordította a tekintetét a plafonra rólam.

- Megyek és lezuhanyzom - intett a fürdő irányába, amire csak bólintottam, így ki is slisszolt mellőlem az ágyból.

Egy nagy sóhajjal próbáltam a fejemben lévő hatalmas katyvaszt megfejteni és kitalálni, hogy mit csináljak. Nem tudom mennyire menne nekem az, hogy ha visszajönne, befeküdne mellém az ágyba és együtt aludnánk. Ez annyira személyes és ugyan igen, érzek Harryvel egyfajta szikrát és kötődést, de még nem elég mélyet ahhoz, hogy erre képes legyek.
Meg kellett volna várnom, míg végez és elmondani neki ezt, de annyira zavarban voltam, hogy biztosan nem lettem volna rá képes. 

Olyan gyáva vagyok.

Igaz a fürdőszoba egy légtérben volt a hálóval, de a zuhanyzót pont eltakarta a középen lévő választó fal. Hallottam a víz csobogását, így egyértelmű volt, hogy már javában zuhanyzott. Gyorsan keltem fel az ágyból, magamra kapkodtam a földön pihenő ruháimat és ugyan gombóccal a torkomban, de kijöttem a hálóból. Az előszobában felvettem a cipőmet és a kabátom, a konyhapultról felkaptam a táskám, majd kiléptem lakásból és egy óriási levegőt fújtam ki már a liftben, amint lefelé tartottam.

Harry maga megmondta, hogy nem az a romantikus típus, ahogy én sem. Biztosan nem az a típus, aki összebújik a nőkkel miután lefeküdt velük. Lehet csak az ő életén is könnyítek ezzel. Nagyon remélem, hiszen megbántani nem szeretném, sőt az lenne az utolsó. Minden amit teszek most az saját magam és a saját magam démonjai miatt vannak. Nem miatta, ő mindent túlzottan is tökéletesen csinált ma este. Egy igazi kincsnek éreztem magam az ágyában, olyan örömöt és érzetet okozott nekem, amit soha senki azelőtt.
Talán ez is megrémisztett.

A kocsimat beindítottam és kicsit járattam, miközben a telefonomért kutattam a táskámban. Amint megkaparintottam, a táskát vissza dobtam az anyósülésre és felnyitottam a készüléket. Harry nevére koppintottam, majd egy ideig csak néztem a képernyőt és próbáltam egy épkézláb üzenetet összehozni, hogy ne aggódjon és hogy nehogy magára vegye amiért eljöttem.

Ne haragudj, eljöttem. Csak szólni akartam, jó éjszakát

Ez a leggázabb üzenet, amit valaha olvastam. Mindegy, már úgyis minden mindegy.

Az egész hazaúton olyan voltam mint egy üres test, aki csak emlékezetből vezet, mert gondolatban máshol jár. Visszapörgettem az agyamban a teljes estét, azt ahogy Harry bánt velem. Annyi rosszat feltételeztem anno róla, mikor még nem ismertem és ez az, még most sem ismerem teljesen, viszont azt tudom róla, hogy soha életemben egy férfi mellett sem éreztem még magam ennyire kényelmesen és biztonságban. Van valami abban, hogy veszélyes alak, erős, nem fél másokat bántani, viszont a tudat, hogy velem soha nem tenne semmi olyat egy olyan erőt ad nekem, sőt egyenesen pillangók jönnek tőle a hasamba. Olyan klisé, már már nyálas erre csak gondolni is, de máshogy nem tudom leírni ezt az érzést, ami bennem van amint rá gondolok.

Ehhez képest épp faképnél hagytam a lakásán, szép munka Clarissa.



Harry Styles

Ennyi év alatt, mint amióta ezen az elcseszett földön vagyok megtanulhattam volna, hogy ne legyenek kicsi elvárásaim sem az emberektől. Hosszú időn keresztül sikerült is, már egészen elfelejtettem milyen is maga a csalódás érzete.
Nos, most megéreztem megint, ahogy kiléptem a fürdőszobából és az üres hálószobára mentem vissza.
Egy nagy sóhajjal kapcsoltam le a lámpát és dőltem be az ágyamba. Ezért nem hordok ide nőt: érzem a párnámon az illatát. Hiába terveztem azt, hogy egyszerűen csak elalszom, hiszen rohadt fáradt vagyok, az agyam elkezdett járni az egész helyzeten és rajta.

Egy barom vagyok.

Már akkor az voltam, mikor felhoztam magammal, bár akkor még annyira nem is voltak a szememben túl gázak a gondolataim. Túl sokszor húzott már fel testileg és tett frusztrálttá, gondoltam ideje engednem a vágyaimnak és csak azt láttam magam előtt, ahogy különböző pozíciókban magamévá teszem keményen, úgy hogy csak a nevemet sikítozza egész éjjel.
Aztán ahogy beléptünk a hálószobámba, ahol ő volt az első nő valaha, s megláttam őt a halványkék angyali, ártatlan, de mégis vonzó szettjében előttem, szinte az összes gondolatom elszállt. Hirtelenjében attól a kezdtem keményedni, ha azon gondolkodtam hogyan okozhatnék neki örömöt, hogy hogyan tehetném az estéjét felejthetetlenné úgy, hogy nem ijesztem meg.. azt akartam, hogy kényelmesen érezze magát, hogy azt kapja, ami neki jó és élvezi.. és úgy is volt.

Mikor arra kért, hogy gyorsítsak mutatkozott csak meg az, amihez alapjáraton vagyok szokva. A kemény, akár kinky szex és ugyan bármit megadtam volna azért, hogy vele is kísérletezzek még, de most először voltunk így együtt. Nem ismerem még a vágyait, a testét, a reakcióit. Nem akartam két lábbal betörni az ajtón egyből, időt akartam neki adni. Ehhez képest szégyellni valóan élveztem én is, rég remegett meg a lábam az orgazmusomtól, de most hát persze, hogy igen.
Mikor lettem ilyen vanilla típus?
Bár az egészet inkább nem a tettekhez vezetném vissza, hanem a személyhez, ami miatt még jobban gyűlöltem magam.

Szóval így érez néhány nő miután lelépek tőlük amilyen gyorsan csak lehet. Ezen a részén még túl is lépnék, nem hatna meg, ha nem Clarissáról lenne szó. Bár így legalább tudom hányadán állunk a szemében. Én inkább csak sodródtam, igaz nem akartam, de hagytam, hogy közeledjünk, mert úgy voltam vele, hogy egyszer az életben talán én is megérdemelhetek valamit, vagy inkább valakit.
Hát nem, sőt legalább jó kis leckét tanított arról, hogy legközelebb meg sem forduljon a fejemben, hogy valakit csak megpróbáljak közelebb engedni, vagy felhurcolni a lakásomra, a ruháimat ráadni. Úgy viselkedek, mint egy idióta hülye gyerek, jobban tudhatnám már mi lesz a vége.
Főleg egy olyan nővel mint ő.
Az egyik pillanatban gyűlölöm, a másikban pedig lefeküdnék vele és lényegében ez a két dolog harcol a fejemben akárhányszor meglátom.

Gyűlölöm azt a részét, ami el van kényeztetve, ahol minden a lábai előtt hever a tökéletes világában, ahol bármit mond vagy tesz, de elérkezik a végén a célba.

Gyűlölöm a nagy száját, hogy nincs benne félsz velem szemben sem és soha nem is volt. Rossz helyekre fogja még vinni.

Viszont rohadt vonzó az az énje, ami izgalomra vágyik. Ahogy ártatlannak tűnik és úgy is néz rád, de közben tapasztalni akar olyan dolgokat, amikért rohadtul biztos vagyok benne, hogy a tökéletes kis családja csalódott lenne. Mit szólnának ha kiderülne, hogy egy drog dílerrel füves cigizik, rá mászik, arra kéri keményebben kényeztesse. Nos, nem tudom. A drogdíler rendszerint megkeményedve, frusztráltan van mellette, mert az az ártatlanság, ami belőle árad de mégis rosszra vágyik titkon a legvonzóbb dolog, amit valaha tapasztaltam.

A jó kislány, aki csak a te kedvedért rossz.
Milyen ironikus.

Tudom, hogy ezt látja bennem: az izgalmat, a rosszat, az adrenalint.

Én pedig az ellentétét ő benne: a nyugalmat, a jót, a kiegyensúlyozottságot.

Hiába tagadom, ha mellette vagyok mindig elfeledkezem mennyire elcseszett az életem. Nem agyalok azon, hogy kellene több pénzt vagy vevőt keresnem, vagy mikor kapnak el a zsaruk. Ha ő mellettem van jobb akarok lenni, sőt valahányszor olyat tesz mellettem, ami nem vall rá bűntudatom van, ami a lehető legrosszabb hiszen látom rajta, hogy élvezi és tapasztalni akar, de nem akarom, hogy miattam legyen ez. Ő az első nő, akinek néha azt gondolom meg tudnék nyílni, akinél néha arra vágyom bárcsak tudna a múltamból egy két dolgot, hogy segítsen róluk beszélni.

Elcseszett az egész, na meg úgyis mindegy, hiszen lehet ő minden amire vágyik tőlem az csak a szórakozás, semmi több. Nem leszek egy papucs, aki majd többet akar és pofára esik. Akkor inkább tényleg kizárom magam az életéből.


Hello! Kezd fokozódni a könyv, illetve a kapcsolat közöttük. Mit gondoltok? 😊 Köszönöm a folyamatos likeokat, kommenteket és köszönöm a "néma" olvasóimnak is, hogy folyamatosan olvastok hiszen látom, hogy ti is mindig itt vagytok💗 M.

Ui.: itt egy kis szentelt víz a rész után😉

Continue Reading

You'll Also Like

33.7K 1K 22
Lucy McAdams csak egy átlagos 17 éves lány. Minden napja ugyanabból a rutinból áll: iskola, tanulás, alvás. Azt hiszi élete nem is lehetne ennél egy...
111K 6.2K 43
Látszólag Kendra egy átlagos diáklány, tanár szülőkkel, akik megkövetelik a tiszteletet és a fegyelmet, amihez Kendra nehezen alkalmazkodik. Mert az...
565K 21.8K 67
,,- Te komolyan hozzám vágtál egy narancslevet?" Amelia Hayes egy 17 éves gimnazista jó jegyekkel és megalapozott jövővel. Az életét megtervezte gond...
86.9K 3.9K 31
.· 𝙬𝙚 𝙖𝙡𝙡 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙨𝙤𝙢𝙚𝙤𝙣𝙚 𝙩𝙤 𝙨𝙩𝙖𝙮 ·. Amelia Solane több mint két éve tartó kapcsolata egy pillanat alatt ér véget, miután a lány t...