Фон дьо тен принцесата

By Sabi_Wasabi

6.5K 746 187

Жадни сте за огромно количество драма, екшън, романтика и грим? Тя е тук, за да ви предостави всичко това и... More

Първа част
Втора част
Трета част
Четвърта част
Пета част
Седма част
Осма част
Девета част
Десета част
Единадесета част
Дванадесета част
Тринадесета част

Шеста част

507 68 10
By Sabi_Wasabi

   Този боклук как смееше да ми изневерява?! С бърза крачка се приближих до тия животни и ги блъснах.

   - О, ма, ти тука ли си била? - попита ме след като изтри устните си.

   - Имахме среща, а те заварвам да се целуваш с тая крава! - изкрещях с насълзени очи и посочих с пръст към Елица.
 
  - Ъм, ми сори? - каза с прекрасния си глас. Толкова беше романтичен.

   Поех си дълбоко дъх, тръгнах в обратна посока и се постарах да спра сълзите си, не за друго, а защото щеше да ми се размаже грима.

   Никога повече нямаше да се влюбя. Той остави прекалено дълбока рана в нежното ми и крехко сърце. Може би нямаше никога повече да открия толкова прекрасно момче като него, но трябваше да го преодолея.
  
   Докато бавно вървях, за да не се претрепя, заради 25-сантиметровите си токчета, на пътя ми се появи Мартин. Изглеждаше сякаш е използвал три килограма гел за русата си коса. Намигна ми и ме попита къде отивам. Влюбих се! Беше толкова перфектен!

   Бях на път да му отговоря, но някакво момиче дойде и го целуна. Не знаех какво да мисля! И той ми изневери! Как е възможно!?

   Прибрах се много разстроена. Реших, че щом тези тъпаци не ме харесват,  все някой ще го направи. Съблякох дрехите си и застанах пред голямото огледало в стаята ми. Изкарах телефона си и си направих много селфита. Качих ги във фейсбук, инстаграм и снапчат.

   Взех ножче от шкафа в хола. Отидох в банята и се потопих във ваната с вода. Зачочнах да се режа. Не страдах чак толкова, но трябваше да се правя на интересна. Снимах си ръката. Оставих телефона и продължих да се режа. Водата се оцвети в червено, точно както по време на цикъла ми.
   

Continue Reading

You'll Also Like

14.3K 760 61
Реших да напиша история със забавни случки на всякакви герои, това че започвам с поредицата Пърси Джаксън, не значи че не мога да напиша нещо за геро...
57.9K 3K 43
Заглавието си казва. Дано да ви оправя настроението😂👌🏼😂. Напишете вашите мнения в коментарите. Корица: @xxkiminiee Започната: 2.07.2019 Завършен...
172 24 10
Покрай топлите празници красивата ми главица реши да си разнообрази живота (с надеждата да пиша тук всеки ден до края на юли месец, ама ще видим) За...