anubis

By myrthe1415

783 14 5

dit is mijn eerste anubis boek ik weet er niet veel over te vertellen dus dan moet je maar lezen ideen zijn a... More

Deel 1
Deel 2
Deel 3
🤔
Deel 4

personage's

186 1 0
By myrthe1415

                                                                              nienke martens

nienke is een verlegen meisje ze doet haar best voor haar opleiding geneeskunde. haar beste vriendin is amber. ze heeft een relatie met fabian. ze woont in het huis anubis omdat haar ouders gestorven zijn bij een autoongelijk toen ze 5 was sinsdien woont ze bij haar oma irene maar die werd te oud om voor haar te zorgen en ging naar een bejaardentehuis.


                                                                    fabian ruitenburg

fabian is een leerzame jongen en leest graag boeken. hij heeft een broertje marlon hij is gehandicapt zijn ouders waren veel met marlon bezig en haden bijna geen tijd voor fabian en daarom hebben ze besloten hem uit huis te plaatsen. zijn beste vriend is mick. hij heeft een relatie met nienke. hij stopt al zijn tijd in zijn opleiding hij studeert geschiedenis.



                                                                 amber rozenbergh

amber is een heel antousiast meisje en houd veel van mode daarom is haar opleiding mode haar beste vrienden zijn nienke en appie. ze heeft op dit moment nog geen relatie maar ze voelt wel wat voor iemand



                                                                                        appie tayibi

appie is een echte horrorfreak hij houd van alle films met bloed vampieren en dat soort dingen. hij is de grappigste in het huis. heeft heeft geen opleiding. zijn beste vrienden zijn jeroen en amber. hij heeft geen relatie maar hij is verliefd op amber maar denkt zei het zelfde???


                                                                              noa van rijn

noa iserg aardig en beleefd. ze werkt met kinderen. haar beste vrienden zijn amber en nienke. ze heeft een relatie met jeroen. ze houd van horror films en gewoon lekker met iedereen bij elkaar zitten kletsen.


                                                                              jeroen cornelissen

jeroen vind geld heel belangrijk en doet er bijna alles voor. zijn vader zat in de gevangenis en daarom is hij in het huis anubis komen wonen. hij houd net als appie van horror en grapjes. zijn beste vriend is appie. hij heeft een relatie met noa. hij studeert bij de politie.


                                                                        joyce van bodegraven

joyce een sportiefe meid. haar beste vriendin is patricia. ze had een relatie met mick maar die is beindigt maar voelt ze nog iets voor hem ???? haar opleiding is journalistiek dat doet ze samen met patricia.


                                                                               mick zeelenberg

mick is een hele erge sportiefe jongen. hij traint elke dag om zo ver mogelijk te komen maar haalt hij het hoogste niveau ( de olympische spelen ) wat als hij het niet haalt dan wil hij graag dokter worden om zijn zus te helpen. zijn beste vriend is fabian. hij heeft een afstandsrelatie met sofie maar heeft hij daar nog gevoelens voor ??


                                                                               patricia soeters

patricia is aardig maar kan ook vaak een grote mond geven. haar beste vriendin is joyce. en ze heeft een relatie met robbie ze werkde samen bij de schoolkrant en toen heeft ze samen met joyce gekozen voor de opleiding journalistiek.


                                                                                 robbie lodewijks

robbie woont niet in het huis anubis. hij is de zoon van de directeur van de middelbare school. hij heeft een relatie met patricia hij werkte samen met patricia en joyce bij de schoolkrant later kwam mick er ook bij en nu hun drie van school zijn is de schoolkrant gecanceld hij zit in zijn laatste jaar om de middelbare school daarna wil hij fotograaf worden.


zo dit waren de personage's nog niet echt een deel veel van jullie kennen ze al maar voor de zekerheid laat in de reacteis weten wat je er van vond ideen voor het verhaal zijn altijd welkom

Continue Reading

You'll Also Like

22.7K 871 41
*Sequel to Sycamore High - Road To The World League* After losing the Kalos League finals yet again, Ash feels terrible. Not only did he lose the fin...
2.9K 87 39
"Liefde is overschat!" Dat is wat ik altijd riep. Liefde is niks voor mij, dacht ik. Al dat kleffe gedoe, dacht ik. Dacht ik. Hij veranderde alles. (...
470K 7.2K 108
Tessa een 22 jarige meid, woont met haar beste vriendin Britt in een appartement vlakbij Rotterdam. Britt gaat vaak uit en heeft eindelijk Tessa mee...
81.3K 1.1K 55
Mijn leven was al erg genoeg. Het zusje zijn van een van de bekendste youtubers is niet makkelijk. Vooral als hij al je hele leven voorgetrokken word...