Never say Never, Bieber.

By marketkaaaaaa

196K 9K 288

Jedna malá sázka změní dvou lidem celý život. Příběh o lásce, bolesti, štěstí a zradě. On je bývalý gangster... More

NEVER SAY NEVER!
1. Kapitola
2. Kapitola
3. Kapitola
4. Kapitola
5. Kapitola
6. Kapitola
7. Kapitola
8. Kapitola
9. Kapitola
11. Kapitola
12. Kapitola
13. Kapitola
14. Kapitola
15. Kapitola
16. Kapitola
17. Kapitola
18. Kapitola
19. Kapitola
20. Kapitola
21. Kapitola
22. Kapitola
23. Kapitola
24. Kapitola
25. Kapitola
OZNÁMENÍ
26. Kapitola
27. Kapitola
28. Kapitola
29. Kapitola
30. Kapitola
31. Kapitola
32. Kapitola
33. Kapitola
34. Kapitola
35. Kapitola
.
36. Kapitola
37. Kapitola
38. Kapitola
39. Kapitola
40. Kapitola
41. Kapitola
42. Kapitola
43. Kapitola
44. Kapitola
45. Kapitola
46. Kapitola
47. Kapitola
48. Kapitola
49. Kapitola
50. Kapitola
Prolog- 2. Série
1.- Kouzlo LA
2.- 'My se známe?'
3.- Starbucks
.
4.- 'Pořád tě miluju.'
5. 'Vezmeš si mě?'
Oznam
Ano, už zase oznam
6.- konec

10. Kapitola

4K 177 1
By marketkaaaaaa

Ráno mě probudil otravný zvuk budíku. Chtěla jsem vypnout to zvonění, když jsem ucítila kolem mého pasu něčí ruce. Stuhla jsem, ale pak si uvědomila, že je to Justin. On měl zavřené oči a pochrupoval. Vymanila jsem se z jeho objetí. Jenom vzdychl a překulil se na druhý bok. Vypnula jsem budík a odebrala se do koupelny. Rychle jsem se osprchovala. Vlasy stáhla do drdolu a oblékla jsem si legíny a svetr, protože venku začíná být škaredě. Zítra jsou Vánoce, co se divím, že. Jdu na trénink, takže se ani nemaluji. Většinou se maluju až po tréninku. Vyšla jsem s koupelny a Justin pořád ležel. Usmíval se, ale měl zavřené oči.

'Vstávej.' Křikla jsem a s třisknutím zavřela dveře od koupelny. Justin něco zastónal a já mezitím si balila věci na trénink. Do školy dneska nic neberu, protože se neučíme poslední den školy v tomhle roce.

'Jdu udělat snídani. Tak se prober a obleč.' Řekla jsem a odešla.

Sešla jsem schody. Na stole mě mile potěšily šátečky, které moje mamka včera jela koupit do pekařství. Vytáhla jsem dva talíře a skleničky. Do skleniček jsem nalila džus a na talíře jsem položila každému jeden šáteček. Začala jsem jíst, když jsem uviděla Justina scházet schody. Měl vlasy rozházené do stran. Byl sexy. Usmál se na mě a přisedl si. S Justinem jsme se najedli, vzali věci a jeli na můj trénink. Celou cestu jsme si povídali. Přijeli jsme tam. Justin šel zase na tribunu. V šatnách jsem se převlékla do plavek, rovnou si nasadila i čepici. Když jsem vycházela s šaten, tak jsem uslyšela že na mě někdo volá.

'Hej Molly!' Otočila jsem a uviděla Mikea. Mike je krásný černovlasý kluk. Je vysoký a a ramenatý, svalnatý. Prostě plavecká postava.

Ale na Justina nemá.- ozvalo se mé svědomí.

Usmála jsem se na něho. On přiběhl a objal mě. Hned jsem mu objetí opětovala.

Šli jsme chodbou, která vedla rovnou k bazénu. Všichni kluci mě pozdravili. Někteří se mě zeptali, jak se mám a takové další řeči. Nevím proč, ale každý kluk se tu na mě dívá, jako kdybych byla nahá. Ale vážně bohužel si nedělám srandu. Začali jsme se rozcvičovat. Je divné, že na plavání půjdu až po prázdninách. Skoro dva týdnu nebudu plavat. Jsem ráda, potřebuju odpočinek.

'Ták! Běžte do té vody ne?' Vykřikl trenér a my se začali smát. Všichni jsme naskákali do vody.

'Dneska jedeme dýchačky' řekl trenér a pár lidi začalo protestovat. Já jsem jsem nijak nerágovala. Tyhle tréninky mi nějak nevadí.

(Pozn. Autora: dýchačky= v plavání dýchací trénink. Plave se pomalu a na nejméňe nádechu. Já osobně tyhle tréninky nenávidím:D)

'Takže plavete prsa. 500m na nejméňe nádechů.' Vykřikl trenér a já jenom na souhlas kývla.

Dnešní trénink byl otřesný plavali jsme kolem dvou kilometrů. Některým to připadá málo, ale když plavete dýchačky je to hodně. Trenér furt křičel, že prý poslední trénink v tomhle roce, tak ať se neflákáme. Vždycky když jsem se podívala na Justina, tak se smál a nebo se díval do mobilu.


'Tak naschle.' Křikla jsem po trenérovi a mávla

'Molly! Pojď sem.' Zařval, tak jsem se otočila a šla směrem k němu.

'Ano trenére?' Zeptala jsem se.

'Domluv se s Mikem kvůli tomu mistráku v Kalifonii. Je to sice na konci ledna, ale ať máte letenky a všechno zařízené.' Usmál se.

'Dobře. Nashledanou.' Kývla jsem hlavou a šla směrem do šatny. V šatně jsem se osprchovala a dala si u zrcadla make-up a řasenku. Rty jsem si namalovala leskem.

Před šatnou stál Mike. Věděla jsem, že Justin bude stát už u auta.

'Molly.. Tu Kalifornii zařídím jo? Moji rodiče, tam vlastní hotel takže tam budeme spát.' Řekl a celou dobu jsme u toho šli. Vyšli jsme z budovy a já viděla Justina stát u auta. Měl na tváři neutrální výraz.

'Jó! To bude super Mikeu!' Objala jsem ho a on mě taky.

'Tak ahoj.' Věnoval mi jeden ze svých usměvů.

'Pa. A děkuju.' Mávla jsem a šla za Justinem.


'Ahoj.' Promluvila jsem a usmála se na něho.

'Čau' šťekl po mě a sedl si do auta. Jenom jsem zakroutila očima sedla si na místo spolujezdce.

'Dneska mi odpolední trénink odpadá' řekla jsem, abych prolomila ticho.

Justin kývl a stiskl křečovitě volant. Přijeli jsme ke škole a on za celou dobu nepromluvil. Nechápu co se mu zase stalo.

'Co se ti stalo, ty debile?' Došli mi nervy, když jsem vystoupila z auta. Třískla jsem dveřma a podívala se na něho.

'Nic.' Odsekl a šel směrem ke klukům. Jenom jsem zakývala na nesouhlas hlavou a šla k Lexie.

'Ahoj zlato.' Vykřikla Lexie a objala mě.

'Ahoj.' Usmála jsem se. Chvíli jsme si tam tak povídali a začalo zvonit s Lexie jsme se rozloučili a já šla na hodinu.

Sedla jsem do lavice a Justin nikde.

'Dobrý den děti, posad'te se.' řekla učitelka a všichni si sedli. O pár minut přišel Justin. Sedl si vedle mě a já ho nevnímala. On si začal, tak co.

'když nikomu nic neřeknete, tak vám pustím film, ale bude tu klid.' řekla učitelka a všichni se zasmáli, třída souhlasila.

Poslední hodinu.

'Adame! Ty to nechápeš! Nemůžu tě milovat! Je to nebezpečné!' křikla hlavní postava. Skoro celá třída už brečela dojetím, protože se blížil konec filmu.

'to znám.' slyšela jsem Justina, jak si něco takového podobného mrmnul pod nosem.

Nudila jsem se, tak jsem vytáhla prázdný papír.

'Dneska se mi zdál absurdní sen-_-' napsala jsem na papír a podala ho Justinovi. Justin zvedl ironicky obočí a naštvaně napsal.

'hm? a co já stím?:)' přečetla jsem si to asi třikrát. Myslela jsem že, vybuchnu vzteky, papírek jsem smuchlala do koule a hodila si ho do kapsy.

Po škole jsem s Justinem nepromluvila ani slovo. Jela jsem rovnou domů.
Stála jsem přímo před domem, když mi začal zvonit mobil. Nedívala jsem se, kdo to je. Prostě jsem to zvedla.

'Hmm?' Odpověděla jsem do mobilu.

'Takže jenom hm jo? Tak to asi nepřijedu!' Slyšela jsem hodně známý hlas v telefonu a pak mi to došlo.

'Miley?! Mileyyyy? Jsi to ty? Opravdu?' Křikla jsem do telefonu a začala tančit. Bylo mi jedno, že stojím před domem, kde mě může každý vidět.

'Zítra mě čekej, lasken.' Řekla a vypla to. Ví, že kdyby to nevypla volaly bychom ještě hodinu.
Chtěla jsem mobil strčit do kapsy, když se rozvonil ještě jednou.

'Miley? V kolik?' Řekla jsem, protože jsem si myslela, že je to ona.

'Molly? Doprdele, kde jsi?' Křikl Justin.

'Jé. To mi voláš ty? Nemám čas, jako ty jsi dneska neměl celé dopoledne.' Zasmála jsem se ironicky. 'Hledej si na zítřek jiný doprovod lásko.' Řekla jsem a vypla to.

Někdo jako on. Mě nebude srát.

Hodila jsem tašku do rohu a šla se najíst. Pustila jsem si televizi u které jsem pak i zaspala.

Vzbudil mě zvonek. Ještě nebyla tma, takže jsem spala cca. 2 hodiny. Dobelhala jsem se ke dveřím a otevřela je. Nikdo tam nebyl.

'Taková blbá sranda.' Vykřikla jsem na sídliště před sebou a s třísknutím zavřela dveře. Nakonec jsem už zašla do pokoje a usnula. Musím dohnat to, co jsem za ty dva týdny natrénovala. A zítra musím být na ten večírek fit. Vlastně nemám partnera, ale někdo se najde. A v tu ránu mi v mysli blikl Mike.


Omlouvám se, že je dneska, tak krátká:( vážne:D jak se vám líbila tahle? Brzo bude další:-* zítra mi držte palce píšu těžkou písemku z matiky, děkuju <3 čauté:-*

Continue Reading

You'll Also Like

2.7K 366 17
Jisung a Felix se konečně nachází v maturitním ročníku. Každý ale toto období prožívá jinak. Felix tráví čas se svým přítelem, který je u nich doma t...
2.5K 185 16
Láska - slovo, které jsem nikdy nedokázala pochopit. Je to emoce, kterou ve vás vybudí člověk, k němuž něco cítíte. Byla to tedy ta láska, kterou jsm...
9.5K 1.2K 11
Kývla jsem na to jen kvůli finančním problémům mé rodiny a kvůli tomu, abych mohla zaplatit léčbu mé babičky. Je mi úplně jedno, jak vidí veřejnost...
8K 788 56
Mnoho vody v řece uplynulo a oni už nejsou studenty na škole čar a kouzel v Bradavicích. Naopak, osud si přál, aby se stali řediteli kolejí. Hermion...