Vurdu ve AŞK! (KİTAP OLDU)

Da beeyzz

15.4M 659K 253K

Sinan Tümer; başarılı, insanın içini eriten ses tonu ve kusursuz diksiyonu olan bir spor spikeridir. Yurt dış... Altro

1. Bölüm
2. Bölüm
3. Bölüm
4. Bölüm
5. Bölüm
6. Bölüm
7. Bölüm
8. Bölüm
9. Bölüm
10. Bölüm
11. Bölüm
12. Bölüm
13. Bölüm
14. Bölüm
15. Bölüm
16. Bölüm
17. Bölüm
18. Bölüm
19. Bölüm
20. Bölüm
21. Bölüm
22. Bölüm
23. Bölüm
24. Bölüm
25. Bölüm
26. Bölüm
27. Bölüm
Sinan Tümer'in Psikolog Seansı
28. Bölüm
29. Bölüm
30. Bölüm (Belgin&Cihangir)
31. Bölüm
32. Bölüm
33. Bölüm
34. Bölüm
35. Bölüm
36. Bölüm
37. Bölüm
38. Bölüm
39. Bölüm (Belgin&Cihangir)
40. Bölüm
41. Bölüm
42. Bölüm
43. Bölüm / Part 1
43. Bölüm / Part 2
44. Bölüm
45. Bölüm
46. Bölüm / Part 1 (FİNAL)
46. Bölüm / Part 2 (FİNAL) -SON
Ata ve Semih'in Kuponu
Özel Bölüm 1
Özel Bölüm 2
Özel Bölüm 3 (Belgin&Cihangir)
Özel Bölüm 4
Özel Bölüm 5
Özel Bölüm 6
,
🤍🖤
Kitap Olduk🦅

Giriş

450K 15.7K 7.8K
Da beeyzz

Genç adam ceketinin düğmesini açarken, önünde programın isminin yazılı olduğu kupaya uzanıp suyundan bir yudum aldı. Moderatörlük yaptığı programa gelen konuklarını dikkatli bir şekilde dinlemeye devam etti. Yoktu ki karşısında Yalçın Çetin, Murat Kosova... Olsalardı da şöyle bir Türk futbolunu masaya yatırsalardı...

Sarışın adam, ellerini masaya koydu ve bir psikolog edasıyla parmaklarını birbirine kenetledi. Sinan'a bakarak aksanlı İngilizce'siyle, "Bu sene de Beşiktaş'tan bir şey çıkmadı... Şaşırtmıyor Türkiye takımları," dedi ve gülümsedi. "Hep mi böyle olur?"

Sinan, az kalsın yudumunda boğulacaktı. Ela gözleri yuvalarında büyüdü. "Ne dedin lan sen?" Birden Türkçe konuştuğunu fark etti. Sandalyesini ittirirken ona el kol yapan kameramana baktı. Ama aldırmadı, "What did you say LAN!?" diyerek düzeltti.

Diğer konukların arasından sıyrıldı ve adamın cevap vermesine müsaade etmeden yakasından tuttu. "Sen Beşiktaş'a ne dedin?" Alnındaki damar, vücudunda yükselen adrenalinle kendini gösterdi. "Ülkemin takımlarına laf mı ediyorsun ŞEREFSİZ?!" diye rahatça haykırdı. Yurt dışında yaşayan bir Türk olmanın en güzel yanı, cümlenin sonunda ana avrat Türkçe saydırsa bile, kimsenin ne dediğini anlamamasıydı.

 "Diyorum ki," sarışın adamın boyu kısaydı ve Sinan'a ulaşmak için başını dikleştirdi. O berbat aksanıyla söylediği cümle, bardağı taşıran son damlaydı. "Sizin takımlardan bir halt olmaz!"

Sinan, soğukkanlı bir şekilde geriledi ve kafasını bir an bile tereddüt duymadan konuğunun iki kaşının arasındaki boşluğa gömdü. Yumruk olan eli boşa gitmesin diye bir tane de yüzüne indirdi ve sarışın adam, bilincini kaybetmiş bir şekilde diğer konukların kollarına doğru yığıldı.

"Demek ki..." dedi Türkçe konuşarak. "Sizin şu Fight Club, Jason Statham havaları yalanmış? Adam bayıldı!" Sinan keyifle gülerken, elleri cebinde kameraya yaklaştı ve derin bir nefes aldı. Yüz ifadesi, az önceki gülümsemeden yoksundu. "Çarşı..." omzundan arkadaki hengameye baktı. "Alayına karşı." dedi ve kameranın görüş alanından çıktı.

Continua a leggere

Ti piacerà anche

364K 1K 23
+18 içerir
Savaş Ağa Da Berna

Storie d'amore

3.4M 124K 69
Berdel'e kurban gitmiştim. Hiç tanımadığım, bilmediğim bir adamla evlendiriliyordum. İkiz erkek kardeşim yerine ben hayatta kalmıştım, ben yaşamıştım...
Haz Da 🍀

Storie d'amore

320K 4.5K 18
Çocukluktan beri Karan Avcıoğlu'na karşı hisleri olan Efsun Alakurt'un hikayesidir. Sevdiği adamla birlikte olduklarından sonra her şeyin farklı ola...
1.1M 53.5K 79
"Kendi odanda mı yatacaksın, benimle mi?" diye sordu. "Neden sordun ki? Hep seninle yatıyorum zaten." "Öyle de... Şimdi içki içtik ya, tedirgin olman...