To niesom JA!?

By Sasa-Kavkova

120 19 1

😷💔 More

To niesom JA!?
2.čásť
4.čásť
5.čásť
6.čásť
7.čásť
8.čásť
9.čásť
10.čásť
11.čásť

3.čásť

16 2 0
By Sasa-Kavkova

Skoro ako každé decko je rado  keď jeho rodičia odídu. Ako celá ja som v noci zaspala kolo 1:46 myslela som aj na Tomáša. Snívalo sa mi sním,ale niečo všetko to pekné čo sme v tom sne príživali to zrušilo. Rano som vstala 9:13 obliekla a šla do nemocníci za Tomášom. Ale on b..b..bol celý filoví. Nevela som prečo tak som sa šla spýtať:,, sestričky čo sa deje". Ona zakričala:,,Zavolajte dakto lekára rýchlo!" Lekár tam bol behom pár sekund. Dávali mu elektrické šoky ale nepomohlo to a Tomáš nakonoec všetkého skonal. Chodila som za ním pol roka. Ja som nevedela čo povedať ako mám reagovať rozplakala som sa a šla som domou. Doma bola už aj mama s ocom ako inak už pred panelákom sa hádali. Mama na mne hneď videla že sa niečo stalo. Prišla za mňou a povedala:,,Poť porozprávame sa ja umývam ty utieraš."(my s mamou sa často rozprávame pri umývani a utierani riadu)šla som ale stále som plakala. Povedala som jej čo sa vlastne stalo. Ona začala tiež plakať. Šla som do izbi a čítala si celú noc správi čo sme si s Tomášom písala. Vôbec som nespala bolo 6:37 a mama sa začala hádať s ocom a povedala mu:,,Ja chodím do roboty ty sa tu len celé dni vivaluješ s pivom,a žradlom hnusíš sa mi a pokiaľ sa nemiesniš zmeniť odchadzam! A berem aj Karolínu!
Oco:,,Ty si sa načisto zbláznila,ja nič nerobím buď rada že ma más bezomňa by si bola obyčajna handra! A choď si ale bez Karolíny!
Mama:,,Nie! Ide aj ona veď by tu zomrela stebou! Udusila by sa!
Karolína ihneď si pobal veci ideme het!
Oco:,,Vipadnite obidve ! Ste obyčajne nuli!
Mama sa šla veľmi nahnevaná zbaliť. Ja som už takmer bola zbalená a prišla mama zobrala ma za ruku a šli sme na našu chatu. Mama si dala víno hneď ak sme prišli. Vipila celú flašu vína a zaspala. Ja som ju uložila zakrila a popriala jej pekné sny.
Bola som veľmi smutná stoho čo sa deje okolo mňa a to mám len 14 bola som s toho úplne na prášky. Stále som myslela na Tomáša a nevedela sa toho zbaviť. Prišlo ráno a mama volala babke:,, či by sme nemohli ísť k nej?"
Babka:,,Áno u mňa máte dvere otvorené."
Mama:,,Dakujem ti o 1hod.sme u teba."
Ja som radšej do týchto veci nezasahovala. Ale k babke som sa tešila. Má tam kone aj moju krásnu Taru na ktorej jazdím už 2roky. Keď sme prišli som objala babku pozdravila ju. A šla do stájne vičistit,ouzdiť,osedlať Taru.
Sadla som si na ňu šla sa mamou a babkou sedeli vonku na dvore a pili čaj.
Ja:,,Idem sa na Tare previesť."
Babka:,,Áno choď už dlho si na nej nebola."
Mama:,,Len dávaj na seba pozor."
Myslela som si že Tara mi pomôže zabudnúť na Tomáša ale nie to mi nepomôže nikto. On bol môj bol somňou a somňou aj zostane! A keď nepríde on za mňou pôjdem za ním ja! Tara začala byť nejaká nepokojná tak som ju dala do cvalu a zaviedla ju na to miesto kde som bola s Tomášom. A započula som Tomášou hlas dosť zretelne a presne ako vraví:,,Karolína,som tu a nikdy bez teba neodídem.

Continue Reading

You'll Also Like

2.9K 43 12
Koho si tm vyberie za priateľa?
15K 581 12
Po starých mrzutých učiteľoch, konečne na našu školu zavítal aj niekto mladý. Hoci sa bude maturantkám ťažšie odchádzať, všetci ostatní sa tešili. Je...
11.9K 662 18
Sedím na posteli a cez záves počúvam hlúpy rozhovor lekára s mojou matkou a policajtom. Vo vzduchu páchne dezinfekcia. A chladný vzduch prúdiaci cez...
75.7K 4.2K 38
Lisa si práve našla prácu a snaží sa žiť normálne. Bez rodiny je to ťažké, ale s bývalým priateľom, ktorý sa venuje nelegálnym činnostiam, je to ešte...