Bu bu nasil olur? Kendime gelmeliyim. Roune. Evet gozleri muhtesem. Evet sesinde kayboluyo olabilirim. Ama o sadece bir musteri.
Kendimi topladim ve tuvaletin kapisindaki kucuk buzlu camdan Roune'un hala orda olup olmadigini kontrol ettim. Tam tahmin ettigim gibi kahvesini yudumluyor bir yandan cikolatisini yiyor ve kitabini okuyordu. Ellerinin sayfalara degisini izledim. Narince cevirip oksuyordu sayfalari. Acaba o da benden etkilenmis midir?
Tuvaletten ciktim ve onunden hizlica gectim. Gozlerinde bir daha kaybolmaya niyetim yoktu. Diger musterilerin siparislerini alirken Roune kitabini cantasina koydu ve kapidan cikti. Bir sure gidisini izledim. O kar tanelerinin askla ustune dususunu. Bir durtmeyle kendime geldim. Clara kendine gel demek ister gibi beni durttu. Hemen digip Roune un tabaklarini topladim. O sirada kahve bardaginin tabaginda bir kagit gordum. "Sende bir kitap okuyormusun? Okuyorsan seninle kitaplar hakkinda bir konusma yapmak isterim. Buna bir randevu diyebilirsin. Yarin saat aksam 8 de kafenin karsisindaki parka gel-roune"
'Buna bir randevu diyebilirsin' TANRIIMM ROUNE LA BIR RANDEVUM VAR!!!