Liselilerin Vampirlerle İmtih...

By sakinyazar1665

2.5K 79 52

Vampir#komedi#Romantizm More

1.Bölüm
2.BÖLÜM

Karakter Tanıtımı

1.1K 30 10
By sakinyazar1665

MULTİDE MELİH
     
MELİH=
19 yaşında, annesini;babasini aldattığı için öldürmüş,sert,acimasiz,yakışıklı ve kızlarla fazla ilgili olan bir vampir.Anneside babasida vampir olduğu için iki tane özel güçü var;hızlı koşabilme ve görünmezlik.Ailenin 2.erkek çocuğu.

BURÇAK=
    15 yaşında herkonuda az da olsa bilgisi olan,  derslerinde başarılı, oldukça inat ,güleryüzlü ve bir okadarda deli bir kız.

  YUNUS=
21 yaşında, nekadar sakin gözüksede bir okadar sert bir vampir.Ailenin en büyük çocuğu,büyük olduğu için herkesin saygı göstermek zorunda olduğu biri.Oldukça yakışıklı.Onunda anneside babasida vampir olduğu için iki tane özel gücü var;ışınlanma ve geleceği görme

     
   ADA=
16 yaşında okulun deli,psikopat,sadist kızı.
Erkeklere karşı önyargısı var,derslerini önemsemiyor , vurdumduymaz biri ,anormal bir şekilde hayvanları çok seviyor ,Burçağı kardeşi gibi görüyor.


    
    ZEYNEP=
16yaşında sessiz,sakin mantıklı ve sadece gerektiğinde konuşan bir kız.


   
    BURAK=
18 yaşında,sakin,olumlu düşünen,bilgili bir vampir ,ailenin 3. çocuğu iki tane özel gücü var;düşünce okuma ve uçma.

  

     NUR=
15 yaşında sinirli ama bir okadarda tatlı bir kız.

    
     KUZEY=
İkizlerimizden 1.si 17yaşında ,yunus ,melih ve Burağın annelerinin başka birinden olan oğlu.kuzey ve ikizinin babasi vampir olmadiğı icin sadece bir tane özel gücü var;hipnotize etmek,kuzey çok kendini beğenmiş ve bencil biridir.

     İLKNUR=
16 yaşında, havali gorunmek isteyen biraz gıcık ama tatli ve içinde iyi bir kız.Erkekleri fazlası ile önemsiyor ve hergördüğü erkekten hoşlanabilecek bir kız.

     GÜNEY
İkizlerimizden 2.si ,17 yaşında ikizi gibi sadece bir özelliği var oda hipnotize etmek, esprituel ve şakacı biri ,her gördüğü kıza yavşayabilecek kapasiteye sahip ,sünepe ama yakişikli bir vampir.
  

    

#Arkadaşlar ilk hikayem umarim beğenirsiniz ,istediğiniz birşey olursa mesaj atabilirsiniz.
#Bölüm yakında gelicek.
#Okuduğunuz için teşekkürler.

    

Continue Reading

You'll Also Like

15.6K 2K 26
Arkadaşımla kamp yapmaya giderken ormanda girmemem gereken yere girdim girmez olaydim
14.7K 816 52
Her gün erkekleri kesen ben, ismini dahi bilmediğim adamı gördükten sonra sadece ona odaklanmıştım. Başlangıç: 24/07/20 Bitti:12/08/20
159K 4.7K 26
"Her şey Fransa'ya taşınmam ile başladı."
5.2K 74 4
izmirden döndüğüm o gün hayatımın değiştiğinden habersiz abimin İstanbul'daki evine gidiyorum ve beni almaya gelen abimin arkadaşı...🚗💗