Torn / Törés

miluus89

166K 7.4K 287

✖️Torn / törés. Hitvesztés. Clarissa a céltudatos, nagyszájú, belevaló pultos lány húszas évei elején jár... Еще

1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
Epilógus
Írói köszönetnyilvánítás

7

4.2K 211 18
miluus89

"Kevésre tartlak,
hogy ne kelljen túl nagyot
csalódnom benned. " Fodor Ákos

Harry Styles

- Nem úgy volt, hogy ketten megyünk? - kérdeztem egy enyhe szájhúzás mellett Zaynt, miközben Liz háza előtt vártunk. Az volt a terv, hogy ketten megyünk edzeni és fogalmam sincs miért kötöttünk ki itt.

- Csak megígértem, hogy átdobom Lizzyt Clarissához, tíz perc - vázolta Zayn.

Na hát persze, hogy benne kell legyen valahogy ő is. Az utóbbi időben egyszerűen azt érzem mindenhol ott van, ugyanakkor mondhatjuk, hogy egy a baráti társaságunk és elsőkörben ez az oka. Nekem új volt még mindig a társasága és a viselkedése, főleg mert láttam,  hogy mindenki mással jobban kijött mint velem.

Inkább csak csendben néztem ki a kocsi ablakán miközben úton voltunk. A hangszóróból a The Neightborhood egyik száma dübörgött, amit eltompított kicsit a légkondi fújásának zaja. Ez volt idén az első igazi meleg nap, meg is jegyeztem reggel, hogy kicsit hülyeség volt pont mára edzést szerveznünk, de a terem úgyis légkondícionált. Más tervem nem nagyon volt mára. Olaszban hasonló idő volt mindig nyáron, mondjuk inkább párásabb és kicsit az őrületbe is kergetett. A jó öreg Boston hiányzott, pedig mikor elmentem igencsak elegem volt belőle. Azzal, hogy visszajöttem nyilván a régi emberekkel, utcákkal az emlékek is visszajöttek. Volt amire szívesen emlékszem, viszont volt amire egyáltalán nem. Van olyan környék amire tudatosan nem megyek elsőkörben az emlékek miatt.

- Itt lakik? - szólaltam meg először már hosszú percek után. A negyed, amiben voltunk egyre luxusabb lett, míg végül egy lakóparkba kanyarodott Zayn. Minden egyes ház új, modern és sejtettem mennyi lehet itt egy ingatlan. Tökéletes kertek, medencék az udvaron, luxus kocsikkal a feljárókon.

- Aha, nemrég építkeztek ide a szülei -  válaszolta egyszerűen Zayn, miközben vett egy jobbost, majd a zsákutca végében lelassított és félreállt.

A ház egy kétszintes, szintén modern építésű ingatlan volt, tökéletes feljáróval, bokrokkal, hatalmas ablakokkal. Sejtettem, hogy nem szegény de nem ebbe a kategóriába tettem. A ház előtt ott pihent a fekete kis Audija amit már megismertem, hiszen láttam párszor a parkolóban.

Közben Liz kiugrott a kocsiból, de az én tekintetem az éppen nyíló ajtóra esett. Clarissa csak félig lépett ki rajta. Örültem, hogy felvettem indulás előtt a napszemüvegem, nem mintha érdekelne ha látná, hogy megnézem magamnak de Zayn magyarázkodásától megkíméltem magam legalább így. A fejem lezseren neki volt döntve az ülés  fejtámlájának miközben az ablakon kinézve figyeltem őt. Egy fekete bikinit viselt, annyi, hogy lógott rajta egy bővebb kockás ing, amit valószínűleg azért kapott csak magára, mert jöttünk. Az alsó igencsak fel volt húzva, majdnem a derekáig ezzel optikailag hosszabbnak tűntek az amúgy kifejezetten formás lábai. A mellei inkább kicsik, de formásak voltak a dereka kifejezetten keskeny a csípőjéhez képest. Bárcsak megfordult volna, hogy láthassam hátulról is.. Az ing valahogy beindította a fantáziám és csak eszembe jutott, hogy valószínűleg hasonlóan nézne ki egy reggel mellettem is, az én ingemben, alatta egy szexi csipkés darabbal talán. Sokszor látom őt bővebb ruhákban, amik jól néznek ki rajta, de már birizgálta kicsit a fantáziámat mi van alatta. Nos, nem gondoltam hogy ma fogom látni és így, de nem panaszkodtam. Így nem kellett túl sok melót beletennem.
Mielőtt Lizzy odaért volna Clarissa egy széles mosollyal a kocsi felé nézett, majd integetni kezdett. A szemem sarkából láttam csak ahogy Zayn keze felemelkedik, de inkább azt figyeltem ahogy Clarissa  az egyik oldalon a haját a füle mögé teszi, mert a szél hirtelen az arcába fújta. Volt benne valami ami vonzotta a tekintetem és a figyelmem, egészen addig, míg el nem tűnt ismét és a bejárati ajtó be nem záródott.
Kisebb hidegzuhanyként ért ez az eset, fészkelődtem is egyet az ülésben, hogy igazítsak magamon miközben az autó újra elindult alattunk immáron remélhetőleg tényleg a terem felé. Egy kiadós futás vagy box kelleni fog, hogy kitisztítsam az agyam.

- Mit vagy úgy oda ettől a csajtól, bejön? - törtem meg a csendet arra utalva, ahogy Zayn szélesen vigyorogva integetett az előbb. Amúgy is feltűnt már, hogy folyamatosan kiáll érte ami meglepett, hiszen egyértelműen nem a mi kategóriánkból való volt. 

- Clarissa? - ráncolta a szemöldökét, miközben egy pillanatra rám nézett az útról majd ismét vissza. Én csak bólintottam. - Bro olyan mintha a húgom lenne, nem - válaszolta. A viselkedésében felfedeztem némi felháborodottságot, pedig szerintem annyire nem kérdeztem furcsa dolgot.

- Akkor?

- Mi akkor? Barátok vagyunk, tök jófej csa.. - kezdett bele de már a második szavánál felhorkantam és félbeszakítottam.

- Na persze - ingattam a fejem és egy gúnyos mosoly terült a számra. - Tipikus elkényeztetett apuci kislánya - forgattam a szemem. Nem szerettem az ilyen nőket.

- Nem is ismered, mit utálsz rajta ha abszolút nem vágod?

- Fogadjunk, hogy nem áll meg addig míg egy milliomos gyereket nem talál, aki az apja után majd eltartja.

- Kötve hiszem. Hidd el úgy nevelkedett, a te szavaiddal élve "el volt kényeztetve". Nem fog neki egy pasi sem újat mutatni. Mondta, hogy nem dobja el magát egy luxus kocsitól vagy háztól mert abban él. Más értékeket keres az emberekben, amiket nem pénzben mér - magyarázta mostanra kicsit ingerültebben.

- Úgy beszélsz mint egy tanár vagy egy védőügyvéd.

- Szó szerint ezt mondta nekem múlt héten.

- Kamuzott - rántottam meg a vállam, míg Zayn csak felsóhajtott és a fejét ingatta.

Mindketten elég makacsok voltunk. Néha annyi vitte előre a barátságunkat, hogy már olyan rég ismerjük egymást hogy ha akarnánk sem tudnánk kiírni egymást a másik életéből. Ugyanakkor annyira nem tetszett ahogy ez a csaj feszültséget okozott közöttünk, nőkön nem veszekedtünk még soha.

- Csak egy okot mondj azon túl hogy gazdag amiért így viselkedsz vele.

- Tudod milyen lenézően képes velem beszélni néha?

- Na te csak a lenéző beszédről ne mondj semmit - forgatta meg a szemét.

- Inkább hagyjuk, úgysem ér annyit ez a csaj hogy ennyit jártassam miatta a szám - zártam le végül a témát. Már azt is megbántam, hogy egyáltalán fel hoztam.

Közben legalább megérkeztünk a teremhez. Amint kinyitottam az ajtót egyből megcsapott a fülledt meleg, ami erős kontraszt volt a légkondis kocsihoz képest hirtelen. A hátósülésről a vállamra tettem a fekete sporttáskámat, majd Zaynnel magam mellett a terem hatalmas üveg ajtaján beléptünk a helyre. Nem gyakran edzem, hetente egyszer kétszer maximum. Ha stresszesebb vagyok akkor jövök általában levezetni a feszültséget és kikapcsolni az agyam. Most leginkább csak azért vagyok itt mert Zayn hívott.

Clarissa Herrera

A nap meleg sugarai kellemesen melegítették a bőröm, miközben a medence melletti napozóágyon feküdtem Lizzyvel magam mellett. Elsősorban azért jött, hogy befessem a haját, de inkább adtam neki egy fürdőruhát és először a lustálkodás mellett döntöttünk. Ráérünk még később is fodrászosat játszani.
Kicsit meglepett, hogy amikor ajtót nyitottam nem csak Zayn ült a kocsiban, hanem Harry is, aki rezzenéstelenül bámult maga elé. A napszemüvege eltakarta a szemét, de el tudtam képzelni ahogy hidegen méreget szokásához hűen vagy épp sóhajtozik, amiért éppen őfelségét feltartjuk.

Ma nem én voltam soron a Romban, bár rajtam kívül senki nem volt otthon. Idén most először vettem célba a medencét és a kertet, bár mindig elég rosszul bírtam a meleget. Elég hamar besokallok tőle és utálok izzadni.

Szó szerint a nyelvemre kellett harapnom, hogy ne hozzam fel Lizzynek Harryt. Már azt éreztem kezdek besokallni, hiszen mindig egyedül, magamban emésztem magam rajta. Ez mindössze azért van, mert nem akarok róla senkinek beszélni, hiszen azzal azt érzem átlépek egy határt magamban. Ha már random elkezdesz egy pasiról beszélni a barátaidnak annak mindig van valami mögöttes oka és én egyszerűen nem akartam hogy ok legyen és egyszerűbb volt magamnak leplezni és tagadni csak a szituációt.
Harry egyértelműen egy olyan srác volt, aki külsőre az esetem. Nem minden nap látsz tetovált pasikat, szép arccal és puha hajjal szaladgálni a környéken. És dühös voltam rá kicsit, amiért belülről ennyire nem volt az esetem. Tudom, hogy néha túlzok és elengedhetném a fülem mellett, de a feminista énem túl erős bennem ahhoz. Szeretek kiállni magamért és egyben a nőkért is ha egy férfitól azt érzem lenézően viselkedik. Már hála istennek nem az 1800-as években élünk. Tudom, vagyis sejtem hogy Harry nem csak amiatt néz le vagy bunkó velem, mert egy határozott nő vagyok, nyilván zavarja bennem valami, de akármi is az ok én kiállok magamért, mert nem vagyok az az elveszett típus.

- Mit szólsz Harryhez? - kérdezte Lizzy, miközben felém fordult.

Ő mellettem a napozóágyon feküdt a hasán, míg én a hátamon pihentem. Agh, eddig tudtam kerülni a témát - gondoltam magamban. Ugyanakkor várható volt, mikor megismertem a csapatot is szépen kibeszéltük az összes srácot. Niall aranyos srác és szinte egymásnak vannak kitalálva Lizzyvel, ezért nem is lep meg amiért ennyire zökkenőmentesen működik a kapcsolatuk. A csapatból egyértelműen Zayn áll hozzám a legközelebb, ő olyan mintha a bátyám lenne és az a típusú barát, akit tudom hogy bármikor felhívhatnék pár percen belül ott lenne. Ő nagyon közel állt a szívemhez.

- Nem túl barátságos, így nem igazán ismertem még meg - válaszoltam közömbösen.

- Még? - mosolyodott el sunyin,  egyből a szememet forgattam.

- Hát egy társaságban vagyunk sokszor, nyilván jobban fogom ennél ismerni - mondtam. Próbáltam nem feltűnően kihúzni magam a szituációból. Bíztam Lizzyben, nem arról van szó. Egyszerűen még csak magamban is zavaros volt mi ez az egész.

Hála istennek hamar elterelődött a téma, alig tíz perccel később pedig már bent szürcsölgettünk egy jó nagy pohár jeges limonádét miközben a hajfesték leírását olvastam, Lizzy pedig a tálban keverte épp össze a doboz tartalmát.

- Biztos jó a lila? - kérdeztem.

- Miért szerinted nem szép? - kérdezte egyből.

- De, de ha rákenem már nincs visszaút - kacagtam fel. - A pink is vagány volt, ez a lila is szuper lesz, na hajrá csináljuk - csaptam össze a tenyerem és izgatottan a kezembe fogtam az ecsetet.

Liz végül egészen estig maradt. Megszárítottam és be is göndörítettem a mostanra szép és élénk színű haját, csináltunk néhány képet az Instagramra és csak azután ment el, hiszen megbeszélték Niallel, hogy filmes estét tartanak. Aranyos pár voltak. Nem volt soha túl sok a jelenlétük, mellettük soha nem érzed úgy, hogy csak gyertyát tartasz. Csodáltam is a kapcsolatukat, olyanok, mintha amellett hogy szerelmesek, legjobb barátok is lennének.

Aznap este nekem már csak arra futotta, hogy csináltam magamnak egy melegszendvicset vacsorára, majd még megnéztem egy részt a sorozatomból és lényegében el is aludtam. Másnap tudtam, hogy megint későn érek majd haza, hiszen dolgozom. Előre rápihentem a napra.

Hogy mennyire volt ínyemre az, hogy végig kellett néznem másnap este ahogy Felix összekulcsolt kezekkel bejött a Romba a múltkori szőke csajjal? Hmm lássuk csak... semennyire. Mint mondtam, nem szeretem ha azt érzem, hogy mások felettem állnak és ebben az esetben egy olyan érzés volt bennem, ahol én vagyok a csaj akit sajnálni kell, a csaj akin nevetni lehet, hiszen a srác akivel eddig kavargatott egyszerűen arrébb tette. Még ha ezen a ponton már hidegen is hagyott Felix, emberileg akkor is csalódást okozott. Elég lett volna ha megbeszéljük, hogy legyünk barátok vagy ha csak közli, hogy van valakije.. csak méltatott volna annyira hogy megtegye, mert így haszontalannak éreztem magam, akit ennyire egyszerű kicserélni valaki másra.
Mostanság ilyen szempontból kicsit összecsaptak felettem a hullámok. Harry is a hasonló haszontalan gondolatokat éltette bennem és nyilván senki nem szeret így érezni. Minden egyes ember értékes és soha nem akarnám azt, hogy más úgy érezze magát ahogy most én. Szinte szégyelltem magam annyira, hogy nem is beszéltem ezekről senkinek. Sem anyáéknak, sem a barátaimnak. Egyelőre magamban küszködtem vele.

- Kiszolgálnád az ötöst? - kérdeztem Robertet. Láttam hogy Aaronék oda ültek és muszáj volt valakinek kiszolgálni őket.

- A hűtőt töltöm épp - sandított a kezében a dobozra, miközben értetlenül nézett rám miért akarok a nyakába sózni valamit.

- Légyszi.

- Clarissa most komolyan - sóhajtott, így egyértelmű volt, hogy nem számíthatok rá és muszáj leszek szembenézni ezzel a kínos szituációval.

Vettem egy mély levegőt mielőtt feléjük mentem volna, majd inkább lehajtott fejjel kerülgettem ki néhány embert az asztalhoz közeledve.

- Sziasztok, mit kértek? - kérdeztem.

Az asztalnál minden szempár rámszegeződött, nekem pedig elég volt egyszer körbenéznem. Aaron somolygott, a szőke csak vigyorgott, miközben Felix a combján pihentette a kezét és az említett srác kerülte a tekintetem. A többi srác arcán is volt a csapatban egy furcsa mosoly, mintha nevetségesnek találtak volna, vagy nem tudom, lehet csak bebeszéltem.
Mielőtt válaszoltak volna láttam, hogy az eddig rajtam pihenő tekintetek mögém néztek. Már épp hátra akartam fordulni, hogy mit figyelnek de a tettemet megakadályozta valami, pontosabban valaki. Egy erős kéz csúszott hirtelen a derekam köré, egy magas alakkal nekinyomódva az én testemnek. Ajkaim elnyíltak a meglepetés miatt, fejemet hirtelen kaptam oldalra fel, ezzel szembetalálva magam Harry zöld tekintetével, amint egy halvány mosollyal lejjebb hajolt, épp az arcom felé közeledett. Hirtelen azt hittem megcsókol, viszont az utolsó pillanatban a nyakam, illetve fülem felé húzódott.

- Szia, gyönyörű!

Tudom, tudom.. gonosz vagyok, de esküszöm nem tudtam sehol máshol elvágni a két részt! Azért remélem tetszik ez a rész és maga a könyv is, mostanában nem nagyon üzentem nektek. Köszi, hogy itt vagytok <3

Oh és kicseréltem a könyv borítóját az alábbira, remélem ez is tetszik nektek. Szerintem jobban illik majd a könyvhöz. 😉  M.

Продолжить чтение

Вам также понравится

Furcsa egy barátság noname008

Любовные романы

70.4K 1.4K 26
-Gyere menjünk be, hideg van. -De csak akkor ha velem alszol.-húzza huncut mosolyra száját. -Az én ágyam kényelmesebb.-kuncogok fel. -Tehát arra célz...
Mr.Seggfej testőröm! Girls and stories

Любовные романы

15.2K 485 28
Mi történik akkor ha sors két különbözö embert hozössze? Fel borul a rend ami évekkel ez elött épült fel. Egybe nagy világi lány, és egy fiú aki más...
565K 21.8K 67
,,- Te komolyan hozzám vágtál egy narancslevet?" Amelia Hayes egy 17 éves gimnazista jó jegyekkel és megalapozott jövővel. Az életét megtervezte gond...
Érzelmek fogságában | mia cara I. 𝐃

Любовные романы

87.4K 3.9K 31
.· 𝙬𝙚 𝙖𝙡𝙡 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙨𝙤𝙢𝙚𝙤𝙣𝙚 𝙩𝙤 𝙨𝙩𝙖𝙮 ·. Amelia Solane több mint két éve tartó kapcsolata egy pillanat alatt ér véget, miután a lány t...