Фон дьо тен принцесата

By Sabi_Wasabi

6.5K 746 187

Жадни сте за огромно количество драма, екшън, романтика и грим? Тя е тук, за да ви предостави всичко това и... More

Втора част
Трета част
Четвърта част
Пета част
Шеста част
Седма част
Осма част
Девета част
Десета част
Единадесета част
Дванадесета част
Тринадесета част

Първа част

1K 109 44
By Sabi_Wasabi

   Името ми е Камелия и съм на дванадесет. Преди бях типичното послушно мoмиченце, но се промених в трети клас, когато за първи път усетих как курвенското в мен напира.

   Започнах да се гримирам и обличам като жените, които татко водеше у нас, докато мама я нямаше. Тя често отсъстваше, защото ходеше у чичко на име Росен, но незнайно защо лъжеше тате, че е на работа до късно.

   Нашите не ми обръщат много внимание, мислят, че съм като нормалните деца... Сещате се, девствени и такива глупости, каквито аз не съм.

   Косата ми е руса, разбира се, изправям я, за да не изглеждам толкова много като изрода, който съм. Всички момичета с къдрави или тъмни коси са загубенячки. Очите ми са ярко зелени. Всички момичета с тъмни очи са загубенячки. Ям здравословно, затова съм слабичка, не тренирам, защото може да натрупам мускулна маса. Всички дебели или мъжествени момичета са загубенячки. Мисля, че казах достатъчно за мен, а сега нека да говорим за живота ми, живот пълен с интриги и драми.

   10/11/2016

   Събудих се в 05:30 часа, винаги ставах рано, за да имам време да се приведа в приличен вид. Влязох банята и се погледнах в огледалото. Уплаших се! Старателно измих зъбите си, сресах косата си, изправих я и отворих огромния ми гардероб, пълен с дрехи. НЯМАШЕ КАКВО ДА ОБЛЕКА! Почти 07:00 часа беше, а нямаше какво да облека! Започнах да тършувам още по-усилено, когато най-накрая открих тесни дънки, черно потниче и тънка риза.

   Когато се облякох, оставаше само още едно нещо - да се гримирам. Нанесох обилно количество фон дьо тен по лицето си, сложих си спирала, очна линия, молив, червило и сенки. Прибрах учебниците си в раницата си и напуснах луксозния си апартамент.

    Долу ме чакаше най-добрата ми приятелка. Анита - зеленоока брюнетка. Брюнетка... Ъгх... Все пак, не всеки можеше да е перфектен като мен. Въпреки това ще призная, че Анита беше естествено красива! Много ѝ завиждах, понякога просто исках да падне и да си размаже прекрасното лице, но тя ми пишеше домашните и трябваше да се държа сякаш наистина я харесвам.

    По пътя ми беше студено, може би трябваше да се облека по-топло? Глупости.

   В 7:50 вече бяхме пред кабинета по математика. Повечето ми съученици ме поздравиха, освен онези които открито си показваха, че ме мразят.

- Той идва! - Прошепна ми едно от момичетата, с които говорех.

   Този той, за когото говореше се казваше Георги. Беше наистина голям сладур и година по-голям от мен.

Continue Reading

You'll Also Like

14.3K 760 61
Реших да напиша история със забавни случки на всякакви герои, това че започвам с поредицата Пърси Джаксън, не значи че не мога да напиша нещо за геро...
57.9K 3K 43
Заглавието си казва. Дано да ви оправя настроението😂👌🏼😂. Напишете вашите мнения в коментарите. Корица: @xxkiminiee Започната: 2.07.2019 Завършен...
58.2K 4.4K 34
Всички го знаят. Цяла България трепери щом чуе името му. Всички знаят на какво е способен и той не го крие. Само най-смелите и най-алчните за пари се...
10.6K 1.1K 27
Когато среща Оливър Пери, Стела няма представа, че той е водещият вокалист на „Хартбрейкърс". А Оливър не знае, че тя е единственото момиче на свет...