Can I kiss you? -Carlos Pena...

By TinaTheBlack

44 2 0

Short story Čo sa stane, keď sa na spevácku kariéru dostane aj Carlosova najlepšia kamarátka? More

Can I kiss you?

44 2 0
By TinaTheBlack

Ahoj Madison

Celý nervózny prekračoval z nohy na nohu a v ruke si medzi prstami prehadzoval mobil. Občas zastal a skontroloval, či mu neprišla nejaká nová správa. Keď nie, povzdychol si a prudko spojil pery. Chalani sa na to už nemohli pozerať, pretože to robil azda celý deň.

"Čo to furt robíš?" spýtal sa Kendall a zložil časopis na svoje nohy. Carlos mu nevenoval ani malinkú pozornosť a stále neprestával chodiť nervózne po dome.

"Hej, vážne, čo to robíš?" spýtal sa Logan a nadvihol obočie. Keď ani tomu neodpovedal, o čo ide, vstal z gauču James a skúsil mu položiť ruku na helmu. Chýbal centimeter, no Carlos načiahol ruku a chytil ho za zápästie.

"Au.... au au au dobre..." hovoril pomedzi zuby James a od bolesti sa vykrúcal v Carlosovom zovretí. Keď sa Carlos spamätal, pustil ho. Od nervozity mal totiž to silný stisk.

"Prepáčte... som hrozne nervózny," povedal a povzdychol si. "Dnes má prísť do Palm Woods moja najlepšia kamarátka," povedal a pozdvihol kútiky úst. Všetci nadvihli obočie a James sa usmial. "Ako vyzerá?" povedal a prižmúril oči s cieľom si ju predstaviť podľa Carlosovho opisu.

"Nie. Tebe určite nepôjde. Nezaslúži si byť odkopnutá," povedal Carlos a založil ruky na hrudi.

"Ja že odkopávam dievčatá?" spýtal sa James a rozhodil rukami. Chalani nadvihli obočie.

"Dobre, odkopávam. Ale možno že tento krát to bude iné," povedal a usmial sa.

"James, to už si podľa mojich výpočtov povedal..." začal Logan a vybral zošit, na ktorom bol názov "Tento krát to bude iné-James".

"... dvadsiaty piaty krát," povedal Logan a dopísal do zošitu ďalšiu čiarku. Kendall nadvihol obočie nad Jamesovými výrokmi a postavil sa.

"Takže, ja by som ju rád spoznal. Kedy príde?" spýtal sa Kendall so snahou sa pozrieť Carlosovi do mobilu.

"Neviem! Mala mi poslať SMS-ku keď príde, ale ešte nič neposlala," povedal a začal si ohrýzať nechty. S nádejou stále zapínal obrazovku mobilu a k nemu sa už postavil aj Logan. Všetci stáli okolo Carlosa a všetci sa mu pozerali na obrazovku mobilu. V tom sa tam objavilo políčko s nápisom: Jedna nová správa.

"To je ona!" zakričal Carlos a vyletel z izby ako najviac mohol. Výťahom sa ani neunúval ísť, zbehol, presnejšie, zletel dole po schodoch. Za ním bol už iba vánok. Pribehol do plnej haly a pohľadom hľadal Madie. Naťahoval krk, no nikoho nevidel. Pozrel sa na mobil a skontroloval, či SMS-ka bola od Madie. Bola.

Už som v hale.

Tak prečo tam nie je? pomyslel si Carlos. V tom počul svoje meno. Nebol to ani jeden z chalanov. Bola to ona. Zrazu sa tam ľudia preriedili a videl ju pred sebou. Mala ten úžasný široký úsmev na perách. V tom už nevidel nikoho iného. Rozbehli sa oproti sebe a v objatí padli na zem. Takto sa vždy zdravili, keď sa dlhú dobu nevideli. Ona si ovinula okolo neho nohy a chvíľu tam takto ležali v objatí. Všetci, včetne chalanov na nich pozerali. Kendall sa usmieval, Logan mal nadvihnuté obočie a James naťahoval krk so snahou vidieť Madinu tvár. Potom sa znova postavili a znova sa hodili do objatia. Tento krát po stojačky. James teraz dokázal rozoznať jej tvár. Nadvihol obočie a usmial sa najširšie, ako sa dalo. Keď sa tí dvaja odtrhli, Carlos ju chytil za ramená.

"Som rád, že si prišla," povedal a ešte ju krátko objal. "No, tak vás predstavím. Toto je Kendall," povedal Carlos a ukázal na Kendalla.

"Ja viem! Však vás počúvam. Kendall, Logan a James," povedala s úsmevom a pohľadom vždy pri každom mene pozrela na dotyčného. James vystúpil z radu a nastrčil ruku.

"Ahoj, ja som James a..." začal, no kým stihol povedať niečo iné, Logan a Kendall ho odtiahli naspäť. Ruku mal stále vystretú.

"Ahoj," povedala Madie a potriasla mu s ňou. "Tak chalani, toto je Madison," povedal Carlos a chytil ju za plecia.

"Madie," opravila ho a znova sa usmiala. Potom sa otočila a zobrala svoju batožinu.

"Ja ti to zoberiem ukáž..." povedal James a zobral jej batožiny.

"Úha, ďakujem," povedala a smerovala k výťahu, za ktorou išiel James. Kým nastúpili, pridali sa k nim aj ostatný a spolu smerovali na tretie poschodie, kde bývali aj chalani. No väčšie prekvapenie bolo, keď zistili, že majú izby hneď vedľa seba. Chalani sa usmiali a James sa oprel o kufor.

"Čo je?" spýtala sa Madie. Ona to ešte nepochopila. "No," začal Kendall, "ty bývaš tu," povedal a ukázal na jej dvere, "A my bývame tu," povedal znovu avšak ukázal na dvere hneď vedľa. Usmiala sa už aj ona a odomkla dvere. Chalani jej pomohli poukladať veci do izby.

"Tak, kto ma tu prevedie?" spýtala sa, keď už bolo všetko uložené. Carlos pohotovo odsunul Jamesa dozadu, aby sa nestihol prejaviť.

"No, ja mám dosť žiarlivú priateľku, takže asi nič," povedal Logan a ohrnul spodnú peru. "Môžem ísť ja," povedal Kendall a pozrel sa na chalanov, čo s tým nič nemajú. James, jasné že mal, no Carlos mu držal ústa aby nič nepovedal.

"Fajn, tak poďme," povedala a obaja vyšli z bytu. Ostatný išli k sebe na izbu a Madie ešte počula, ako James nadáva Carlosovi za to, že ju nemohol previesť po Palm Woods. Ona sa potichu zasmiala a Kendall pokrútil hlavou.

------------

"Tak, toto je park Palm Woods..." povedal Kendall ako prechádzali cez krásnu zelenú časť, kde behali deti a pokojnejším krokom sa prechádzali dospelí.

"Tento hotel má aj park?!" spýtala sa Madie a rozhodila rukami. Kendall sa zasmial a priklonil sa k nej bližšie.

"Aj bazén..." povedal a Madie si povzdychla. "Taký luxus!" zakričala a zasmiala sa. Kendall sa zasmial tiež. Potom sa obzrel a zdalo sa, že na chvíľu mu poklesli kútiky pier. No hneď to zamaskoval širokým úsmevom.

"Ahoj Kendall, kto je toto?" prišla k nám blonďatá dievčina a ukázala na Madie.

"Jo, to je Madie, Carlosova najlepšia kamarátka. Madie, toto je moja priateľka... Jo," povedal a vždy ukázal na jednu z nich. Madie sa usmiala a nastavila ruku.

"Teší ma Jo," povedala Madie. Ona ruku prijala a tiež sa usmiala. "Kendall, ak ti nevadí, teraz prevezmem štafetu ja," povedala Jo a zobrala ju ďalej od Kendalla. Madie sa zasmiala a ešte raz sa na neho obzrela. Mal zvesené ramená a zdvihol ruku na znak pozdravu.

"No, prepáč, že som ťa od neho tak odtrhla. Ideme teraz k bazénu a potom ti ukážem byt chalanov," povedala Jo a Madie prikývla.

-----

"A prečo si tu? V Palm Woods?" vyzvedala Jo cestou naspäť do hotela. 

"No, chcem byť speváčkou. Budem nahrávať v Rocqué Records," povedala jej parťáčka a usmiala sa.

"Čože? Tam predsa nahrávajú aj chalani!" povedala a rozhodila rukami a Madie prikývla.

"Viem, dúfam, že si s nimi raz zaspievam," povedala a usmiala sa. Vtedy už boli v hale a mierili k bazénu.

Meanwhile...

"Aha, už idú...s Jo? O to lepšie," hovoril James Loganovi a medzitým si dával dole tričko. Nasadil si slnečné okuliare a ľahol si na lehátko. Logan zatiaľ prevrátil očami a dal pred svoje oči knihu. James si založil ruky za hlavu a opaľoval sa. Teda... "opaľoval sa". V skutočnosti čakal, kým príde k nemu Jo s Madie. 

"Tak a toto je Palm Woodský bazén. Tu vždy všetci trávime väčšinu času. A tam... je James," povedala sklamane Jo a ukazovala na Jamesa, ktorý sa už k nim blížil. Keď podišiel bližšie, zložil si okuliare a snažil sa dostať čo najbližšie. Madie sa len usmiala a zamávala mu. 

"Ja vás tu nechám," povedala Jo a išla za Loganom. No ten sa rozbehol k Madie.

"My už musíme ísť," povedal a chytil Madie za plecia. Odtiahol ju preč od Jamesa. Ona sa len na všetkých začudovane pozerala, tak ako aj Jo, od ktorej Logan utiekol. Utekal s ňou do výťahu a nervózne mačkal tlačítko.

"Čo je? Prečo si ma od neho odtiahol?" spýtala sa Madie a pozerala na neho začudovane. Keď sa dvere od výťahu zavreli, Logan si odfúkol a chytil sa za boky.

"To ti neskôr vysvetlíme," povedal a už sme aj vystupovali z výťahu.

"Vysvetlíme? Kto v tomto ešte ide?" spýtala sa Madie a pokračovala s Loganom k ich izbe.

"To zistíš potom. Teraz ťa Carlos prevedie cez našu izbu..." povedal a otvoril dvere. Izba bola na Madie až moc obrovská, mala až dve poschodia. No najviac ju zaujala šmýkačka, na ktorej sa práve spustil Carlos aj s helmou na hlave, po ktorej si následne dva krát pobúchal.

"Ideme na to!" povedal a zobral Madie za ruku. Previedol ju po celom dome a ona bola čo raz viac a viac ohúrená. Keď prišli naspäť do obývačky, sedel tam už aj James a bol dosť naštvaný. Jej to pripomenulo tú situáciu z bazénu a nedalo jej sa neopýtať.

"A čo je to s vami? Prečo sa ma snažíte dať preč od Jamesa?" spýtala sa a založila si ruky na prsia. Carlos ju zobral von z izby aj keď len pred dvere.

"Vieš... James nie je chalan pre teba..." začal a poškrabal sa na zátylku.

"Čo? A kto vám nakecal, že s ním chcem chodiť?" spýtala sa a rozhodila rukami. "Ty možno nechceš, ale on s tebou chce. A on fakt nie je typ pre teba. Hlavne keď si ešte nikdy nemala ch..." začal Carlos ale ona ho zahriakla.

"Tu nie!" dala mu ruku na ústa a on nadvihol obočie. Zasmiali sa, pretože obaja malo pri tom dokonalé ksichty. "Neboj sa. On ma nedokáže zbaliť. Ja sa viem o seba aj sama postarať," povedala a usmiala sa na neho. "Takže ty si zvolal všetkých chalanov, aby ti pomohli ma odtrhnúť od Jamesa?" nadvihla obočie a znova si založila ruky na prsiach.

"Možno..." povedal a uhýbal pohľadom. Najprv sa na neho naštvane pozerala a potom ho objala.

"Díky brácho, že sa o mňa tak staráš," povedala a on si ju k sebe ešte silnejšie pritisol. Od malička si hovorili ségra a brácho, pretože oni súrodencov nemali, tak si nimi boli navzájom.

"Čo keby že tam ideme za nimi, a ja sa budem normálne baviť s Jamesom?" spýtala sa už s rukou na kľučke.

"Hm... počkaj," povedal a otvoril dvere. Všetci chalani z nich vypadli ako hrušky. Za nimi sa objavilo malé dievčatko.

"Kto si?" spýtala sa a dala ruky v bok. "Som Madie, Carlosova najlepšia priateľka," povedala a vystrčila pred dievčatko ruku. "Katie, Kendallova sestra," povedala a ukázala na Kendalla, ktorý ležal pod Loganom. "Nejdeme si pozrieť televíziu? Mala by v nich byť teraz tá vaša reportáž," povedala Katie a popadla ovládač. Zapla telku a v nej boli celá skupina. Robili s nimi rozhovor. James si sadol do rohu a Madie vedľa neho. Usmial sa, keď si k nemu sadla a ona tiež. Z druhej strany Madie si sadla Katie a od Jamesa to bol Carlos. Logan a Kendall boli úplne na kraji gauča. Pozerali telku snáď celú večnosť. Potom si James zívol a použil ten starý trik- omotal si "nenápadne" ruku okolo Madinych ramien. Kútikom oka Madie zazrela na Carlosa, ktorý vyzeral, že sa naštval. Ona ho len chcela vyprovokovať a na Jamesa sa prilepila ako kliešť na človeka. Hrozne ju utišovalo jeho pravidelné nadvihovanie hrude, čo už bolo vidieť len z jej slastného výrazu na tvári, ktorý o chvíľu prepadol do spánku. Film skončil a James si uvedomil, že na ňom Madie spí. Všetkým ukázal prstom na jeho ústach, že majú byť ticho a opatrne sa zdvihol z gauču. Jej hlavu položil Carlosovi na nohy.

"Idem sa osprchovať," zašepkal James a usmial sa na Madinu pokojnú tvár. Pri telke ostal už len Kendall s Katie, čo spala a Carlos s Madie. Obaja hladkali baby po vlasoch, až na to, že Kendall sa pozeral na telku. Carlos sa usmieval na Madiene vlasy.

"Toto mi tak chýbalo," pošepkal Kendallovi a pozrel sa na blond kamoša.

--------------

Na druhý deň sa Madie zobudila vo svojej izbe na nejaký hluk, čo vychádzal z jej bytu. V tom k nej niekto podišiel aj s raňajkami.

"Um.... Carlos?" spýtala sa rozospatým hlasom a pošúchala si oči. Stále ostro nevidela, takže bolo ťažké identifikovať osobu.

"Nie, James," povedal James a usmial sa na ňu. Ona nadvihla kútiky a obzrela si ho celého. Bol bez trička, len v trenkách.

"Wau, a toto je čo?" povedala a nadvihla obočie. On ukázal na stôl vedľa jej postele.

"Raňajky do postele," povedal a dal jej tácku na kolená. Ona sa usmiala a pustila sa do jedenia. "A kde si stratil tričko, chlape?" zakričala s plnými ústami na neho, pretože on sa odobral zas preč. "Na tvojom tielku," povedal a potichu sa zasmial, no Madie to ešte stále dokázala počuť. Pozrela sa na seba. Vážne. Mala na sebe jeho tričko. Zobrala si tácku a išla do kuchyne. Skoro jej padla sánka, keď videla, aký má vypracovaný chrbát. No udržala sa a sadla si za stôl.

"Čo sa včera stalo že mám tvoje tričko?" spýtala sa a zahľadela sa na jeho neposedné vlasy. "No," začal James,"najprv po tom, čo si zaspala som sa bol osprchovať. Potom som videl, že si len v tielku tak som ťa navliekol do môjho trička a odniesol na tvoju izbu." Všetko to počúvala s úžasom v očiach a James sa oprel o stôl lakťami. Sadol si na stoličku oproti Madie a ona si položila svoj toast na tanier a olízala si pery. Fakt s ním flirtujem? pomyslela si Madie a uprene sa mu pozrela do očí. "Užíval si si to?" povedala a nahla sa viac cez stôl.

"Veľmi..." povedal James a tiež sa nahol. Mal nahodený flirtujúci úsmev, rovnako ako Madie. Už boli od seba len centimeter, keď v tom sa Madie odtiahla.

"Ďakujem za raňajky," povedala a usmiala sa. "A vraciam ti tričko," dodala a začala si vyzliekať tričko. No nevyšlo jej to, tielko sa jej nalepilo na Jamesovo tričko a odhalilo jej to bordovú podprsenku.

"Pomôž mi," zamrnčala spod oblečenia a James sa zasmial. "Za to, že si mi pokazila romantickú chvíľu ti nepomôžem..." povedal a olízal si hornú peru od džemu. Madie si pomohla sama a do neho to tričko od zlosti hodila. "Debil..." povedala, no potom sa začali smiať. Madie si znova odhryzla zo svojho toastu a James sa jej opýtal:"Čo máš dnes na pláne?" Madie sa zamyslela a pozrela sa do kalendára nad kuchynskou linkou. "Dnes idem nahrať prvú pesničku do Rocqué Records, som zvedavá, aký bude Gustavo." James sa poškrabal na zátylku. "Um... hej je to milý človek, budeš rada s ním spolupracovať," povedal a zobral si tričko. "Kedy ideš?" spýtal sa James ako si obliekal tričko. Madie sa naklonila aby videla lepšie na kalendár a ohlásila:"O desiatej tam už mám byť." V tom jej niekto zaklopal na vchodové dvere. Ona nadvihla obočie a išla otvoriť, zatiaľ čo James umýval riad. Najprv sa ale pozrela cez kukátko. Carlos? povedala si sama pre seba. Otvorila dvere a objavila sa tam jeho tvár so širokým úsmevom. "Tak, môžeme ísť?" spýtal sa a dal si ruky za chrbát. "Kam?" spýtala sa polo dramaticky a polo zvedavo Madie. "No predsa do Rocqué Records, už za pätnásť minút je desať," povedal Carlos a nadvihol obočie, keď ju ešte videl v tielku a nohavičkách. Madie vypleštila oči. "Do riti!" zakričala. Jamesa vytlačila z izby a Carlosa potiahla dovnútra. Zabuchla dvere a bežala do kúpeľne. "Prosím ťa nachystaj mi nejaké oblečenie, mám ich v druhom šuplíku z hora," hovorila počas toho, ako si umývala zuby. Carlos prikývol a bežal do spálne. Rýchlo otvoril šuplík, ktorý mu nakázala otvoriť Madie a našiel jej biele crop topové tričko, k tomu hodil kraťasy a lososový háčkovaný voľný sveter.

Potom jej našiel čipkovanú červenú podprsenku. Zasmial sa a hodil ju na kopu. Potom dobehol do kúpeľne a podal jej oblečenie. Keď si Madie všimla podprsenku, hodila na neho pohľad, ktorý hovoril: "To myslíš vážne?" a zavrela sa. Obliekla sa, učesala a vybehla z kúpeľne. Našla si malú kabelku, ktorá jej ladila s farbou svetra a nahádzala do nej len potrebné veci. Spolu s Carlosom vybehli von na chodbu a bežali ako o život. Pred halou už čakalo auto, pri ktorom stál šofér s nápisom na tabuli: Madison Bridge. Madie k nemu dobehla. "Dobrý deň, to som ja Madie," povedala zadýchaná a sadla si vzadu do auta. Z druhej strany otvoril dvere Carlos a prisadol si. Šofér naštartoval auto a išli smer Rocqué Records. Zatiaľ sa smiali na všetkom okolo, na tom, akú jej dal podprsenku a všetko okolo toho. Keď vystúpili, sotva im šofér otvoril dvere a oni hneď vybehli. Bežali po schodoch na tretie poschodie, kde sa Gustavo a Kelly rozprávali. Dobehli k nim a Madie začala vymýšľať výhovorky:"Prepáčte Gustavo, že meškám, ale zaspala som, nestihla som sa prezliecť a všetko..." začala menovať veci, no Kelly ju zastavila.

"Inak... je len 9:55. Takže si tu ešte v predstihu," povedala, keď sa pozrela na svoj mobil. Usmiala sa a Madie si povzdychla:"Aha..." zasmiala sa a prečesala si rukami vlasy. "A čo tu robíš ty?" ukázal Gustavo prstom na Carlosa. Kým niečo povedal, Madie ho chytila za plece a ujasnila situáciu:"Je to môj najlepší kamarát, vlastne on mi odporučil Rocqué Records..." povedala a natiahla si ruky. Gustavo nadvihol obočie a usmial sa na neho. Potom obrátil pohľad na Madie a dal jej ruku na chrbát. "Poď, presunieme sa do nahrávacej miestnosti," za nimi cupitali Carlos a Kelly. Madie vošla do zvukotesnej miestnosti a dala na seba slúchadlá. Gustavo stlačil tlačidlo na mikrofóne a ohlásil:"Najprv zaspievaj niečo sama, aby som videl, ako ti to ide naostro. Vyber si niečo a ja ti pustím karaoke," hovoril a popritom zapínal YouTube. Madie sa zamyslela a priblížila sa k mikrofónu v zvukotesnej miestnosti. "Tak pesničku od The neighbourhood- Sweater Weather," povedala a usmiala sa na Carlosa. To bola totiž to ich pesnička, často si ju spievali, bola to vlastne ich hymna. Carlos ukázal rad zubov. Na začiatok Madie zaspievala asi dva verše, potom si začal prihmkávať a nakoniec pred refrénom otvoril dvere od zvukotesnej miestnosti a nasadil si slúchadlá. Spolu zaspievali refrén, a ďalej sa striedali tak, ako mali vo zvyku. Gustavo to takmer pri konci zastavil. Obaja na neho dali prekvapený pohľad a on znova zapol mikrofón.

"Carlos..." začal, no on sa hneď začal ospravedlňovať. "Nie, pardon, mňa to len dostalo, idem hneď von..." položil slúchadlá na mikrofón a mieril k dverám. Vyšiel z miestnosti, no Gustavo ho hneď zatlačil späť. Carlos nadvihol obočie a dal si znova na hlavu slúchadlá, aby počul Gustava, ktorý sa priblížil k mikrofónu. "Nie, len som chcel, či by ste to nenaspievali znova. Teraz by som to nahral," povedal a usmial sa. Obaja sa na seba usmiato pozreli a prikývli. Napravili si slúchadlá na hlavách a Gustavo pustil karaoke a nahrávanie. Medzi tým dobehol do štúdia James. Keď počul spev, išiel hneď za ním. Vybehol na tretie poschodie do nahrávacej miestnosti. Pri dverách sa zastavil a odtiaľ pozoroval, ako spievajú. Naštvalo ho, že Carlos spieva s Madie, ale celý čas sledoval len ju. Keď dospievali, Madie si zložila slúchadlá. "Môžem si ísť pre pitie?" spýtala sa a vyšla z miestnosti. Carlos tam ešte zostal. "Jasné, odtiaľto pôjdeš doľava," povedala Kelly a usmiala sa na Madie. Tá len prikývla a vyšla z miestnosti, kde už na ňu čakal James.

"Čo ty tu?" spýtala sa ho a mierila do kuchyne, James za ňou. "Ja som len počúval tvoj nádherný spev," povedal a oprel sa o skrinku, z ktorej si Madie práve vyťahovala džús. "Hm, ale vieš, že som nespievala sama?" zasmiala sa a odpila si z fľašky. "Hej viem, aj Carlos spieval," povedal a poškrabal sa na zátylku. "Počúvaj, eh... neviem prečo som nervózny..." podvihol kútiky a pošúchal si ruky. "Tak choď na to rovno, neboj sa, nevysmejem ťa," povedala Madie už na ceste späť do nahrávacej miestnosti. V tom sa James oprel rukou o stenu pri Madie. Trochu sa zľakla, no potom sa znova uvoľnila. "Bojím sa odmietnutia, pretože ma ešte žiadna neodmietla ale ty mi prídeš iná. Takže," povedal a odkašľal si. "Išla by si so mnou dnes večer na rande?" povedal mierne nervózne. Zahryzol si do pier a s nádejou v očiach pozeral na Madie. Tá sa len obzrela na strany a usmiala sa na Jamesa. Zahrnula si pramienok vlasov za ucho. "Dobre, pôjdem," povedala a vycerila rad zubov. "Jes!" zakričal James a zovrel dlaň v päsť. Usmial sa a otočil na Madie. "Večer ťa prídem vyzdvihnúť," povedal a žmurkol na ňu. Rozbehol sa preč a po ceste si pospevoval. Madie len pokrútila hlavou a zasmiala sa.

Meanwhile...

Madie vyšla z nahrávacej miestnosti.

Kelly sa usmiala na Gustava a Gustavo na ňu. "Čo sa tak na seba uškŕňate?" spýtal sa Carlos a nadvihol si slúchadlo. Slúchadlá v Rocqué Records sú moc veľké. Kelly sa naklonila k mikrofónu a zapla ho. "Myslím, že s tou Madison nie si len kamarát, či?" povedala a usmiala sa. Carlos sa pozrel na svoje topánky. "Volá sa Madie. A... sme len najlepší kamaráti. Cítim niečo viac ale... to je nadlho..." dopovedal a s pitím prišla Madie. "Tak? Budem ešte niečo spievať?" spýtala sa s úsmevom. Kelly sa usmiala na Carlosa a potom sa obrátila na Gustava. "No, ešte jednu pieseň, tú ti sám pridelím, dúfam, že ju poznáš, je to Maps od skupiny Maroon 5," povedal Gustavo a naťukal do YouTubu názov pesničky a našiel Karaoke. "Jasné," povedala Madie a vošla do miestnosti. Dala si na seba slúchadlá a medzi tým prišiel medzi poslucháčov aj James. Madie spievala čím ďalej tým lepšie a Carlos aj James sa pri každom tóne usmiali.

---------

"Ako sa ti tu zatiaľ páči?" spýtal sa Madie Carlos. Obaja ležali na lehátkach a slnili sa. Obaja mali na sebe slnečné okuliare a pili koktaily. "Je to tu fantastické. Dúfam, že tu zostanem ešte dosť dlho, je to tu super," povedala Madie a preložila si nohu cez nohu. Práve išli okolo bazénu James, Logan s Camille a Kendall s Jo. "A ako chalani? Povedz mi o každom svoj názor," vyzvedal Carlos a Madie si zložila slnečné okuliare. "No," začala a išla postupne zľava doprava. "Kendall je milý. Lenže on má Jo, takže ten nič," povedala a prešla pohľadom na Logana. "Logan, ten má Camille a je s ňou šťastný," podotkla, keď sa práve bozkávali. A potom ukázala rukou na Jamesa, ktorý sledoval Logana a Camile a znechucovalo ho, ako sa bozkávali. "No a James... pozval ma na rande," povedala Madie a usmiala sa. "Čože?!" skríkol Carlos a zložil si slnečné okuliare tiež. "Čo je? Ešte sme sa nebozkávali, ideme len na rande, nepanikár," povedala a odpila si z koktailu. Pretože Carlos zakričal až moc nahlas, James si ich všimol. Keď zbadal Madie, ihneď sa dal do nejakej sexy polohy a zakýval jej. Ona jemu tiež a Carlos to všetko sledoval s nahnevaným výrazom. Keď Madie jeho výraz videla, vstala. "Prečo si naštvaný? Hovorím ti, ideme len na rande. Nemusí sa stať, že budeme spolu chodiť, a ani to neplánujem," povedala naštvane a potom sa postavil aj Carlos. "Ale ty nepoznáš Jamesa. S ním by chodila aj tá, čo ho neznáša," rozhodil rukami. Madie si založila ruky na hrudi a začala protiargumentovať. "Vieš čo? Ja neviem, čo ti na tom vadí. Však my sme len kamaráti! Vieš, že to nejde, takže nemáš dôvod žiarliť. Ja tam pôjdem a užijem si to, a niekto ako ty mi v tom nezabráni žiarlivosťou!" povedala a naštvane odišla. Išla k výťahu a hneď za ňou dobehol James. "Čo sa stalo princezná?" spýtal sa s úsmevom. Madie si odfúkla a spolu nastúpili do výťahu. "Pohádali sme sa s Carlosom," povedala a zahrnula si pramienok vlasov za ucho. James ohrnul spodnú peru a objal ju. Ona zvraštila obočie a snažila sa neplakať. On ju začal hladiť po chrbáte a to ju ukľudňovalo. Potom vystúpili z výťahu a prešli k Madie na izbu. Tam sa posadili na jej posteľ a zapli telku. Madie totiž to nechcela ísť ku chalanom na izbu, nechcela sa stretnúť so žiarlivým Carlosom.

----------

Niekto zaklopal a Madie už bežala ku dverám v šatách. Otvorila a v nich stál James, celkom upravený a so širokým úsmevom na tvári. "Ideme?" spýtal sa a nastavil ruku. Madie prikývla a prevliekla si ruku cez jeho lakeť. Spolu išli do parku a tam sa neustále smiali. Bola už pomaly tma a išli bok po boku. "Takže spievať ťa donútil prvý krát Carlos hej?" spýtal sa so smiechom James. "Hej hej," povedala s úsmevom Madie, no posmutnela, keď si spomenula, že sa s Carlosom nebaví. "No a čo ty a Carlos?" spýtal sa James a obaja sa posadili na lavičku. Madie si povzdychla a pozrela sa na Jamesa. "Neviem, dnes sa asi za ním pôjdem pozrieť, nechcem už byť s ním pohádaná..." povedala a sklopila hlavu. James sa potichu zasmial a opravil ju. "Nemyslel som, že ste pohádaní. Myslel som, že či ste naozaj najlepší kamaráti. Lebo nám niekedy príde, že ste niečo viac..." povedal a oprel sa lakťami o kolená. Madie spravila to isté a začala rozprávať príbeh.

"Vieš, my sa poznáme už od malička. Spolu sme boli už od narodenia, naše mami sa poznali od strednej školy. V škôlke sme boli do seba až po uši zaľúbený a skúsili sme sa pobozkať," hovorila Madie a James hltal každé jej slovo.

"Tak sme sedeli na koberci a išli sa pobozkať. Ale nejaký chlapec do mňa hodil kocku takže sme sa nepobozkali, ale za to som bola v nemocnici riadny týždeň," povedala a James sykol, pretože prežíval Madinu spomienku. "Neskôr, už v škole v prvom ročníku, sme tomu dali druhú šancu. No znova sa to nepodarilo a nejaké dievča bodlo Carlosa kružidlom do ruky," Madie pri spomienke zvraštila obočie a Jamesovi nezmizol prekvapený výraz z tváre. "Potom znova v siedmom, no pristihla nás u nás doma naša mama a mala som mesiac zaracha. A prvý deň na strednej zase Carlosov otec. Tak sme sa na t vykašľali, osud to tak asi chce," dohovorila historku a posmutnela. James nadvihol obočie. "A to len preto nie ste spolu?" Madie prikývla a James sa postavil. "Tak to teda nie. Vy budete spolu. Dnes sa to podarí. Vsadím na to svoj šťastný hrebeň," povedal a vytiahol svoj hrebeň. Madie sa zasmiala a objala Jamesa. Keď sa odlepili, mali tváre úplne blízko. No potom sa James odtiahol a prečesal si rukou vlasy.

"Prepáč, ja nemôžem. Nemôžem ťa vodiť za nos, a navyše ťa dám dokopy s Carlosom. Verím v to," povedal a usmial sa. Nastavil ruku a znova si prevliekli ruky. Vrátili sa do Palm Woods.

----------

Večer Madie nevedela zaspať. Natiahla si tepláky, mikinu a išla sa prejsť dole do haly. Podišla k automatu s nápojmi. Zobrala si multivitamínový džús a mierila naspäť. No zrazu počula spev. Vychádzal z bazénu. Pomaly sa priblížila k vchodu, ktorý viedol pri bazén a uvidela Carlosa, ktorý sedel na lehátku.

"Cause the world stops when I put my arms around you, around you," spieval Carlos a Madie sa pridala a podišla k nemu. "Nothing even matters, oooh," usmiala sa na Carlosa. Ten sa usmial tiež. Madie si prisadla na vedľajšie lehátko a napila sa z fľašky.

"Prepáč, že som dnes tak žiarlil," povedal nakoniec Carlos a pozrel sa na Madie. Keď ju po celom dni videl takto zblízka sa znova do nej zamiloval. Medzi tým na balkóne sledoval situáciu James, Logan, Kendall a ich priateľky.

"Nie, prepáč ja som sa nemala urážať," povedala Madie a znova si odpila. "A nemusíš na čo žiarliť. S Jamesom sme si povedali, že to necháme tak," dodala a mykla plecami. Na chvíľu sa v Carlosových očiach objavila iskra nádeje, no potom ju zahnal:"To je mi ľúto,"povedal a ohrnul spodnú peru. "Ty vieš že nie je," povedala Madie a drgla ho do pleca. Zasmiali sa a zahľadeli sa na hladinu vody. Všetci, čo boli na balkónoch sa presunuli k dverám, no hneď ako ich tam uvidel stáť pán Bitters, podišiel k nim. Nič nestihol povedať a podstrčili mu pod nos peniaze. Už aj pán Bitters sledoval situáciu.

"Rozprávala som Jamesovi o našich nevydarených pusách," prehovorila zrazu Madie. Carlos sa na ňu pozrel a potom sa usmial. "Ako sme obaja skončili v nemocnici?" zasmial sa a Madie sa pridala. "Ty s kružidlom v ruke a ja s hrčou na hlave," zasmial sa aj Logan, no chalani mu dali ruku na ústa. Keď sa obaja dosmiali, Madie nadvihla obočie. "Čo keby že to skúsime po dlhom čase znova?" povedala a vycerila zuby. Carlos najprv nadvihol obočie a potom pokrútil hlavou. "To nevyjde. Doteraz to nešlo, neviem, prečo by to malo teraz vyjsť," povedal sklamane. Madie sa usmiala. "Lebo mám tušenie, že to teraz vyjde. Na sto percent," povedala a žmurkla na neho. Ten sa usmial a začal sa k Madie približovať. To bol ich moment. Na toto čakali celý život. Keď ich delil len centimeter, Carlos sa rukou natiahol za Madinou tvárou. No to robiť nemal, pretože po ceste k jej tvári vylial pitie na jej biele tepláky. Carlos sa nahneval a začal kričať. "Teraz to vyjsť mohlo! Ja som idiot..." začal jej čistiť tepláky, no ona v prekvapení stále na neho pozerala. Keď zistil, že nič nehovorí, pozrel sa na ňu. "Prepáč, ja..." začal, no Madie sa spamätala skôr, než on. Zobrala ho za lem trička a pritisla sa na jeho pery. Obecenstvo pri dverách potichu zhíklo a Carlos, stále prekvapený, položil ruky na jej tvár. Užívali si to, predsa, na toto čakali celý život. Keď sa odlepili, Madie, stále ho držiac za lem trička, povedala:"Nemáš pri sebe niečo cenné? Mobil? Hodinky?" Nepochopil, prečo sa to pýta, no aj tak odpovedal:"Nie prečo?" Madie enváhala a hodila ho do bazéna. Začala sa smiať a on len nadvihol ruku. "No ták, vytiahni ma," povedal, no keď mu podala ruku ju vtiahol do vody. Spolu sa tam zasmiali a znova sa pobozkali. "Tak, už sme tú kliatbu asi prekonali," povedal Carlos, keď sa mohli bez ujmy na zdraví bozkávať. "Áno, môj prvý chalan," povedala a usmiala sa. "Dobre, moje prvé dievča," povedal Carlos a znova ju pobozkal. Kendall, Logan a James si ťapli. Carlos má dievča. Konečne.


THE END...

Continue Reading

You'll Also Like

137K 7.1K 86
,,Madison, ale ty ho nemôžeš poraziť sama, počúvaš!" Rozčúlený Severus Snape naozaj nemal trpezlivosti nazvyš. ,,Tak ma nauč všetko, čo veľký polovič...
2.1K 163 19
Jedna noc bude pre nich oboch prelomová. Bude to mať dočasné alebo trvalé následky? Emilia Manitra, prezývaná Harpúna si nikdy pred ústa nekládla se...
152K 583 1
Pokračovanie príbehu V tvojich rukách.
67.4K 4.6K 20
Roxy - Je to šialené dievča, ktoré dokáže jednu vec.. Dokáže čítať myšlienky. Tiež je dobrá aj milá ale zároveň je aj drzá a zlá. Záleží na tom ako s...