Kızlar İçin Tüyolar ♥

By GDenizBoylu

1.1M 4.8K 906

Kızlara dahil her şey. ^-^ *Moda *Güzellik *Okul *Saç Modelleri *Ruhunuza iyi gelen şeyler More

30 ♥

Kızlar İçin Tüyolar ♥ #Wattys2014

215K 4.2K 807
By GDenizBoylu

♥ Doğal ve mis gibi kokan saçlar her zaman daha iyidir . Saçlarınızı haftada en az 2 kere en fazla 4 kere yıkamanızı öneriyorum çünkü çok yıkanan saçlar yıkanmaya alışınca her gün yıkamanız gerekiyor . Yıkamadığınız zaman çok çabuk yağlanıyor.

♥ Eğer okulunuzda takı takmak yasaksa , tarzınıza uygun saatler takabilirsiniz tabi çok boncuklu şeyler takmamaya dikkat edin. Hocaların gözüne batmayın. :)

♥ Eğer sivilcelerinizden çok rahatsız oluyorsanız , yüzünüzü yıkadıktan sonra talk pudra sürebilirsiniz , sivilcelere iyi geliyor . Dalin pudrası almanızı öneririm . Maske kullanmak istiyorsanız eğer Nivea'nın All İn One 'ı almanızı tavsiye ediyorum ben kullandım ve hiç sivilcem kalmadı.

♥ Her zaman bir yere giderken parfüm sıkmayı unutmayın. Ağır parfümler kullanmamaya dikkat edin,daha çok fresh kokular öneriyorum hem ferahlarsınız hem de tatlı kokuyorlar .

♥ Kilolu olduğunuzu düşünüyorsanız , spor yapabilirsiniz , spor yapmak zor geliyorsa , alın kulaklıklarınızı yürümeye başlayın . Asansörlü bir binada yaşıyorsanız , merdivenleri kullanın . 100 dakika merdiven çıkmak 1 kilo verdiriyormuş .

♥ Saçlarınızın çabuk uzamasını istiyorsanız , duşa girmeden önce tarayın ve duştan çıktıktan sonrada tarayın. Çok fazla saç kurutma makinesi kullanmayın . Kurutma makinesi saçları kırıyor ve çabuk uzamıyor . Daha hızlı uzamasını istiyorsanız , Yılan yağı kullanabilirsiniz.

♥ Sevdiğiniz çocuğa güzel görünmek istiyorsanız saçınıza önem vermeniz gerekiyor , yumuşak ve sade modelli olmalılar erkekler pek saç modeli sevmezler salık saçlı yada topuz saçlı kızlardan daha çok hoşlanıyorlar. Ayrıca örerek şirin bir model oluşturabilirsiniz.

♥ Dişlerinizi her gün fırçalayın . Ne kadar güzel dişler o kadar cazibe.

♥ Kapatıcı kullanmayın daha çok sivilceleri çoğaltıyorlar ve sivilcelerinizi yolmayın ileride geçtikleri zaman oyuk oyuk cildinizde iz kalıyor.

♥ Her zaman dik durun ve kendinize güvenin , okulda sizi ezmelerine izin vermeyin. Derli toplu ve düzenli olun. Herkezle kavga etmeyip iyi anlaşmaya çalışın.

♥ Derste parmak kaldırın ve hocalarla sohbet edin ders içi performans notunuzun yüksek olması için baya etkili

♥ İhtiyacınız olan şeyleri alın gereksiz şeylere para harcamayın , ailenizin alamayacağı şeylere ısrar etmeyin . Maddi durumunuza göre davranın , aileniz sizin için her şeyi alır tabi hak ederseniz.

♥ Okul kıyafetlerinizi temiz tutun , okuldaki fast food yiyecekleri tüketmeyin. Bence çok yağlılar .

Şimdilik bu kadar eğer istek olursa devam edeceğim ❀

Vote verin ♔

Continue Reading

You'll Also Like

40.2K 2.4K 13
Yeni doğan bebek kardeşiyle bir başına kalan Yekta, kendini kardeşinin hayatına adar. Bir yandan kardeşine bakarken bir yandan ayakları üzerinde durm...
172K 6K 22
Babasının intikamını almak isteyen baran ağa berfinle evlenip ondan intikam alıcakken aşık olursa... Şiddet,argo ve küfür içerir
521K 27.7K 38
Eski sevgilisine içinde kalanları sövmek için yazan Yaren numarayı yanlış yazıp dünyanın en önemli iş insanlarından birine denk gelirse ne olur... Si...
78.8K 4.3K 29
Bir kadın bordo bereli. Aynı zamanda hayalet. Ailesinin gerçek ailesi olmadığını öğreniyor. bakalım daha neler olacak Bu arada ben Asker kadın adlı k...