Rüya Gibi Bir Sen (BTS) ~ (Ka...

By Vaveylai_Ruhl

147K 14.4K 4.6K

Yaşamak mıydı zor olan, yoksa masum bir bedeni yaşatmak mı? Ya da tüm bunların sorumlusunu bulup intikam alm... More

♓1.Bölüm:Özgürlük♓
♓2.Bölüm:Başlangıç♓
♓3.Bölüm:Bela♓
♓4.Bölüm:Eziyet♓
♓5.Bölüm:Yeni Biri♓
♓6.Bölüm:Yemek♓
♓7.Bölüm:İn Morte♓
♓8.Bölüm:Görev♓
♓9.Bölüm:Çip♓
♓10.Bölüm:Başım Dertte♓
♓11.Bölüm:Davet♓
♓12.Bölüm:Kaçış♓
♓13.Bölüm:Mutluluk Yasak♓
♓14.Bölüm:Dönüş♓
♓15.Bölüm:Futbol♓
♓16.Bölüm:Aşk Fark Edilir♓
♓17.Bölüm:Seni Seviyorum♓
♓18.Bölüm:Hayaller♓
♓19.Bölüm:Sona İlk Adım♓
♓20.Bölüm:Final♓

Karakter Tanıtımı

17.6K 899 577
By Vaveylai_Ruhl

Ani bir kararla bölümleri güncellemeye karar verdim çünkü kitabın yazım tarzı uzun bir süredir kafama takılıyordu. Kitabın ilerleyişinde hiçbir değişiklik yoktur.

RÜYA

Rüya bebekken yetimhaneye bırakılmış bir kızımız. Annesi Türk, babası Koreli. Doğal olarak annesini ve babasını şimdiye kadar görmemiş. Dalgacı ve inatçı bir yapısı var.

Rüya 16 yaşında...

TAEHYUNG (V)

Taehyung Koredeki en iyi mafyalardan birinin oğlu. Babası öldükten sonra başa geçmek istememiş fakat diğer büyük mafya başkanları aralarında oylama yaparak Taehyung'u mafya seçmişlerdir. O da alınan bu kararla mecbur olarak başa geçmiştir. Taehyung'un kimseyi umursamayan bir yapısı vardır. Sinirli ve bir o kadarda korkutucudur.

Taehyung 18 yaşında...

SONGÜL

Songül Rüya'nın en iyi arkadaşıdır. Adının Songül olmasının sebebi babasının türk olması. Babasının işi nedeniyle Kore'de yaşıyorlardı fakat Songül'ün ailesi küçükken bir yangında yanarak can vermiştir. Akrabaları ona sahip çıkmadığı için 5 yaşında yetimhaneye yerleşmiştir. Kendisi sakin ve bir o kadar da çekingen bir kızdır.

Songül 16 yaşındadır...

JİMİN


Jimin kendini bildi bileli yetimhanededir. Ailesinden hiçbir şekilde haberi yoktur. Ailesi onu bıraktığı için onlardan nefret ediyor. Kişilik olarak eğlenceli biridir fakat sinirlendiğinde gözünü kimse görmez. En iyi arkadaşları Jhope, Jungkook ve Rüyadır. Songül ise... Orası karışık😆

Jimin 17 yaşında...

JUNGKOOK

Jungkook ailesini bir tarafik kazasında kaybetmiştir. Başka akrabası olmadığı için 9 yaşından itibaren yetimhanede kalmaya başlamıştır. Çocuksu ve eğlenceli bir yapısı vardır. Rüya ile uğraşmaya bayılır.

Jungkook 15 yaşında...

JHOPE (JUNG HOSEOK)

Jhope küçüklüğünden beri sokaklardadır. Ailesi yoktur. Bir gün sokakta yakalandığında ailesi olmadığı anlaşılır ve yetimhaneye gönderilir. Rüyayı, Songül'ü, Jimin'i ve Jungkook'u kardeşi gibi görür. Kişilik olarak eğlencelidir, aynı zamanda da zekidir. Onları sürekli güldürdürdüğü ve hayat dolu olduğu için ona JHOPE lakabını takmışlardır.

Jhope 18 yaşında...

MİN YOONGİ (SUGA)

Taehyung'un en iyi adamlarından biridir. Her zaman onun sağ kolu olmuştur. Taehyung'un babası onu küçükken bir kaçakçının elinden kurtarmıştır ve eğitmiştir. O günden beri onlara bağlı olarak yaşıyor. Suga Kore'nin en iyi hackeridir. Kişilik olarak sakindir ama sinirlendirilmemesi gereken bir yapısı vardır.

Suga 20 yaşında

NAMJOON (RAP MONSTER)

En iyi mafya liderlerinden biridir. Taehyungtan sonra onun sözü geçer. İkisi küçüklüklerinden beri tanıştıkları için çok iyi arkadaşlardır. Genelde şirket işleriyle ve diğer mafya ilişkileriyle Namjoon ilgilenir. Namjoon'un sakin bir yapısı vardır.

Namjoon 19 yaşında...

JİN

Jin Taehyung'un aile arkadaşlarından biridir. Mafya ilişkileriyle fazla alakalı değildir. Doktorluk okuyordur. Sakin ve sessizdir. Genelde diğerlerinin arkasını toplar.

Jin 21 yaşında...

Hepinize BTS'li günler 🙃

Continue Reading

You'll Also Like

1.8K 188 10
"Aşk eski bir yalandı, onunla tanışana kadar." -Jeon Jungkook Lalisa, Jeon model şirketinde çalışmaya başlar... Jungkook:30 Lalisa:24 06052023-...
1.5K 121 12
rosé: sevgilim, gittin mi? 07.03.2023 welrave | angst
24.3K 1.8K 38
" Bazen hiçbir şey, istediğin gibi gitmeyebilir. " □■□■□■□■□■ BTS kariyerinin zirvesinde, herkes onları tanıyor, her şey herkes için inanılmaz ilerli...