Emerald

By Evi_Sk

123K 10.9K 2.1K

Οι γονείς της Άρια Πίτερσον είναι χωρισμένοι, αλλά αυτή δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Ζει με την μητέρα και το... More

Κεφάλαιο 1. Nightmare
Κεφάλαιο 2. A boy
Κεφάλαιο 3. Silence
Κεφάλαιο 4. Troubles
Κεφάλαιο 5. Friends and Enemies
Κεφάλαιο 6. Bitches everywhere
Κεφάλαιο 7. Many things
Κεφάλαιο 8. Paint
Κεφάλαιο 9. Rain
Κεφάλαιο 10. Allergic to people
Κεφάλαιο 11. Thanks bro
Κεφάλαιο 12. Panic attack
Κεφάλαιο 13. Mickey & Donald
Κεφάλαιο 14. Silence is violent
Κεφάλαιο 15. Friday night
Κεφάλαιο 16. Thief
Κεφάλαιο 17. Unicorn
Κεφάλαιο 18. Prince Charming
Κεφάλαιο 19. Sun died for the moon
Κεφάλαιο 20. Small bullet
Κεφάλαιο 21. Game
Κεφάλαιο 22. One day before the game
Kεφάλαιο 23. Sh*t
Κεφάλαιο 24. Explosion
Κεφάλαιο 25. And I forgot my name
Κεφάλαιο 26. Oxfordshire
Κεφάλαιο 27. Copy paste
Κεφάλαιο 28. Difficult period
Κεφάλαιο 29. Little slut
Κεφάλαιο 30. Date?
Κεφάλαιο 31. Planetarium
Κεφάλαιο 32. Camping
Κεφάλαιο 33. Happy B-Day!
Κεφάλαιο 34. Sexy name
Κεφάλαιο 36. The end
🤭

Κεφάλαιο 35. Little black dress, big time troubles

3.1K 265 195
By Evi_Sk

"Εσύ θα έρθεις στο πάρτυ σήμερα;" ρώτησε ο Εντ. Τον κοίταξα σαστισμένη.

"Ποιο πάρτυ;" 

"Δεν έχει σημασία ποιος το διοργανώνει. Θα είναι τέλειο όμως γιατί θα πάει όλο το σχολείο!" τσίριξε η Σαμ ενθουσιασμένη. Γέλασα με την συμπεριφορά της και την τσίμπησα απαλά στο μάγουλο.

"Λοιπόν..όλο το σχολείο εκτός από εμένα." ο Εντ στριφογύρισε το μάτια του και η Σαμ σταύρωσε τα χέρια της στο στήθος της.

"Για τι λέτε;" πετάχτηκε ο αδερφός μου από το πουθενά. Τα μάτια της Σαμ γέμισαν καρδούλες όταν ο Ντέιβ ο 'καρδιοκατακτητής' της χαμογέλασε. Ίου.

"Εμμ...Εμείς..Η αδερφή...Αα.." άρχισε να παραμιλάει η Σαμ. Εγώ γέλασα ενώ ο Έντουαρντ χτύπησε το μέτωπό του.

"Προσπαθούμε να πείσουμε την αδερφή σου να έρθει στο πάρτυ του Έλιοτ." απάντησε ο φίλος μου στον αδερφό μου. Αμέσως μετά κατάλαβε ότι μου έδωσε μια πληροφορία που δεν έπρεπε.

"Στο πάρτυ ΠΟΙΟΥ;" ρώτησα γουρλώνοντας τα μάτια μου.

"Ουπς.." είπε η Σαμ. 

"Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομύριο περίπτωση να πάω στο πάρτυ του Έλιοτ." είπα πιο συγκροτημένα από πριν. Είναι ένα από τα πιο φρικιαστικά άτομα που έχω γνωρίσει.

"Ωω έλα τώρα βρε χαζούλα, σιγά. Σου υπόσχομαι ότι δεν θα τον δεις καθόλου όλο το βράδυ εντάξει; Απλά κάνε μου την χάρη." προσπάθησε να μου αλλάξει γνώμη η Σαμ. Κούνησα αρνητικά το κεφάλι μου.

"Όχι, όχι και πάλι όχι." της απάντησα σίγουρα. Εντάξει όσο σίγουρα μπορείς να κοιτάξεις ένα λυπημένο κουταβάκι στα μάτια και να του πεις 'είσαι κακό σκυλάκι'.

"Γιατί μου το κάνεις αυτό;" την ρώτησα σχεδόν αμέσως μετά ξεφυσώντας. Χτύπησε παλαμάκια χαρούμενη και με πήρε αγκαλιά.

"Είσαι η καλύτερη." μου ψιθύρισε. Ρόλλαρα τα μάτια μου και της χαμογέλασα όσο πιο ψυχρά μπορούσα.

"Δεν πάμε να φάμε;" είπε ο Έντουαρντ αμέσως μετά. Ω ναι φαγητό σου έρχομαι.

***
Το βράδυ με βρήκε μπροστά από την ντουλάπα μου, να προσπαθώ να βρω κάτι να φορέσω. Το κρεβάτι μου είχε γεμίσει σχεδόν με όλα μου τα ρούχα, ξεφύσηξα κουρασμένη και έκανα για άλλη μία φορά επιδρομή στην ντουλάπα μου. Ωστόσο αυτή την φορά βρήκα κάτι που δεν ήξερα ότι είχα. Το γνωστό σε όλα τα κορίτσια, κοντό μαύρο φόρεμα. Εντάξει, το δικό μου μπορεί να μην ήταν κολλητό και κοντό αλλά ήταν μαύρο. Το δοκίμασα χαρούμενη και κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη ικανοποιημένη.

Το μήκος του ήταν ελάχιστα πάνω από το γόνατο, μου ήταν σχετικά φαρδύ αλλά με την καλή έννοια και τα μανίκια του ήταν όπως σε ένα απλό κοντομάνικο μπλουζάκι. Έφτιαξα τα μαλλιά μου ένα ψηλό κότσο, έβαλα μάσκαρα και eyeliner και φόρεσα τα μπορντό αρβυλάκια μου. Πήρα το κινητό και τα κλειδιά μου και βγήκα στην αυλή περιμένοντας τα παιδιά. Άκουσα βήματα από το γειτονικό σπίτι και αμέσως μετά τα κεφάλια των δύο αγοριών που μου είχαν πάρει την καρδιά, εμφανίστηκαν μπροστά μου.

"Γεια σου Πριγκίπισσα." με χαιρέτησε χαμογελαστός ο Ντάνιελ. Προσπάθησα να συγκρατήσω το χαμόγελό μου, αλλά μου ήταν αδύνατο. Σηκώθηκα όρθια και πήγα προς το μέρος τους. Και οι δύο με κοιτούσαν από πάνω μέχρι κάτω, σαν το λιοντάρι που παρατηρεί το θήραμα του. Ανατρίχιασα και προσπάθησα να κρύψω το κοκκίνισμά μου.

"Που πηγαίνεις;" με ρώτησε ο Άντριαν σχεδόν θυμωμένος. Λοιπόν εγώ έπρεπε να ήμουν θυμωμένη που δεν ήρθε να με πάρει το πρωί, χωρίς καμία εξήγηση αλλά τέλος πάντων. Είχε νεύρα και δεν ήθελα να τα ξεσπάσει πάνω μου.

"Στο πάρτυ του Έλιοτ." απάντησα απλά.

"Μήπως θες να σε πάμε;" ρώτησε ο Ντάνιελ χαρούμενος, τοποθετώντας ταυτόχρονα το χέρι του στην πλάτη μου. Τα μάτια του Άντριαν στένεψαν και κοπάνισε με δύναμη το χέρι του στο αυτοκίνητο. Μου ξέφυγε μία κραυγή τρόμου και ο Ντάνιελ με έσφιξε κοντά του.

"Λοιπόν, θέλουμε και οι δύο να σε πάρουμε.." είπε με νόημα "..αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε." τέλειωσε την πρόταση του κλείνοντας την πόρτα του αυτοκινήτου πίσω του.

"Εμμ.. Αυτό που εννοούσε είναι ότι θα πάρουμε και την παρέα μας μαζί και δεν χωράς." είπε ο αδερφός του αμήχανα. Κούνησα καταφατικά το κεφάλι μου και τον χαιρέτησα με μιά αγκαλιά.

"Δεν πειράζει θα σας δω εκεί." είπα βραχνά προσπαθώντας να μην κλάψω. Πάνω στην ώρα ήρθε και ο Εντ με την Σαμ και πήγα τρέχοντας προς το αυτοκίνητό τους.

"Όλα εντάξει;" με ρώτησε ο Εντ, κοιτώντας με από τον καθρέφτη του αυτοκινήτου.

"Θα γίνουν." απάντησα αμέσως.

Ο Εντ πάρκαρε το αυτοκίνητο σχετικά μακριά, διότι ο δρόμος ήταν πλημμυρισμένος από αυτοκίνητα και μηχανές. Σύμφωνα με τα παιδιά ο Έλιοτ ζούσε σε βίλλα και τα πάρτυ που διοργάνωνε ήταν από τα καλύτερα της χρονιάς. Είχε τι τζέι, μπάρμαν και εσωτερική πισίνα. Ρόλλαρα τα μάτια μου επιδεικτικά όταν μου το είπαν και απάντησα με το όσα λεφτά είχε, τόσο μυαλό δεν είχε.

Μέχρι να φτάσουμε προσπεράσαμε τουλάχιστον τρεις παρέες με μεθυσμένους. Έλεος και ακόμα δεν είχε πάει εννιά καλά καλά. Μέσα στο σπίτι γινόταν χαμός, ζευγάρια αντάλλασαν φιλιά παντού, άλλοι έπιναν, άλλοι χόρευαν και άλλοι έκαναν καμάκι. Έκανα ένα βήμα προς τα πίσω από την αηδία και πάτησα καταλάθος κάποιον.

"Συγνώμη!" φώναξα αμέσως αντανακλαστικά, ενώ γύρισα προς το μέρος του τραυματία. Κάπως έτσι βρέθηκα μέσα στην αγκαλιά του Άντριαν. Με κοίταξε βαθιά στα μάτια για λίγο, λίγο που μου φάνηκε αιώνας και μου χαμογέλασε με το γνωστό στραβό χαμόγελό του.

Αμέσως μετά ένωσε τα χείλια μας και με φίλησε όσο πιο παθιασμένα μπορούσε. Το χείλια του είχε γεύση βότκας και η γλώσσα του προσπάθησε επιτυχώς να εισβάλει στο στόμα μου. Τον έπιασα απαλά από τον σβέρκο και βάθυνα περισσότερο το φιλί μας. Όταν θυμήθηκα ότι βρισκόμουν στην μέση του πάρτυ ήταν αργά. Πολλά παιδιά είχαν γυρίσει και μας κοιτούσαν, ενώ η Σαμ με τον Έντουαρντ με κοιτούσαν αμήχανα.

Πάνω στην ώρα ο τι τζέι έβαλε ένα τραγούδι που ήταν σίγουρα της προηγούμενης δεκαετίας. Η Σαμ με έπιασε γρήγορα από το χέρι και μας πήγε να χορέψουμε. Και ενώ όλοι ξεφάντωναν με ένα τραγούδι της ντίσκο λίγο πιο δίπλα δύο αδέρφια μάλωναν για την καρδιά της ωραίας Άριας.

Χέι! Όπως είδατε τήρησα την υπόσχεσή μου και ανεβασα ένα αρκετά μεγάλο κεφάλαιο γρήγορα. Λοιπόν όμως έχω άσχημα νέα 😢 Αυτό είναι το προτελευταίο κεφάλαιο της πρώτης ιστορίας μου. Λυπάμε τόσο πολύ που θα τελειώσει.. Πραγματικά είμαι πάρα πολύ δεμένη με τους χαρακτήρες μου και.. Απλά δεν ξέρω τι θα κάνω χωρίς τον σέξυ Άντριαν και τον γλυκό μου Ντάνιελ.
Ευχαριστώ πάρα πολύ την κολλητή μου Eva_Gr που με βοήθησε πάρα πολύ στην εξέλιξη του βιβλίου όπως και την Rika_Gdv το φιρίκι μου που θέλει να βιάσει τον Άντριαν. Φυσικά δεν θα μπορούσα να την συνεχίσω χωρίς εσάς, τα υπέροχα σχόλια σας και την αγάπη που δείξατε σε εμένα και την ιστορία μου. Πραγματικά ευχαριστώ, τα λέμε στο επόμενο.
Εύη 💑

Continue Reading

You'll Also Like

65.6K 4.4K 36
"Μπορεί να μην είμαι έμπειρη αλλά.."η πλάτη της αποχωρίστηκε την πόρτα, με μικρά βήματα πλησίαζε τον άνδρα απέναντι της που πλέον ένιωθε εκείνος πως...
765K 33.4K 55
Απόσπασμα: Σου έλειψα;» Ειπε διακόπτοντας την ησυχία «Τι;» Ρώτησα μπερδεμένη «Με άκουσες γατακι» ειπε παιχνιδιάρικα «Εγω σου έλειψα;» Αντιστρεψα τ...
86.3K 5.6K 137
Προσπαθώ να ξεφύγω από το κράτημα του, αλλά με σφίγγει σε τέτοιον βαθμό, που ηδη διαισθάνομαι τα σημάδια στους καρπούς μου. "Άσε με να φύγω παλιό-" ...
251K 10K 65
Ήρθαμε λοιπόν στο μέρος 2ο του βιβλίου... Πάμε ένα μικρό ΣΠΟΙΛ... Πάω να μπω μέσα στην αίθουσα του γυμναστηρίου και νιώθω σε δευτέρολεπτα, όλο το σώμ...