Dance with me before you go [...

By mis_she__

17.5K 1.8K 385

"Πάμε για ένα στοίχημα;" Όλα τα καλά ξεκινάνε από ένα ανώριμο παιχνίδι. Όμως το παιχνίδι σοβαρευει και βγαίν... More

Εγώ.
Η ζωή μου, μια κόλαση.
Εμπλέξαμε.
Η προσωπίκη τους καθαρίστρια.
Το στοίχημα.
"Αχ Jiminie τι μου κάνεις.."
Αντέχουμε; Αντέχουμε.
Σκέψεις... Πολλές σκέψεις.
"Ελεωνόρα... Εεε εννοώ noona!"
What's wrong with me?
"Θες να γίνεις το κορίτσι μου;"
Περίοδος
Η βραδία της Σοφίας.
NEW STORY
Χριστούγεννα.
Ένας άλλος Jimin.
Γιατί;
Τέλος.
~Dance with me before you go~ *special chapter*
Νέα ιστορία με Bts vol3.
New story~;-;
ΒΙΒΛΙΟ 2

"Είσαι φλώρος!"

749 90 32
By mis_she__


Όταν ήρθε και το Σάββατο, σηκωθήκαμε αργά απο τα κρεβάτια μας και φτιάξαμε πρωινό. Αργότερα, καθαρίσαμε το σπιτι και κάναμε τα μαθήματα για το σχολείο. Όταν πλέον είχαμε κάνει όλες μας τις υποχρεώσεις, μπήκαμε απο τις ηλεκτρονικές μας συσκευές και χάζεψαμε στο ιντερνετ. Μιλώντας Skype με τις φίλες μας απο Ελλάδα, άκουσα τον χαρακτηριστικό ήχο που κανει το κινητό μου όταν κάποιος μου στέλνει μήνυμα. Σηκώθηκα απο το καναπέ, δίνοντας το laptop στην Σοφία και πήγα στην κουζίνα που την διαχώριζε μονάχα ένας καφετί πάγκος. Το πήρα και είδα πως μου είχε στείλει ο Jimin.

Crush😍
Έχετε να κάνετε τίποτα το βράδυ;😏







Εγώ
Για να σκεφτώ... Τίποτα ενδιαφέρον,όχι. 










Crush😍
Πόσο χαίρομαι... Τότε κάντε τα μαγικά σας για να μας εντυπωσιάσετε κυριες μου, γιατι σημερα επρόκειτο για μια μεγάλη νύχτα.😉 Λοιπόν στης 8 θα ειμαστε στην είσοδο της πολυκατοικίας σας...να είστε έτοιμες 😘










Εγω
Μαλίστα κ.Park Jimin!





'Μεγάλη νύχτα' άραγε τι να σημενει αυτο; Θα δείξει... Πάντως ύποπτο, ετσι δεν ειναι; Αχ εχει βάλει στόχο να με τρελάνει..

Χωρίς να χάσω περισσότερο χρόνο κάνοντας υποθέσεις, πήρα το κινητό μου και έδειξα την σύντομη συνομιλία μου με τον Jimin στην Σοφία.

Σ:"Βάζω στοίχημα οτι σε θέλει." Είπε στα κορεάτικα χαμογελώντας πονηρά.

Ε:"Δεν τον ρώτησα αν του αρεσουν και ενδιαφέρετε για πατάτες.." Ειρωνεύτηκα.

Σ:"Οι πατάτες είναι ωραίες και νόστιμες παρόλου που δεν είσαι πατάτα και είσαι θέα. Αλλα τώρα τα λογια ειναι περιττά, δεν έχουμε αρκετό χρόνο για να ετοιμαστούμε, μονάχα 2 ώρες και λίγα λέω." Μου είπε."Κορίτσια εμεις πρέπει να κλείσουμε γιατι έχουμε κατι δουλειές.." Συνέχισε και τους έκλεισε το μάτι. Καταλαβαίνοντας το υπονοούμενο τα κοριτσια, μιας και γνώριζαν τι συμβαίνει τον τελευταιο καιρό, γέλασαν με ένα πονηρό τρόπο. Αμέσως μετά έκλεισε το λαπτοπ η Σοφία και πήγαμε να ετοιμαστούμε.

'Κάντε τα μαγικά σας.' Άραγε τι να φορέσω; Άνοιξα την ντουλάπα και άρχισα να ψάχνω το κατάλληλο φορέμα ή βραδινό συνολάκι για να τους εντυπωσιάσω. Κατέληξα σε ένα σκουρόχρωμο κοντό και κολλητό φορέμα συνδυάζοντας το με τις χρυσές,χρώμα, γόβες μου που κάποτε ανήκαν στην μητέρα μου.

Απλώνοντας τα επιλεγμένα ρούχα στο κρεβατι μου, πήγα και εκανα ένα ντους. Μόλις βγήκα στέγνωσα και χτένισα τα κάστανα και ίσια μαλλιά μου ενώ έπειτα έβαλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ που είχα επιλέξει προσπαθώντας να μην με κάνω υπερβολική και τέλος βάφτηκα. Οταν ολοκλήρωσα την εμφάνιση μου, κατευθύνθηκα στο δωμάτιο της Σοφίας. Όταν μπήκα αντίκρισα να ισιώνει τα σπαστά, κάστανα μαλλιά της. Ευτηχως, είχε ντυθεί και βάφτει ήδη. Ήταν εκθαμβωτική. Πάντα είναι.


Της χαμογέλασα γλύκα και βγήκα απο το δωμάτιο. Αποφάσισα να περιμένω την Σοφία βγάζοντας selfie. Μετά απο 30 λεπτά είχε ολοκληρώσει και εκείνη την εμφάνιση της. Περιμενοντας αλλο ένα τέταρτο για να πάει 8 και να κατέβουμε στην είσοδο, βγάλαμε αρκετες φωτογραφίες που θα ανεβάζαμε στο Instagram αύριο.😆

Κάποια στιγμή, άκουσα το θυροτηλέφωνο να χτυπά. "Σοφί ήρθαν! Πάμε!" Φώναξα καθως πήραμε τα απαραίτητα και κατεβήκαμε στην είσοδο. Στην είσοδο μας περιμένανε ο Jungkook με τον Namjoon. Άνοιξα την πόρτα και αγκαλιαστήκαμε. Το βλέμμα τους, γατίσιο. Το άρωμα τους, αιτία θανάτου. Έπαθα ένα μικρό καρδιακό. Πως γίνεται κάποιος να είναι τόσο σέξυ; Και τοσο μεγάλη ζημιά μας έκανα οι δυο απο τους εφτά, οι υπόλοιπη 5;

Προχωρούσαμε για μερικα λεπτά για το αυτοκίνητο που θα τους περίμενε κάτω απο το δικο τους διαμέρισμα. Ο Jungkook απο την άλλη δεν είχε σταματήσει να με κοιτά και να με ξανα κοιτά, δαγκώνοντας και γλύφοντας συνεχως αυτα τα υπέροχα χείλη του ενώ ο Namjoon με την Σοφία ήταν χαλαροι μεταξυ τους. Δηλαδή ετσι ήθελαν να δείχνουν..

Φτάνοντας αντικρίσαμε και τους υπόλοιπους, πραγμα το μικρό καρδιακό αρχιζε να αυξάνεται. Αχ ο jimin, ποσο... Αχ δεν μπορω! Πλησιάσαμε και χαιρετίστηκαμε.

Jm:"Με σκοτώνεις.." Μου ψιθύρισε ο jimin καθως αγκαλιαζομασταν.

Ε:"Εσύ το ζήτησες.." Του είπα με την σειρά μου. Εκείνος έπειτα με κοίταξε και δάγκωσε τα χείλη του κάνοντας με να λιώσω. Ας τον μαζέψει κάποιος...

Μετά απο 5 λεπτά ο Jin ήρθε με το αυτοκίνητο και μπαίνοντας μέσα, άρχισε να οδηγεί προς τον προορισμό που είχαν κανονισει. Πήγαμε σε ένα απο τα κλαμπ που υπήρχαν στην Σεουλ. Μπήκαμε μέσα και διασκεδάσαμε.

Jk:"Θα μου χαρίσεις αυτον τον χορό;" Μου είπε ο Jungkook καθως πηγαίναμε στο κέντρο του χώρου, απλώνοντας το χερι του προς το μέρος μου. Συμφώνησα χαμογελώντας και αφησα το χέρι μου να πέσει πάνω στο δικό του.

Αυτός ο χορός, εγινε και άλλος ενας και άλλος και άλλος... ώσπου αποφασισα να κανω ενα διάλειμμα ξεδιψώντας με αλκοόλ. Κάποια στιγμή, καθισμένη στο σκαμπό του μπαρ, πίνοντας το ποτό μου, ένιωσα δυο χέρια να με χαϊδεύουν απαλά στην μέση κάνοντας να με ανατριχιάσουν ολόκληρη ενω ένας ψίθυρος διαπέρασε το αυτί μου.

Jm:"Σε είχα για πιο έξυπνη.." Αναγνωρίζοντας ξανα την φωνή του jimin, δεν αντέδρασα και συνέχισα να απολαμβάνω το ρόφημα μου."Με τον Eikichi ρε μωρό μου;" Συνέχισε, αλλα αυτην την φορά τα χέρια του με αγκάλιασαν και το πιγούνι του στερεώθηκε στον ώμο μου μυρίζοντας τον λαιμό και τα μαλλιά μου. Συνέχισα να είμαι ψύχραιμη παρόλου που αυτη η κίνηση του με είχε ισοπεδώσει.

Ε:"Δεν τα έχω και δεν τα είχα ποτέ με τον Eikichi." Είπα όταν κατάπια και την τελευταια γουλιά. Τότε σηκώνοντας το κορμί του απο πάνω μου με γύρισε προς το μέρος του και με κοίταξε έκπληκτος."Όλα ήταν μέρος του στοιχήματος, αγάπη μου." Συνέχισα.

Jm:"Έμενα δεν θα μου κάνεις τετοια.." Χαμογέλασε πονηρά καθως με στρίμωξε ακουμπώντας τα δυο χέρια του στην άκρη του πάγκου.

Ε:"Αλλιώς τι;"

Jm:"Ωστέ με προκαλείς;" Είπε και πλησίασε πιο κοντα σε εμένα με αποτελεσμα οι μύτες μας αγγίζαν η μια την άλλην. Είχαμε για ένος λεπτού σιωπή κοιτάζοντας τα χείλη του ενος και του άλλου μέχρι που αποφασίσα να σπασω τον πάγο.."Είσαι φλώρος!" Είπα και τράβηξα τα χέρια του απο το πάγκο με αποτελεσμα να πέσει ελαφρώς μπροστά. Απελευθερώνοντας απο αυτην την φυλακή, πήγα να συνεχίσω τον χορό που ειχα αφήσει στην μέση. Την Σοφία, αλλωτε την έβλεπα να χορεύει και αλλωτε να κάθεται να συζητά με τον Namjoon. Μωρε μπράβο...

Jimin's Pov

"Είσαι φλώρος." Άκουσα να λέει η Ελεωνόρα πρώτου την φιλήσω. Χωρίς να προλάβω να πω κουβέντα, είχε φυγει. Αυτο το κούνημα βρε παιδι μου, πρέπει να το σταματήσει...
Πως γίνεται και με αφηνει όμως πάντα άφωνο; Γιατί ρε Μπέμπα να με τρελαίνεις τοσο; Μα μείνε ήσυχη γατούλα, αυριο σε περιμένει αλλο πάρτι. Δεν θα με καταστρέφεις εσυ μωρό μου, οχι! Και οι δυο θα καταστραφούμε μαζί...

Σκέφτηκα και γέλασα σατανικά παραγγέλνοντας ενα ποτό καθως συνέχισα να κανώ σκέψεις για το αυριανο. Αυριο θα ειμαστε οι δυο μας... Ελεωνόρα... Ή μαλλον noona?





Jimin's Pov end

















Ανιοτσέο!👋🏻 Είχα πει οτί θα ανέβαζα χθες αλλα επειδη ήμουν εξαντλημένη δεν ανέβασα και ανεβάζω σημερα δυο😽 ελπίζω να σας αρεσε αυτο το κεφάλαιο 😂😢 Μέχρι να ανεβασω επομένο, δηλαδή σε λίγο, τα λεμε. Και μην ξεχνάμε να με υποστηρίζετε με αστεράκι και αν θέλετε ένα σχόλιο για το πως σας φάνηκε 🤗

ΒΥΕ ΒΥΕ 😘

Continue Reading

You'll Also Like

67.2K 3.6K 18
Τι συμβαίνει όταν η Y/N ερωτεύετε τον κολλητό του αδελφού της ? <3
12.2K 1.2K 34
Η Y/N είναι ένα κορίτσι που ζει μαζί με την μητέρα της. Αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Νότια Κορέα για να έχουν μια καλύτερη ζωή. Πώς θα αλλάξει όμω...
21K 334 61
Τι κι' αν τα πράγματα γίνονταν αλλιώς; Η λιακάδα μετά τη μπόρα; Η σπίθα της αγάπης στη καταχνιά που φέρει το σκοτάδι; Οι άγριοι καιροί; Δια...