Το Πείσμα Της Αγάπης

By moon2323

1.7K 101 6

Αγγλία 1826 Με την καρδία της χίλια κομμάτια η Λούση ανοίγει πανιά ψάχνοντας τους δολοφόνους του αγαπημένου... More

Εισαγωγή
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Γνωριμία με τους πρωταγωνιστές μας
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34

11

46 3 0
By moon2323


"Θα σε σκοτώσω !!! Μείνε ακίνητη !! "

" Μάγια ηρέμησε να σου εξηγήσω !!" είπε ενώ έτρεχε πανικόβλητη η Λούση γύρο από το τραπέζι του δωματίου της Μάγιας.

Λίγη ώρα νωρίτερα

Η Μάγια τα είχε χάσει δεν ήξερε τι να πει. Την κρατούσε στο χέρι! μια λάθος κίνηση και το παιχνίδι θα τελείωνε. Είχε και όλο αυτόν τον κόσμο να τους κοιτάει!! Μέσα στην έβραζε σε τρελούς βαθμούς και ήδη τα μάγουλά της είχαν κοκκινίσει. Όταν ώμος σιγουρεύτηκε πως κανείς δεν την έβλεπε άρπαξε την ευκαιρία και του έδωσε μια γερή κλωτσιά στο καλάμι του ποδιού και έφυγε με ελαφρά πηδηματάκια από κοντά του. Το βλέμμα της ήταν δολοφονικό δεν θα ήταν καλή ιδέα να την πλησιάσει κάποιους αυτή την στιγμή όταν ξαφνικά κάποιος την τράβηξε.

Μάγια

Έτσι και είναι η Λούση καλύτερα να αρχίσει να τρέχει γιατί δεν θα το βγάλει το βράδυ.

Όχι ζωντανή τουλάχιστον !!

" Μπραντ εσύ είσαι " του είπε και του χάρισε ένα γλυκό χαμόγελο, είναι εκπληκτικό πόσο γρήγορα αλλάζει εκφράσεις πριν σκότωνε ενώ τώρα έκανε σαν χαζοχαρούμενο κοριτσάκι.

Μάγια

" Τι παιχνίδια παίζεις μαζί μου Μάγια !?" ορίστε? μου το ξανά λέτε, τι έπαθε ?

" Τι, τι εννοείς?"

" Μην μου κανείς το κορόιδο, και έλεγα εγώ πως γίνεται μια κοπέλα να με θυμάται... Και το ποιο περίεργο να με θέλει κιόλας !! Τι βλάκας που είμαι !!" Για μια στιγμή τι λέει και αυτός δεν καταλαβαίνω? Και γιατί μονολογεί? Χάζεψαν όλοι σήμερα? Και πάνω από όλα Γιατί αμφιβάλει για μένα ?

" Τι λες δεν καταλαβαίνω?"

" Α ώστε δεν καταλαβαίνεις και όλα αυτά με τον αδελφό μου τι είναι?! " τον αδελφό του? Τώρα κατάλαβα, το είχα ξεχάσει εντελώς ότι ο Φρανς είναι ο αδελφός του !...

" Μπραντ δεν κατάλαβες καλά έγινε μια τεράστια παρεξήγηση άφησε με να σου εξηγήσω "

" Σκασμός !! Δεν ακούω τίποτα δεν θέλω να ακούσω τίποτα πλέον !!! και πάνω από όλα δεν θέλω να ξανά δω !!" μου είπε και έφυγε.

Μα τι έπαθα γιατί τρέμω? Εγώ ποτέ δεν έτρεμα και ποτέ δεν άκουγα κανέναν, ούτε καν το ίδιο τον Πατέρα μου. Τώρα ώμος γιατί τρέμω σαν το ψάρι? Γιατί δεν τρέχω να τον προλάβω?! Τι έχω πάθει?!

Η Μάγια είχε μείνει στην θέση της καρφωμένη, με το βλέμμα της να καρφώνει στο κενό. Την πλησίασε η Λούση και άρχισε να της λέει κάτι. Τίποτα όμως δεν άκουγε, ήρθε και η Μαρίνα και άρχισε να την ταρακουνάει τίποτα... δεν αντιδρούσε. Τα κορίτσια είχαν κατά τρομάξει έτσι την πήραν γρήγορα, γρήγορα και έφυγαν. Σε όλη την διαδρομή δεν έλεγε τίποτα απλός ήταν κάπου χαμένη στον κόσμο της.

Όταν επιτέλους φτάσανε στο σπίτι τους η Λούση την βοήθησε να πάει μέχρι το δωμάτιο της, όμως βλέποντας την να μην συνέρχεται πήρε μια πρωτοβουλία.. και πλατς ακούστηκε ένα

δυνατός θόρυβος. Η Λούση είχε χαστουκίσει την Μάγια !!! όχι πολύ δυνατά αλλά αρκετά ώστε όταν ακούμπησε το σημάδι στο μάγουλο της να πεταχτεί πάνω σαν ελατήριο.

" Είσαι νεκρή !!" ούρλιαξε και της όρμησε

Πίσω στο παρών.

" Μάγια είσαι θυμωμένη κάτσε λίγο να το συζητήσουμε" είπε η Λούση αποφεύγοντας πράγματα που της πετούσε η Μάγια

" Τι να συζητήσουμε?! Οι νεκροί δεν μιλάνε !! Μου κατέστρεψες τη ζωή !!!" είπε ψάχνοντας να της πετάξει και κάτι άλλο βλέπεις της είχαν τελειώσει και τα ήδη γραφής. ( τα αρκουδάκια !!) σκέφτηκε και άρπαξε ένα από το κρεβάτι της.

" Μάγια ηρέμησε !! Άσε κάτω την αρκούδα !!"

Σιγά που θα την άκουγε, την πέταξε με όλη της την δύναμη και πέτυχε την Λούση στο πρόσωπο. Αυτό πρέπει να πόνεσε καθώς είχε κοκκινίσει όλο το πρόσωπο της.

" Μάγια ηρέμησε σε παρακαλώ θα επανορθώσω ! Στο υπόσχομαι !!"

" Πώς?! Ο Μπραντ με μισεί και ο άλλος με απειλεί !! Και όλα αυτά εξαετίας σου !! Επειδή κάποιος τα τίναξε, έπρεπε εσύ να πάρεις και όλους τους άλλους μαζί του καθώς εσύ σκέφτηκες να γίνεις πειρατής !!! "

" Αυτό ήταν σκληρό" ακούστηκε μια φωνή και οι δύο γύρισαν και είδαν την Μαρίνα, την Φιλ και την Σάντρα μπροστά από την πόρτα του δωματίου.

" Τι κάνετε εσείς εδώ ?" ρώτησε η Λούση

" Δεν έχει σημασία αυτό, αλλά αυτό που είπε η Μάγια αλήθεια είσαι πειρατής?!" ρώτησε η Μαρίνα.

Η Λούση κοίταξε την Μάγια σαν να της έλεγε " δεν φταίω εγώ για αυτό". Η Μάγια αναστέναξε και κοίταξε την Μαρίνα αγνοώντας τις άλλες δύο.

" Δεν έχει καμία σημασία Αυτό τώρα ! Θα σου / η Φιλ ξερό έβηξε υπενθυμίζοντας την παρουσία της \ καλά θα σας εξηγήσω αργότερα." " Αφού πρώτα την σκοτώσω !!" συνέχισε η Μάγια και όρμησε στην αδελφή της.

" Βοήθεια !!" ούρλιαξε η Λούση και οι άλλες τρείς έτρεξαν μέσα να την βοηθήσουν.

Σε κάποια στιγμή η όλη υπόθεση από τραγική είχε γίνει κάπως κωμική αφού πέντε κορίτσια έτρεχαν το ένα πίσω από το άλλο γύρο από ένα τραπέζι. Όταν ξαφνικά η Σάντρα σταμάτησε απότομα και όλες οι άλλες βρέθηκαν η μια πεσμένη πίσω από την άλλη καθώς καμία τους δεν πρόλαβε να σταματήσει.

" Κορίτσια ιδέα ! "

Η Μαγιά που είχε βρει την ευκαιρία, είχε πιάσει την Λούση της είχε κάνει κεφαλοκλείδωμα όταν ώμος άκουσε την φωνή της Σάντρας γύρισε και την κοίταξε όλο απορία σαν να μην την είχε δει τόση ώρα.

" Για πες μας Σάντρα!.. λίγο γρήγορα όμως γιατί Είμαι σε λίγο δύσκολη θέση" είπε η Λούση κλαψουρίζοντας.

Εν το μεταξύ σε ένα μπαρ δύο διαφορετικοί άνθρωποι έπιναν για να ξεχαστούν. Ο Μπραντ από την ώρα που είχε ακούσει τα λόγια του αδελφού του είχε γίνει έξαλλος όχι τόσο με την Μάγια αλλά κυριότερα με τον εαυτό του.

Μπραντ

Τι περίμενες δηλαδή ρε βλάκα ότι μια τόσο όμορφη κοπέλα θα σε αγαπούσε? Χα καλά να πάθεις ! Μικρή, σπαστική, ενοχλητική φωνή μέσα στο κεφάλι μου βούλωσε το γιατί δεν σε παίρνει !! Που ήσουν όταν έπρεπε?! Α Ναι έλεγες: αλήθεια σου λέει !.. Βλακείες ! Οι γυναίκες όπως λέει και ο αδελφός μου δεν ξέρουν να αγαπούν ! Μάγια γιατί στον διάολο έπρεπε να είσαι και εσύ μια τέτοια γυναίκα. Μικρή ήσουν εντελώς διαφορετική !! Ποιόν κοροϊδεύω?! Εγώ ο ηλίθιος την πίστεψα και αυτή γέλασε μαζί μου χρησιμοποιώντας τον ίδιο μου τον αδελφό.

"Άλλο ένα ουίσκι !" Δεν είμαι τύπος που πίνει γενικός αλλά αυτή την στιγμή θέλω να ξεχάσω τα πάντα.

" Πω ρε φίλε είσαι γερό ποτήρι τελικά " άκουσα μια φωνή να μου λέει και ένας νεαρός όχι πολύ μεγαλύτερος μου ήρθε και έκατσε μπροστά μου.

" Για γυναίκα είσαι έτσι?" τι στο ? Διαβάζει το μυαλό μου ?

" Και εσύ που το ξέρεις ? " ηλίθια ερώτηση το ξέρω, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν τα πάω καλά με τον κόσμο σπάνια μιλάω σε κάποιον μάλλον το ποτό θα φταίει.

" Δεν αξίζει να είσαι έτσι για καμία γυναίκα. Όλες τους από την ίδια φάρα είναι ! Για να περνάς καλά την ώρα και άντε γειά μετά "

Ο τύπος έχει σίγουρα γλώσσα ναυτικού είναι γνωστοί για τους κγχ τους λεπτούς τρόπους ομιλίας τους. Τον κοιτάζω καλύτερα και μένω άφωνος σίγουρα αν δεν μιλούσε έτσι άνετα θα τον περνούσα για ευγενή.

" Δεν έχεις ερωτευτεί ποτέ σου ρε φίλε και το λες αυτό.."

" Δεν θα το έλεγα, ώμος για πες μου ποιο το νόημα της αγάπης? Δεν είναι παρά πούπουλα και αηδίες, η αγάπη δεν μπορεί να υπάρχει με μόνο ένα άτομο"

" Εσύ ώμος φίλε μου γιατί είσαι εδώ? Υποθέτω όχι για τον ίδιο λόγο με μένα.." είπα για να αλλάξω θέμα καθώς όλο αυτό με έκανε να νιώθω ακόμα χειρότερα

" Καμία σχέση περιμένω κάτι φίλους για να τελειώσουμε μια δουλειά που έχουμε αφήσει στην μέση. " και εδώ είναι η στιγμή για μια θεαματική/δραματική έξοδος...

" Ωραία η κουβέντα μας αλλά πρέπει να φύγω γιατί πέρασε υπερβολικά η ώρα " είπα και σηκώθηκα να φύγω. Όταν λίγο πριν βγω έξω μου είπε.

" Και που είσαι Μπραντ. Δεν αξίζει να χαλιέσαι για καμία " που ήξερε το όνομα μου ? Πω πρέπει να έχω πιεί τόσο που θα ξέχασα ότι του τι είπα. Όλα γύρο μου αρχίζουν να γυρίζουν τι στο καλό? Άντε τώρα να πας με τα πόδια ως το πανδοχείο.

Continue Reading

You'll Also Like

362K 18.9K 50
"Μπα μπα μπα, και έλεγα πως το μωρό μου δεν θα έρθει στο πάρτυ μου." "Σταμάτα να με λες μωρό σου και κάνε άκρη να γεμίσω το ποτήρι μου." "Ουυυ μας βγ...
1.3M 81.9K 97
"Τώρα γιατί το έκανες αυτό;" "Γιατί μόνο εγώ θα βλέπω τις sexy φώτο σου και το tattoo σου! Και κάποια στιγμή θα πηδιόμαστε όντως όπως έλεγα και στον...
2.4M 144K 84
"ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ" ξανά φώναξε και χτύπησε τη μπουνιά του πάνω στο τραπέζι. "Πο..πονάω" ψιθύρισα αδύναμα έτοιμη να λυγίσω και να βάλλω τ...
623K 20.5K 70
Η Μελίνα, μια 18 χρόνη μαθήτρια Τρίτης λυκείου, οι γονείς της δεν παντρεύτηκαν ποτέ , μια εφηβική τρέλα , η μητερα της μόλις την γέννησε εφυγε και απ...