A kor nem számít

By DoloresFaria

67.3K 2.9K 40

Corina a munkahelyén kerüli a feltűnést. Bő pólókkal, kinyúlt melegítővel és fejkendővel álcázza magát. Viszo... More

1. fejezet
2. fejezet
3. fejezet
4. fejezet
5. fejezet
6. fejezet
7. fejezet
8. fejezet
9. fejezet
10. fejezet
11. fejezet
12. fejezet
13. fejezet
14. fejezet
15. fejezet
16. fejezet
17. fejezet
18. fejezet
19. fejezet
20. fejezet
21. fejezet
22. fejezet
23. fejezet
24. fejezet
25. fejezet
26. fejezet
27. fejezet
28. fejezet
29. fejezet
30. fejezet
31. fejezet
32. fejezet
33. fejezet
34. fejezet
36. fejezet
37. fejezet
38. fejezet
39. fejezet
40. fejezet
41. fejezet
42. fejezet
43. fejezet
44. fejezet
45. fejezet
46. fejezet
47. fejezet
48. fejezet
49. fejezet ~ Epilógus

35. fejezet

1.4K 52 0
By DoloresFaria

Iker

Álltam a kapumban és feszülten figyeltem, hogy mikor jön közelebb az ellenfél, de akárhányszor a 16-os közelébe kerültek volna, Sergio azonnal mentett. A védő brillírozott. Egyszerűen szárnyalt a pályán. A második félidő végén jártunk és 1-1 volt az állás a Malagával. Cris már a fejét verte az ellenfél kapufélfájába, mikor megint kihagyott egy helyzetet. Ez már a nyolcadik volt. Egy Pepétől kapott keresztlabda után Roni megiramodott a kapu felé, egy pillanatra felnézett, hogy lássa kinek tud passzolni, majd odarajzolta a labdát Sese fejére, aki gyönyörű mozdulattal juttatta be azt az ellenfél kapujába. A védő gólöröme nem mindennapi volt. Ujját a szájába vette, majd megcsókolta a bal karján lévő legújabb tetoválását, ami a lánya nevét rejtette. Sokan értetlenül néztek rá, de aztán inkább azzal törődtek, hogy a bíró lefújta a meccset és nyertünk. A mezcserék és a gratulációk után boldogan mentünk az öltözőbe, hiszen újabb három pontot sikerült szereznünk és így közelebb kerültünk a tabellán az ősi riválishoz. Belépve az öltözőbe, óriási káosz fogadott. Mindenki táncolt, énekelt, nevetgélt vagy törölközővel a kezében rohangált és csapkodott vele. Elmosolyodtam, mert tudtam, milyen boldog most mindenki. Sergio már a zuhany alól lépett ki és egy fehér törölközővel szárítgatta magát. Arcáról már egy ideje levakarhatatlan volt a vigyor, aminek az okát senki sem tudta a csapatból csak én. Leült mellém a padra és csillogó szemekkel nézte, ahogy Pepe és Marcelo sorra tréfálják meg a többieket.

- Nagyon jó voltál ma - dícsértem meg.

- Köszi - mosolyodott el még jobban. - Mostanában úgy érzem, hogy ki tudnám fordítani a világot a helyéről.

- Boldog vagy - néztem a szemébe.

- Igen. Nem hittem volna, hogy ennyire felvillanyoz, hogy van egy lányom, de a tudat egyszerűen mesés - vigyorgott rám. - Minden percben rá gondolok és már alig várom, hogy újra a kezembe foghassam - szomorodott el egy pillanatra.

- Nyugi - tettem a kezem a vállára. - Holnap már itthon lesznek, de tudod, hogy Cornak rengeteg az elintéznivalója a költözés miatt. Ne szomorkodj, inkább örülj, hogy visszajön, így mindig láthatod őket.

- Ez igaz - terült el megint egy széles mosoly az arcán. - Nézd! - vette elő a telefonját. - Ezt tegnap csinálta Rina és elküldte.

Néztem a képet, ahol a kishercegnő Chelseas mezben pózol egy csapatnyi focista között, akikről sugárzik, hogy odáig vannak érte.

- Mi az? - vette ki Cris hirtelen Sese kezéből a telefont. - Ó, de gyönyörű! - húzta gúnyos mosolyra a száját, mire Sergio felpattant.

- Add vissza! - nyújtotta a kezét a készülék felé.

- Mi a gond? - dobta át azt, Marci kezébe a portugál, aki szintén megnézte a képet.

- Ez nem a Kölyök keresztlánya? - csillant fel a brazil szeme. - Ha nem tudnám, hogy neked semmi közöd nem lehet hozzá, azt hinném, hogy a tied - nézett vigyorogva a védőre, majd mikor meglátta annak arckifejezését, ledöbbent. - Mond, hogy az ott nem a te lányod!

Sergio büszke apa módjára húzta ki magát és elvigyorodott.

- Azt a kurva - nyögte ki, majd felocsúdva, ütni kezdte a védő hátát. - Te piszok, képes voltál idáig eltitkolni előlünk? Ráadásul hagyod, hogy abban a ronda mezben pózoljon, azokkal az idióta focistákkal? - veszekedett Sesével, aki először nem értette, hogy mi van, majd elkapta Marci kezét és felröhögött.

- Te hülye vagy Bongyi!

Sergio telefonja kézről kézre járt. Mindenki fűzött egy-két mondatot a képhez, mielőtt visszakerült volna a tulajdonosához.

- Fiúk! - intettem őket csendre, hiszen ez egy olyan dolog volt, amit nem szerettünk volna a címlapokon látni. - Kérlek titeket, hogy amit most megtudtatok, azt kezeljétek bizalmasan. Tudjátok, hogy milyenek a piócák, ha rákapnak erre a hírre, se Sesének, se a kicsinek, se az anyukájának nem lesz egy perc nyugta sem.

Mindenki megértően bólogatott, mire Ramos elmesélte nekik nagyvonalakban a történetet, kihagyva az anya kilétét.

- Piszok mázlista vagy - nézett rá Cris megértően. - Nincs jobb, mint amikor az embernek gyereke születik - vigyorgott már ő is, hiszen neki meg Junior jelenti a világot. A kisgyerekes apukák bólogatni kezdtek.

- Azért megtudhatnánk, hogy ki az a szerencsés vagy szerencsétlen - röhögött a saját poénján Karim -, aki megajándékozott vele?

Sergio rám nézett és erősen elgondolkodott, hogy mit csináljon, de aztán kinyögte a nevét.

- Corina Garcia, Jesus Navas volt felesége.

Döbbent csend telepedett az öltözőre. Mindenki próbálta megemészteni a dolgot. Volt akinek ez könnyebben ment, de volt aki még percek múlva is csak áthatóan nézte Ramost. Ez volt Cris és Benzema. Az álluk a padlón landolt, amikor Sese kimondta a nő nevét.

Lassan kiürült az öltöző és már csak öten maradtunk. A portugál és a francia még mindig nem szólaltak meg. Marcelo viszont annál többet beszélt, talán így akarta oldani a hangulatot.

- Tényleg, Sese, mi a lányod neve? - kezdte a faggatózást a brazil.

Ramosnak mosolyra húzódott a szája, majd a Bongyi orra alá tolta a bal kezét.

- Angel Felicidad.

- De szép - lelkendezett Marci -, akárcsak ő. Mikor láthatjuk mi is?

- Holnap már hazajönnek - sóhajtott fel a védő.

- Akkor számíts rá, hogy lerohanjuk a kishölgyet - pattant fel Marcelo a padról és indult is ki az öltözőből.

- Most meg hová mész? - néztem rá értetlenül.

- Hová-hová? - forgatta meg a szemeit. - Reálos mezt venni a kislánynak. Mégse hagyhatjuk, hogy Chelsea rajongó legyen - húzta be maga mögött az ajtót.

- Ez nagyon hülye - röhögött fel Sese és vele nevettünk mindannyian. Cris és Karim egyszerre néztek Sergiora, majd kezet nyújtottak neki.

- Gratulálunk!

A védő értetlenül nézett rájuk.

- Neked sikerült ágyba vinned - világosította fel Benzema.

- Ezt most felejtsétek el! - csattant fel a védő, mire a másik kettő meglepődött. - Nem a fogadás miatt feküdtem le Corral! - jelentette ki, és valahol én is megnyugodtam egy kicsit. - Egyszerűen csak így jött ki a lépés - nézett maga elé.

- Ó-ó - meresztett rá nagy szemeket Cris, de nem szólt semmit. Jelentőségteljesen rám nézett, mire én egy aprót bólintottam. Elvigyorodott, olyan CR7-es módon, majd szólt Benzemának, hogy ideje indulniuk. Miután leléptek, mi sem maradtunk már sokáig. Megbeszéltük, hogy holnap kimegyek vele a lányok elé. Hazafuvaroztam. Mikor kiszállt a ház előtt, megállt a lehúzott ablak mellett.

- Köszi mindent - nyújtotta felém a kezét, amit megráztam.

- Nincs mit - bólintottam, majd hazasiettem Sarához, hogy tovább dolgozhassunk a babaprojekten.

Continue Reading

You'll Also Like

979 68 40
A story about two sisters who started making music when they were children with their dad already and became famous at the age of eleven and thirteen...
688K 33.9K 24
↳ ❝ [ ILLUSION ] ❞ ━ yandere hazbin hotel x fem! reader ━ yandere helluva boss x fem! reader ┕ 𝐈𝐧 𝐰𝐡𝐢𝐜𝐡, a powerful d...
130K 2.4K 39
"you're mine." "oh really?" REALLY short story.
77.5K 3.3K 53
Imagine going to a party, and the next thing you knew you're on the bed with a stranger? Erick wasn't just a guitarist that fucked around for fun, h...