A kor nem számít

By DoloresFaria

67.3K 2.9K 40

Corina a munkahelyén kerüli a feltűnést. Bő pólókkal, kinyúlt melegítővel és fejkendővel álcázza magát. Viszo... More

1. fejezet
2. fejezet
3. fejezet
4. fejezet
5. fejezet
7. fejezet
8. fejezet
9. fejezet
10. fejezet
11. fejezet
12. fejezet
13. fejezet
14. fejezet
15. fejezet
16. fejezet
17. fejezet
18. fejezet
19. fejezet
20. fejezet
21. fejezet
22. fejezet
23. fejezet
24. fejezet
25. fejezet
26. fejezet
27. fejezet
28. fejezet
29. fejezet
30. fejezet
31. fejezet
32. fejezet
33. fejezet
34. fejezet
35. fejezet
36. fejezet
37. fejezet
38. fejezet
39. fejezet
40. fejezet
41. fejezet
42. fejezet
43. fejezet
44. fejezet
45. fejezet
46. fejezet
47. fejezet
48. fejezet
49. fejezet ~ Epilógus

6. fejezet

1.4K 70 0
By DoloresFaria

Sergio

Próbáltam látványosan unatkozni, miközben Sara-Ikerrel, míg Irina-Crissel smárolt mellettem. Nem is tudom, hogy mi a fenének jöttem el velük egyáltalán.

- Na mi van, Sese? - vigyorgott rám a portugál, miután a nyelvét visszadugta a saját szájába. - Ma nincs kedved fogadni? - röhögött fel, mire én felmutattam neki a középső ujjam.

- Fogadás? - csillant fel Irina szeme. - Miben fogadtatok?

Láttam Crissen, hogy most már inkább leharapná a saját nyelvét, mintsem kiderüljön, hogy ő is részt vett benne. Könyörgőn nézett rám, hogy ne áruljam el, de nekem gonosz mosolyra húzódott a szám.

- Valamelyik este buliztunk egy kicsit, aztán Karim kiszúrt egy csajt és fogadtunk, hogy melyikünk tudja hamarabb ágyba vinni...

- Ki nyert? - vágott a szavamba kíváncsian a modell.

- Hááát... - húztam az ő és a csatár agyát is. Végül, megkönyörültem a barátomon. - Karim is, és én is kosarat kaptunk - láttam Ronaldo arcán a megkönnyebbülést, hogy megúszott egy féltékenységi jelenetet.

- Kikosarazott? Titeket? - hitetlenkedett Sara is, majd fel nevetett. - Úgy megnéztem volna az arcotokat.

- Kösz az együttérzést - fintorogtam. Iker csak mosolygott magában.

- Legalább jó nő volt? - kérdezte Irina. Na persze, felébredt benne a női rivalizálás.

- Hogy is mondta Benzema? - néztem a kapusra. - Már attól feláll, ha rád néz - ismételtem meg a francia szavait, miközben a gondolataimban felvillantak azok a gyönyörű szemek.

- Karimnak kitől nem áll fel? - gúnyolódott Irina, én pedig úgy éreztem, hogy muszáj megvédenem a csatárt.

- Hidd el, nagyon jó nő. Olyan vörös haja volt, mint amilyen tüzesnek nézett ki ő maga - nyeltem egy nagyot, miközben újra bevillant a szeme, ahogy rám nézett.

- Vékony volt, jó dudákkal, kerek seggel és istenien táncolt? - kérdezte Sara.

- Igen - néztem rá csodálkozva. - Honnan tudod?

- Gondolom róla beszéltél - mutatott Sara a táncparkett felé, ahol megint ott táncolt a nő a barátnőivel.

- Ő az - nyögtem ki, nagy nehezen. A szemem rátapadt a testére, hiszen egy forrónadrág volt rajta és egy lenge felső, ami láttatni engedte az egyik vállát.

- Én őt ismerem - jelentette ki mellettem Irina, mire én és Iker is felé fordultunk várva, hogy kinyögje amit tud. - Ő Corina Navas. Jesus Navas volt felesége - legyintett, mintha ezzel elmúlt volna a veszély a feje fölül.

- Mármint, a csapattársunk Jesusé? - csodálkoztam el. Furcsa volt, hisz a válogatottban együtt játszottunk és soha nem figyeltem fel rá, pedig nem egy felejthető nő.

- Most, hogy mondod - nézte meg Sara is jobban - tényleg ő az. Egyszer beszéltem vele, még talán az EB alatt - morfondírozott. - Rendes nőnek tűnt.

- Pedig szerintem egy rendes nő nem viselkedik így a válása után - mutatott rá nyafogva az orosz modell.

Néztem a vörös hajú nőt, aki felszabadultan nevetett a barátnőivel, miközben észvesztően mozgott a zene ütemére. Semmi kivetni valót nem láttam a viselkedésében.

- O-ó! - szólalt meg egyszer csak Cris, mire mind rákaptuk a szemünket.

- Mi az?

Ronaldo nem szólt, csak rámutatott egy férfira, aki sietősen lépkedett a lányok felé, majd mikor melléjük ért, maga felé fordította a lányt és vigyorogva ölelte át a derekát, aki ez ellen hevesen tiltakozott.

- Az ott nem Jesus? - nézte merőn a férfit Iker.

- De-de - bólogatott Roni is. - Mi a fenét művel?

Mind az öten azt néztük, ahogy a nő próbál kiszabadulni a volt férje kezei közül, miközben a barátnői próbálják jobb belátásra téríteni Navast. Mielőtt meggondolhattam volna magam, felálltam és sietve elindultam a lány segítségére. Elég sokáig tartott, míg leértem a lépcsőn és a terem közepére értem, ahol már kisebb csoportosulás nézte, hogy próbál kiszabadulni a nő a focista kezei közül.

- Engedj el, Jes! - hallottam meg könyörgő hangját. - Megmondtam már, hogy nem érdekelsz.

- Cor, kérlek! Még mindig szeretlek - motyogta a férfi alkoholtól mámoros hangon.

- Akkor kellett volna erre gondolnod, mikor megdugtad azt a kislányt - vágta hozzá az egyik barátnő.

- Kuss! Neked nem osztottam lapot - nézett rá mérgesen a focista. Úgy éreztem, itt az ideje, hogy közbelépjek.

- Hola, Jesus! Rég láttalak - nyújtottam felé a kezem, hogy mikor megfogja, a lány könnyen kicsusszanhasson a másik kezéből.

- Sese! - vigyorodott el Navas. - Te is itt múlatod az időt?

- Muszáj egy kicsit lazulni. Gyere itt van Iker és Ronaldo is - mutattam az emelet felé, hogy minél messzebb tudjam a nőtől.

- Mindjárt megyek, csak van még egy kis dolgom - nézett szét, majd mikor rájött, hogy a lányok leléptek, bosszúsan fújtatott egyet.

- Menjünk - követett fel a VIP részlegbe, ahol az est további részére elfelejtette a volt feleségét. Iker kérdőn nézett, mire én csak megráztam a fejem, jelezve, hogy majd később megbeszéljük.

Corina

- Ez meleg volt - nevettem fel idegesen már az utcán.

- Nem kicsit, de honnan a fenéből tudta meg, hogy itt vagy? - néztek rám kérdőn a lányok.

- Gőzöm sincs - vontam meg a vállam.

- Szerencse, hogy jött a hős lovagod és megmentett - vigyorgott rám Lucy.

- Rendes volt tőle - jelentette ki Do is.

- Azt hiszem, mára ennyi volt a buli - morogtam, mert jól tudtam, hogy mire megy ki a játék. Rá akarnak beszélni egy egyéjszakás kalandra Ramossal. Mániájuk, hogy ki kéne próbálnom más pasikat is, mert Jesus óta nem volt senki az életemben.

- Hiába terelsz - mutatott rám Caroline. - Akkor is igazunk van. Lassan pókhálós leszel odalent - beszélt kicsit hangosabban az elfogyasztott koktélok jóvoltából, mire a bár előtt lézengő, vagy éppen levegőző hímnemű egyedek mind felénk kapták a fejüket.

- Cssss! Caro, halkabban! - próbáltam csitítani, de hiába, mert ilyenkor kitör belőle a szabadszájúság.

- Miért, talán nincs igazam? A kibaszott válásod óta nem dugtál egy jót, mert nem mersz kockáztatni. Az a seggfej - mutatott a bár felé - elhitette veled, hogy nem érsz semmit. Azért, mert ő fiatal lányokat visz az ágyába, attól te még igenis egy kurva jó nő vagy, csak nem akarod ezt elfogadni.

- Caroline, kérlek! - könyörögtem neki, mert a nézőközönségünk egyre nagyobb lett.

- Do, mond azt, hogy nincs igazam - nézett a barátnőnkre.

- Igazad van, - helyeselt ő is - de azért ne itt vitassuk ezt meg - csillapította le Carót, majd húzni kezdte Alvaro taxijáig, ami éppen most érkezett meg a klub elé. Gyorsan beszálltunk, majd előbb Carolint és Dorinát vittük haza, aztán én következtem. Megálltunk a ház előtt, és Lucy is kiszállt.

- Jó éjt, Luc! - öleltem át.

- Neked is, Rina - indult el a kocsihoz, de az ajtóhoz érve, visszanézett rám. - Azért gondold át amit Caro mondott. Valahol igaza van, te is tudod. Ne temesd el magad azért, mert a férjed nem tudott megbecsülni - ült be az autóba és integetve elhajtottak.

Fáradtan rogytam le a kanapémra, majd el is dőltem rajta. Visszagondolva Ramosra, tényleg nagyon rendes volt, hogy kisegített szorult helyzetemből.

- Kár, hogy fiatalabb. Ja, és focista - mormogtam magamba, majd mivel nem volt erőm semmihez, ezekkel a gondolatokkal aludtam el ruhástól a nappali kanapéján.

Continue Reading

You'll Also Like

258K 6.2K 52
⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ જ⁀➴ 𝐅𝐄𝐄𝐋𝐒 𝐋𝐈𝐊𝐄 .ᐟ ❛ & i need you sometimes, we'll be alright. ❜ IN WHICH; kate martin's crush on the basketball photographer is...
130K 2.4K 39
"you're mine." "oh really?" REALLY short story.
54.3K 1.5K 62
This is the fictional story, which continues after serial LCDP (La Casa de Papel). Don't read it if you didn't watch LCDP. This is happening right af...
288K 4K 68
"Don't trust him, he's a fuck boy" a random girl texted me "was he your f boy?" I replied [ COMPLETED ] Book #2