A kor nem számít

Por DoloresFaria

67.3K 2.9K 40

Corina a munkahelyén kerüli a feltűnést. Bő pólókkal, kinyúlt melegítővel és fejkendővel álcázza magát. Viszo... Mais

2. fejezet
3. fejezet
4. fejezet
5. fejezet
6. fejezet
7. fejezet
8. fejezet
9. fejezet
10. fejezet
11. fejezet
12. fejezet
13. fejezet
14. fejezet
15. fejezet
16. fejezet
17. fejezet
18. fejezet
19. fejezet
20. fejezet
21. fejezet
22. fejezet
23. fejezet
24. fejezet
25. fejezet
26. fejezet
27. fejezet
28. fejezet
29. fejezet
30. fejezet
31. fejezet
32. fejezet
33. fejezet
34. fejezet
35. fejezet
36. fejezet
37. fejezet
38. fejezet
39. fejezet
40. fejezet
41. fejezet
42. fejezet
43. fejezet
44. fejezet
45. fejezet
46. fejezet
47. fejezet
48. fejezet
49. fejezet ~ Epilógus

1. fejezet

2.5K 72 7
Por DoloresFaria

Corina

Ma megint ügyesek voltak a fiúk. 2-0-ra verték a Malagát. Mosolyogva léptem be az öltözőbe, ahol őrült nagy kupi fogadott. Semmi más, csak a szokásos. Gyorsan összehajtogattam a ruhákat, helyére tettem a cipőket és összeszedtem a koszos mezeket. A táskákat beraktam a szekrényekbe és persze minden polcra odatettem a meglepetéscsokikat. Még egy utolsó pillantás az öltözőre, majd én is elmentem átöltözni. Levettem a bő nadrágot és a kétszer nagyobb pólómat. Fejemről lekerült a fejkendő és így szabadon hullott a hátamra a vörös hajam. Főleg a színe miatt hordtam a kendőt. Így könnyebb volt eltakarnom a színét és elrejtenem magam mindenki elől. Gyors sminkelés és fésülködés után felvettem az overálomat, majd a csizmámat és végül fejembe húztam a bukósisakomat. Végre újra önmagam lehettem. Körülnéztem mikor kiléptem a stadion személyzeti ajtaján. Senki nem volt már a parkolóban, csak az én kicsikém árválkodott a kerékpártároló mellett. Végigsimítottam rajta, majd felszálltam rá. Beindítottam és a gyomromban éreztem a duruzsolását. Szép lassan gurultam ki a parkolóból, intettem a biztonsági őrnek, aki felemelte nekem a sorompót. Amint kiértem a főútra, odapakoltam neki és meghúzattam egy kicsit. A hangjára sokan felkapták a fejüket. Nemhiába azért egy Kawasaki zzr 1400-asnak gyönyörű hangja van. Nem sokkal később már a házam előtti járdára kanyarodtam be. Gombnyomással kinyitottam a kaput,majd begurultam rajta egészen a garázsig. Leparkoltam az autóm mellé, majd levettem a bukót. Belépve a lakásba egyből az üzenetrögzítőhöz léptem mert pirosan villogott. Két új üzenetet jelzett a készülék. Megnyomtam a lehallgatás gombot, és a barátnőm hangja törte meg a csendet.

- Hola, Cor! Este buli. Nyolcra érted megyünk, mert Lucynek szerelmi bánata van. Úgy öltözz, hogy az Unasunába megyünk. Puszi.

Mosolyogva léptem a következő üzenetre, de amikor meghallottam a hangot, lefagyott az arcomról.

- Hola, Szépségem! Rég hallottam rólad. A héten Madridban leszek, találkozhatnánk. Majd még hívlak. Csókollak és hiányzol.

Automatikusan nyomtam meg a törlés gombot. Nagyon nem örültem neki, hogy a városba jön. Annyira megkönnyebbültem, mikor megtudtam, hogy eligazolt egy angliai csapathoz. De most, hogy közeledik a konföderációs kupa, del Bosque összehívja a válogatottat, hogy tudja kire számíthat. Mivel eddig ő is a keret tagja volt, ezért ő is kapott meghívást. Remélem, hogy nem futok össze vele. Már régen elköltöztem a közös házunkból, de a telefonszámot megtartottam. Úgy látszik kár volt. Puffogva húztam le a csizmámat kibújtam az overálomból, majd elmentem zuhanyozni és hajat mosni. Amikor elkészültem megálltam a gardróbom előtt és szemezni kezdtem a ruháimmal. Unasuna kiöltözős hely, így a ruhatáram azon darabjaira koncentráltam, amik megállják a helyüket egy ilyen klubban. Végül egy fekete, csipkeruhát választottam, ami mint valami második bőr úgy tapadt a testemre. Felhúztam a vörös, combközépig érő lakk csizmámat és elégedetten forogtam a tükör előtt. Pár perc alatt füstös sminket varázsoltam az arcomra, ami kiemelte a zöld szemem és a számat vérvörös rúzzsal kentem át. Már csak néhány kiegészítőt vettem fel, mint például az óriás karika fülbevalómat, és az elmaradhatatlan ezüst kelta keresztet a nyakamba. Elégedetten néztem végig magamon. Alighogy kész lettem, már hallottam is a dudálást. Gyorsan beledobáltam a telefonom és a kulcsom a kistáskámba, majd kiléptem a házból. A lányok már nevetve vártak rám a taxiban, amit Lucy egyik unokatestvére, Alvaro vezetett.

- Hola Csajszi! - vigyorogtak rám. - Azta, nagyon dögösre vetted a figurát.

Velük vigyorogtam én is, és mielőtt beültem volna a kocsiba, megpördültem a tengelyem körül. Alvaro szeme majd kiesett, amit én nevetve konstatáltam. Kinyitottam az ajtót és beültem Dorina és Carolina mellé a hátsóülésre. Végig hülyéskedtük az utat és szinte észre sem vettük, máris a klub előtt álltunk. Elköszöntünk a sofőrünktől, aki a lelkünkre kötötte, hogy csakis őt hívjuk, ha haza akarunk menni.Megígértük neki, majd elindultunk a bejárat felé. Mivel törzsvendégeknek számítottunk, ezért hamar belül találtuk magunkat. Imádtam a nyüzsgést, a táncot. Néhány perc múlva már koktéllal a kezünkben ültünk egy asztalnál.

-Hm. Isteni ez a mojito - cuppantott Dorina.

-Itt csinálják a legjobb koktélokat - vágtam rá rögtön.

Lucy nagyon csendes volt, amit nem hagyhattunk.

- Gyere Luc! - álltam fel és húztam magammal a parkettre. - Táncoljunk! Egy pasi se ér annyit, hogy búslakodj miatta. Hidd el, tapasztalatból mondom - kacsintottam rá, mire végre felnevetett.

- Olyan lökött vagy - mondta. - Nem is olyan régen még téged kellett ide felvonszolni, hogy észhez térj - emlékezett vissza, mire nekem is eszembe jutottak az akkor történtek.

- Na ja! De ha nekem sikerült összekaparnom magam a válás után, akkor neked is menni fog - veregettem vállon, majd behúztam középre, és megkezdődött számomra az éjszaka.

Continuar a ler

Também vai Gostar

1M 55.3K 35
It's the 2nd season of " My Heaven's Flower " The most thrilling love triangle story in which Mohammad Abdullah ( Jeon Junghoon's ) daughter Mishel...
130K 2.4K 39
"you're mine." "oh really?" REALLY short story.
961K 18.1K 40
{ major editing - 2018} 18 year old Cassandra Avana did the least expected, have a one night stand with fútbol player Neymar Jr. That's not all. She...
1.1M 49.9K 95
Maddison Sloan starts her residency at Seattle Grace Hospital and runs into old faces and new friends. "Ugh, men are idiots." OC x OC