Dance with me before you go [...

By mis_she__

17.5K 1.8K 385

"Πάμε για ένα στοίχημα;" Όλα τα καλά ξεκινάνε από ένα ανώριμο παιχνίδι. Όμως το παιχνίδι σοβαρευει και βγαίν... More

Εγώ.
Η ζωή μου, μια κόλαση.
Εμπλέξαμε.
Το στοίχημα.
"Αχ Jiminie τι μου κάνεις.."
Αντέχουμε; Αντέχουμε.
Σκέψεις... Πολλές σκέψεις.
"Είσαι φλώρος!"
"Ελεωνόρα... Εεε εννοώ noona!"
What's wrong with me?
"Θες να γίνεις το κορίτσι μου;"
Περίοδος
Η βραδία της Σοφίας.
NEW STORY
Χριστούγεννα.
Ένας άλλος Jimin.
Γιατί;
Τέλος.
~Dance with me before you go~ *special chapter*
Νέα ιστορία με Bts vol3.
New story~;-;
ΒΙΒΛΙΟ 2

Η προσωπίκη τους καθαρίστρια.

777 96 16
By mis_she__


Μ:"Ελεωνόρα... Ξύπνα καρδούλα μου ειναι καιρός να σηκώθεις. Άντε αγάπη μου." Μου έλεγε γλυκά η μαμά μου στις 8 ώρα το πρωί. Με βαριά καρδία αφήσα τελικά το ζέστο κρεβατάκι μου και με αργά βήματα κατευθύνθηκα στο μπάνιο για να ετοιμαστώ. Έκανα ένα ντους, φόρεσα ένα μαύρο κολάν με μια μαύρη αεράτη μπλούζα συνδυάζοντας με τα ψήλα μαύρα vans μου. Πρόσθεσα επίσης τον εξοπλισμό μιας καθαρίστριας, πήρα σύντομα το πρωινό μου και έφυγα προς το σπίτι που έπρεπε να καθαρίσω.

Έλα Ελεωνόρα, θυμίσου τα λόγια της μαμάς...

Είχα μείνει για μερικά δευτερόλεπτα ακίνητη έξω απο την είσοδο της πολυκατοικίας για να θυμηθώ τα λόγια της μητέρας μου.

Μπίνγκο! Πρόχωρα προς τα κάτω φτάνοντας στην διασταύρωση, στρίψε αριστερά και μπες στην πιο εμφανίσιμα ακριβή πολυκατοικία. Στην είσοδο θα σε περιμένει ο κυριος για το σπίτι.

Φέρνοντας τα λόγια της στην θύμηση μου, υπάκουσα. Όταν κατευθύνομουν έξω απο το κτίριο, θυμήθηκα επίσης πως καπου εδώ εμέναν αυτοί! Η παρέα του Jimin!! Ευχόμουν να μην πέτυχαινα αυτούς για πελάτες μου αλλα η τύχη δεν ήταν μαζι μου. Δυστυχώς επρόκειτο για το δικο τους διαμέρισμα καθως ο Namjoon μαζί με τον Jin περίμεναν στην είσοδο. Πλησίασα χωρίς να διστάσω διότι είχα φορέσει-που πάντα φόραγα όταν έκανα τέτοιο είδος δουλειάς- την άσπρη μάσκα μου και το μαύρο καπέλο μου.

Nam:"Εσύ είσαι αυτή που θα μας καθαρίσει το σπίτι;" Με ρώτησε καθως πλησίαζα.

Ε:"Προφανώς."

Nam:"Μαλίστα.. Ακολούθησε μας." Χώρις να έχω άλλη επιλογή, υπάκουσα στα λόγια του.

Jin:"Εγώ είμαι ο Jin και απο εδώ ο Namjoon. Υπαρχουν και αλλά 5 άτομα που ζουν στο ίδιο σπιτί με έμας. Μπορεί να ειμαστε πολλοί αλλά δυστυχώς δεν έχουμε καθόλου χρόνο για καθαριότητα οποτε προσβάλαμε έσενα που θα έρχεσαι να καθαρίζεις το σπιτι καθε Κυριακή πρωί που θα λείπουμε. Ο μισθός σου είναι υψηλός για αύτο μην μας απαγοητευσεις." Μου έλεγε χαμογελαστός καθως ανέβαιναμε στο τρίτο όροφο το οποιο βρισκόταν το διαμέρισμα.
Πλέον δεν πίστευα στα αυτιά μου. Τώρα είμαι και η προσωπική τους δούλα; Διάολε! Το μόνο καλό είναι πως ο μισθός μου είναι καλός.

Nam:"Και το δικό σου όνομα;" Με ρώτησε πριν μπούμε στο σπίτι.

Ε:"Προτείμο να μένει κρυφό." Με κοίταξαν μέσα στα μάτια με ένα περίεργο ύφος.

Jin:"Και πως θα σε φωνάζουμε τότε;" Με ρώτησε ο Jin καθως κοίταξε τον Namjoon.

Ε:"Noona." Τους ειπα και μου χαμογέλασαν ενώ μπήκαμε μέσα στο σπιτι. Μόλις αντίκρισα το χάος, μόνο μια λέξη ήρθε στο μυαλό μου: ΑΝΤΡΕΣ! Ολοι οι άντρες το ίδιο, βρομιάρηδες και ανεύθυνοι. Τελος πάντων, έπειτα ακολούθησε μια σύντομη ξενάγηση στο σπίτι.

Nam:"Θα επιστρέψουμε σε 2 ώρες!" Μου είπε βιαστικά με ένα άβολο χαμογέλο και έφυγαν.

Ουφ, πρέπει να βιαστούμε Ελεωνόρα γιατι μας περιμένει πόλυ δουλειά!

Χωρίς να χάσω χρόνο έβαλα τα γάντια μου και άρχιζα να συμμαζεύω και να καθαρίζω. Αυτες οι 2 ώρες πέρασαν και εγώ δεν είχα ολοκληρώσει ακόμα, είχα να απλώσω 2 πλυντήρια.

Jk:"Woah!" Φώναξε ένας απο τους εφτά κλείνοντας δυνατά την πόρτα.

Jin:"Noona??" Ακούγοντας να με φωνάζουν, έτρεξα αμεσως προς το μέρος τους υποκλίνοντας τους.

Jin:"Έκανες εξαιρετική δουλειά σημέρα!"

Ε:"Έκανα οτί μπορούσα. Τώρα να μου επιτρέψετε να παω να ολοκλήρωσω." Τους ξανα υποκλίθηκα και πήγα να τελειώσω.

Οταν έφτασε η ώρα να απλώσω και το τελευταίο πλυντήριο, με πλησίασε ο Yoongi.

Y:"Εμαθά πως θα σε φωνάζουμε noona, έφοσον το ονομά σου το κρατάς ακομά μυστικό..." Έκανε μια παύση και με σκανάρε απο την κορυφή εώς στα πόδια."Αυτό που ήθελα να σου πω, noona, είναι πως θα μας μαγειρέψεις σημέρα."

Χαχ, στο φαγητό θα θέλατε και λιγο ποντικοφάρμακο κύριε Min Yoongi?

Ε:"Μάλιστα, τελειώνω και έρχομαι." Χωρίς να πάρω απάντηση έφυγε με αργα και βαρεμένα βήματα προς την κουζίνα. Δεν μπορώ να το χονέψω πως θα τους καθαρίζω τις ακαθαρσίες τους τις Κυριακές και μάλιστα μόλις θα έχω ανοίξει το μάτι μου!

Όταν άπλωσα και το τελευταίο ρούχο πήγα μέσα στην κούζινα όπου καθόταν ο SeokJin με τον Jungkook και με τον Taehyung να με περιμένουν με ανυπομονησία. Τους κοίταξα αδιάφορη και άρχισα να εκτελώ τις διαταγές του SeokJin επείδη δεν γνώριζα την συγκεκριμένη συνταγή. Μετά απο μισή ωρα τους σέρβιρα και τους αφησα να το απολαμβάνουν καθώς εγώ έπλενα τα πιάτα.

Jm:"Πολύ ωραίο, noona." Ανακοίνωσε ο Jimin. Μόλις άκουσα να με φωνάζει με αυτήν την αφάνταστα ενοχλητική φωνή του, τα μάτια μου έβγαζαν φλόγες καθώς το ποτήρι που κρατούσα μου γλίστρησε απο τα χέρια με αποτελεσμα να σπάσει! Φίνα!

Jm:"Ω θεε μου, άσεμε να σε βοηθήσω!" Ήρθε γρήγορα δίπλα μου για να με βοηθήσει. Εγώ δεν δέχτηκα και ετσι με βιαστικές κινήσεις προσπάθησα να μαζέψω τα σπασμένα γυαλια όπου και κόπηκα! Μόλις είδε οτι αιμορραγούσαν τα χέρια μου, μου τα έπιασε κοίταζοντας με, με ταραγμένο βλέμμα και αρχιζε να μου ρίχνει το δροσερό νερό μέχρι να σταματήσει η ροή του αίματος. Αργότερα, μου έβαλε τσιρότο στις πληγές που είχαν προηγηθεί απο τα γυαλια.

Jm:"Τώρα ειναι καλύτερα." Μου ειπε ευχαριστημένα με ένα χαμογελο εως τα αυτιά ενώ κρατούσε τα χέρια μου.

Ε:"Ευχαριστώ. Τώρα ομώς πρέπει να φύγω." Απάντησα ψυχρά και σηκώθηκα απότομα απο την θέση μου. Μάζεψα γρήγορα τα πραγματα μου, τους αποχαιρέτησα και έφυγα. Κατα την διάρκεια αυτη, ένιωθα τα βλέμματα τους που τα είχαν καρφώσει πάνω μου, κυρίως του Jimin.

Τι ήταν αυτό σημέρα; Πως θα τους αντικρίσω αυρίο; Μα σωστά δεν ξέρουν οτι ήμουν εγώ, η Ελεωνόρα. Για αυτό και μου φέρθηκαν τόσο γλυκά. Τα διαβολάκια έχουν και καλή πλευρά! Ασυνήθιστο! Μωρε μπραβο. Αλλα εσένα Ελεωνόρα δεν σε λυγίζουν αυτά σωστά; Δεν θα ξανα πέσεις θύμα, ετσι δεν είναι;

Είχα μια σύντομη συζήτηση με τον εαυτό μου μέχρι που έφτασα σπίτι. Ήμουν πτώμα. Ετσι αποφάσισα να κάνω ένα ντους και να ξαπλώσω να κοιμηθώ. Δεν ένιωθα καλά και δεν είχα όρεξη για τιποτα. Απλά το μόνο που ήθελα ήταν να συναντήσω αυρίο το πρωι την Σοφί μου και να της πω όλα όσα αισθάνομαι μετά απο όλο αυτο το γεγονός.

Όταν έφτασε το πρωί, με ξύπνησε μια γλυκιά μυρωδιά που προερχόταν απο την κουζίνα. Μμμ. Μουρμούρισα καθώς δεν ειχα ακομα βγει απο αυτον τον βάθη ύπνο. Ήμουν τοσο εξαντλημένη χθές που έφτασα σε σημείο να μούδιασω ολόκληρη;
Συνοφρυώθηκα και σηκώθηκα απο το κρεβάτι μου ακολουθώντας αυτην την ωραια μυρωδιά που με είχε ξυπνήσει.

Μ:"Τα τα ραν!" Μου παρουσίασε η μητερα μου ένα πιάτο γεμάτο λουκουμάδες. Τότε το στομα μου αρχιζε να μαζεύεται απο σάλια που ήταν έτοιμα να ξεχειλίσουν. Με τρελαίνουν κατί τέτοιου είδους έκπληξης! "Άντε πάνε ετοιμάσου γρήγορα πριν κρυώσουν."
Χωρίς δεύτερη κουβέντα πηγα και ετοιμάστηκα οσο γρήγορα μπορουσα και μέτα απο λιγό ήρθε οπως συνήθως η Σοφία και φάγαμε μαζί τους χειροποίητους λουκουμάδες της Ελληνίδας μάνας.

Όταν έφτασε 7:50 οι λουκουμάδες είχαν πλέον εξαφανιστεί και εμείς είχαμε πάρει τον δρόμο για το σχολείο. Τότε βρήκα την ευκαιρία να της διηγηθώ για το χθεσινό.

Ε:"Σοφία, εχώ να σου πω κάτι πολύ σημαντικό." Της ειπα με λυπημένη φωνή. Τότε με κοίταξε ανήσυχη.

Ε:"Ξέρεις πως κάθε Κυριακή πηγαίνω και καθαρίζω σπίτια." Συνέχισα."Ε λοιπόν χθες έγινα η προσωπική δούλα των διαβόλων." Μόλις άκουσε σε ποίους, σταμάτησε μέσα στην μέση του δρόμου να με κοιτάξε έκπληκτη."Δεν είναι μόνο αυτό έχει και συνέχεια! Άντε πάμε τώρα γιατί θα αργήσουμε." Καθως περπατούσαμε με γρήγορο ρυθμό κατάφερα και της διηγήθηκα κάθε λεπτομέρεια.

Σ:"Και οπώς είπαμε εε.." Με ενημέρωσε για άλλη μια φορά η Σοφία πρώτου μπει στην τάξη της.

Ε:"Ναι! Αύτο ισχύει και για σένα όμως!" Της απάντησα.
Εκεί που κατευθύνουν στην τάξη μου, ο Hoseok έπεσε πάνω μου, ρίχνοντας τα τετράδια και όλες μου τις σημειώσεις κάτω.

H:"Ωχ, χίλια συγγνώμη. Άφησε με να σε βοηθήσω." Είπε και έσκυψε προς το μέρος μου αρχίζοντας να με βοηθάει.

Ε:"Δεν πειράζει, ειναι εντα- Άουτς!" Ανασηκωθηκά απο τον πόνο που μου είχε προκαλέσει μονο με ένα άγγιγμα του Hoseok στις πλήγες που είχα πάθει χθες απο το σπασμένο ποτήρι.

H:"Ω θεε μου, ζήταω ξανα συγγνώμη. Δεν ήξερα οτι είχες χτυπήσει εκεί. Είσαι καλά; Να σε πάω μηπώς στο ιατρείο;" Μετά απο αυτον τον γλυκό τόνο στην φωνή του, σήκωσα το κεφάλι μου απο το πάτωμα και τον κοίταξα έκπληκτη. Με άγγιξε αυτή η γλυκιά γαλήνια φωνή του..

Οχι Ελεωνόρα! Συγκεντρώσου!

Ε:"Όχι εντάξει, δεν είναι τίποτα. Ευχαριστώ!" Απάντησα τοσό ψυχρά οσο συνήθιζα. Ετσί μάζεψα γρήγορα τα πεσμένα χαρτιά και γρήγορα του απομακρύνθηκα και μπήκα μέσα στην τάξη, καθυστερημένη.

Κ:"Δεσποινίς Ελεωνόρα καθυστερήσατε 10- ω θεε μου τι έπαθαν τα χέρια σας;" Μου αποκρίθηκε η καθηγήτρια της φυσικής και πριν καταλάβω τι μου έλεγε τα τετράδια και τα χαρτιά μου είχα βάφει κόκκινα λόγω αίματος. Είχα πανικοβληθεί οπως και οι συμμαθητές μου. Καθόμουν ακίνητη να κοιτάω κοιτάω σαν χαζή το κενό μη γνωρίζοντας τι να κάνω ώσπου ο Jimin σηκώθηκε απότομα απο την θέση του πλησιάζοντας με. Άρπαξε βίαια τα τετράδια μου και τα τοποθέτησε στο θρανίο μου.

Jm:"Την πηγαίνω στο ιατρείο. Συνεχίστε το μαθημα σας." Ανακοίνωσε στην τάξη και με άρπαξε απο τους καρπούς των χεριών μου τρέχοντας προς το ιατρείο. Απο την στιγμή που με είχε μεταφέρει στο ιατρείο δεν είχα πάρει τα μάτια μου απο πάνω του. Τον κοιτούσα χαμένη κάνοντας το ίδιο ερώτημα στο εαυτό μου: Γιατί μου συμπεριφέρεται έτσι; Άραγε τι σκέψης περνάνε απο αυτό το άτακτο μυαλό του;
Άλλη μια φόρα το συναίσθημα της θλίψης με πλημμύριζε μαζεύοντας πίκρα δάκρυα έτοιμα να κυλήσουν και να διαπεράσουν το προσωπο μου για να φτάσουν στο έδαφος και να χαθούν. Συγκρατήθηκα όμως. Ποια δεν ειναι καιροί να κλαίμε Ελεωνόρα! Πέρασαν αυτοί οι παιδιάστικη καιροί! Τέλος!

Απο τις σκέψεις μου με έβγαλε η φωνή του γιατρού.

Γ:"Είσαι εντάξει, δεν ειναι τιποτα απλά μην βγάλεις ακομα τα τσιρότα προτού περάσουν 2-3 μέρες για να μην μολυνθεί κάμια πληγή και έχουμε χειρότερα μετα, ναι;" Μου ειπε ενώ εγω έγνεψα καταφατικά.

Όταν βγήκαμε απο το ιατρείο αποφάσισε να μου μιλήσει ο Jimin.

Jm:"Πως έπαθες τις πληγές;" Ρώτησε με ύποπτο ύφος.












Χευ σουσουραδες😂 τι κάνετε; Ελπίζω να είστε καλά^^
Αχ είμαι αρκετά χαρούμενη που κατάφερα και πήγα μεσα σε αρκετό σύντομο διάστημα απο τοτε που ανέβασα αυτην την ιστοριούλα και έφτασα στις περίπου 30 προβολές! ΑΑΧΑΧΑ το κοιτάω κ γελάω μονή μου;')
Ενθουσιώδες άτομο τι να πει κανείς; :'((
Ελπίζω να σας αρεσε:/ οι γνώμες σας είναι χρήσιμες καθως με βοηθάνε για τον τροπο γραφής μου:3
Τελος πάντων, η Ελεωνόρα δεν ξερω αν την χτύπησα πολυ με την εφηβεία αλλα είναι παράξενη😂 Μια θα παρουσιαστεί αδύναμη και απο την άλλη μας το παίζει σκληρό καρύδι🤔 αυτο ξέρετε ε; Φταίει το παρελθόν της που δεν κατάφερε να το ξεπεράσει. υπάρχουν άτομα που το ξεπερνούν υπαρχουν κ άλλοι που δεν μπορουν(τι ειπα πάλι;😂)
Λογικά θα ανεβάζω παρτς οσο συχνα μπορω ανάλογα με ποσο ορεξη και ποσο έμπνευση διαθέτω.-. Χαχα 💗

See ya soon sousourades😛❤️

Continue Reading

You'll Also Like

106K 5.8K 74
《Τι είναι αυτά ;;》τον ρώτησα με θυμό και έδειξα τις πιπιλιές που έχει στον λαιμό του. 《Με απάτησες;;》τον ρώτησα με ένταση στην φωνή μου Με κοίταξε μ...
1M 54K 91
"Μπ-μπορείς να με αφήσεις;" τραυλιζω "Μα μωρό μου, και οι δύο ξέρουμε πως δεν θες να σε αφήσω"λέει και ενώνει τα χείλη μας. Απόσπασμα από Part 40 __ ...
19.7K 1.3K 86
Η Μαριέτα και ο Στέφανος. Αγαπήθηκαν. Πολύ. Ο έρωτας τους έμελλε να περάσει από πολλά εμπόδια, το μεγαλύτερο όλων έναν θάνατο. Αλλά θαύματα γίνονται...
130K 14.7K 63
Τ "μέχρι το τέλος της χρονιάς θα το έχω κάνει, και αποδείξεις θα έχετε!" πήρα την πορτοκαλάδα μου και σηκώθηκα από το τραπέζι. ᴊᴋ "δεν πρόκειται να...