Предложи ми нещо

By beastly_lady

25.8K 1.6K 428

Какво ще се случи, ако позвъниш на непознат номер, просто за да поговориш с някого? Дали този разговор би про... More

1. Нчалото
2. Обаждането
3. Разговора
4. Странно момиче
5. Името
6. Игрички
7. Решение
8. Семейство
9. Работа
10. Първи ден
11. When You Came Into My Life
12. С аромат на разлято кафе
13. "Рексфорд"
Нещо, като бележка...
14. Разкритие в бяла дантела
15.С аромат Маргаритка
СЪЖАЛЯВАМ
16. Благородна лъжа
17. Обрат с целувки
Бележка
19. Какво, ако...
20. Нека се видим.
Относно новата част!!
21. "Срещата"
Моля коментирайте.
Нещо.
22. Бях готов да чакам
!!!!!!

18. Подлудяваш ме

1K 73 26
By beastly_lady


Той я постави на бюрото си, все още целувайки я със същата страст, а от време на време улавяше някой неин, приглушен стон.

Джъсти плъзна ръката си под роклята й, докато не достигна бекините й. Чу я как изпъшка доволно щом усети пръстите му. Не, той определено нямаше намерение да спре с бегло опипване и няколко целувки. Джъстин плъзна пръсти под бекините й и усети колко влажна е.

-Ммм.. Подлудяваш ме... – изстена той в устните й, целувайки я в сами им край, насочвайки се към врата й. Но той веднага усети, как тя се напрегна под него и спря да издава приятните мъркащи звуци.

-------

Щом чу приглушените му думи, Тами се напрегна, а той не спираше да я целува.

-М-моля те... – откъсна се едвам, едвам от подпухналите й устни.

-За какво ме молиш? – прошепна той близо до ухото й, след което гризна леко врата й.

Тялото й инстинктивно се изви под неговот и усети усмивката му.

-С-спри.. Не е редно... – дори, самата тя не вярваше на това, което казва.

Но щом разтопения й мозък регистрира ситуацията, Тами започна да се бори повече с него.

-Защо да спирам, след като ти харесва? – той продължи да я целува, а тя се извиваше в ръцете му.

Точно щеше да му отговори, когато се чу пронизителен (или поне за нейните уши) звън. Тами бързо го избута от себе си и се огледа.

Джъстин изръмжа недоволно и се отдръпна от нея, вдигайки телефона си.

--------------

„Мамка ти шибан телефон!" изруга на ум.

-Какво? – изплю гневно той, без дори да погледне кой го търси.

-Братле, трябваш ми.. – щом чу нервния глас на брат си.

-Къде си Уил, идвам веднага! – каза бързо Джъстин, докато си взимаше сакото. Той излезе бързо от кабинета и дори не погледна към шокираното момиче.

-В училището. - отговори му Уил.

-Какво е станало и, защо звъниш на мен, а не на мама и татко? – попита Джъстин, докато натискаше бутона на асансьора.

-Виж, братле.. Получих 2 предупреждения за седмица, а това ми е третото провинение, нали разбираш, че нямаше как да звънна на мама и татко?

-Мамка му! Какво за бога си направил с три провинения за седмица? – попита шокирано Джъстин.

Макар че, той беше много по-палав и лош ученик от Уил.

-Сбих се... Заради момиче.

-Това обяснява всичко.. – Въздъхна Джъстин. – До 10 минути съм при теб.

----------

Тами все още стоеше шокирана в офиса на шефа си. Какво по дяволите се случи? „Той те целуваше като Бог, ето това се случи!" от някъде в главата й се чу едно досадно гласче, което се обаждаше, когато му скимне. Какво, ако телефонът му не беше звъннал? Е, както си и помисли, гласчето предпочете да мълчи. Винаги ставаше така, когато задаваше сложни въпроси, то предпочиташе да замълчи.

Тами огледа отново офиса, когато погледа й се спря на бюрото и тя се изчерви. След което бързо поклати глава и започна да събира и подрежда листовете, когато вратата се отвори.

-Ухааа, какво е станало тук, война ли? – чу шокирания глас на Холи.

Тами сложи документите и се обърна към приятелката си. Какво можеше да й каже? Та дори самата тя не беше сигурна какво се е случило.

-Знаеш ли, трябва да си вземеш телефон. Неоткриваема си! Добре, че срещнах случайно Моник, която каза, че си тук и, че шефът е изхвърчал от офиса. Виждам, че прозореца не е отворен, значи е друго, за да се ядоса до толкова, че едва ли не да разруши офиса си.

-Не знам, какво стана. – Тами каза сериозно. – Даде ми заема... след това.. някой се обади, той се ядоса и излезе.

Наистина беше по-добре да премълчи истината, отколкото да си изгуби работата.

-Готина рокличка. Да отидем да ти вземем един телефон, а? – попита Холи, докато й помагаше да събере последните листове.

-Не съм сигурна, че ми трябва, а и парите... с тях трябва да си платя наема в мотела... – щом каза това тя веднага млъкна. Беше се изпуснала, а не биваше.

-Живееш в мотел? – попита я Холи, но без следа от подигравка.

Тами заби поглед в земята, срамуваше се, от това, което беше направила и от това, което баща й й причиняваше. Не искаше да говори с никого за това, освен с Джей.

-Виж, споменах ти, че се преместих в собствен апартамент... Достатъчно е голям. Има две спални...

-Холи... – Тами я погледна, знаеше какво се опитва да каже и колкото и мило да звучи, не можеше да приеме. Със сигурност наемът беше космически, а тя не можеше да си позволи да харчи прекалено много пари, докато не спести достатъчно.

-Наистина ще се радвам да живеем двете. Няма да ти се налага да плащаш. Апартамента е лично мой и няма да ти искам наем. А и.. до сега не съм имала съквартирантката. -При едно условие. – каза Тами и насочи пръст към нея.

-Разбира се.

-Аз ще пазарувам и когато събера, достатъчно пари ще започна да ти плащам наем! – заяви Тами.

Холи се разсмя, докато слагаше и последните листове на бюрото.

-А, ето го и моето условие! Сега, ще те заведа да си купиш телефон, а довечера, след работа, ще ти съберем багажа и ще се преместиш при мен.

-Слушам и изпълнявам. - Тами започна да се смее.

От автора: Частта беше готова отдавна, но от тичане по университета и оправяне на документи, все не ми оставаше време да я довърша. Тепърва предстоят интересни неща между Джъстин и Тами. Какви? Ами все още ги обмислям, но се надявам да ви харесат. Надявам се да не сте изгубили интерес и частта да ви хареса. Ще очаквам мнението ви!!

П.с. Вече официално съм студентка!!! Нямам търпение да започна семестъра!! Който иска, може да следи блога ми. :3 https://beastlyladyblog.wordpress.com/

Continue Reading

You'll Also Like

170K 7.3K 47
- Не бива да правим това. - изписка синеочката - Как не разбра досега, мила моя, всичко забранено е най-сладко. - подсмихна се момчето, впивайки у...
72.3K 4.1K 35
The Royals. Един от най-добрите стриптийз клубове в центъра на Ню Йорк. Мястото, което всяка нощ бива посещавано от мъже, които искат да се измъкнат...
84.2K 3K 67
Това е продължението на New beginning. След като Зейн заминава, Алисън е съкрушена. Дали Зейн ще се върне и ще бъде отново с Алисън? Какво ще се слу...
85.9K 3.6K 53
Аз бях лудо момиче, преди трагедията в живота ми, а той обикновено момче, което бе събрало всички добри качества на този свят. Аз не виждах смисъл в...