You and Me [Harry Styles Fanf...

By DirectionerGirl094

13.4K 690 53

Két barátnő, két jegy, és egy álom megvalósul? Nicol és Victoria, valamint az 1D-s srácok turné története. More

One
Two
Three
Five
Six
Seven
Eight
Nine
Ten
Eleven
Twelve
Thirteen
Fourteen
Fifteen
Sixteen
Seventeen
Eighteen
Nineteen
Twenty
Twenty-one
Twenty-two
Twenty-three
Twenty-four
Twenty-five
Egy kis kitérő
Twenty-six
Visszatérés
Twenty-seven

Four

536 27 6
By DirectionerGirl094

Az első találkozás

  Nyolckor ébredtem fel. Felültem a matracomon, és megdörzsöltem a szemem. Nicol még aludt. Csendben kikészítettem a ruhámat, és átöltöztem. Egy fekete szaggatott farmert, britt zászlós fehér rövidujjut, és egy hasmellényt vettem fel. Hozzá majd a kedvenc emelt sarkú csizmámat és a comb középig érő fekete kabátomat veszem majd fel. Leosontam a konyhába, és készítettem egy-egy tál müzlit. Visszamentem a szobámba, és felébresztettem Nicot.
-Jó reggelt!-mondta álmosan, és nyújtózkodott egyet.
-Neked is. Öltözz át, már csináltam reggelit.
-Ó, köszönöm! Sietek.-mondta, és a bőröndje felé vette az irányt.
Újra lementem a konyhába. A szüleim már elmentek itthonról. Fél tízre jönnek értünk.
Öt perc sem telt el, Nicol jelent meg az ajtóban egy fekete rózsás felsőben, és egy fehér farmerban. Leültünk reggelizni az asztalhoz.
-Hú! Egy óra múlva már a Big Ben felé fogunk tartani.-mondtam lelkesen.
-Bizony ám! Kettő teljes hétig összezárva velük! Piszok jó lesz!
Reggeli után elmosogattam, Nicol pedig eltörölgetett. Rendet raktunk a szobámba, én pedig még néhány holmit bedobáltam a bőröndömbe. Mind a ketten letusoltunk. Zuhanyzás után szempilla spirál, és a kedvenc száj fényem, aminek eper íze és illata van.
Levittük a bőröndjeinket az emeletről, és már csak tíz percet kellett várnunk. Hamarosan be is futottak a szüleink. Apa bepakolta a cuccainkat a csomagtartóba, mi pedig beültünk hátra. Dugóban csak húsz percnyire lakunk az órától. Út közben a szüleim kérdésekkel bombáztak minket. Már kicsit örültem is, hogy odaértünk. Apa megint segített kiszedni a csomagjainkat. Majd hosszas ölelkezés és búcsúzkodás következett. Nico is szinte család tagnak számít, ezért őt is megölelték anyáék. A srácokat már nem tudták megvárni, mert sietniük kellett a munka helyeikre.
Tíz perccel korábban érkeztünk, de a fiúk pontosak voltak. Pontban tízkor egy hatalmas, fekete turné busz állt meg előttünk. Kinyílt az ajtó és először Harry szállt ki belőle.

Continue Reading

You'll Also Like

2.1K 123 15
Miattad folytatása!!! Max Verstappen és Victoria Donowen Verstappen élik az életüket. Max remekel a karrierében. A nyári szünet után visszatérnek a...
2.7K 381 72
Bucky élete fenekestül felfordul, amikor a második csettintés által új életbe kezd. Nem tudja mihez kezdjen, amikor gyerekkori legjobb barátja a sajá...
8.6K 382 61
⸻ 𝑮𝑶𝑳𝑫𝑬𝑵 ❛ And I know that you're scared Because hearts get broken ❜ Hasi már akkor látta Hangát, mikor a...
5.3K 406 23
,,Enyém vagy, és nem osztozom rajtad senkivel!" Ha tippelhetnél, mit csinál egy milliomos sztárorvos mikor unatkozik, mire gondolnál? Biztosíthatlak...