Nothing Like Us (At least I t...

By cokkieoflife

78K 2.7K 73

Vážně si myslíte, že víte, co se tomu druhému honí hlavou? Co kdyby se dva lidi spojili proti společnému nep... More

Prolog.
Chapter 1
Chapter 2
Chapter 3
Chapter 4
Chapter 5
Chapter 6
Chapter 7
Chapter 8
Chapter 9
Chapter 10
Chapter 11
Chapter 12
Chapter 13
Chapter 14
Chapter 15
Chapter 16
Chapter 17
Chapter 18
Chapter 19
Chapter 20
Chapter 21
Chapter 22
Chapter 23
Chapter 24
Chapter 26
Chapter 27
Chapter 28
Chapter 29
Chapter 30
Chapter 31
Chapter 32
Chapter 33
Chapter 34
Chapter 35
Chapter 36
Chapter 37
Chapter 38
Chapter 39
Chapter 40
Chapter 41
Chapter 42
Chapter 43
Chapter 44
Chapter 45
Chapter 46
Chapter 47
Chapter 48
Chapter 49
Chapter 50
Chapter 51
Chapter 52
Chapter 53
EPILOG

Chapter 25

1K 41 1
By cokkieoflife

Byli to už dva dny, které jsem proležela v posteli bez toho, abych vstala. Dva dny od toho všeho, co se stalo a já i přesto nebyla schopná vylézt z postele. Neměla jsem náladu na to, bavit se s někým nebo cokoliv jiného. A při pomyšlení na to, že bych měla jít do práce a usmívat se na všechny ty lidi co tam sedí nebo zamilované páry jsem byla ještě víc přesvědčená o tom, že prostě chci zůstat doma. A i kdyby mě chtěli vyndat ven náklaďákem nebo čímkoliv jiným, tak bych nešla. Párkrát přišla Kitty s tácem jídla a pitím, ať aspoň něco sním. Popravdě, nechtěla jsem. Neměla jsem na nic chuť jíst cokoliv. Dřív bych byla schopná vyjíst ledničku do půl hodiny, ale teď prostě nic. Nešlo to.

Pomalu jsem se probouzela, ani sama nevím, kdy to bylo, jestli to bylo ráno nebo večer, neměla jsem tušení. Popravdě bylo mi to jedno, nahnula jsem se na noční stolek, kde jsem nechala svůj telefon. Odložila jsem ho tam tuším před dvěma dny, ten den, kdy jsem se všechno dozvěděla. Od té doby jsem ho tam nechala a nepodívala se na něj, možná to bylo tím, že jsem většinu času prospala. Bylo tam asi 20 zpráv a 30 zmeškaných hovorů. Z toho 19 zpráv bylo od Harryho, poslední mi poslal Louis.

Zprávy od Harryho jsem otevřela hned, bylo jich hodně a některé měli stejné texty.

Od: Harry

Chybíš mi.

Od: Harry

Nech mě to vysvětlit.

Od: Harry

Miluju tě.

Od: Harry

Vrať se.

Od: Harry

Je mi smutno.

Nevěděla jsem, co mám dělat, chtěla jsem ho obejmout a nepustit, ale má druhá strana mě nutila to nedělat. Musel se trápit, neskutečně moc, něco jako já. Nebyla jsem připravená, na to, abych se s ním viděla, i když jsem tak moc chtěla. Další byla od Louise, což mě poměrně dost zaskočilo. S Louisem jsme si nějak moc nepsali, vlastně mam tušení, že jsme si nikdy nepsali, proto jsem nedočkavě otevřela zprávu.

Od: Neznámé číslo

Můžeme si spolu promluvit? Bude to jenom mezi námi, myslím, že by to bylo fajn. - Louis

Jeho podpis stál na konci zprávy, nevím, jestli jsem měla být překvapena nebo ne. Spíš jsem nebyla, snad od Louise jako jediného jsem neměla telefonní číslo. A byla to pravda, měla jsem všechny čísla kluků a hlavně kvůli Harrymu. Byl moc ochranářský, kdyby mi náhodou nezvedal mobil tak abych se dovolala všem ostatním a kdyby náhodou s velkou náhodou všichni neměli mobil, měla jsem číslo na holky a dalších milion lidí, které jsem neznala, ale jejich čísla jsem prostě mít musela.

Pro: Louis

Ano, přijdu k vám, je někdo doma? Přišla bych teď.

Na jednu stranu jsem doufala, že bude spát a neodpoví mi. Nevím, zda jsem s ním chtěla mluvit. V tom okamžiku mi zabrněl mobil a já se lekla, že jsem spadla z kraje postele.

„Bože můj, tohle musí přestat vážně!"

Vyškrábala jsem se zpod postele, a nahmatala mobil, který byl zabalený v několika zákoutích mé deky, abych si konečně mohla přečíst tu zprávu, která mi pokaždé způsobí tenhle šok.

Od: Neznámé číslo

Ne, jsem tu sám, někteří kluci ale spí. Neboj, budu rád, musíme si promluvit, nebudu tě trápit, věř mi. - xx Louis

Stálo ve zprávě a já si na jednu stranu oddechla. Možná i z části toho, že Harry buď bude spát, nebo ho kluci někam vytáhli, teda aspoň doufám. Když jsem se rychle osprchovala, dala jsem si na sebe svůj nejpohodlnější svetr, legíny a boty. Uvědomila jsem si, že za celou dobu jsem se ani jednou nekoukla do zrcadla, možná to bylo tím, že jsem se ani nemalovala, takže jsem se v tom okamžiku koukla do zrcadla a nestačila se divit. Měla jsem rudé oči, ale i přes to všechno, že by mě někdo mohl vidět, jsem se opět nemalovala.

Když sem si vzala mobil, abych zkontrolovala, jak na tom s časem jsem, byla jsem docela ráda, že je jedna hodina ráno a nikdo mě neuvidí, takže to byli další bonusové body pro mě. Vzala jsem si taxík a jela jsem ke klukům. Nechtěla jsem vytahovat auto, nechtělo se mi ani řídit, protože nerada řídím rozrušená. Cesta mě popravdě docela uspávala, což jsem ani trochu nečekala podle toho, co jsem naspala. Nemusela jsem ani zvonit, Louis stál venku a čekal na mě.

„Ahoj Lousi." zamrčela jsem, jak jsem k němu přišla.

„Ahoj Rach." řekl vesele a obejmul mě.

Obejmula jsem ho nazpět a usmála jsem se. Nečekala jsem ho s veselou náladou, zrovna když jsme se s Harrym takhle pohádali, takže mi bylo jasné, že mu to musel říct, proto jsem si i myslela, že mě nebude mít už tak moc rád. Ale kluci vždycky říkali, že mu na tom, co si kdo udělá mezi sebou, nikdy nezmění jeho názor na něj. A já v to momentálně doufala.

„Pojď, nebudeš tady mrznout, vidím jak si oblečená."

Rukou mě vzal kolem ramen a táhnul dovnitř domu. Když jsme přišli konečně do tepla, sedla jsem si na sedačku a Louis hned vedle mě. Z části to bylo velmi nepříjemné, nevěděla jsem co čekat. I když popravdě bylo snad všem jasné, co od toho rozhovoru mohu čekat.

„Rachel chtěl jsem si s tebou promluvit o Harrym." řekl a koukl se na mě s trošku lítostným pohledem, protože věděl, že mi takhle debata nebude příjemná, proto mě chytl za ruku, abych věděla, že je semnou.

„Všimla jsem si, myslím, že jsme tohle oba věděli. Lousi, mám tě moc ráda, ale nevím sama, co teď mám dělat, hrozně mě to bolí, co udělal. Vím, že ho Taylor furt miluje, a já se jí nemůžu nikdy vyrovnat. Je stejně slavná, fanoušci by ji měli rádi a přijde mi, že všechno je hodně komplikované."

Začali mi po tvářích téct slzy, zase. Neuměla jsem to zastavit, ne teď, ani kdybych chtěla. Nevím co to semnou bylo, nikdy jsem taková nebyla, až od té doby co se mi do cesty teda spíš do života připletl Harry. Byla jsem citlivá skoro na všechny témata, co se týče jeho osoby, nás nebo mě. Bylo to hrozné.

„Hej Rach, nebreč, prosím jenom nebreč."

Řekl to snad tím nejlítostnějším hlasem, co měl v zásobě a já si připadala jako ještě větší troska než doposud. Cítila jsem jak se jeho ruky obmotali okolo mých ramen a přitáhl si mě víc do hrudi. Byl to příjemný pocit, ale ne tak příjemný jako když to dělá Harry.

„Nevím, co mám dělat, vážně. Je to hrozné." přiznala jsem barvu a byla opřená o jeho rameno.

„Hele Harry poslední dva dny nevyšel z pokoje, vážně se mu stýská. A věř mi, snažili jsme se ho vylákat i na karamelky a nešel a to je co říct."

Dokázala jsem si živě představit jejich akci, jak ho lákají ven z pokoje na karamelky. Když jsme spolu začali chodit, byla jsem u Harryho v pokoji víc než u sebe, byli jsme schopní být zavření několik hodin v pokoji a nevylést ven. Pamatuji si, jak nás jednou lákal na karamelky.

„Miluje karamelky." podotkla jsem ten fakt a trochu se usmála.

„Myslíš, že se mu stýskalo, i když byl s ní? Já si myslím, že ani ne."

„Rach, dost, on se s ní sešel jenom proto, aby tě chránil, když vás tehdy viděla na té střeše, chtěla dát anonymní článek do novin, kvůli tobě a tvé minulosti, Harry se to dozvěděl, proto za ní šel, aby tě chránil. Věř mi prosím." odpověděl s pohledem upřeným na mě a stále se usmíval a pevněji mi zmáčknul ruku. Můj mozek se snažil zpracovat to, co mu teď Louis řekl.

„Myslíš to vážně?" zeptala jsem se, se strachem v hlase a podezíravě na něj koukla.

„Ano, koukni na mě, znám ho mnohem víc než kdokoliv jiný. Miluje tě, víc než kohokoliv jiného nebo něco. Teda zbožňuje i karamelky, ale ty se tam teď nepočítají."

„Děkuju." obejmula jsem ho, co nejpevněji mohla.

„Mimochodem je nahoře, spí, už dva dny nevylezl z pokoje. Myslím, že by uvítal rozptýlení."

Jeho ruka, kterou měl na mých zádech, mi tlačila na záda, asi proto, abych konečně vypadla se sedačky a šla za ním. I když se snažil, stále jsem se nemohla hnout z místa. Vím, že bych měla jít, ale bála jsem se, bála jsem se jeho reakce. Odstrkovala jsem ho neprávem.

„Dobře, hlavně mě už nevytlačuj z té sedačky, máš docela sílu, nejde proti tobě bojovat navždy."

Rychle jsem se zvedla ze sedačky a popošla jsem k točenému schodišti a vyšla nahoru. V hlavě se mi vířilo tolik myšlenek, jak konečně začít naše rozhovor po dvouch ignorujících dnech, co jsme spolu nemluvili. Jenže můj proud myšlenek mi narušila rána, která se ozvala z dolního patra.

Continue Reading

You'll Also Like

59.3K 2.6K 29
Dva lidé, kteří nevěří na lásku. Dva lidé s odlišnými životními příběhy. Dva lidé, kterým osud, na který ani jeden z nich nevěří, zkříží cestu. ...
11.7K 359 38
Hailey Horner. Bývalá závodkyně formule 3,ale musela skončit poté co měla hroznou bouračku,kterou zavinil její hlavní protivník Lando Norris. Dva rok...
130K 12K 32
Když lidstvo zničí svůj svět, je potřeba zázraku. Zázraku, nebo záhadné organizace OOL, která tvrdí, že vyrobila přístroj, který nahradí vytěžená pal...
10.7K 581 65
Příběh se odehrává roku 2016 v Bratislavě, ale pokračuje až do součastnosti. Netuším co napsat, jestli chceš, tak čti🎀 {ff Stein27}