Dazed Boi

exolandhuman

118K 9.2K 3.4K

✎ FİK YAPIM SUNAR; ❝ℙACHANBAEK&ℤAMMAZİNGO KATKILARIYLA.❞ Normal bir ilişki değildi, hatta ilişki bile değild... Еще

-Giriş
-X
-2X
-3X
-4X
-5X
-6X
-7X
-8X
-9X
-10X
-11X
-12X
-13X
-14X
-15X
-16X
-17X
-19Y
-20Y;Final.

-18Y

4.5K 309 92
exolandhuman

Özür dilerim baya geç oldu Q.Q

Sondaki notu ne kadar uzun olursa olsun okuyun, lütfen. q.q litfn.

Chanyeol.

İlk sabahımız, farklıydı.

Baekhyun cilve ile göğsüme sürtünüyor, onu saran kollarım çıplak tenine değiyor ve içimdeki ses onun bedeninin de artık benim olduğunu haykırıyordu. Oysa bu sadece yüzeysel bir haykırmaydı çünkü farkındaydım, o hep bana aitti.

"Kalkmamız lazım." Bunu söyleyen ben değildim, yüce isa, Baekhyun kalkmamız gerektiğini mi söylüyordu?

Gece onu fazla mı sarsmıştım?

"Şşş.." Yanağı olduğunu düşündüğüm yumuşak deriyi öptüm ve dudağıma gelen sıvı ile kaşlarımı çattım. Salya falan mı akıtmıştı?

"Chanyeol, gece cidden iyiydi ve kalçalarım ile yeterince fantezi yaşadın. Sabah sabah benim öpücüğe ihtiyacım var, kalça yanağımın değil." Boğuk sesi biraz daha gürleşerek cevap verdiği an da, algılama zorluğu yaşadım.

Algıladığım an da ise kendimi geriye atmam tamamen refleksti.
Çapaklı gözlerimi zorlukla araladığımda Baekhyun'un güzel ve dolgun kalçası üzerinde kurumuş meniler ile beni karşıladı.

Dudağımın kenarındaki şey salya değil kendi çocuklarımdı. Üzgünüm bebeklerim, babacık sizleri seviyor.

"Baekhyun, az önce yanağın diye kıçını öptüm ve çocuklarım dudağıma bulaştı. Dolaylı yoldan seni daddykink yolu ile aldatmış falan mı oldum?" Uykumu daha alamamış olmalıyım. Tanrı affetsin.

"Channie, dün gece içime sadece spermlerini değil, kafanın içindeki bir şeyleri de mi bıraktın?" Ha ha ha..!

Gücümü toplamış gibi kalçasına ses getiren bir şaplak indirdim ve ardından biraz sıkarak küçük bir öpücük kondurdum. Ah, kalçası yumuşaktı ve sallanıyordu, çok şekerdi.

"Kes şunu, senin aksine benim sızlayan yerlerim var." Homurdandı ve kendimi zorla benden uzağa doğru döndürdü. Bunu yaparken üstüne yorganı çekmeyi de unutmadı. Ah, heveslenmiştim.

"Bundan sonra sana eskisi gibi davranacağım, endişelenme." Evet, ondan uzak durmanın bir nedeni vardı ve şimdi eskisi gibi olmacaktık. Eskisi gibi olmamız, her saniye sevişmemizden ya da birbirimizden uzak durmamızdan kat be kat daha iyiydi.

Bizim farkımız bu olmalıydı, derine insek de birbirimize her seferinde bambaşka bakmalı, dokunmalıydık. Asla sık yaptığımız bir eğlem gibi bakmamlıydık.

En azından ben öyle istiyordum. Ona kaybolmaya devam etmek, bende kaybolmaya devam etmesini.

"Kararlısın yani, bu güzel vücuttan mahrum kalmaya." Hey, tamamen değildi, değil mi?

"Uzmanlar haftada bir kere seksin sağlıklı olduğunu söylüyor." Baekhyun, kahkaha attığında ona eşlik ettim.

"Kalk ve kahvaltıya gidelim." Baekhyun söylendi.

"İlk banyoya sen gir, çıktığında hazırlanmaya başlarsın ve bende o sırada banyoya girerim." Gözlerimi kapattığımda bile Baekhyun'un kalçasını tuttuğunu tahmin ediyor, değerlime ettiği küfürleri yok sayarak dün yüzünün aldığı ifadeleri düşünüyordum.

*****

"Yani bana diyorsun ki, müdürle konuşup tekrar tatil zamanlarımı değiştiremem."

"Değiştiremem."

"İhtimal yok yani."

"Yok."

"Daha az mı oynaşacağız yani."

"Ev-Yo, yemek yiyeceğimiz zamanlardan kesebiliriz." Vişne suyumun kalanını da içtim ve kaşları çatık bir şekilde elindeki çatal ile domatesi dürten Baekhyun'un ne kadar tatlı olduğunu düşündüm. Ne kadar masum ve narin duruyordu.

Nedense dün gece o masumluğa tamamen sahip olduğumu anımsayınca içimdeki şeytanın kahkahalarına dur diyememiştim.

Hayatımdaki en aptalca ama bir o kadar da en zekice olduğuna karar verdiğim Baekhyun ile ilişkileri cinselliğe çekme kuralını nasıl çiğnediğimiz Baekhyun'un altımdaki hali ve Yasaklar çiğnenmek içindir yazan bir başlık ile kendi egemenliğimi kurduğum kendi dünyamda baş sayfadaydı.

Tabağa düşen çatal sesi kulağımı çınlattı. "Tanrım! Bu özenti kafeler yüzünden o lanet sopaları kullanmayı unutacağım!" Söylendi. Bense gülümsemeden edemedim çünkü bir şeylere söylenirken aşırı tatlı oluyordu.

"Aslında çatallar daha kullanışlı Baek." Elimdeki çatalı önündeki domatese batırdım ve ağzıma attım. Baekhyun'dan bir göz devirme aldım.

"Öyle mi? İzle." Eline tekrar çatalı aldı ve benim tabağıma uzandı. Çatalı zeytine sabitledi ve var gücü ile yaptığını düşündüğüm şekilde çatalı zeytine bastırdı. Zeytin çataldan kayıp, yan masadaki üç genç kızdan birinin anlına isabet etti.

Kız küçük bir sızlanma bıraktı ve kızgın bakışları ile bizim masaya döndü. Baekhyun'a döndüğümde hiç bir şey olmamış gibi ağzına bir domates attığını gördüm ve ona onaylamaz bir bakış atarak, kızdan küçük bir özür diledim.

Kız küçük gözlerini kırpıştırdı ve sorun değil kelimeleri ağzında geveledi.

"Göstermek zorunda değildin?" Şok olmuş bir biçimde, fısıldayarak sordum çünkü kızlar büyük ihtimalle bizi dinliyorlardı. Ben olsam bizi dinlerdim.

Sessiz durdu ve omuz silkti. O an bunu bilerek yaptığını kavrayabilmiştim, hareketleri kendini ele veriyordu. Onu, ondan iyi tanıyacak biriydim.

"Neden bunu yaptın?" Kızın tabağına döndüğünü fark ettiğimde sordum. Baekhyun ise hiç bir şey olmamış gibi çatalı ortadaki patateslere daldırdı.

"Bana öyle bakma, Arkadaşlarına senin hakkında pis şeyler söyledi. Ayrıca planım işe yaramasaydı garsona rüşvet verip kızın kafasından aşağı meyve suyu döktürürdüm. Buna şükür etmeli." Ben şok olmuş bir şekilde ona bakarken bir diğer şoku da kızın pis şeyler söylemesindendi.

"O kız liseye yeni geçmiş bile olabilir Baekhyun. Ne demek pis şeyler?" Başını iki yana salladı ve yutkundu. Gizli bir şey söyleyecekmiş gibi bana eğildiğinde, aynı şekilde fısıldadı.

"Liseli genç kızlar Chanyeol, onlar çok beterlerdir. Eğer biri ile karşılaşırsan kesinlikle kaçmalısın, sürü halinde gezenlerden özellikle. Birbirlerine cesaret verirler ve içlerinden seni gözüne kestiren numaranı almak için türlü cilvelikler yapar. Onlar için yaş önemli değil Chanyeol. Sadece saf ve sahipsiz bir av ve bir idol kadar yakışıklı olman yeterlidir." İster istemez yutkundum. "Onlar çevredeki gizli yaratıklar Chanyeol. Kork onlardan." Konuştuktan sonra Baekhyun'un cidden yeni nesilden olduğunu aklıma daha çok yerleşmiş oldu.

Aramızda sadece beş senelik bir ara olsa da bu ara yetmiş gibiydi. İnsanlar azıtmış olmalıydı!

Bilgilendirici ve gergin konuşmadan sonra yemeklerimizi bitirmiş ve kalkmıştık. Hesabı ödemeye giderken Baekhyun'u da yanımda sürüklemiştim çünkü o kızlar çıkış kapısına çok yakınlardı ve her an Baekhyun'umun üzerine atlayabilirlerdi.

"İstersen eve gider ve artık neredeyse hiç beraber olmayacağımız günleri yatarak ya da sevişerek geçiririz." Arabaya binerken sitemle söylendi. Tanrım, bu hali bile aşırı tatlı ve seksiydi.

Sitemlerinde bile cinsellik geçmesi kanımı kaynatmıyor da değildi!

"Üzgünüm bebeğim." İç çektim. "Telafi etmek için elimden geleni yapacağım." Koltuğa iyice yayıldığında, kemerini bağlamamasına göz devirmeyi unutmadan, kemerine uzandım ve takmayı zar zor başardıktan sonra alnını öpmeyi ihmal etmeyerek, kendi kemerimi de taktım ve arabayı çalıştırdım.

"Yapacağını biliyorum." Mırıldandı ve güldü. "Büyükbabamın yanına gidiyoruz değil mi?" Bu sefer gülen taraf bendim. Vitesi otomatiğe aldım ve elimi Baekhyun'un bacağına attım. Kedi gibi mırıldandı.

"Ona müjdeyi beraber vermeliyiz değil mi?" Dediğimde ise gözlerindeki şoku izlemek için kafamı bir anlığına ona çevirdim. Buna değdi.

Küçük ağzı şokla aralandı ve kemerin izin verdiği kadar koltuktan fırladı.

"Ha siktir!" Yolun geri kalanında, ona büyükbabasının, benim onu sevdiğime dair bildiği şeyleri, oraya vardığım konusunda ısrar ettiğim için Baekhyun'un şok nidaları ile geçti.

Şimdi siz diyeceksiniz 'bu ne amk?' hemen açıklıyorum.

Final olacakti biliyorsunuz ve benim elim final yazmaya gitmedi.

Sevgili pançak oppişkom Joy bana 'Yaz artık oç' dedi.

Tam yazacaktım, finali.

Ona ilahi bir güç geldi ve beni ikna etti-final yapma, die-. (TŞK OPPİŞKO)

Bende aklımdaki final planını uzattım.

Aslında final, bunun gibi Chanyeol'ün ağzından buna benzer bir şey olacaktı.

Ama dedim madem ikna etti, 20 de final yapam, 3 bölüm de Y ile sipeşıl olsun ;)

Yani, X Baek idi, Y yeol olacak, 2 bölüm daha Y gelecek.

Sonra final dlfkdlfld

VE

Beklettiğim için cidden özür dilerim. Elim cidden final yazmaya gitmedi..

Affedin.

Gelecek bölümler daha hızlı gelecek bundan da emin olun, ÇNK EVDE YATMAYA KARARLIYI- DUR DÜĞÜN VAR.

HER NEYSE TAKI TAKILIRKEN DE BÖLÜM YAZARIM BEN NO PROB.

Bekleyenler var mı ki hala? Varsa teşekkür ederim ve tekrar özür dilerim.

SZİ SVYRM.

Продолжить чтение

Вам также понравится

83K 8.3K 30
Kyungsoo içine kapanık biriydi . İçine konuşurdu . Kendi içinde yaşardı . Düşüncelerinde ve hayallerinde ... Bir gün o çok heveslendiği bilmediğin bi...
1.1K 124 5
"Sürekli sana yenilmeyeceğimi söyleyip, ilk fırsatta neden seni düşünerek sikimi sıvazlayıp duruyorum sarışın?"
38.9K 3.3K 12
Kim Taehyung öğrencisine fazla mı ayrıcalık tanıyordu? Daha ona sınav cevaplarını verdiği kısma gelmedik. Yaş farkı !
10.6K 737 9
"teknik olarak- plastik ördek penisini kapatıyordu, kaptan." jongin'in ayakta olduğu, kaslarının göründüğü ve yüzünün etkileyici durduğu, neredeyse...