M-am nenorocit

By FeedbackHunter

36.3K 1.7K 414

Paul Belciu este un tanar care are probleme cu femeile. A mostenit acest "dar" de la tatal sau, care era un a... More

Ce m-a determinat sa devin baiat cuminte
Isabela
Anastacia
Blasts from the past
Soarta ma iubeste
Va multumesc pentru sustinere
Hell hath no fury like a scorned woman
Reuniunea
Blasts from the past II
Istoria se repeta
Mai e cineva sanatos?
Tata si astrele lui
Consecinte
Next day
Vizita
Double date
Furtuna
Roata se invarte
Parinti-model
Apele se linistesc - Final

Diabolique

1.1K 68 22
By FeedbackHunter

Suntem ceea ce vrem sa fim. Fatalitatea este doar un mijloc de a ne argumenta esecurile. "Asa a fost sa fie." Daca viata ti-a dat un sut in cur, nu ai altceva de facut decat sa te intorci si sa-i bagi doi pumni in gura.

Isa PDV 

Deja stiam ca Danny simtea ceva pentru mine, iar asta ma bucura. Imi placeau ochii lui mai mult decat cei ai lui Paul. Mama mi-a spus mereu ca ochii sunt oglinda sufletului. Daca era asa, atunci Danny are un suflet mai bun decat Paul. La naiba cu sufletul. Tot ce conteaza e inima. Iar inima mea este rupta in doua. Una vrea sa lupte cu Ana pentru ca Paul sa devina al meu in totalitate. Cealalta parte insa, il vrea pe Danny langa ea. 

Cam intre sentimentele astea pendulam cat timp am stat in taxi. Insa cand am coborat si l-am vazut pe Danny asteptandu-ma, m-am decis. Paul va fi pus pe jar, Ana fiarta la foc mic, iar Danny ii va condimenta pe amandoi. 

- Buna Isa, spuse el venind sa ma intampine cand ma vazu coborand din masina. 

- Buna Danny, am raspuns eu, simtind cum Paul ramanea in trecut. Totusi, aveam o razbunare in plan si nu va scapa de ea. Mai tarziu... ei bine mai tarziu va fi altceva. 

- Deci, care este scopul pentru care m-ai chemat in asa mare goana? ma intreba el curiozitatea fiind vizibila in ochii lui. 

- Pentru ca ai fost baiat rau si ai jucat cu amandoua taberele, am raspuns luandu-i bratul si indreptandu-ne spre intrare. 

- Cum asa? ma intreba el in timp ce imi deschidea usa localului. Am jucat doar cu Paul. 

- Iar acum vei juca cu mine, i-am raspuns eu, bagandu-l usor in ceata. 

- Mhhm, facu el. Si ce vrea sa inseamne asta? 

- Vrea sa insemne ca ma vei ajuta sa ma razbun pe Paul, pentru faptul ca m-a inselat tocmai cu Ana, dupa care ii voi lasa sa faca tot ce doresc! Iar tu, avand in vedere ca spui ca te-ai indragostit de o blonda... 

- Nu am spus asta, ma intrerupse el. 

- Gura! I-am taiat eu macaroana. Ma lasi sa continui? 

- Mda. 

- Bine. Continuam discutia asta la masa. „Ce-mi place sa fiu rea." 

Cateva minute mai tarziu, dupa ce i-am expus ideea mea, Danny se ridica peste masa si se apleca peste ea ca sa ajunga mai aproape de mine. 

- Doar nu ai de gand sa faci asa ceva! 

- Mister Daniel, esti cu mine, sau impotriva mea? l-am intrebat sec. 

- E prea tarziu ca sa ma retrag din toata povestea asta, asa ca sunt cu tine, raspunse el asezandu-se resemnat inapoi pe scaun. Deci chiar vrei sa faci asta? 

- Cu siguranta! 

- Ti-am spus cumva cum a reactionat Paul cand a aflat ca ai plecat? ma intreba el cu un suras malefic pe chip. 

- Nu, dar am senzatia ca imi vei spune acum, i-am raspuns aplecandu-ma peste masa ca sa prind tot ce avea sa-mi spuna. 

- A innebunit efectiv. Te stie emotiva si ii era frica sa nu recurgi la ceva nesabuit. 

- Asa... Continua! l-am indemnat eu. 

- Si exact asta vrei tu sa inscenezi, femeia lui Dumnezeu. 

- Cu atat mai bine. O sa fie foarte credibil din punctul lui de vedere! 

- Nu exista pe lume animal mai periculos decat femeia inselata, spuse el oftand, ridicand paharul spre mine in semn de toast. 

- Insa eu nu ma simt inselata, ci plina de razbunare. Paul este deja un capitol inchis din viata mea, insa vreau sa ies din viata lui cu la fel de mult tam-tam pe cat de subtil a fost el cand a intrat in a mea. 

- Deci despre asta e vorba, spuse el intelegand in sfarsit ceea ce vroiam. Vrei sa-l faci sa inteleaga ca este responsabil pentru cei din jurul sau mai mult decat pentru el si ca orice actiune pe care o face se rasfrange asupra altora intr-un grad mai mare sau mai mic. 

- Exact. 

- Hai sa o facem, mi-a spus el ridicand mana ca sa ceara nota. 

*** 

Paul PDV 

"Rahat! Telefonul vietii!" Am ridicat capul de sub perna si am privit ceasul care imi arata ora 23:36 dupa care m-am intins ca sa iau telefonul care suna pe melodia lui Eminem, "I need a doctor". Exact asa ma simteam si eu. Aveam nevoie de un doctor care sa imi puna la loc toate oasele si toti muschii zdruncinati de pumnul primit de la Danny. Nu il uram decat pentru durerea pe care o aveam acum, pentru ca ii multumeam pana la cer ca mi-a dat acel pumn si m-a facut sa lesin. Cine stie ce as fi putut face daca nu facea asta. Am privit numele celui care ma apela: Danny. Am raspuns scurt. 

- Salut omu. 

- Teapa Paul, imi raspunse in schimb o voce feminina foarte cunoscuta. 

- Isa? am facut eu nevenindu-mi sa cred ca ma suna de pe numarul lui Danny. Ce cauta telefonul lui Danny la tine? 

- Sa spunem doar ca el nu poate vorbi acum, imi raspunse ea cu o voce extrem de taioasa pe care nu o mai auzisem si am intrat instantaneu in panica. 

- Unde e Danny? am intrebat sperand sa nu se fi intamplat ceva rau. 

- Chiar acum, complicele tau se afla la picioarele mele, lesinat, spuse ea simplu si izbucni intr-un hohot de ras nebunesc. 

- Isa? Ce i-ai facut? am intrebat eu panicat, ce-i drept, strigand la telefon si sarind in picioare din pat. 

- Linisteste-te Paul, imi raspunse ea cu raceala, ceea ce ma facu sa ma cutremur. "Asta e Isa cum sunt eu popa." Doar putin cloroform.

Insa nu mi-as face atat de multe griji pentru el. Mai ales ca am spus la figurat ca se afla la picioarele mele. 

- Ce vrei sa spui? am urlat eu innebunit, gandindu-ma cu teroare la Ana. 

- Acum ii fac o vizita tatei, imi raspunse ea, iar eu am simtit cum mi se inmoaie genunchii. De fapt ii fac Anei.  

- Isa... 

- Ce Isa? urla ea la mine si parca o vedeam spumegand si improscand saliva in timp ce urla. Nici o Isa, Paul! Mi-ai frant inima mai mult decat oricine altcineva. Nu m-as fi asteptat de la tine la asa ceva. Mai ales cu Ana. Dupa ce voi termina si cu ea, voi veni dupa tine, Casanova de doi bani ce esti! a mai spus ea si imi inchise telefonul. 

- RAHAT! am urlat plin de nervi, iar cateva secunde mai tarziu, parintii mei intrau in camera mea, vazandu-ma cum imi luam geaca de piele pe mine. 

- Ce s-a intamplat? ma intreba tata privindu-ma perplex cum imi luam telefonul si il bagam in buzunar. 

- Iadul pe pamant, asta s-a intamplat, i-am raspuns trecand pe langa el si agatand din mers cheile masinii mele care stateau agatate intr-un cui pus special de mine in stanga usii. Ne vedem mai tarziu, am spus cu voce tare, dupa care mi-am continuat gandul: "dar asta doar daca nu voi muri. Isa a innebunit." 

Am deschis masina si am plecat ca din pusca spre casa Anei. Ma rugam sa nu ajung prea tarziu. Exact lucrul de care ma temeam. Isa e poate cea mai instabil emotional persoana pe care o cunosc. Iar toata tevatura asta a iesit la iveala in cel mai tampit mod cu putinta. Si partea cea mai urata e ca eu eram vinovat de ea. Pentru ca am fost egoist si nu m-am hotarat pe care dintre ele sa o aleg. Si am facut alegerea buna prea tarziu, cand Isa n-ar mai fi suportat refuzul. Daca Ana avea sa pateasca ceva, voi mai distruge inca doua familii. A mea si a Isei. 

*** 

Isa PDV 

- Am fost indeajuns de convingatoare? l-am intrebat pe Danny simtind un imbold ciudat de a-l saruta de bucurie. Eu aveam impresia ca am fost extraordinara si aveam sa ii rup urechile daca spunea altceva. 

- Aproape ca m-ai convins si pe mine, imi raspunse el facandu-mi cu ochiul. Insa nu aveai cum ca mi-ai dat sa beau cloroform, mai spuse el si ne bufni rasul pe amandoi. Si acum ce facem? 

- Hmm, am facut eu frecandu-mi barbia cu degetul mare in timp ce aratatorul mi se odihnea sub buze. Pai, continuam cu planul meu. Insa avem nevoie de telefonul Anei. 

- Hai ca am o idee, imi spuse dupa cateva secunde de gandire. In fond, este si tatal tau, nu? ma intreba coborand din masina, dupa care incepu sa mearga pe aleea casei. 

- Evident ca da, am facut eu urmandu-i exemplul. Ce idee ai? 

- Foarte simplu. Te duci si ii spui ca vrei sa iesi cu Ana in oras. Dupa ce s-a urcat in masina cu noi, o bagam la somn cu cloroformul ala pe care il avem la noi si ne continuam planul. 

- Esti un geniu, i-am spus si l-am sarutat scurt pe obraz. 

- Eu nu am voie sa fiu vazut ca dupa aia nu o sa mai mearga treaba cum trebuie, a decretat el scurt intorcandu-se si intrand inapoi in masina, insa in spate de data asta. 

*** 

Paul PDV 

Franele au inceput sa imi scartaie cand am oprit in fata casei ei. Am batut la usa furios, iar un minut mai tarziu mi-a deschis domnul Petre. 

- Paul? Ce s-a intamplat? ma intreba el vizibil speriat de privirea si figura mea speriata. 

- Unde este Ana? 

- A plecat acum 10 minute cu Isa. 

- LA DRACU! am urlat eu si am lovit cu pumnul in tocul de stejar al usii, simtind cum mi-a trosnit mana. Insa nu erau decat incheieturile amortite care au strans volanul cu prea multa putere. 

- Ce s-a intamplat? intreba el vantul, ca eu deja plecasem. 

Am demarat de parca toti dracii din iad se aflau pe urmele mele. Destinatia mea urmatoare era casa Isei. Cateva minute mai tarziu, telefonul incepu sa imi sune din nou: "I'm about to lose my mind". M-am uitat degeaba pentru ca stiam cine era pe ecran si cine pe partea cealalta. Am luat teapa totusi. 

- Paul, ajutor, imi spuse vocea panicata a Anei, dupa care tipatul ei care s-a stins, sunetul facut de telefon cand a cazut, iar cateva secunde mai tarziu, vocea Isei. 

- Prea tarziu Casanova. 

- Isa, iti jur pe Dumnezeu. Daca Ana va pati ceva, te omor. 

- Deja m-ai omorat Paul, iubitule, imi raspunse ea cu sarcasm si raceala in voce. Tu urmezi acum. 

Inca o data mi-a inchis telefonul. Nu avea rost sa sun la Politie. Nu m-ar crede in veci. Parintii uneia dintre fete? Nici atat. Eram intre ciocan si nicovala. Trebuia sa rezolv problema asta de unul singur inainte de a fi prea tarziu. 

*** 

Ana PDV 

- Deci voi doi nu sunteti sanatosi! am spus catre cei doi dupa ce mi-au spus ce vor sa faca. Inainte de a intra in masina, l-am vazut pe Danny stand in spate intr-o pozitie dubioasa, ca si cum nu vroia sa fie vazut, asa ca am luat-o pe Isa la intrebari. Rezultatul final a fost rearanjarea planului ei prin includerea mea in el. Ceva imi mirosea ciudat, iar noi trei eram curati. Deci era doar situatia.

- Ne ajuti, sau o facem de capul nostru? a intrat Isa in mine. "Blondo, ai facut rost de creier, sau ce?" 

- Ma bag, am spus facand o mutrita de fetita inocenta. In fond imi place sa il chitai, am mai spus scotand telefonul din buzunar si apelandu-l. 

*** 

- Ouch, am facut eu inchizand un ochi dupa ce Isa i-a inchis telefonul in nas lui Paul. E nervos rau. 

- Asta si vreau, imi raspunse o Isa hotarata cum nu credeam ca poate exista. 

Pentru prima data dupa mult timp o priveam din nou cu admiratie. Asta era Isa pe care o iubeam in copilarie. Isabela care raspundea cu foc scanteii. Care punea la punct trei baieti dintr-o fluturare de gene, doua ridicari din sprancene si cinci cuvinte scoase pe gura. Isa care fusese modelul meu cand eram mica si care a inceput sa dispara din momentul in care a inceput clasa a 8-a. Insa ceva ce observasem la ea m-a facut sa ies din nostalgia care ma cuprisese. Ceva ce abia acum realizam. 

- Mi se pare mie, sau il privesti pe Danny intr-un mod ciudat pentru tine? 

- Ce vrei sa spui? a facut ea la mine. 

- Isa pe care o stiu din ultimii ani s-ar fi uitat la Danny altfel. In schimb Isa copilariei mele avea ceva anume in privire cand se uita la un baiat pe care il place, am explicat eu ridicand sugestiv din sprancene. 

- Nu inteleg ce vrei sa spui, nega ea parca putin prea repede. "Oh, da! Nebuna se intoarce! Incet, dar sigur." 

- Cred ca... 

- Termina Ana, imi taie ea macaroana scurt. Danny este dragut, insa cam atat. Nu este nimic intre noi. Ceea ce ii fac lui Paul acum este pentru ca merita, iar Danny ma ajuta. "Mi se pare mie, sau fetita asta inca nu si-a adus aminte cum se minte convingator?" 

- Hello, fetelor, facu Danny care continuase sa ma astepte in masina, si care acum iesea. Imi spune si mie cineva ce mama naibii se intampla aici? 

- Ana se pare ca vrea sa ne ajute, ii raspunse ea in doi peri, ca si cum era ceva extrem de evident si nu intelege cum de ar putea cineva sa fie atat de batut in cap. "OK, deci tie clar iti place de el, dar oare cat de mult?" 

- Isa? am facut eu uitandu-ma la ea cu acea privire pe care o aveam in copilarie cand puneam ceva la cale. 

- Ce mai vrei si tu? se rasti ea suparata la mine. 

- Ramane cum am stabilit. 

- Vrei sa te bag inapoi in origini? ma intreba ea dupa un moment de gandire care i-a trebuit pentru a intelege ce am vrut sa spun. 

- Bine Isa, i-am raspuns eu ridicand mainile in semn de predare. Gata. Paul ce o face acum? 

- Fierbe in suc propriu, imi raspunse ea de parca vorbea de o bucata de friptura. Cred ca ar fi ideal sa il trimit undeva. Dar unde? mai spuse ea frecandu-si dintii unii de altii. 

- Aici as avea eu o idee, am spus cu incredere. Un loc special pentru el. 

- Are asa ceva? facu Isa ochii mari la mine. 

- Dap. Dar acel loc tinde sa devina o ruina, am spus urcand in masina. 

- E perfect! spuse ea la randul ei urmandu-mi exemplul.  

Danny a avut neplacuta surpriza de a ramane singur pe afara. A ridicat din umeri si a urcat in masina pe locul soferului, dupa care a demarat. 

*** 

Paul PDV 

Stateam la cateva sute de metri de casa Isei, cand telefonul incepu sa ma anunte ca am nevoie de un doctor. 

- Spune teroristo, am suierat in telefon plin de nervi pentru ca nu aveam nici o idee despre unde ar putea sa fie. 

- Hai sa facem un joc, imi raspunse o voce care parea sa sfideze sanitatea mentala. Eu ma duc undeva, iar tu vii dupa mine. 

- Doar spune-mi unde, am spus simtind o unda de speranta. Vaga, dar era acolo. 

- O tabara ruinata. Am fost acolo de 2-3 ori inainte sa fie inchisa din cauza unui cretin. 

- Unde e? 

- Undeva intr-o padure. Sa fie 80 de kilometri pana acolo. 

- Eu eram cretinul. Stiu unde e. 

- Inca un motiv ca sa te omor, imi raspunse ea razand. Tineam la tabara aia. 

- Ne vedem acolo, am spus inchizandu-i eu telefonul de data asta. 

Am plecat imediat catre tabara. Eram sigur ca ma bag in gura lupului, insa nu aveam ce face. Pe drum insa, am avut parte de o revelatie. Isa nu stia sa conduca o masina. 

- Rahat! am izbucnit lovind puternic volanul cu pumnul si apasand frana brutal. Nu e singura in toata treaba asta. Pe cine o avea cu ea? 

*** 

Danny PDV 

Imediat ce am ajuns acolo, am plecat sa fac o scurta recunoastere. Doar cateva cabane in paragina, dar care pareau inca destul de solide si o padure care se salbaticise putin in anii in care tabara fusese inchisa. Ce o avea locul asta de e Paul atasat de el? Iar apoi, raspunsul m-a lovit subit. Amintirile. Si linistea din jur. 

- Ce facem acum fetele? am intrebat cand am revenit langa ele. Isa statea sprijinata de capota mestecand indracit o guma si facand la fiecare secunda cate un balonas, in timp ce Ana se catarase pe capota motorului in pozitie turceasca si batea cu degetele de la mana dreapta timpul de asteptare. 

- Paul ar cam trebui sa apara, spuse Ana ridicand mana de pe capota si ducand-o la ceafa. Cred ca ar fi cazul sa ne intram in roluri. 

- Nu m-as grabi sa fac genul asta de afirmatii, raspunse Isa scuipand guma din gura si ridicandu-se.

Incepu sa dea ture inainte-inapoi prin fata masinii, tot murmurand cuvinte de neinteles.

- Cred ca a mancat o chinezoaica, remarca Ana razand.

- Taci ca iti mananc ficatii, raspunse Isa nevoasa. Caca-m-as in sus sa ma cac!!!

- De ce? o intreba Ana inclinand capul spre stanga si privind-o curioasa.

- Pentru ca el stie ca nu stiu sa conduc, raspunse ea scurt. Ceea ce inseamna ca sunt cu cineva in toata treaba asta. Iar el trebuie sa fi realizat asta pentru ca il duce capul. La naiba! De ce nu am fost atenta la detaliul asta?

- Deci eu trebuie sa intru in postura de ajutor? am intrebat inutil, pentru ca stiam deja raspunsul.

- Cam asa ceva, imi raspunse blondina diabolica. Hai sa ne apucam de treaba!

- Pai ce trebuie sa facem? veni intrebarea mea.

- Pai eu ar trebui sa intru in portbagaj sau sa fiu legata de un copac din jur, imi raspunse Ana de data asta. Frate, parca esti cu capul in nori.

- Pai chiar e, ii raspunse Isa si chicoti usor.

- E ceva ce ar trebui sa stiu? intreba Ana privindu-ma cand pe mine, cand pe Isa.

- Ti-am spus deja ca nu, ii raspunse Isa furioasa. "Doamne ce fioroasa pare tipa asta."

- Fetele, am intrerupt eu cearta celor doua. Aud un motor de masina, care cred ca e al lui Paul.

***Hey all! Imi  pare rau ca a durat atata postarea, am avut ceva probleme cu gasirea unui net :)) oricum, vreau sa va stiu parerea! Deci.. dati-i bice cu comm si voturi! Thanx!***

Continue Reading

You'll Also Like

1M 77K 55
Locul 1 în cadrul concursului Penița de Aur, la categoria Dragoste. Cea mai bună carte a anului 2019. Locul 1 la categoria Dragoste în cadrul concu...
2.4K 666 11
Familia Kelper este o familie mai ciudata. De la Monica care este o mama stricta la Martina, o fiica bisexuala si tupeista, la Raul si Elias, doi pus...
1.2M 89.6K 57
Ochii lui trişti, distanţi, atitudinea rece, postura ameninţătoare şi acele cicatrici. Aşa îşi ţine Damien Assante sufletul la adăpost de oameni...
298 49 4
nişte desene proste la care nu ai de vāzut nimic :^🤗