Предложи ми нещо

By beastly_lady

25.8K 1.6K 428

Какво ще се случи, ако позвъниш на непознат номер, просто за да поговориш с някого? Дали този разговор би про... More

1. Нчалото
2. Обаждането
3. Разговора
4. Странно момиче
5. Името
6. Игрички
7. Решение
8. Семейство
9. Работа
10. Първи ден
11. When You Came Into My Life
12. С аромат на разлято кафе
13. "Рексфорд"
Нещо, като бележка...
14. Разкритие в бяла дантела
СЪЖАЛЯВАМ
16. Благородна лъжа
17. Обрат с целувки
Бележка
18. Подлудяваш ме
19. Какво, ако...
20. Нека се видим.
Относно новата част!!
21. "Срещата"
Моля коментирайте.
Нещо.
22. Бях готов да чакам
!!!!!!

15.С аромат Маргаритка

893 62 38
By beastly_lady


-Всичко наред ли е? – мамка му, защо я питаше това при условие, че много добре знаеше, че нищо не е наред. Той чу лекия й смях.

-Не съм много сигурна. Дълго и сложно е. – тя отново се засмя.

-Имаме цялото време на света. Готов съм за историята ти Маргаритке... – той се отпусна на дивана. Ако преди час беше сигурен, че е оставил правилното момиче в хотела, то точно сега беше моментът да се убеди дали е била тя.

-------------

Тами пое дълбоко дъх и прокара ръка през косата си.

-Добре... Нека започна с това, че шефът ми е истински задник... и, ами аз съм с бяла рокля... – каза тя и чу, как той се закашля. – Добре ли си? – попи тя притеснено.

-Д-да, до-добре съм.. – чу го как прочиства гърлото си. – Просто не мислех, че момиче като теб не знае такива думи.

-Повярвай ми това мнооого му отива. – тя се засмя.

-Едва ли е толкова голям задник, както казваш, но нека все пак чуя какво е направил? – попита той.

-------------

Е, това беше моментът на истината или тя е Тя, или беше изпуснал шанса си да си спи със секси момичео

-Ами, днес го помолих за малък заем, понеже нямам пари... – тя замлъкна за секунда, след което бързо продължи. – Понеже съм ги загубила, а, ако не си платя стаята в мотела ще ме изритат от там, а не искам да се прибирам...

Ако имаше капка съмнение, то тя вече се беше изпарила. Определено Тя беше момичето от хотелската стая, Тя беше неговата секси чистачка.

-Отказа ли ти? – о, той много добре знаеше какво се случи след това. Е, сега поне знаеше за какво са й били парите, които поиска. Някой би си помислил, че ще съжали за предложението, което й е отправил, но... е, малко съжаляваш, но не достатъчно.

-Глупости! Задникът ми предложи да да спя с него! – извика тя. Е, бяха го наричали и с по-лоши имена. Той определено не знаеше какво да каже, докато не чу нейните хлипания.

-Ей, ей, Маргаритеке, успокой се. – мамка му! Какво беше направил?

-З-знаеш ли к-кое е най-л-лошото? – попита тя и захлипа по-силно и заговори, без да му дава време да каже и думичка. – А-аз се съгласих.. И дойдох в глупавия хотел, облечена с най-красивата си рокля. – тя продължаваше да плаче. – А, той си тръгна... не, че се оплаквам от това, че си е тръгнал... Т-той се подигра с мен. – Джъстин прокара ръка през косата си.

-Знаеш ли Маргаритке? – той отпи от чашата си и се загледа в кубчетата лед. – Както един приятел каза „Всичко се случва с цел." Ако беше останал? – Джъстин замлъкна, ако беше останал при нея, щеше да я има за себе си, без задръжки. За една единствена нощ...

-Н-нямаше да бъда на себе си след това.. – отвърна тихо тя.

-Аз.. – той се усети и бързо промени началото на изречението си. – Шефът ти, наистина е задник.

-------

Тами се усмихна леко при думите му. Който и да беше този човек, то той наистина я разбираше и слушаше.

-Казваш ми Маргаритка. – отбеляза тя. –Вече забрави името ми ли? – каза усмихнато.

-Напомняш ми на Маргаритките. А и не бих могъл да забравя името ти. То е различно, точно като теб. – тя рзабра по гласа му, че се усмихва.

-Знаеш името ми, дал си ми и прякор... Аз.. как да ти казвам? – тя прехапа устните си, чувайки лекия му смях.

-Просто Джей... – Хмммм, дали и казваше истината?

-Е, Просто Джей..., може ли отново да те помоля нещо.., дори и да знам, че ще изглеждам жалко в очите ти? – тя попита и усети няколко сълзи да се стичат по лицето й.

-Каквото пожелаеш Маргаритке. – каза сериозно той.

-М-може ли да се о-обадиш на тази н-номер точно в 00:00 и д-да ми ч-честитиш р-рождения д-ден? – Тами вече се задушаваше в сълзите си.

----------

Ъгхх, е може би сега наистина го жегна, чувството на вина. Наистина мразеше, когато момиче плаче. Джъстин прокара ръка през лицето си.

-Разбира се Маргаритке. Всичко, което пожелаеш. Казах ти.

Той чу подсмърчането й.

-Знаеш ли, ти си наистина добър човек... Съжалявам, че шефът ми не прилича на теб...

„Мамка му! Аз съм скапания ти шеф! Този, който каза, че е задник. Да, точно така аз съм този задник!" помисли си той, но нямаше как да й го каже. Не искаше да рискува.

-А, сега може ли аз да те помоля нещо? – попита той и отново отпи от чашата си.

-Р-разбира се. – тя продължаваше да хлипа.

-Сигурен съм, че си красиво момиче.. – прелестна Маргаритка. – А, знаеш какво казват за красивите (прелестните) момичета. Те не бива да плачат за задници като шефовете им (като мен). Маргаритке..., спри да плачеш и да губиш от чара си. – Всеки път той се поправяше на ум с думите, които искаш да й каже.

-Д-добре.., но от къде си сигурен, че съм красива? – той можеше да разбере по гласа й, че тя се усмихваше.

„Защото те видях преди часове и знам, че си прелестна." Естествено, от устата му излезе съвсем друго.

-Защото... мога да го разбера от гласа ти. Ти си една красива Маргаритка. А, сега лягай и ще ти се обадя отново.

След което той прекъсна връзката, дори не я остави да каже нещо. Може би изпита леко задоволство, защото тя беше прекъсвала разговорите им няколко пъти, а сега беше негов ред.

-------------

Тами се чувстваше объркана и щастлива, и тъжна.

Това което се случи... е, по-точно не се случи я объркваше. Беше сигурна, че шефът й искаше да спи с нея. Нямаше съмнение. А и онзи поглед, който й хвърли, когато тя се обърна към него на паркинга... Макар опитай с момчета да се свеждаше до 1 момче, можеш да се обзаложи, че шефът й я искаше. Но после нещо съвсем се обърка.

Чувстваше се тъжна, защото рождените й дни бяха нещо специално за нея и Томи. Той винаги й подаряваше рисунка, която тя слагаше на таблото над бюрото, а следобеда ходеха за сладолед. Радваше се, че Томи, не е придобил нито едно от лошите качества на Елвира или на баща й. Може би в понеделник, щеше да се отбие до детската градина, за да го види. Хлапето, наистина й липсваше.

А, защо беше щастлива ли? Заради разговора си с Джей. Макар да не го познаваше и да не знаеше нищо за него, вярваше, че може да разчита на него. Макар и непознат, той винаги беше там за нея.

Тя огледа стаята, ако до преди малко искаше да си тръгне, то сега нямаше как да стане. Очакваше обаждането му.

Две страни се бореха в нея. Една, която й казва, че се надява напразно, че той едва ли би й звъннал. Друга, която я убеждаваше, че той ще го направи.

Естествено тя послуша втората страна от себе си. Отпусна се на леглото изатвори очи.�


От автора: Надявам се новата част да ви хареса и да оставите мнение. Съжалявам, че ги бавя толкова много частите, но в тия жеги, имам чувството, че мозъкът ми се вари. ;дд Та както-и-да-е, нова част.., ами  мисля, че ще ви се наложи да почакате доста по-дълго. Заминавам за лятото (не, това не означава, че ще има нова част чак есента) и не знам, кога ще имам интернет, но обещавам, докато нямам интернет да напиша няколко страхотни части, за да ви се реванширам. Ще се радвам, за разбирането, което ще проявите.

Continue Reading

You'll Also Like

104K 3.1K 52
В планера ѝ не съществува нещо, като "провал". Не е имало обрати на 180 градуса. За Алисън живота ѝ винаги е бил перфектен - има пари, семейство и д...
Stalker By scec

Fanfiction

320K 25K 65
Аз съм Елизабет Грант.Аз съм една нормална колежанка.С нормално ежедневие,нормални родители,нормални приятели,нормален живот.Когато се загледаш в мен...
32.3K 1.3K 55
На нея й трябваше работа,за да издържа себе си и дъщеря си.На него му трябваше домашна прислужница. Упознаха се,харесаха се и в тоя момент се появи б...
360K 19.3K 82
Опиянението на една прераснала в грях грешка, която има силата както да увековечи един пламнал пожар, така и да съсипе животи, иначе безсмислени без...