Mystery Girl (Sk - One Direct...

By NicolStrawberry

141K 3.8K 452

More

Mystery Girl 2
Mystery Girl 3
Mystery Girl 4
Mystery Girl 5
Mystery Girl 6
Mystery Girl 7
Mystery Girl 8
Mystery Girl 9
Mystery Girl 10
Mystery Girl 11
Mystery Girl 12
Mystery Girl 13
Mystery Girl 14
Mystery Girl 15
Mystery Girl 16
Mystery Girl 17
Mystery Girl 18
Mystery Girl 19
Mystery Girl 20
Mystery Girl 21
Mystery Girl 22
Mystery Girl 23
Mystery Girl 24
Mystery Girl 25
Mystery Girl 26
Mystery Girl 27
Mystery Girl 28
Mystery Girl 29
Mystery Girl 30
Mystery Girl 31
Mystery Girl 32
Mystery Girl 33
Mystery Girl 34
Mystery Girl 35
Mystery Girl 36
Mystery Girl 37
Mystery Girl 38
Mystery Girl 39
Mystery Girl 40
Mystery Girl 41
Mystery Girl 42
Mystery Girl 43
Mystery Girl 44
Mystery Girl 45
Mystery Girl 46
Mystery Girl 47
Mystery Girl 48
Mystery Girl 49
Mystery Girl 50
Mystery Girl 51
Mystery Girl 52
Mystery Girl 53
Mystery Girl 54
Mystery Girl 55
Mystery Girl 56
Mystery Girl 57
Mystery Girl 58
Mystery Girl 59
Mystery Girl 60
Mystery Girl 61
Mystery Girl 62
Mystery Girl 63
Mystery Girl 64
Mystery Girl 65
Mystery Girl 66
Mystery Girl 67
Mystery Girl 68
Mystery Girl 69
Mystery Girl 70
Mystery Girl 71
Mystery Girl 72
Mystery Girl 73
Mystery Girl 74
Mystery Girl 75
Mystery Girl 76
Mystery Girl 77
Mystery Girl 78
Mystery Girl 79
Mystery Girl 80
Mystery Girl 81
Mystery Girl 82
Mystery Girl 83

Mystery Girl 1

9.6K 97 6
By NicolStrawberry


1. Časť :)

Prvé tri dni v Londýne boli strašná sranda. Prišli sme až večer keďže nám stratili batožinu. Tri hodiny sme strávili na letisku. Keďže je Em rodená Angličanka vybavila že nám museli zaplatiť odškodné keďže sme mali poškodené kufre. Super a to boli úplné nové.

Na večer sme konečne dorazili ku Emily ktorá nám ukázala izby. Ja som si ľahla a hneď zaspala. Zobudila som sa až na druhé ráno. No skôr bol už obed. Celý deň sme sa rozprávali, hrali hry, pozerali filmy a jedli pizzu keďže ani jednej s nás sa nechcelo isť do obchodu. Veď aj zajtra je deň.

Ale k veci. Som Nicol Emily Strawberry. Mám 19 rokov. A som Slovenka. Teda polovičná. Môj dedko bol Ír! Moji rodičia sú skoro stále na cestách. Som jedináčik. Aj keď Laura je ako moja sestra a teraz už aj Emily.

Lau ( Laura Lilien Anderson) poznám od malička. Je ako šedá myška. Ale snažím sa v nej prebudiť jej skrytú dračicu. Keď sme samé správa sa odviazane ale ak sme vonku tak ako keby tam nebola. No už sa mi to pomaly darí. Ale hlavne je strašne starostlivá.

Em (Emily Kate Hudson) je pravý opak Laury. Je sebavedomá a je za každú srandu. Ale na chalanov šťastie nemá.

Všetky milujeme tanec. Em nedávno začala s modelingom. Ja som robila modelku na polovičný úväzok. No už sa venujem hlavne tomu čo chcem robiť naozaj a stále! Chcem byť profi fotografka. No a Laura chce ísť na vysokú. Sme proste tri bláznivé baby. Bývame u Em v dome ktorý jej darovali rodičia. Jej rodičia bývajú hneď vedľa ale málo kedy bývajú doma. Stále sú preč. Teraz dokonca boli preč na asi dva mesiace. Je to vlastne jeden veľký pozemok na ktorom sú dva domy, spoločná veľkú záhradu a hlavne obrovský bazén, trampolínu na cvičenie a hlavne aj na bláznenie a veľký koterec pre psa bez psa.

Ráno som sa zobudila strašne hladná. No samozrejme že sme doma nemali nič keďže sa nám nechcelo isť včera do obchodu. A Emily tu tiež dlho nebola keďže sme stále niekde lietali. Baby ešte spali a mne sa variť nechcelo. Dnes už musíme ísť na nákupy. Napísala som babám lístoček. „Idem do MC Donaldu na raňajky. Stretneme sa nákupnom centre. Ak mi privezú auto choďte radšej na ňom. Keď tam budete zavolajte mi aby som sa niekde nezabudla ako vždy. Mam vás rada. Nicol J"

Vzala som si tašku, okuliare, peňaženku a mobil. Všetko mám môžem ísť. Kúsok od domu máme novinový stánok. Keď som prechádzala toho stánku mali tam vystavený časopis kde boli chalani s 1D. ( Áno mám 19 rokov skoro už 20r. A som Directionerka! Ale nie som až taká bláznivá že keby som ich videla tak nezačnem kričať na celý Londýn. Je to nepríjemné ak začnú vrieskať a dobre že neodpadnú. Viem o čom hovorím... Neskôr sa dozviete ako to viem. Emily je tak isto Directionerka. Laura síce nie je ich faninka no nič proti nim nemá. Aj keď som ju s tým trochu nakazila. Miluje Little Thing. A trochu sa jej páči Harry a Josh.) Ale hlavne je tam Niallov plagát v životnej veľkosti. Tak som si ho kúpila a išla si niečo kúpiť konečne na jedenie. Počula som za mnou iba vreskot nejakých dievčat no neriešila som to lebo som sa snažila prelúštiť čo bolo v tom časopise. Vošla som dnu do Mc Donaldu a konečne som si objednala.

„Dobrý deň. Poprosím si zmrzlinu s jahodami a tri krát Chicken Burger. Ďakujem."

Zaplatila som a sadla si za voľní stôl. Kým som čakala začala som čítať článok v časopise:

Chaning Tatum naj sexy muž roku 2013!!!

Je naj sexy muž na svete. Hm ani sa nečudujem. No na Nialla nemá nikto. Niall síce nie je dokonalý ale je výnimočný. Zrazu do vnútra prišli dvaja chalani asi s ochrankou, čo ma vytrhlo s rozplývania sa nad Niallom. Och no super to si zase počkám! Pomyslela som si a išla som sa opýtať na moju objednávku keďže už prešlo vyše 10 minút.

„Ehm chlapci prepáčte môžem prejsť ku pokladni! Ďakujem."

Keďže hneď vedľa nich stali ich ochrankári snažila som sa dostať ku pokladni čo sa mi konečne podarilo.

„Prosím vás už pred viac ako 10 minútami ste mi mali priniesť tri čikeny a zmrzlinu!"

„Prepáčte slečna ale nestíhame."

„Ako to že nestíhate?? Veď tu skoro nikto nie je! Teda okrem týchto chalanov a ich goríl! Aj oni sú ľudia ako ja! A som hladná preto som prišla sem a chcem to čo som si zaplatila!"

Všetci na mňa pozerali ako keby som im pravé oznámila že chcem aby mi doniesli jednorožca. Dlho netrvalo a zrazu sa jeden stých dvoch chalanov ozval.

„No ale Slečna má pravdu. My počkáme."

Otočila som sa s úsmevom na tých dvoch chalanov no keď som videla kto to vlastne stoji za mnou úsmev mi zamrzol a vyschlo mi v krku. Otočila som sa späť a poprosila som ju nech mi donesie aj veľkú colu. Otočila som sa k nemu a on sa iba usmial. Chce aby som sa roztopila? Do kelu ostalo tu nejako moc teplo.

„Ďakujem Harry. Pekný deň."

Vzala som si tašku ale úplne som zabudla že mám na nej prívesok 1D! On si to asi všimol a usmial sa. No vŕtalo mi v hlave kto bol ten druhý. Niall? Zayn? Liam? Tommo? Kevin? Josh? alebo kto!? Išla som si sadnúť a konečne mi doniesli moju objednávku. Ale bolo tam niečo čo som si neobjednala!

„Ehm prepáčte ale toto som si neobjednala."

Bol to orechový muffin!

„Posiela vám ho Pán Styles ako ospravedlnenie."

Už mi bolo jasné že ten druhý je Niall keďže si nevedel vybrať tak si dal iba tri čikeny ako ja.

„No takto. Prosím vás vezmite ho späť a povedzte mu prosím nech ho dá Niallovy ten sa isto poteší a že Ďakujem! „

Odišla a ja som práve jedla posledný čiken. Bola som začítaná do nejakého článku. Zrazu ma niekto chytil za plece. Skoro som dostala infarkt. Bol to Harry.

„Ahoj prepáč že ruším. Dúfam že som ťa neurazil tým muffinom."

„Nie v pohode len ja nemôžem oriešky... Dúfam že Niallovy chutil."

„Ako vieš že je to Niall??"

Ja som sa len usmiala ako debil a v mysli sa mi premietali všelijaké scénky. Potriasla som hlavou aby som na také neslušné veci nemyslela.

„No proste to viem."

Už som myslela že odíde no on sa len otočil a kývol hlavou.

„Môžem si prisadnúť?"

„Je to verejne miesto prečo nie? Aj tak za chvíľku pôjdem."

Hlavne pokoj. Je to iba Harry Sexy Styles. Čo to trepem zase. Je to tiež človek ako ja. V tom k nám prišiel Niall. No dobre tak teraz ma asi trafí šľak. Už len s jeho hlasu som mala zimomriavky a motýliky v bruchu.

„Ahoj princezná. Môžem si k vám aj ja prisadnúť?"

„Ehm ahoj Niall jasne že môžeš."

„Ako vieš že som to ja?"

„Tak lebo to viem."

„Ďakujem za muffin. Prečo si ho..... „

Harry ho stopol a niečo mu povedal ale moc som mu nerozumela čo mu povedal keďže hovoril potichu.

„Hm nie je začo Niall."

Harry si asi všimol že som znervóznela keď prišiel Niall tak povedal že musí ísť na WC a žmurkol na Nialla. Keď odchádzal usmieval sa ako sfetovaná ovca. Ach super teraz akože čo? Hlavne pokojne opakovala som si stále v mojej mysli. Dýchaj! Nádych! Výdych. Nádych a výdych.

„Ja som Niall Horan a ty?"

„Ja som Nicol."

V tom pípla Niallovy SMS. Zaujímalo by ma čo také číta keď sa začal červenať. Ach on je taký rozkošný.

SMS od Harryho Niallovy:

„Niall ide na tebe oči nechať. A zjavne je aj Directionerka pozri sa na jej tašku. Má trochu problémy s Angličtinou. A je pekná a ako vidíš normálna a zábavná. Nie ako tie u pišťané baby vonku. Hazza xx."

Len sa usmial a položil mobil na stôl. Pohľad upriamil na mňa a začal si ma ako keby prezerať a skúmať. Vyzeralo to dosť komicky.

„Nicol? Môžem jednu otázku? Tá taška je tvoja?"

„Áno Niall prečo?"

„Pre ten prívesok 1D."

Sladko sa usmial. A ja som myslela že za chvíľku sa prestanem ovládať a buď sa roztopím alebo neviem...

„Aha a čo je s ním?"

„Nič len že si taká pokojná a nekričíš a také veci ako ostatne fanúšičky."

„No a? Dobre odhalil si ma! Som Directionerka!! Ako bez urážky ale čo akože teraz? Mám začať jačať ako pavián ako tie baby vonku? Ja viem že milujete svoje fanúšičky ale aj mne by to liezlo na nervy keby stále po mne niekto kričal. Je to nepríjemné. A hádzať sa vám okolo krku a tak? Alebo niečo také? Zatiaľ som normálna. Haha! A ja sa chcem v pokoji najesť nielen vy..."

„Prepáč tak som to nemyslel. A to si tu sama keď tu más tri krabičky od čikenu?"

„Hej som tu sama. Vieš Niall nie som z báb ktoré do seba cele dni pchajú iba šaláty a diétne kraviny... A ešte si idem vziať. Dáš si aj ty ešte niečo?"

„No ak ťa môžem poprosiť tiež tri čikeny? Počkaj dám ti peniaze."

„To ma chceš akože uraziť Horan?! Zato že si slávny a máš plno peňazí neznamená že potrebujem od teba peniaze Niall. A tých par eur ma fakt nezabije."

Hodila som naňho vražedný pohľad. On sa iba usmial a bol ticho. Prišla som k pokladni a vypýtala som si šesť čikenov a tri veľké nápoje. Netrvalo ani dve minúty a už som mala objednávku prichystanú. Keď som prišla späť ku Niallovy už tam bol aj Harry.

„To je pre koho? Niall tebe nestačilo? Ešte ďalších šesť? Zase ti bude zle."

„Hej tri sú moje Harry."

Zastala som si Nialla aby mu Harry nenadával! Dala som Niallovy tri jeho a colu. A Harrymu druhú. Tretia bola moja.

„Čo som ti dlžný Nicol?"

Opýtal sa ma Niall a pri tom už rozbaľoval čiken. Pažroško ako ja.

„Hm? Pekný úsmev?"

„Ale vážne Nicol!"

„Tak ak sa niekedy ešte stretneme tak horúcu čokoládu dobre?"

Skôr ako stihol Niall niečo povedať zazvonil mi mobil. Samozrejme už som vedela kto volá keď sa ozvalo Cmon Cmon! Videla som ako sa Harrymu objavili jamky na líčkach a Niall sa červenal tak isto ako ja.

„Prepáčte. Musím to dvihnúť."

„Áno Honey? Jaj to už je toľko hodín? No ešte stále v Mekáči. Ale to je na dlho. Lau kašli na to. Daj mi Em ta aspoň nestresuje ako ty. Veď už idem lebo ma s nej hlava bolí je horšia ako moja mama. Dojem a niečo si vybavím a stretneme sa tam. Pá zatiaľ."

Na stole som mala otvorený diár. Zabudla som pracovný email a hneď pod nim som mala aj súkromný email. Niall sa pozrel a niečo ťukal do mobilu. Hm žeby ten email? A do kelu veď ten email mám na Twitter, Facebook aj instagram. Aj tak čo keď si ho odpísal aj tak by nenapísal.

„Prepáčte chlapci ja už budem musieť ísť."

„To akým jazykom si hovorila?"

„Slovenčina. Rada som vás videla chalani. Pekný deň a pozdravte aj ostatných chalanov, baby, kapelu a aj Kevina!"

Začala som sa smiať ako šibnutá. Chalani boli zo mňa asi v šoku lebo si ani neuvedomili že som odišla.

Z pohľadu Harryho:

Do kelu ona odišla spamätal som sa prvý!

„Niall veď ona odišla! NIALL!! Zjem ti ten čiken!"

„Hm kludne si daj ja už nechcem."

„Niall si v pohode?"

V tom mi zazvonil mobil. Bol to Tommo.

„Harry kde ste?"

„Nooo vieš ešte stále v Mekáči..."

„Čo sa deje Harry keď si tak ticho?"

„Nič nič... Len Niall mi dal dobrovoľne svoj čiken!"

„Čo?? Je v poriadku? Hneď sme tam!"

Chalani došli asi za cca 10 minút. Niall stále nevnímal. Stále niečo robil na mobile. Hneď ako som uvidel Zaynovú nagélovanú hlavu išiel som za nimi. Všetko čo sa stalo som im povedal. Prišli k Niallovy ale on ich vôbec nevnímal. Liam ho potľapkal po ramene a povedal chalanom aby si zatiaľ išli niečo kúpiť že sa s ním zatiaľ porozpráva. Ale to záhadné dievča som nemohol dostať von z hlavy...

Continue Reading

You'll Also Like

17.2K 953 70
„Ta-takže už můžu jít?" otočil jsem se k němu. Zamčel. „Ne." „Já-já to nikomu neřeknu." zkusil jsem, jestli mu nejde o tohle. „Máš pravdu. Neřekneš."...
1.3K 116 31
Upozornění: incest, s*x a prostě obecně věci které nejsou vhodné pro slabší povahy a osoby mladší 15 let ale dělejte jak myslíte, varovala jsem vás. ...
4.4K 640 6
Kývla jsem na to jen kvůli finančním problémům mé rodiny a kvůli tomu, abych mohla zaplatit léčbu mé babičky. Je mi úplně jedno, jak vidí veřejnost...
7.3K 235 33
Hailey Horner. Bývalá závodkyně formule 3,ale musela skončit poté co měla hroznou bouračku,kterou zavinil její hlavní protivník Lando Norris. Dva rok...