Malik's Stripper (Completa)...

By Nicolle1DChannel

68.9K 2.9K 296

Syreena Wate, cunoscuta ca si "Ingerul murdar" (The Dirty Angel ) este stripper-ul personal a lui Zayn Malik... More

Malik's Stripper (Completa) - Tradusă
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 9
Note
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 24
Capitolul 25

Capitolul 8

2.7K 168 13
By Nicolle1DChannel

Syreena's POV

Acest ... Zayn Malik ! Cine se crede ? Sa anunte intr-un mod nenorocit ca sunt iubita lui ? Daca as fi ( in ce dimensiune , nu stiu ) , el ar fi super frustrant si l-as fi urat . Adica as fi ranita de Zayn , lafel cum el si-a ranit fosta si acum sunt iubita faimosului Malik ? NU !Vruiam sa ma asigur ca aceasta problema nu v-a continua , pentru ca eu deja am destule probleme cu seful meu si acum Zayn a adaugat mai multe lame de drama in viata mea . Avea de gand sa ma loveasca cu pumnul in fata si sa arat ca Rihanna cand Chris Brown a lovit-o . Apoi , problema s-ar fi stabilit si apoi as fi trecut mai departe cu viata mea si sa consult un doctor . Eram in camera mea de zi, mormaind la mine insami si mancam biscuiti Rainbow Goldfish. - Pesti de aur -

"Viata e o c*rva , stii asta , peste curcubeu ? " Ii recunosc pestelui . Aveam ganduri nebune . " Si acum , o sa te mananc ." Duc pestele mic in fata gurii mele si ii musc capul . Acum pestele avea doar un spate . L-am aruncat in gura pentru a-i repara toate bucatile . Vruiam sa-mi distrug furia cu mancare pentru ca eram prea lenesa si obosita . Daca seful meu ar fi fost aici , m-as fi sinucis , deoarece am luat gustari si sigur voi castiga cateva kilograme . Niciunui barbat nu-i place o stripteuza grasa , cu grasimea tremurand pe afara . Dar nu-mi pasa . Nu-mi pasa si nu mi-ar pasa daca as alerga goala , fiind aruncata in inchisoare si petrecandu-mi viata in spatele gratiilor cu criminalii in serie . Era o optiune mult mai buna decat viata de rahat pe care o voi traii .

Telefonul meu era langa mine si il simt vibrand . I-am aruncat o privire spre ideea apelantului . A aparut un numar necunoscut . Ar trebui sa-l ridic ? Ar putea fi urmaritorii de la club . Am decis sa-l ridic , deoarece n-am avut nimic bun de facut . N-a fi surprins daca Barney v-a da buzna pe usa din fata cu un cutit . Am apasat pe " raspunde ".

"Yolo" Vorbesc la telefon sprijinindu-l cu umarul , la ureche .

"Syreena ?"

O voce ragusita profunda a raspuns inpoi , stiam cine era si nu aveam de gand sa ma retrag .

" Poate . Sau poate sunt un fel de dragon violent al iubirii cu medicamente stocate in coada . "

"Huh ? " Intreaba vocea .

"Huh ? " Am raspuns inapoi .

"Bine stiu ca esti Syreena " Omul a sunat iritat .

Un zambet mi-a aparut pe fata " Si stiu ca tu esti Harry Styles , asa ca am de gand sa inchid acum .

"Nu ! Nu ! " Harry a protestat . " Asculta : Nu inchide telefonul , bine " Harry spune precaut .

"Bine " Vorbesc in receptor .

"Despre azi ..."

"Nu ma intereseaza despre azi sau despre ce s-a intamplat . " I-am taiat-o rece .

"Stiu ca nu , dar acest lucru e important .

Nu raspund si il aud pe Harry oftand in telefon . Ce l-a interesat pe el ?

"Asculta " Incepe Harry . " Doar eu si Zayn stim despre tine ? Si Zayn a facut chestia aia cu iubita , deoarece el nu a vrut ca baietii sa stie despre el . Si Zayn , crede-ma , se simte vinovat "

"Te simti vinovat ? " Intreb curios .

"Despre ..."

"Eu fiind stripteuza si ca i-au mintit ."

Nu a fost o pauza si stiam ca se simte vinovat ; el s-a culcat cu cea mai buna prietena a lui .

"Da , eu sunt . Dar asta nu conteaza bine ? Trebuie sa te prefaci ca esti prietena lui Zayn acum , deoarece ---"

"Ce ? " Il tai razad . Biscuitii peste ies din gura mea , pulverziati , stergandu-ma la gura cu maneca de la camasa.

"La naiba , fat-o . Te-ai gandit vreodata la a deveni o cantareata puternica ? " Harry ma necajeste .

"Taci din gura Styles si repeta propozitia din nou " Spun maraind.

"Asculta-ma Syreena , " Harry pare nebun . " Nu discuta cu mine , bine , ai adus acest rahat dupa tine , acum uitilizeaza-l bine si asculta , deoarece Zayn a infruntat-o pe Perrie , ea v-a face o afacere uriasaa in presa , o problemca care v-a afecta caracterul lui Zayn si pe al nostru , de asemenea . Deci , e nevoie sa te prefaci ca esti prietena lui , astfel incat acesta sa nu faca un scandal din asta . Daca afla ca esti un stripper si Zayn , a fost , sti tu , presa v-a iubi scandalul , iar noi vom fi terminati , lafel si tu "

L-am auzit si am respirat greu . De ce eram vinovata pentru rahatul lor ? Eram un striper , iar treaba mea era sa castig bani, dansand goala , pentru Zaynn . Deci , ce-am facut gresit in asta ? Dar stiu raspunsul .

"NU" L-am intrerupt , am fost atat de nervoasa atunci cand urmatoarele cuvinte ale lui Harry m-au racit .

"Te voi plati , Syreena "

Ce , era al dracu' de nebun ? Eu nu eram de vanzare! Poate sunt o stripteuza si considerata de altii c*rva . , dar aveam mandria mea si aveam de gand sa-l refuz .

"Te voi plati cu un milion de lire sterline , Syreena . Doar accepta acest loc de munca " Harry spune serios .

Un milion de lire sterline ! Stia cat de mult inseamna asta ? Ei bine , eu sunt singur ca stia asta , de cand era putred de bogat . Si cu suma asta de bani , as putea sa ma opresc din stripping si sa imi urmaresc cariera de medic . Era periculos in vederea initierii optiunii lui , dar un mini eu striga in capul meu .

Syreena ! Opreste-te . Ai mandrie de femeie , nu poate sa te cumpere.

"Pa Harry " Spun ferm si in final inchid .

Cretul si-a infuriat ochii de catea, verzi !Cine se crede , un nenorocit , care poate sa ma cumpere ? El era un baiat arogant , nu am putut sa cred ca era sa fac dragoste cu el in clubul de stripteas . Ma bucur ca nu am facut-o , nu sunt o virgina , sar mi-am pierdut virginitatea cu Zayn Malik . Da , anterior , am fost o stripteuza virgina si as vrea sa ma intorc la acelasi titlu . Imi simt telefonul facand un sunet ciudat 'pop' , atunci cand primesc un mesaj . Mi-am aruncat privirea in jos , spre ecran . Era de la Harry .

12128673434

Syreena ai nevoie de asta , binne ? Sunt dispus sa-ti dau orice suma vrei , pentru a ne ajuta .

I-am trimis un mesaj inapoi .

Nu ma poti cumpara Styles . Poate sunt o stripteuza , dar am mandrie de sine . Si asta nu este greseala mea , asa ca suge-o si fi tare omule . Sunt sigur ca directionerii tai vor intelege .

O secunda mai tarziu am primit alt 'pop' de la Harry .

Wow , esti o stripteuza rea vad .(; Cand presa v-a afla despre situatia ta iti v-a face viata un iad , inclusiv pe a noastra . Daca faci asta vei obtine un avantaj in plus . Asta nu-i doar pentru Zayn , e pentru tine si poate pentru mine . (; lol .

Mi-as putea imagina zambetul lui obrazinc cand mi-a trimis ultimul mesaj . Nu-i raspund . Trebuia sa ma gandesc . In acest fel erau la mana mea si doream sa detin controlul .Banii oferiti de Harry , muream sa-i iau . Iubesc banii , nu aveam de gand sa mint si unii oameni ar spune ca a sunat ambitios pentru banii aia , si oricum era adevarul . Dar vruiam sa castig banii mei cu am facut pana acum , din stripping . Chiar daca nu era in mod clar , un loc de muca ideal , dar trebuia sa alerg petru mine si sa platesc pentru colegiu , si ast era tot . Am apasat pe screen si am scris :

O voi face , dar banii nu sunt necesari . Si un ma forteaza sa fac aceast " relatie " publica . Daca presa intreaba si atunci il pastrati pe dl . Those , astea sunt conditiile mele , inteles ?

Am apasat pe trimite , iar textul a aparut intr-un balonas . Harry avea dreptate scandalul , Perrie se v-a asigura ca viata mea v-a fi un calvar . Si , am fost de accord cu Zayn pentru a asigura acest secret , ramane privat , asa ca poate acest lucru o sa fie bine . Dar stiam sigur , nu aveam de gand sa mai fiu stripteuza pentru Zayn. Asta a fost peste intelegerea noastra si banii . Nu aveam nevoie de nimic mai mult . Traiam inainte ca Zayn sa ma plateasca si voi trai si acum . Am privit un nou tex intr-un balon pe telefonul meu .

Bun .Ma bucur ca faci asta , te face utila , fara a fi nevoie de corpul tau . Te sun maine , okay ? Apropo imi pare rau pentru rautatea lui Louis . Paa

Ma face utila , nenorocitul dracului . Nu puteam spune nimic acum , deoarece totul s-a realizat . Si asa a fost si cu biscuitii mei peste . Am marait apoi am primit un mesaj . Este mi bine sa nu fie de la Harry . Priveam mesajul de pe ecranul telefonului, o fata care lucreaza la clubul de streapteas cu mine.

Misca-ti dudul sexy aici ow ! Sefu' te v-a omori , grabeste-te !

Am privit anuntul si Sfinte Sisoe era 10:30 . Eu ar trebui sa fiu acolo cu o ora in urma . M-am uitat din cap pana in picioare , inghesui telefonul in buzunarul meu , imi pun adidasi si aerg spre usa .

______________________________________-

A/N : Heii Girls , scuze daca mai exista greseli ;) , am o problema cu literele -_- " A " ,"s" , "n" . Nu stiu ce au , le apas si ori apar de 2 ori , ori n-apar . Sper sa va placa acest capitol ,

Continue Reading

You'll Also Like

60.2K 1.2K 46
*Completed* "Fake it till you make it?" A PR relationship with a heartbroken singer in the midst of a world tour sounds like the last thing Lando Nor...
1.1M 29.9K 37
After the passing of Abigail Bentley's mother, she is now the only one responsible for her family's well-being. Her father, often too drunk to stand...
922K 21.2K 49
In wich a one night stand turns out to be a lot more than that.