Ο γαμπρός το έσκασε

By bereal_writer

556K 44.2K 2.8K

Την ημέρα του γάμου ο Οδυσσέας δεν εμφανίστηκε στην εκκλησία. Οι ανασφάλειες του χτύπησαν κόκκινο και τον παρ... More

Κεφάλαιο 1
Κεφάλαιο 2
Κεφάλαιο 3
Κεφάλαιο 4
Κεφάλαιο 5
Κεφάλαιο 6
Κεφάλαιο 7
Κεφάλαιο 8
Κεφάλαιο 9
Κεφάλαιο 10
Κεφάλαιο 11
Κεφάλαιο 12
Κεφάλαιο 13
Α/Ν
Κεφάλαιο 14
Κεφάλαιο 15
Κεφάλαιο 16
Κεφάλαιο 17
Κεφάλαιο 18
Κεφάλαιο 19
Κεφάλαιο 20
Κεφάλαιο 21
Κεφάλαιο 22
Κεφάλαιο 23
Κεφάλαιο 24
Κεφάλαιο 25
Κεφάλαιο 26
Κεφάλαιο 27
Κεφάλαιο 28
Κεφάλαιο 29
Κεφάλαιο 30
Κεφάλαιο 31
Κεφάλαιο 32
Κεφάλαιο 33
Κεφάλαιο 34
Κεφάλαιο 35
Κεφάλαιο 36
Κεφάλαιο 38
Κεφάλαιο 39
Κεφάλαιο 40
Κεφάλαιο 41
Κεφάλαιο 42
Κεφάλαιο 43
Κεφάλαιο 44
Κεφάλαιο 45
Κεφάλαιο 46
Κεφάλαιο 47
Κεφάλαιο 48
Κεφάλαιο 49
Κεφάλαιο 50
Κεφάλαιο 51
Κεφάλαιο 52
Κεφάλαιο 53
Κεφάλαιο 54
Κεφάλαιο 55
Κεφάλαιο 56
Κεφάλαιο 57
Κεφάλαιο 58
Κεφάλαιο 59
Κεφάλαιο 60
Κεφάλαιο 61
Κεφάλαιο 62
Κεφάλαιο 63
Κεφάλαιο 64
Κεφάλαιο 65
Κεφάλαιο 66
Κεφάλαιο 67
Κεφάλαιο 68
Κεφάλαιο 69
Κεφάλαιο 70
Κεφάλαιο 71
Λίγους μήνες μετά...

Κεφάλαιο 37

6.5K 597 47
By bereal_writer



Οδυσσέας

Η συμπεριφορά της Αντιγόνης με προβλημάτισε. Ποτέ στον παρελθόν, σε παρόμοιες περιστάσεις ζήλιας δεν αντιδρούσε τόσο κτητικά πάνω μου και μάλιστα το φλερτ που δεχόμουν ήταν προκλητικό... με την Βερόνικα δεν συμβαίνει τίποτα. Είναι απλά ένα εργατικό και σεβαστό κορίτσι το οποίο κάνει εξαίσια την δουλειά που του αναθέτω, οι σχέσεις μας είναι άκρος τυπικές και ομολογουμένως η ίδια κρατάει μια απόσταση γιατί από όσα έχω καταλάβει αυτός είναι ο χαρακτήρας της.

Πίστευα πως η Αντιγόνη θα είχε καταλάβει την οικειότητα που της έδειχνα στις αρχές μα μάλλον ήμουν λάθος, έχω εκθέσει το κορίτσι άθελα μου μεν, θέλημα δε. Πρέπει όμως να της δείξω το αντίθετο, είναι κρίμα να την βλέπει σαν αντίπαλο, είμαι σίγουρος πως αν την γνωρίσει και βγάλει αυτές τις ανούσιες ιδέες από το μυαλό της θα μπορούσε άνετα να κάνει μια αρκετά καλή παρέα μαζί της. Βέβαια, η Παναγιώτα με έχει προειδοποιήσει για όλο αυτό μιας και οι ορμόνες της θα την επηρεάζουν αρκετά συχνά... και οι εκρήξεις της θα ποικίλουν όσον αφορά την διάθεση της, τη μια στιγμή θα μπορεί να κλαίει και την άλλοι να γελάει μέχρι δακρύων. Υπομονή, άλλη έξι μήνες περίπου μας έμειναν και όλα με τον καιρό θα ξανά γυρίσουν στον ρυθμό τους... σχεδόν όλα, μιας και θα έχουμε έναν μικρό μπόμπιρα στην αγκαλιά μας. Καλά, δεν ξέρουμε ακόμη αν θα είναι μπόμπιρας... αλλά εγώ το αισθάνομαι!

Τελειώνω με την χαρτούρα και σήμερα... Κοιτάζοντας την ώρα είναι σχετικά νωρίς. Υπέροχα! Θα πάρω την Αντιγόνη και θα πάμε για φαγητό, να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα και ίσως να κάνουμε έναν ήρεμο και ουσιαστικό διάλογο για εμάς τους δύο και την σχέση μας... της είμαι πιστός και θέλω να μη αμφιβάλει ποτέ για αυτό. Είναι μοναδική για εμένα. Σηκώνομαι και μαζεύω τα πράγματα μου γρήγορα, τακτοποιώ ότι είναι περιττό στα γρήγορα και βγαίνω από το γραφείο μου. Η Βερόνικα βρίσκεται ακόμη στο γραφείο της και την καληνυχτίζω... λέει μια τυπική καληνύχτα όπως κάθε βράδυ και προχωράω προς το γραφείο της Αντιγόνης.

Μετά από έναν μικρό διάλογο μεταξύ μας, σηκώνεται χαμογελαστή και ετοιμάζεται για να φύγουμε. Η διάθεση της είναι κάπως πιο καλή από πριν και χαίρομαι... δεν θέλω να μου ταράζεται, αλλά ούτε να μου είναι στεναχωρημένη. Βασικά, όλο το σκηνικό που προηγήθηκε δεν θέλω να ξανά συμβεί. Δεν μου αρέσει να της φωνάζω, δεν το αντέχω να μαλώνουμε μεταξύ μας τόσο έντονα. Βγαίνοντας από το δικό της γραφείο παρατηρώ το γρήγορο και αδιάφορο βλέμμα της προς την Βερόνικα...

«Δεν θα πεις κάτι;» την ρωτάω χαμηλόφωνα.

«Τι; Δεν σε καταλαβαίνω...» πάει να προχωρήσει, μα την κρατάω απαλά από τον καρπό.

«Καληνύχτα ίσως;» με κοιτάει στιγμιαία και ξεφυσάει. Γυρνάει προς την Βερόνικα και λέει ένα καληνύχτα μέσα από τα δόντια.

Δεν το συνεχίζω... άλλωστε ένα βήμα την φορά αρκεί! Προχωράμε προς το ασανσέρ και περιμένοντας αυτό να ανέβη μας πετυχαίνει ο Μανώλης... καλώς τα μάτια μας τα δυο. Αμέσως να πιάσει την συζήτηση με την Αντιγόνη και εμένα χεσμένο, καλά, όχι ότι και ποτέ είχαμε τις τέλειες σχέσεις αφού πάντα το είχε άχτι που η Αντιγόνη γνώρισε πρώτα εμένα και όχι αυτόν. Αλλά... τι να κάνουμε φίλε μου, άλλοι έχουν τις τύχες τις καλές. Συνεχίζοντας να με γράφουν κανονικά, μπαίνουμε στο ασανσέρ, κατεβαίνουμε στο υπόγειο όπου είναι σταθμευμένο το αυτοκίνητο... όταν είναι η ώρα να μας αδειάζει την γωνιά από μέσα μου ευχαριστώ τον μεγαλοδύναμο!

«Καληνύχτα Μανώλη μου...» Μανώλη μου, χμ...

«Καληνύχτα Αντιγόνη!» τη πιάνει από τη μέση και την φιλάει σταυρωτά.

Θα τον σκοτώσω...

Εισπνοή, εκπνοή...

«Είσαι καλά;» με ρωτάει η Αντιγόνη μόλις μπούμε στο αυτοκίνητο.

«Περίφημα!» βάζω μπρος στο αμάξι, με την άκρη του ματιού μου παρατηρώ να σχηματίζει ένα λοξό χαμόγελο.

Η βραδιά κύλησε ήρεμα... Απώθησα την συνάντηση με τον Μανώλη και προσπάθησα να επικεντρωθώ στο δείπνο μου με την γυναίκα της ζωής μου. Τελικά άφησα στην άκρη την συζήτηση που ήθελα να κάνουμε, θα γυρνούσε η κουβέντα σε εκείνον οπότε καλύτερα να το άφηνα στην άκρη για την δεδομένη στιγμή. Γυρίσαμε σπίτι και κοιμηθήκαμε για άλλη μια φορά αγκαλιά... Το πρωί όταν σηκωθήκαμε, το μωρό κλώτσησε. Δεν υπάρχει περιγραφεί συναισθήματος για εκείνη την στιγμή όταν μου το είπε και ακούμπησα την κοιλιά της!

«Παιχταρά μου εσύ...» ανασήκωσα τη μπλούζα της και την φίλησα.

«Όχι πάλι Οδυσσέα...» δήθεν ενοχλημένη παραπονιέται η Αντιγόνη.

«Χμ... αγόρι είναι, τέλος!» είμαι σίγουρος.

Έφυγα πρώτος για το γραφείο... θα ερχόταν αργότερα εκείνη. Όταν ανεβαίνω στον όροφο χαιρετώ όσους βρίσκω στο διάδρομο και οδηγούμαι προς το γραφείο μου, η Βερόνικα δεν είναι στο δικό της και αφού δεν την βρίσκω μέσα να αφήνει την αλληλογραφία μου υποθέτω πως θα είναι στο δωματιάκι να φτιάχνει τον καφέ της. Μετά από ώρα περνάει ο πατέρας μου για να μιλήσουμε πιο πολύ για την υπόθεση Βασιλείου και να με συμβουλεύσει σε κάποια πράγματα που του ζητάω... Στο τέλος μου αφήνει έναν φάκελο πάνω στο έπιπλο γραφείο.

«Τι είναι αυτό;» αναρωτιέμαι.

«Κάποια βιογραφικά.» απαντάει.

«Τι να τα κάνω;» ξανά ρωτάω.

«Να διαλέξεις γραμματέα... η Βερόνικα παραιτήθηκε.»

(Ωπ! Υπόδειγμα το κορίτσι... ποια θα παραιτούνταν αν ήταν το είδος γυναίκας που η Αντιγόνη πιστεύει πως είναι. Είναι απλά ένα κορίτσι με αρχές...

Πολλά φιλιά, πολλή αγάπη.)

Continue Reading

You'll Also Like

798K 62.7K 50
Αυτή είναι ήσυχη , φιλική και παντα χαμηλων τόνων. Αυτός είναι το αντίθετο. Ειναι η φωτιά και και το νερό. Η καθηγήτρια και ο λυκειάρχης.
331K 27K 31
Μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του Άλεξ με την Αυγή και την επανένωση τους, κάνει την εμφάνιση του ο μεγαλύτερος αδελφός της οικογένειας, Άδωνης Πρωτοπ...
534K 39.8K 69
Ο,τι Μεγαλώνει στη Μοναξιά,γίνεται άγριο! Η Allison είναι βασικά ήταν μια 18χρονη κοπέλα,άριστη μαθήτρια,χωρίς να προκαλεί ποτέ μπελάδες...η «τέλεια»...
6.9K 436 39
" Τέρμα το δούλεμα Καλλιστη! Εμείς οι δύο τελειώσαμε" " Αλεξ...ΑΛΕΞ ΠΕΡΙΜΕΝΕΕΕ" "ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ! ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΏ ΠΟΤΈ ΣΤΗΝ ΖΩΉ ΜΟΥ!" Ή Καλλίστη εινα...