"Dincolo de real"

Da AquariusTiger

2.8K 119 44

Vi sa parut vreodata ca ceva va urmareste sau ca pe o strada intunecata se intampla numai lucruri stranii. Ei... Altro

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8

Prolog

1.1K 19 12
Da AquariusTiger

Ti s-a intamplat vreodata sa vezi ceva ce apareni nu era posibil chiar daca tu l-ai vazut cu ochii tai, iar acel ceva era explicat a fi neexistent din punct de vedere logic. Ei bine acest lucru mi s-a intamplat mie o fata obisnuita de 18 ani.

Ma numesc Emma sunt o fire impulsiva care tot timpul vrea sa gaseasca o explicatie in toate. Am parul negru albastrui, niste ochi verzi ca smaraldul, sunt destu de inalta si am un stil intre baietos si feminin.

Viata mea era normala pana acum 2 saptamani. Mergeam spre casa in timpul noptii, pentru ca venisem de la o  pertcere. In timp ce mergeam pe strada am ajuns la o strada mai putin luminata. Am incercat sa nu ma sperii dar oricat m-am straduit nu am putut sa fiu calma. Am inceput sa alerg prin noapte. Deodata am vazuy o lumina care se apropia de mine. M-am oprit ca sa vad mai bine si atunci am vazut ca este o masina care avea farurile aprinse. Deodata farurile masinii se indreptara intr-un loc unde era o fiinta. La un moment dat creatura care statea cu spatele s-a intors si i-am putut vedea ochii rosii care se uitau fix spre mine. Acea imagine era ingrozitoare. O secunda am incremenit dar apoi am inceput sa rationez din nou. Singurul lucru care mi s-a parut cel mai bun de facut in momentul ala a fost sa fug. Am fugit si am fugit si am tot fugit fara sa ma uit in urma pana cand am ajuns acasa. Toate luminile erau stinse asa ca mi-am luat telefonul si am luminat drumul pana la camera mea cu el. Ajunsa in camera am deschis lampa de pe noptiera, m-am pus in pat si am incercat sa adorm dar fara niciun rezutat. Am stat treaza toata noapte fiinta ca aveam in minte acei ochii rosii ca sangele dar pana la urma am putut sa adorm.

La ora 7 a.m. alarma telefonul ma trezi. Cu chiu cu vai ma putu sa ma trezec dar am pierdut timp pretios pentu aranjare asa ca am facut doar ce era necesar ca sa nu intarzii la prima ora. Dupa ce am iesit din camera am vazut-o pe mama care face mancare.

- Buna dimineata, mama. am spus eu in timp ce ma indreptam spre ea.

- Buna dimineata, scumpo. Cum ai dormit?

- Bine. am spus eu cu jumatate de gura.

- Ce s-a intampat? Ai visat urat?

- Nu am timp de povesti chiar pentru ca am sa intarzii. am spus eu in timp ce ieseam afara din casa.

- Dar nici nu ai mancat. striga mama dupa mine.

- Nu-ti fa griji am niste bani la mine. Am sa-mi cumpar ceva de la magazin. Pa! am spus in timp ce alergam.

- Pa, scumpo.

Ajunsa in fata scolii ma intalnesc cu prietena mea cea mai buna Monica.

- Hei, Mon, ce faci?

- Bine, tu?

- ... dar nu am putut sa-i raspund pentru ca deodata se suna de ora.

In clasa le vedem pa Tess si grupul ei de clone. Deodata Tess o i-a de mana pe Mon care se opreste.

- OMFG! Cu ce te-ai imbracat? Draga, oamenii normali se imbraca de la mall nu ca tine din gunoi ma mir ca macar le-ai spalat inainte. Adica pana si jalnica ta prietena sa imbracat mai bine ca tine.

Nu pot sa cred ca ne compara pe mine si pe Mon la imbracaminte pentru ca stie foarte bine ca avem stiluri diferite. Adica eu sunt ceva intre baietos si feminin dar Mon e 100% baietoasa iar azi avem un moment cand eram total opuse.

- Ce problema ai tu cu ce ma imbrac eu mai bine uitate la tine pentru ca esti o mare ... dar nu mai apuca sa spuna nimic pentru ca se auzi usa deschizandu-se.

Pe usa intra domnul Blanket dirigintele si profesorul nostru de matematica insotit de o fata.

- Buna ziua, elevi.

- Buna ziua.

- Vreau sa v-o prezint pe Angela noua noastra eleva. Ea a venit tocmai din Franta. Sper sa va intelegeti bine si sa nu o batjocoriti sau s-o impovarati cu problemele din acest colectiv din prima zi. s-a adresat acesta elevilor. Angela tu poti sa stai langa Olivia.

Ora de mate este in totdeauna plictisitoare dar de data asta a fost si mai si pentru ca numai Olivia si Angela au raspuns la ora iar restul clasei au stat si s-au uitat in gol la domnul profesor. In orice caz pauza se apropie iar toata linstea din timpul orei disparu si se transfora in galagie. Deodata o vad pe Tess venind la banca mea.

- Buna fetelor. se adresa ea noua ca si cum am fin niste viermi.  Vreau sa-mi faceti o favoare. spuse ea in timp ce-si pila unghiile.

-De ce am face noi o favoare pentru tine? am intrebat-o eu.

- Pentru ca sunteti singurle din clasa care se ridica la standardele Angelei. Vreau sa spun ca va-ti intelege de minune cu ea iar eu va fac un serviciu voua pentru ca se stie sa voi nu prea stiti sa va faceti prieteni in clasa asta.

- Si de ce ne spui asta noua? Ai incercat cumva sa vorbesti cu ea despre cum e in Franta si ti-ai dat seama ca nu o poti face clona ta? a spus Mon.

- Nu este deloc adevarat...dar o intrerupse Mon.

- Ba da. tusi ea.

- Bine uite o vom face daca ne lasi in pace si nu te mai iei de noi. Batem palma? am spus eu.

- De acord dar eu nu bat palma cu nimenii. spuse Tess.

- Dar pe cine faci tu nimeni. spuse Mon in timp ce se indrepta spre Tess.

- Mon nu se merita. am spus eu.

- Bine zis. Acum hai sa mergem la Angela.

- Hai.

Pe hol o gasim pe Angela inconjurata de o gramada de baieti. Eu si Mon ne facusem loc printe ei.

- Scuzati-ne baieti dar noi vrem sa vorbim cu Angela asa ca va rugam sa plecati. se adresa Mon mutimii de baieti adunate in jurul nostru.

- Buna, Angela, eu sunt Emma iar fata de acolo care a alungat baietii e Monica.

- Incantata de cunostinta fetelor. spuse ea in timp ce a dat mana cu amandouna.

- Am o mica intebare. spuse Mon.  Esti cumva tocilara sau ceva de genu.

- Nu dar ca am vrut sa fac o impresie buna pentru prima mea zi.

- Dar daca nu esti tocilara cum de stiai toate raspunsurie la intrebarile profului?

- Pai daca stai in banca cu Olivia ai un avantaj pentru ca inainte sa ridice mana spune in soapta raspunsul si astfel eu putem raspunde inaintea ei.

- Uuuu...esti sireata. Imi place de tine.

Deodata se auzi clopotelul ceea ce insemna ca trebuia sa incepem urmatoarea ora.

- Ok mai vorbim dar acum trebuie sa ma duc la director sa-mi dea orarul iar voi trebuie sa mergeti la ora. spuse Angela.

- Bine atunci ne mai vedem. Pa. am spus eu in timp ce ma indreptam spre clasa.

- Pa. spuse Angela.

Dupa ce toate orele se terminasera se termina tot odata si acest semestru iar apoi a trebuit sa stam in cantina pentru ca domnul director a trebuit sa ne tina un discurs spre petrecera de sfarsit de semestru la care trebuia sa participam toti. Dar dupa ce toata mascarada cu petrecerea s-a terminat eu si cu Mon am plecat impreuna spre casa. In drum spre casa am vazut-o pe Angela care ajuta niste oameni sa duca niste bagaje intr-o casa.

- Hei, Mon, ia uite-o pe Angela. am spus eu.

- Se pare ca aici sta Angela. Tu ce crezi? a zis Mon.

- Da oare de ce despacheteaza?

- Da bine zis.

- Haide s-o salutam.

- Bine.

Eu si cu Mon am traversat strada si ne-am indreptat spre locul in care era Angela.

- Buna, Angi. am spus eu si cu Mon.

- Buna, fetelor. Ce faceti?

- Bine, ne plimbam. Tu?

- Bine. Uite faceam niste treaba.

- Deci aici stai, nu?

- Da. Va place casa?

Angela avea o vila cu doua etaje era de un portocaliu pal iar acoperisul era rosu. La geamurile de termopan avea niste perdele de un roz bombon iar la ultimul etaj era un balcon plin de ghivece cu flori.

- Da, este foarte frumoasa. am zis eu.

- Ce zici sa iti aratam orasul,  Angi.a spus Mon.

- Mi-ar placea. a raspus Angela.

- Cu singuranata, Miami este un loc foarte frumos si pe deasupra are si mare. am spus eu.

- Atunci ce ziceti sa mergem sa ne luam costumul de baie si sa ne intalnim la mine in fata in jumatate de ora. a zis Angela.

- De acord. am spus eu si Mon.

Dupa ce ne-am dus fiecare la casa ei si ne-am schimbat, ne-am intalnit si am petrecut tot restul dupa-amiezei toate 3 si a fost bestial. Atunci mi-am dat seama ca este o persoana draguta dar in acelasi timp sensibila care stie ce vrea.

Toate zilele au continuat lafel pana cand intr-o zi am trecut din nou pe langa locul acela care ma ingrozea. Deodata din locul luminat care era mai devreme s-a transformat intr-un loc intunecat iar la un moment dat am vazut acei ochi rosii care care ieseau din intuneric si veneau spre mine. Atunci un fior ma stapanit dar am ramas calma si am incercat sa-mi revin pana cand imagine cu intunericul disparu iar realitatea aparu. Nu am mai putut sa ma tin pe picioare asa ca am cazut in genunchi iar atunci mi-am dat seama cu adevarat ce inseamna sa fii ''dincolo de real''.

Acesta este prologul, sper sa nu fi asteptat prea mult si sper sa va placa. Abia astept parerile voastre si daca va place nu ezitati sa dati un vot. Va pup dulce si sper sa pun capitolul 2 cat mai repede desigur daca strang si cateva comenturi si voturi.

P.s. In poza este Angela.

Continua a leggere

Ti piacerà anche

19 0 3
Un monstru uriaș care face teroare printre Oameni!
22 4 1
Aceasta este o carte SF. Suntem in anul 2102,un baiat pe nume Alex incearca sa supravietuiasca pe tera, care a devenit un iad, oameni de stiinta au...
12 1 1
Non coment
2.2K 146 8
Gemenele pleacă la Academie. Evelin se întâlnește cu o doamna misterioasa iar Angela începe sa atragă suspiciuni. Pe langa asta Angela încă își...