Fiica de Alpha Suprem

By Mannaro_08

100K 5.9K 315

Zoe Thorton este fiica celui mai temut Alpha.Este fiica Alphaului Suprem.Ea intra mereu in "mici" probleme pe... More

Pedeapsa
Revansa
Edan
Intalnirea
Intrarea in haita
O intalnire interesanta
Anunt
Profetia
Puterile
Pazitorul
Cearta
Cufarul secret al lui Luci
Nu pot sa cred!
Anunt Q&A
Jurnalul
Q&A
O noua putere descoperita
Q&A
Moartea
Rapita
Adevarul
Noul Alpha
Capitolul 24
Pregatirile
Moartea lui Edan
Anunt
Visul
Ajutor de la Lucifer
Cadavrul
Amenintarile continua
Razboiul bate la usa
Provocare
Lupta incepe
The End
Anunt
Anunt vol II
Vol II

O farsa cu final nereusit

8K 336 8
By Mannaro_08

Buna.Ma numesc Zoe Thorton,am 17 ani si sunt singura fiica a Perechii Supreme.Luna Suprema este mama mea,Tessa iar Alphaul Suprem este tatal meu,Benjamin(eu ii spun Ben).Acum ca am facut prezentarile,pot sa incep.
Azi,soarele nu prea tinea cu mine.Vroia cu orice chip sa ma trezesc.Acum imi pare rau ca nu am tras draperiile.Caut telefonul pe noptiera.Cand il gasesc ma uit cat este ora.Este ora 6:30.Ce devreme!Mi-a venit o idee.Intru in dressing sa imi caut costumul de hallowen de anul trecut.
Bingo!!!
Il pun pe un manechin,îi pun o galeata de apa dupa gat si ma indrept tiptil spre camera parintilor.Deschid usa cat de incet pot si îi vad dormind.Oare sa îi mai las sa doarma?Neh...Manechinul e pe pozitii,il leg cu o ata si ma ascund sub pat.Trag incet de ata si,Pleosh!Toata apa din galeata este pe cei doi.Mama sare ca arsa din pat si cand vede costumul tipa atat de tare de cred ca s-a trezit toata haita.Vad imaginea lor intr-o oglinda.Ooooo,tata e nervos.Se uita la mine prin oglinda.Cred ca am incurcat-o,rau de tot.Ridica patul.Se pare ca am fost descoperita.Imi dreg vocea si spun cu cel mai dulce glas al meu:
-Buna dimineata tati..Aaaa,eu imi cautam inelul...
Iese ca fulgerul din camera.Chiar s-a supart asa rau?Dupa 2 minute vine cu o galeata plina.O,nu.Nu ar indrazni.Nici nu apuc bine sa spun ceva ca,am inceput dusul de dimineata.
-Tatiiiii!!!!strig eu din toti plamanii.
Incepe sa rada in hohote.Nu pot sa cred.Imi vine inca o idee.El nu e ud deoarece manechinul a udat-o pe mama.Asa ca,ma duc si il imbratisez apoi ma scutur cat pot de tare.Acum suntem chit(intr-un fel).

Buna,va multumesc ca imi cititi cartea.Scuzati-mi greselile.Nu prea am timp sa le corectez.As vrea sa mi se atraga atentia la orice greseala ca sa o pot remedia.La media este Zoe.
Va pwp :*

Continue Reading

You'll Also Like

74.1K 2.7K 54
Volumul 1 Luna o fata de 16 ani adoptată si crescuta in Mexic se muta impreuna cu familia ei in New York. Nick unul dintre cei mai duri mafioti si...
7.3K 322 20
Volumul I:Aleasa Lui Volumul II:Sunt A Ta?("Aleasa Lui" vol2) Lucifer și Bella au trecut prin multe dar ce se întâmplă când aștepți un copil și vin 3...
306K 29.9K 52
!Fantezie romantică! Pecetea Blestemaților #1 Rhoda Peadar nu și-ar fi închipuit în veci că regimentul ei urma să fie atacat de ființe deloc umane...
100K 5.9K 38
Zoe Thorton este fiica celui mai temut Alpha.Este fiica Alphaului Suprem.Ea intra mereu in "mici" probleme pe care parintii ei trebuie sa le rezolve...