Waste the Night ⌲

By viljakristina

66.6K 5.2K 2.8K

"Jeg vet ikke om Gud gjorde en tabbe eller et mirakel da han satte oss to sammen, Calum, men jeg vet i hvert... More

1 ~ Welcome to CTT
2 ~ Cola-addiction og en krabbesalat
3 ~ Planlegge framtiden
4 ~ Knust av Calum
5 ~ Forsvunnet i paradiset
6 ~ En gammel "venn"
7 ~ Mister Mysterious
8 ~ Alt til sin tid
9 ~ Friendzona av en tysker
10 ~ Følelsesladd stemning
11 ~ Stønn og latter
12 ~ Tett luft og nye følelser
13 ~ The Voice & off-topic
14 ~ Endelig voksen
15 ~ Under en stjernehimmel
16 ~ Mikeys magiske evner
17 ~ Bare et fall
18 ~ Everybody's got their demons
19 ~ Så lenge du er i nærheten
20 ~ Seiersherrer og feiltolking
21 ~ Jenta som ikke kunne spise is
23 ~ Ikke sløs bort tiden
24 ~ Du må velge, Calum
25 ~ Punkbuddies
26 ~ Kanskje penere enn Calum
27 ~ Hun har grått
28 ~ Forventet et par andre øyne
29 ~ Han er hungover
30 ~ Jeg våknet opp som Tornerose
Spørsmål til karakterene
Svar fra karakterene - pt 1
Svar fra karakterene - pt 2
31 ~ Du gjør meg helt ga-
32 ~ Likner på de i Kiss
33 ~ Jeg sovnet med en gang
34 ~ Best at du blir her...
35 ~ Jeg er usikker på om jeg stoler nok på deg
36 ~ Ikke vær tiltrekkende
37 ~ Hvorfor er du plutselig så usikker?
38 ~ Bare hvis du lover meg det samme
39 ~ Waste the Night
40 ~ Farvel CTT
OPPFØLGEREN ER I GANG!

22 ~ Ikke lov å dynke Lea

1.4K 111 53
By viljakristina

22

Waste the Night

+

~ Leona ~

Jeg våkner opp til en deilig lukt av noe jeg kjenner igjen som nystekte pannekaker. Da jeg åpner øynene, finner jeg en tom seng ved siden av meg.

"Morn," kvitrer Max fra kjøleskapet, som hun tar ut syltetøy og melk fra. Jeg gjesper, og setter meg opp i senga.

"Så godt det lukter," sier jeg med en trøttere stemme enn forventet, og rensker halsen.

"Endelig våken, tornerose," hører jeg en lysten stemme komme inn i vogna med en pakke sukker i den ene neven. Jeg er nødt til å stirre en stund før øynene mine blir vandt til lyset, og jeg ser at det er Ashton.

"Jeg trodde Calum var tornerose," sier jeg, og krøllehodet ler da han setter ned sukkeret foran Max der hun står og steker. De ser ut som et ektepar.

"Han er vel heller prinsen," blunker han lurt tilbake, og jeg ser rødmende bort.

Jeg kan høre Ashton mumle noe om at han måtte låne sukker fra Luke og Calum, og Max nikker.

"Kom ut når du har ordnet deg," smiler Max til meg da de har stekt ferdig røren og lagt alle pannekakene på et fat. De tar med seg pålegg og drikke ut, og gjennom vinduet kan jeg se de dekke på i forteltet vårt.

Jeg kammer gjennom det brune, lange håret og tar på meg en mørkeblå, highwaisted shorts og en stram, hvit croptop. Jeg tråkker på meg et sort par converse - som egentlig er Max sine - og smiler over hvor våken jeg ser ut i speilet, når jeg egentlig fortsatt føler meg som grøt innvendig.

Når jeg går ut av vogna og inn i forteltet, blir jeg først litt slått ut over hvor varmt det er. Jeg ser at alle guttene har satt seg ned på hver sin stol rundt campingbordet de tydeligvis har flyttet inn fra partyteltet.

"Der er du endelig, jo. Jeg inviterte gutta på frokost," sier Max da hun ser meg, og sender en nutellaboks over til Michael, som smører det ujevnt på pannekaka si før han stapper den i seg på ett jafs.

Da jeg møter det brune blikket til Calum, smiler han svakt, og følger meg med blikket til jeg har satt meg ned ved siden av han.

"Så fin du er," sier han og smiler søtt, høyt nok til at alle rundt bordet kan høre det godt og tydelig, til tross for all slafsingen og slurpingen. Jeg rødmer, og klarer ikke la vær å tenke det samme om han. I dag har han på seg en svart snap back for å hindre bølgene i å dette ned i ansiktet, og en genser som fremhever brystkassen hans. Den er hvit på overkroppen, og sort på ermene og kragen. Jeg elsker basketball-tee's.

Jeg kan høre plystring fra rundt bordet, og i sidesynet kan jeg se Ashton dulte borti Michael med albuen, og de to smiler lurt og fnise til hverandre som to ungdomsjenter.

"Takk det samme," svarer jeg høytidelig, og strekker meg for å ta meg en litt brent pannekake. Matlaging har aldri vært Max' sterkeste side, men det ser ut som om guttene elsker det uansett. Men hallo, mat er jo mat.

"Nå som alle er her; hva er planen for i dag?" spør Michael, og alle vender blikket mot den blonde gutten som har klart å fått litt sjokoladepålegg rundt munnen.

"Vannkrig," svarer Luke bombesikkert, og tar en til bit av den stappfulle pannekaken sin.

"JESSS!!!" roper Michael overivrig, og reiser seg ivrig opp fra stolen imens han slår knyttnevene hardt i bordet så Ashtons glass øl velter.

Da Luke klynker og trekker til seg hånda, viser det seg at Michael har klart å slå til hånda hans, og ikke bordet.

Jeg kan ikke annet enn å le, og holder meg foran munnen for at ingen andre skal legge merke til det. Stakkar Luke, hahah...

"Hvorfor er du så glad? Du er jo den første til å bli dynka hver enste gang," skyter Ashton ut, og Michael setter opp et såret fjes, og legger hånda (som han nettopp slo Luke med) melodramatisk på hjertet.

"Det betyr ikke at det ikke er gøy!" utroper han litt for høyt, så Ashton hysjer på han i mens han tørker opp ølen Michael klarte å søle ut.

Jeg legger merke til at Luke stille sitter og stirrer på væsken som blir tørker opp, noe Calum tydeligvis legger merke til også.

"Livet er surt uten øl, eller hva, Luke?" smiler han, og Luke sender han et dødsblikk.

"Jeg fikk bare drikke det i knappe to døgn!" klager han, og tar en irritert slurk av melken for å understreke hvor mye han heller vil drikke øl.

"Du drakk altså i to døgn, og ble avhengig," retter Ashton han opp, og rister oppgitt på hodet så krøllene hans danser.

Det blir stille en liten stund, og Luke lyser plutselig opp der han sitter.

"Vi må dokumentere dette," sier han, og reiser seg opp og trekker ut telefonen sin fra baklomma på de sorte buksene.

"Smil," sier han, og passer på så han selv blir med før han tar bilde. Det ser ut som om han strever, og på skjermen kan jeg se smilet hans bli stivere og stivere.

"Kom igjen! Jeg har trukket inn magen lenge nok!" kjefter Michael mellom sammenbitte tenner der han sitter og prøver å smile.

Noen fniser litt, inkludert meg, før Luke endelig får tatt et fint bilde og setter seg ned igjen.

"Hvis vi sier at jeg og Ash tar oppvasken i dag, så gjør noen andre det neste gang?" spør Max da alle er ferdige, og Ashton og Michael nettopp er blitt ferdige med en rapekonkurranse.

"Jeg kan sikkert," sier jeg, og Max nikker fornøyd.

"Da sier vi at Leona og Calum tar den neste gang," foreslår Ashton der han hjelper Max med å rydde vekk fra bordet, og alle nikker seg enige.

***

"Alle klare?"

Jeg retter opp på vannpistolen jeg har i armene, steller meg opp, klar til å eventuelt løpe. Vi befinner oss på det samme tomme stedet vi kjørte kappløp med handlevogner på, litt lenger bortenfor.

"Vent, hvordan taper man igjen?" spør Max, som står med to store gevær i hendene.

"Man blir dynka," svarer Michael, av noe jeg tipper er erfaring. Max nikker, og vi teller til tre før alle begynner å sprute på hverandre.

Jeg går med ett for Michael, og løper etter han en stund før jeg tar han igjen. Han skriker i det jeg serverer han en kald splætt med vann i ryggen, og han må overgi seg når alle har gått mot han på en gang.

One down, four to go.

Rett før jeg skal sprute på det krøllete håret til Ashton, kjenner jeg meg plutselig angrepet av noe isende kaldt fra min venstre side. Jeg snur meg kjapt, og ser rett på Calum, som har et lurt smil i munnviken.

"Du gjorde ikke det der..." mumler jeg truende, og han bare smiler større og større.

Jeg spruter på han i mens jeg løper, og må passe på så jeg ikke sklir på det våte gresset. I likhet med Michael, skriker han i det jeg skyter en hel mengde vann på den bare ryggen hans, og jeg ler ondt.

Uten at jeg er forberedt, snur han seg brått så jeg krasjer i han, og snubler bakover. Han spruter vann på meg i det jeg løper i en helt annen retning, og jeg klynker hver gang det kalde vannet treffer den lettkledde kroppen min.

Jeg noterer meg at både Michael og Luke sitter helt gjennomvåte på sidelinja, og snur meg da jeg hører to angrepsrop fra en annen retning.

Jeg ser plutselig på en nesten tørr Ashton løpe hitover med Max på ryggen, og både jeg og Calum setter i å løpe. Avstanden mellom oss blir større og større, og Ashton og Max kommer nærmere og nærmere. Rett før jeg blir truffet av Max vanngevær, blir jeg plutselig løft opp fra bakken.

"Dere får ikke lov til å dynke Lea!" roper Calum hest og hindrer de to galningene i å skyte på meg. Hjertet mitt stopper der jeg ligger i armene hans, og jeg dåner nesten av kallenavnet.

"... For det skal jeg," mumler han lavere, før han plasserer pistolen sin mot meg og trykker på avtrekkeren. Jeg hopper raskt - og litt motvillig - ut av de varme armene hans for å unngå å bli våt, og løper fra han; som bare løper etter.

"Du skal ikke få vinne over meg!" roper han etter meg, og jeg bra ler. I det neste sekundet er alt jeg kan kjenne bra masse kaldt vann angripe hele meg, og jeg stopper helt opp da jeg innser at jeg har tapt. Den lyse latteren til Max avslører at det er hun som er synderen, og jeg går forsiktig mot sidelinja imens jeg vrir ut vannet av det helt gjennomvåte håret mitt.

Ved siden av meg kan jeg se en helt klissvåt Calum, og dulter han i skulderen da han setter opp et surt ansikt.

"De samarbeider," furter han, og peker på Ashton og Max som nå står og danser en latterlig seiersdans.

Jeg fniser, og poker han i kinnet, noe som får han til å smile igjen.

Til tross for at jeg er helt dynka, og går her bare i bikinien, så er jeg fortsatt ikke kald. Den varme sommersolen skinner for fult i dag, og jeg er ikke helt sikker på om vannet i panna mi er vanlig vann fra en eller annens pistol, eller rett og slett svette.

Vi stopper ved siden av taperne på sidelinja, som er i full gang med en heftig diskusjon om hva som  er best av pizza og øl.

Jeg fryser da jeg kjenner Calums varme hånd stryke borti min, og prøver å overbevise meg selv om at det bare er et uhell. Men da hånden hans fortsetter forsiktig oppover armen min, blir den lille flammen inni meg tent.

Jeg ser forsiktig bort på han, og kjenner gåsehuden spre seg da de brune øynene hans møter mine. De skinner i solstrålene, og av noe jeg kan tolke som... Lyst?

Jeg sender han et svakt smil, for hypnotisert av de mørke øynene hans til å gjøre noe annet. De brune hendene hans mot huden min gir meg en følelse av at jeg er på toppen av verden, uten noen som helst sjanse til å falle ned.

Da Ashton kommer mot oss og roper et eller annet jeg ikke får med meg, trekker Calum raskt til seg hånda. Men den fortsetter diskré å stryke forsiktig ved knokene mine, og jeg smiler for meg selv. Måten hånda hans stadig vekk forflytter seg opp mot håndleddet mitt, gir meg ingen mistanke om at han gjør dette for å få kontakt med min egen.

Ikke vet jeg hva formålet hans er, men jeg vet i hvert fall at jeg liker det. Veldig.

+

Jeg vil ha en Calum i livet mitt ugh

Jeg trenger deres hjelp! En god venn av meg, linn_n , holder på å lage en bok, og er litt usikker på hvilket cover hun burde bruke. Det hadde vært super om dere bare kunne brukt to sekunder på å kommentere hvilket dere liker best av disse fire:

5SOS fam'en må hjelpe hverandre, ikke sant?

(Bemerk: alle bokomslagene er laget av Linn selv, jeg tar ikke crediten)

Vomment hvis du likte dette kapittelet, og gjerne sleng igjen en liten kommentar om hva dere synes om boka så langt?

Vil bare også informere om at hvis det ikke kommer et nytt kapittel på en liten stund, så er det fordi jeg antakeligvis ikke har muligheten til å skrive. Skal dra til London denne uka, så jeg får nok ikke så mye tid til å være på nettet.

puss, ily

Continue Reading

You'll Also Like

127K 2.2K 24
Angelica "Angel" Lopez is a senior at Freeridge High School that that falls for none other than Oscar Diaz the leader of the Santos gang.
3.6K 327 4
A Yoonsic Fanfiction ေသသူေတြကို ျပန္လည္ ရွင္သန္ေစႏိုင္တဲ့ အစြမ္းရွိေသာ The Death Dice... The Death Dice ေၾကာင့္ ျဖစ္ေပၚလာတဲ့ demon ေတြၾကားက ကစားပြဲတခ...
452 28 5
"Six minutes..." "Excuse me?" "It was something I used to say to my mom to try to get her to quit smoking... A cigarette takes six minutes off your l...
779 58 16
Amelia er 16 år. Marcus og Martinus er idolene hennes. Hva skjer når hun finner ut at Marcus og Martinus også er hennes idol. Hun forelsker seg i Mar...