" Just Friends " |l.h| Befeje...

By _Queen001_

286K 11.6K 720

- Törődj bele, Hemmings. More

Prologue
~ Part. 1 ~
~ Part.2 ~
~ Part.3 ~
~ Part.4 ~
~ Part.5 ~
~Part.6~
~ Part.7 ~
~ Part.8 ~
~ Part.9 ~
~ Part.10 ~
~ Part.11 ~
~ Part.12 ~
~ Part.13 ~
~ Part.14 ~
~ Part.15 ~
~ Part.16 ~
~ Part.17 ~
~ Part.18 ~ (1/2)
~ Part.18 ~ (2/2)
~ Part.19 ~
~ Part.20 ~
~ Part.21 ~
Első díjam *-*
~ Part.22 ~
~ Part.23 ~
~ Part.24 ~
~ Part.25 ~
~ Part.26 ~
~ Part.27 ~
~ Part.28 ~
Nem rész!
~ Part.29 ~
~ Part.30 ~
~ Part.31 ~
Bejelentés!
~ Part.32 ~
Újabb könyv!
~ Part.34 ~
~ Part.35 ~
~ Part.36 ~
~ Part.37 ~
Epilógus
Köszönöm!☺ (utolsó bejegyzés)
wut
Második díjam♥
Visszatértem😚

~ Part.33 ~

4.4K 193 13
By _Queen001_


~ 33.rész  ~


  Mikor Lukekal hazajöttünk, nagyon meglepődtem. Mindenki részeg volt, házunk pedig épségben állt. Ashton és Bryanna összebújva táncoltak, nagyon aranyosak voltak. Jenny és Calum (?) szintén. A többiek pedig vagy ittak, vagy táncoltak.



- Mi felmehetnénk! - súgta fülembe Luke, amin elmosolyodtam, s egyből megragadtam karját, majd húztam egészen a szobánkig.



Bezártam magunk után az ajtót és lelöktem Lukey-t az ágyamra, amin elvigyorodott. Lekaptam magamról a pántnélkülim és egyből fölé másztam. Most mindennél jobban vágytam rá. Lehet, azért, mert már több alkohol volt szervezetemben a kelletnél. Nyakát hintettem be kisebb puszikkal, néha-néha kiszívtam, elég erősen, amitől felnyögött.

 Elmosolyodtam rajta, majd róla is lekaptam a felsőjét. Megragadtam ajkait, s egy hosszú vad csókban részesítettem. Kevés idő kellett, ahhoz, hogy megszabaduljunk a ruháktól. Változtatott helyzetünkön, majd lefele haladva nyomott kis puszikat végig hasamon, s mikor oda ért, nyomott egy puszit nőiességemre, amitől jólesően felnyögtem.

Nyakánál fogva magamhoz húztam és nyomtam egy lány csókot ajkaira, majd változtattam helyzetünkön. Lovagoló pózban helyezkedtem el. Száján egy huncut vigyor jött elő és bólintott,jelezve, hogy kezdhetem.

Kezembe vettem férfiasságát és magamba vezettem. Felnyögtem, s mikor megszoktam méretét, mozogni kezdtem. Egyre erősebben és gyorsabban mozogtam rajta. Férfias nyögései tökéletesek voltak, az enyémek pedig egyre hangosabbak.




- B-bella..m-mindjárt.. - lihegte ajkaimra.



Abbahagytam előbbi tetteim és kivettem magamból férfiasságát. Luke felkelt és egy óvszert húzott ki nadrágzsebéből. Felgörgette magára, majd bepozicionálta magát és belém hatolt. Hajába túrtam, pár tincset óvatosan megtéptem, s hátába karmoltam, amitől felnyögött. Pár lökés után egyszerre élveztünk el. Minden egyes alkalom tökéletesebb. Lihegve dőlt le mellém és nyomott egy csókot homlokomra, s betakart bennünket. Figyelem nélkül hagytuk azokat, akik lent buliztak. Csak mi ketten voltunk. Ő és én. Senki más.



****



- Bella.. - hallottam, hogy valaki kopog.


- Igen? - szóltam oda kómásan.


- Mindenki elment! - mondta Ash - mi is megyünk.


- Jó - mondtam - sziasztok


- Amúgy, egy kicsit hangosak voltatok - hallottam hangján, ahogy elmosolyodik - helo!



Erre már nem mondtam semmit, csak elvigyorodtam az estére visszaemlékezve. Mellettem fekvő szőke hercegemre pillantottam, aki békésen aludt. Nyomtam egy kis puszit orrára, amire halványan elmosolyodott és közelebb húzott derekamnál fogva. Fejem mellkasába fúrtam és úgy aludtam el.



****



Luke

Reggel felkeltem és már nem tudtam visszaaludni. Bella még békésen szuszogott mellettem. Sokáig figyeltem, ahogy alszik és elmosolyodtam. Nyomtam egy puszit hajába, és lassan kimásztam. Felöltöztem, majd lementem a konyhába. Kivettem a jégszekrényből a szenyókhoz valókat és nekiálltam készítésének. Csináltam kettő-kettő szendvicset és mind azt egy tálcára tettem. Főztem kávét is és azt is a reggeli mellé helyeztem. Mikor beléptem, Bella még mindig halkan szuszogott. Letettem a tálcát az éjjeli szekrényre és az ágy szélére ültem, majd nyomtam egy puszit arcára, amitől mosolyogva mocorogni kezdett.



- Szerelmem, hoztam nekünk reggelit! - simogattam puha arcát.


- Mit? - csillantak fel szemei.



Ekkor elé tettem a tálcát és elmosolyodott.



- Köszönöm - suttogta.


- Semmiség - feküdtem be mellé.



****



Mikor reggeliztünk, elmentünk sétálni. Bejártuk az egész várost, estére már mindketten fáradtan ültünk le az egyik padra a parkban.



- Meghaltam! - jelentette ki kuncogva hercegnőm.


- Én is! - nevettem.


- Most hazáig vinni fogsz! - lihegett.


- De akkor a nyakamban - nevettem, amire nagy szemekkel nézett.


- Túl magas vagy, tériszonyom lesz! - nevetett édesen.


- Nem lesz - mondtam, majd felálltam - na, gyere.



Felmászott a padra és onnan a nyakamba.



- Jézusom, óriás lettem - nevetett, éreztem, ahogy remeg.


- Bízz bennem - kezeim combjára tettem, s megtartottam.


- Bízok benned - mondta kedvesen, amitől elmosolyodtam.



Így mentünk végig az utcákon, szinte minden ember meglesett bennünket, elég jól, de minket nem izgatott. Végül elmentünk hozzám és kistestvéreinkkel rajzfilmeztünk. Mindannyian elhelyezkedtünk a nappaliban lévő kanapén, és beengedtük a My Little Pony-t. Azt a kicsik nagyon imádják.



- Ezt néztem, amikor kicsi voltam - kuncogott Bell.


- Én is - nevettem kínosan.


- Most komoly? - nevetett hangosan.


- Aha, ezt tartottam a legértelmesebbnek - vontam vállat, ő pedig továbbra is nevetett.


- Jaj, veled - rázta mosolyogva fejét és megcsókolt.


- Így szeretsz - vigyorogtam és nyomtam egy puszit homlokára.  


Halii:)

Bocsi, mert rövid lett, de remélem tetszett:)

Nem tudom mikor hozom a kövi részt

egyelőre az új könyvemhez van ihletem

azaz a Do you wanna play?-hez :/ 

Habár az is Luke-os *-* :$

remélem azt is szeretni fogjátok, he:3

na, sok-sok puszii♥


Nataliee xx

Continue Reading

You'll Also Like

140K 3.5K 36
Egy átlagos nő , és egy kegyetlen férfi története.. Vajon a gonosz is tud szeretni? Vagy lehet nem is oly gonosz?.. Léna teljesen átlagos életet é...
1.9M 15.2K 68
KÖNYVKÉNT MÁR MEGVÁSÁROLHATÓ A BOLTOKBAN! CÍM: A vonzás törvénye FÜLSZÖVEG: Serenity édesanyjával egy távoli városba költözik, hogy maguk mögött hagy...
374K 19.4K 35
Egy történet egy lányról, aki kiskora óta szerelmes a legjobb barátnője féltestvérébe. Együtt nőttek fel, majdnem legjobb barátokként, de a lány mind...
1M 55.4K 49
"Sötét szemei ragyogó csillagként villantak fel. Hosszúkás ujjaival felszántotta szőke tincseit, melyek az esti napsugarak hatására arany glóriaként...