Γεννημένη Λυκάνθρωπος- Στη συ...

By kelllyDRoso

20.3K 2.1K 129

Η Glorιa δεν είναι μια συνηθισμένη 17χρονη. Είναι λυκάνθρωπος. Ζει σε μια μικρή πόλη λίγο έξω από τη Φιλαδελφ... More

Οι ήρωες...που όλοι αγαπήσαμε!
Κεφάλαιο 1
Κεφάλαιο 2
Κεφάλαιο 3
Κεφάλαιο 4
Κεφάλαιο 5
Κεφάλαιο 6
Κεφάλαιο 7
Κεφάλαιο 8
Κεφάλαιο 9
Κεφάλαιο 11
Κεφάλαιο 12
Κεφάλαιο 13
Κεφάλαιο 14
Κεφάλαιο 15
Κεφάλαιο 16
Κεφάλαιο 17
Κεφάλαιο 18
Κεφάλαιο 19
Κεφάλαιο 20
Κεφάλαιο 21
Κεφάλαιο 22
Κεφάλαιο 23
Κεφάλαιο 24
Κεφάλαιο 25
Κεφάλαιο 26
Κεφάλαιο 27
Kεφάλαιο 28
Κεφάλαιο 29
Κεφάλαιο 30
Σημείωση Συγγραφέα
Κεφάλαιο 31
Κεφάλαιο 32
Κεφάλαιο 33
Σημείωση Συγγραφέα Νο 2
Κεφάλαιο 34
Γεννημένη Λυκάνθρωπος -Ματωμένα Βήματα (Βιβλίο 2)

Κεφάλαιο 10

526 63 0
By kelllyDRoso

Ξύπνησε ζαλισμένη και με πονοκέφαλο. Δεν ήξερε που βρισκόταν, το μόνο που ήξερε ήταν ότι ήταν δεμένη στα χέρια και στα πόδια της και ότι της είχαν κλείσει το στόμα με μια χαρτοταινία. Όταν η όραση της επανήλθε στο φυσιολογικό της συνειδητοποίησε ότι βρισκόταν σε ένα κουτί. Δεν έβλεπε τίποτα από τον εξωτερικό χώρο. Όλα ήταν σκοτεινά. Άρχισε να χτυπάει και να κλωτσάει το κουτί με όλη της τη δύναμη ελπίζοντας ότι κάποιος θα την ακούσει και θα την βοηθήσει. Μετά από λίγα λεπτά άκουσε βήματα. Σταμάτησε και περίμενε. Κάποιος την είχε βρει! Θα έβγαινε από εκεί μέσα σύντομα! Το καπάκι του κουτιού άνοιξε και ένας άντρας εμφανίστηκε με μια μάσκα κλόουν. Στο αριστερό του χέρι κρατούσε ένα μαχαίρι. Η Gloria τότε άρχισε να φωνάζει με όλη της τη δύναμη άλλα δεν έβγαινε φωνή από το στόμα της. Άρχισε τότε να κλαίει κοιτώντας τον 'κλόουν' ξερώντας ότι αυτή μπορεί να ήταν η τελευταία της στιγμή στη ζωή. Αλλά σκέφτηκε το μυστικό της όπλο! Θα μεταμορφωνόταν και θα έφευγε από αυτό το μέρος. Προσπάθησε να μεταμορφωθεί αλλά κάτι παράξενο συνέβαινε. Δεν άλλαζε! Ο απαγωγέας της θα πρέπει να ήξερε ότι ήταν λυκάνθρωπος και γι' αυτό το κανόνισε έτσι ώστε να μην μπορεί. Ήταν πια μάταιο. Ο 'κλόουν' σήκωσε το χέρι του, αλλά αντί να εμφανιστεί το μαχαίρι πέταξε μέσα στο κουτί μια βόμβα αερίου και η Gloria ξαναέχασε τις αισθήσεις της.

.................................................................................

Ο Evan κοίταξε το ρολόι του ανησυχητικά. Είχε περάσει περίπου μισή ώρα από τότε που η Gloria είχε σηκωθεί από τη θέση της και δεν είχε επιστρέψει ακόμα. Ο Max την έψαχνε μέσα στο αεροπλάνο αλλά γύρισε απογοητευμένος.

«Δεν την βρήκα πουθενά»

«Jill εσύ πώς τα πας;» την ρώτησε ο Evan

«Όχι καλά. Έχω αναγνωρίσει τον καθένα εδώ μέσα,- βρήκα ακόμη και τον παλιό μου καθηγητή της ιστορίας-, αλλά πουθενά η Gloria.»

«Δεν μπορεί να εξαφανίστηκε... Κάπου εδώ πέρα πρέπει να' ναι... Δεν μπορεί να κατέβηκε από το αεροπλάνο την ώρα που είναι στον αέρα... Κάτι κακό συμβαίνει, το νιώθω...» είπε ο Evan και σηκώθηκε να ρωτήσει τον πιλότο.

Αυτός δεν ήξερε τίποτα. Ήξερε μόνο ότι έπρεπε να καθίσουν όλοι στις θέσεις τους γιατί όπου να' ναι θα προσγειώνονταν. Ο Evan κάθισε στη θέση του και έβαλε τη ζώνη του. Η Gloria θα μπορούσε να προστατευτεί άμα ήθελε, ολόκληρος λύκος θα μπορούσε να γίνει, αλλά δεν μπορούσε να μην τη σκέφτεται. Κάθισε και ηρέμησε. Τι θα μπορούσε άλλωστε να γίνει σε ένα αεροπλάνο;; Παρ' ολ' αυτά η ανησυχία του φαινόταν στο πρόσωπο του.

Το αεροπλάνο άρχισε να κατεβαίνει ώσπου προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Σαρ Ντε Γκολ στο Παρίσι. Όλοι οι επιβάτες κατέβηκαν από το αεροπλάνο και πήγαν να πάρουν τις αποσκευές τους. Όλοι εκτός από τη Gloria. Κοιτούσαν τριγύρω για να την διακρίνουν. Την έψαξαν πολύ. Όμως η Gloria βρισκόταν σε ένα κουτί μαζί με τις αποσκευές ακριβώς δίπλα τους και ένας μαυροφορεμένος άντρας έπαιρνε ταξί μαζί με αυτήν και έφευγε.

Τα τρία παιδιά την περίμεναν για μία ώρα αλλά δεν εμφανίστηκε. Όταν ετοιμαστήκαν για να φύγουν χτύπησε το κινητό του Max. Ήταν ένα καινούριο μήνυμα που έλεγε:

'Είπες αντίο στην αδερφούλα σου; Κακώς γιατί δε θα την ξαναδείς.

Black Snake'

Ακριβώς από κάτω υπήρχε μια εικόνα με την Gloria δεμένη σε μια καρέκλα σε ένα άσπρο δωμάτιο ολομόναχη.

«Παιδιά, έχουμε πρόβλημα... Δείτε εδώ.»

Ο Evan με την Jill αφού διάβασαν το μήνυμα αλληλοκοιτάχτηκαν και μετά κοίταξαν και τον Max ταραγμένα.

«Και τώρα τι;»

.................................................................................

«Πως γίνεται και την πήρε μέσα από το αεροπλάνο χωρίς να τον δει κανείς;; Και πως την έβγαλε έξω;;» ρώτησε ο Evan όταν είχαν φτάσει πια στο ξενοδοχείο τους.

«Οι αποσκευές»

«Τι;» ρώτησαν τα δύο αγόρια

«Οι αποσκευές» επανέλαβε η Jill. «Θα την έβαλε σε κάποιο κουτί, σε κάποιοι σάκο ή κάτι τέτοιο και θα την έβγαλε έξω. Κανείς δεν θα το υποπτευόταν.»

«Έχεις δίκιο Jill. Και αν προσέξουμε την φωτογραφία, δεν την χτύπησε. Ότι έγινε, έγινε τόσο γρήγορα που δεν το κατάλαβε.» πρόσθεσε ο Max

«Και είναι ακόμη αναίσθητη. Άρα θα πρέπει να της έδωσε κάποιο πολύ δυνατό αναισθητικό για να μην φωνάξει και την ακούσει κάποιος» συνέχισε ο Evan.

«Ωραία. Από όλα αυτά συμπεραίνουμε ότι έχουμε να κάνουμε με έναν πάρα πολύ έξυπνο τύπο.» είπε ο Max

«Όχι μόνο αυτό» πρόσθεσε η Jill. «Το βλέπετε το δωμάτιο; Την κλίση που έχει το ταβάνι; Μόνο ένα ξενοδοχείο έχει τέτοιο σχήμα το κάθε δωμάτιο. Το ξέρω γιατί έψαχνε ο μπαμπάς μου ξενοδοχείο για να μείνουμε και είχε δει φωτογραφίες και από αυτό. Είναι στο κέντρο του Παρισιού και λέγετε Hôtel serpent noir. Μετάφραση; Ξενοδοχείο Μαύρο Φίδι.»

«Εκεί είναι» φώναξε ο Evan

.................................................................................

Η Gloria άνοιξε τα μάτια της ζαλισμένη. Κοίταξε γύρω της. Είχε βγει έξω από το κουτί. Βρισκόταν σε ένα άδειο δωμάτιο που δεν είχε τίποτα εκτός από τέσσερις κάμερες μια σε κάθε γωνία, μία καρέκλα στην οποία καθόταν, και μια μικρή πορτούλα. Δεν ήταν πια δεμένη! Έτρεξε στην πόρτα και άρχισε να τη βαράει με όλη της τη δύναμη φωνάζοντας. Κάποια στιγμή η πορτούλα άνοιξε και εμφανίστηκε ένας δίσκος με φαγητό. Τον πήρε και διάβασε το σημείωμα.

Μην το καταστρέφεις. Θα μείνεις εδώ αρκετό καιρό...

Black Snake

«Τι σημαίνει αυτό;» αναρωτήθηκε και κίνησε για να δει την ώρα αλλά συνειδητοποίησε ότι το ρολόι της δεν ήταν στο χέρι της. Έπιασε τη τσέπη του παντελονιού της. Έλειπε και το κινητό της! Βλαστήμησε και κάθισε στην καρέκλα.

Περίμενε εκεί με τις ώρες χωρίς να έχει φάει τίποτα. Παρατηρούσε το δωμάτιο και προσπαθούσε να βρει έναν τρόπο για να αποδράσει. Ήταν αδύνατο. Η μόνη επικοινωνία με τον έξω κόσμο ήταν η πορτούλα αλλά σε αυτήν δεν χωρούσε παρά μόνο το χέρι της. Περίμενε και περίμενε ώσπου η κοιλιά της άρχισε να γουργουρίζει. Κατάλαβε πως έπρεπε να φάει κάτι για να έχει δυνάμεις. Πήρε το δίσκο μπροστά της και άρχισε να τρώει αργά. Δεν ήξερε τι ήταν αυτό που γευόταν αλλά ξαφνικά από μεγάφωνα που εμφανίστηκαν μυστηριωδώς και ακούστηκε μια αλλαγμένη φωνή που της έλεγε 'Όνειρα Γλυκά γλυκιά μου'. Η Gloria τρομαγμένη πέταξε τον δίσκο από μπροστά της αλλά ήταν πια αργά, ο ύπνος την πήρε απαλά και ταξίδεψε στους εφιάλτες της...

Το λιβάδι στο οποίο βρισκόταν ήταν γεμάτο παπαρούνες, μαργαρίτες και τουλίπες. Κρατημένοι χέρι χέρι ο Evan και η Gloria κοιτούσαν το ηλιοβασίλεμα. Μα ξαφνικά βρέθηκαν στο σπίτι της Gloria. Κοιτούσαν γύρω τους απορημένοι όταν οι γονείς της μπήκαν μέσα από μια πόρτα. Έτρεξε να τους αγκαλιάσει μα ενώ τους κρατούσε στα χέρια της ξαφνικά έπεσαν στο πάτωμα νεκροί. Κοίταξε τον Evan κλαμένη μα αυτός εξαφανίστηκε. Τότε η Gloria γονάτισε στο πάτωμα και άρχισε να κλαίει με τα δάκρυά της να τρέχουν ποτάμι.

.................................................................................

Μόλις βγήκαν από το ταξί τους, ο Evan ο Max και η Jill, κατευθύνθηκαν προς το ξενοδοχείο Hôtel serpent noir. Ήταν ένα πολυτελέστατο ξενοδοχείο με πολυελέους και χρυσά υφάσματα στις κουρτίνες και στις πολυθρόνες του σαλονιού. Προχώρησαν προς την ρεσεψιόν αλλά δεν βρισκόταν κανένας εκεί να τους εξυπηρετήσει.

«Δεν είναι πολύ περίεργο που βρισκόμαστε πάλι σε ξενοδοχείο;» ρώτησε ο Max.

«Εγώ σκέφτομαι κάτι άλλο...» είπε η Jill «Δεν ήταν πολύ εύκολο;; Θέλω να πω, γιατί ο Black Snake να έχει ονομάσει το ξενοδοχείο του με το όνομά του... Δεν το περίμενε ότι θα τον βρίσκαμε;;»

«Δεν σας φαίνεται πολύ ήσυχα;» ρώτησε ο Evan και οι τρεις τους κοίταξαν τον χώρο γύρω τους.

Ξαφνικά τα φώτα έσβησαν και ακούστηκε μια φωνή από μακριά να φωνάζει για βοήθεια. Έτρεξαν προς εκείνη τη φωνή πιστεύοντας πως είναι η Gloria. Η φωνή τούς οδήγησε σε ένα δωμάτιο στον τρίτο όροφο. Άνοιξαν την πόρτα και εισήλθαν στο δωμάτιο απειλητικά. Εκεί δε βρήκαν κανέναν μα όταν έκλεισε η πόρτα και τα φώτα ξανάνοιξαν πίσω από έναν γυάλινο τοίχο εμφανίστηκε το λευκό δωμάτιο με την Gloria δεμένη σε μια καρέκλα. Αυτή άρχισε να τους φωνάζει ζητώντας να την ελευθερώσουν. Ο Evan χωρίς να χάσει καιρό άρχισε να βαράει τον τοίχο με όλη του τη δύναμη και τον μιμήθηκε και ο Max. Η Jill καθόταν δίπλα στην πόρτα κοιτώντας την Gloria να κλαίει προσπαθώντας να συνεννοηθεί μαζί της για να βρουν ένα σχέδιο διαφυγής.

«Κάτι συμβαίνει» τους εξήγησε «Δεν μπορώ να συνδεθώ μαζί της»

«Τι;» ρώτησε ο Max και προσπάθησε να μεταμορφωθεί σε λύκος αλλά τίποτα. Έκανε ακόμα μια προσπάθεια αλλά πάλι τίποτα. «Έχεις δίκιο, δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις δυνάμεις μας εδώ μέσα»

«Πρέπει να έχει χρησιμοποιήσει κάποιο βότανο που να μην μας το επιτρέπει. Να γιατί η Gloria δεν μπορεί να φύγει.» συνέχισε ο Evan «Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να την βγάλουμε από εκεί»

Τη στιγμή εκείνη τα φώτα έσβησαν και από τους αεραγωγούς μεταφέρθηκε στον αέρα μια μυρωδιά που τους έκανε να χάσουν τις αισθήσεις τους. Το τελευταίο πράγμα που ακούστηκε ήταν η φωνή της Gloria να ουρλιάζει...

Continue Reading

You'll Also Like

87K 7.5K 45
"Την βρήκες! Συγχαρητήρια! Κρίμα που δεν μπορείς να την πάρεις μαζί σου και να φύγεις..." Κοίταξα έντρομη το παγωμένο σώμα της αδελφής μου. "Τ-την σκ...
9.9K 647 43
Λοιπόν οποίος ενδιαφέρεται για την ιστορία, Υπάρχει περίληψη στο πρώτο κεφάλαιο. #werewolves #4 powers Δημοσιεύτηκε :19-1-2022
46.6K 2.3K 20
"Δικιά μου"Γρύλισε ο Alpha Μπράντον, κάτι που με έκανε να τρομάξω και να τιναχτώ •~•~•~•~• Μέριλυν Μπρουκς, μία 17χρονη ορφανή κοπέλα.Όλη της η οικογ...
765K 28.8K 45
- Λοιπόν;! ρώτησα με σταυρωμένα χέρια. - Είσαι σίγουρη ρε Αννούλα; ήρθε και στάθηκε απέναντί μου. - Πόσες φορές ακόμη πρέπει να στο πω για να σ...