Szeretném, ha szeretnél.

By kakaoimado

86.7K 3.5K 107

Hogy történhetett meg? Nem tudom most mi lesz. Félek, hogy emiatt a baki miatt tönkremehet a barátságunk, ami... More

húzós hétfő
Daniel Colton
Kedd
Új srác-2.
Szerda
7.
8.
közös alvás
10.
Nem rész!
Josh
13.

Az új srác.

6.9K 302 4
By kakaoimado

A szünetben épp a szekrényemnél pakolásztam, mikor Dan odalépett mellém és megcsikizett. Mindig ezt csinálja, mert tudja, hogy ezzel idegesíthet a legjobban.
- Milyen órád lesz? - kérdeztem, mikor végre kiszabadultam a kezei fogságából.
- Matek. - fintorgott.
- Nekem meg Fizika, az se jobb. Most mennem kell még meg kell csinálnom a leckét. Suli után kaja?
- Benne vagyok.

Épp kanyarodtam a terem felé, mikor megláttam az új srácot. Sötétbarna haj, szinte már fekete szemekkel, körülbelül 183 cm - nek saccolom. Széles vállakkal és izmos felsőtesttel rendelkezik.
Azt hittem ott lehidalok. Kira most az egyszer nem túlzott. Ez a srác egy álompasi.
És most észrevette, hogy 5 perce őt bámulom. Csak kicsit égő, mit ne mondjak.
Most engem néz?

És ekkor megszólalt a csengő, és az új srác bement az osztályterembe Dan után, én pedig a fizika előadó felé vettem az irányt.
Most hogy adjam be a tanárnak, hogy nincs házim?! Bocsánat, nem volt időm megcsinálni a szünetben a leckét, mert a figyelmemet lekötötte egy eszméletlenül jól kinéző srác?! Túl őszinte...

Leültem a székre és kinyitottam a tankönyvemet a tanár utasítására.

- Mit tudsz az új fiúról, azon kívűl, hogy a legdögösebb srác, akit valaha láttam? - súgtam oda Kirának.
- Josh Cameron a neve. Floridából költöztek el, az apját áthelyezték ide.
- Hát ez nem sok. Csalódtam benned. - válaszoltam gúnyosan.

Sajnos a beszélgetésünknek végett vetett a tanár és bűntetésből még meg kellett adnom a választ is az előző kérdésére, amiből egy kukkot se értettem.

45-kor kicsöngettek és futottam Dan szekrényéhez. Bevettem a kanyart és megláttam a legjobb barátomat, ahogy Josh-hal beszélget. Dan észrevett, és intett, hogy menjek oda hozzájuk.
- Alison! - szólt oda.
Erre az új srác is felém fordult, és egy mosollyal ajándékozott meg.
- Ő itt az új osztálytársam, Josh. - mondta Dan.
- Hello! Alison vagyok.
- Josh, örülök, hogy megismerhetlek.
- Úgy szint. - böktem rá.
Nem mertem a fiú szemébe nézni, feszélyezve éreztem magam, ami Dannek is feltűnt, így rögtön segített nekem, hogy oldja kicsit a hangulatot.
- Képzeld, Josh is focizik és jelentkezett a sulis csapatba, ahova fel is vették. Nagyon tud a srác, majdnem olyan jó, mint én. - mesélte.
Nem tudtam Danre koncentrálni, éreztem, hogy Josh végig engem méreget, alig bírtam megállni, hogy ne nézzek rá.
- Igen csütörtökön mehetek is az első edzésre. Most viszont mennem kell, még nem teljesen pakoltam ki a cuccaimat az új házba. Áll még az a javaslat, hogy holnap együtt jövünk suliba? - tette fel a kérdést a srác Dantől.
Azt hittem rosszul hallok. Dan felajánlotta Joshnak, hogy menjenek együtt suliba és engem meg se kérdezett róla? Úgy éreztem mindjárt szétrobbanok.

Continue Reading

You'll Also Like

615K 29.9K 85
Anne Carter a lány aki egyetlen egy ballövés miatt megnehezíti a saját sikerének útját. Amúgy sincs egyszerű sorsa nehezen kezelhető húgával és a csa...
11.6K 191 12
Részek minden pénteken 20:30-kor. Madalyne Clide egy olyan lány aki éli az átlagos napjait, mindaddig amíg nem találkozik anyja újdonsült pasijával...
157K 7.1K 31
Megosztják a testemet a vad gyönyörükre. És én szeretni fogom. Üvöltés az erdő szélén. Több mint egy. Már majdnem itt vannak. Az én időm már majdnem...
664K 322 1
Kimberly amióta az eszét tudta mindig is utálta Ryan Greyt. A hatalmas egóját, ahogy a lányokkal bánik, ahogy a világról vélekedik, de a legjobban ta...