" Just Friends " |l.h| Befeje...

By _Queen001_

286K 11.6K 720

- Törődj bele, Hemmings. More

Prologue
~ Part. 1 ~
~ Part.2 ~
~ Part.3 ~
~ Part.4 ~
~ Part.5 ~
~Part.6~
~ Part.7 ~
~ Part.8 ~
~ Part.9 ~
~ Part.10 ~
~ Part.11 ~
~ Part.12 ~
~ Part.13 ~
~ Part.14 ~
~ Part.15 ~
~ Part.16 ~
~ Part.17 ~
~ Part.18 ~ (1/2)
~ Part.18 ~ (2/2)
~ Part.19 ~
~ Part.20 ~
Első díjam *-*
~ Part.22 ~
~ Part.23 ~
~ Part.24 ~
~ Part.25 ~
~ Part.26 ~
~ Part.27 ~
~ Part.28 ~
Nem rész!
~ Part.29 ~
~ Part.30 ~
~ Part.31 ~
Bejelentés!
~ Part.32 ~
Újabb könyv!
~ Part.33 ~
~ Part.34 ~
~ Part.35 ~
~ Part.36 ~
~ Part.37 ~
Epilógus
Köszönöm!☺ (utolsó bejegyzés)
wut
Második díjam♥
Visszatértem😚

~ Part.21 ~

5K 229 7
By _Queen001_


~ 21.rész ~



Már egy hét elmúlt és azóta nem szóltam Luke-hoz, sőt mindig kerülöm. Sokszor megállított és kérdezte, hogy mi a bajom, de sosem adtam neki választ. Viszont, ami Ashtonnal volt, megbeszéltük, hogy ahol volt, ott is marad. Egész héten vele lógtam és úgy érzem visszakaptam a régi Ashton-t és a régi barátságunk. Ő az, aki segít elfelejteni Luke-ot. Michael-vel és Calum-val is még többet töltöttem együtt az időt. Mikey- vel duplán annyit, mint bátyámmal, ezért rávett arra, hogy befessem a hajam valamilyen színre. Nem az egészet festettem be, csak a végét. És azt is azzal a kimosható színnel, de Mich-nek így is megfelelek. Kristen-t pedig egész héten faggattam Kian-vel kapcsolatban, de mindennap 1-2 dolgot mesélt el. Ja, nagyon önfejű.




- Bella, szerinted ez jó áll nekem? - kérdezte legjobb barátnőm miközben egy türkiz ruhát tartott maga előtt.




Az ofő elengedett minket a városba vásárolni.




- Igen, kiemeli a szemed színét. - mosolyogtam.


- Oké,akkor felpróbálom. - csillantak fel szemei és berohant egy szabad öltözőbe.




Mikor kijött, mosolyogva mértem végig, ahogy pörög a gyönyörű ruhában. Valójában fogalmam sincs miért akar ruhát venni, de nem bírtam ki, hogy ne kérdezzek rá.




- De amúgy miért akarsz ruhát?


- Nem tudom. - vont vállat. - kevés ruhám van. - kacagott.




Mosolyogva megforgattam szemeim és elővettem a mobilom. Mivel le volt halkítva, ezért észre sem vettem, hogy 12 üzenetem érkezett. Mikor megnyitottam, nem lepődtem meg.




Lukey: Bella. Mi a bajod velem?


Lukey: Kérlek válaszolj :(


Lukey: Bella..


Lukey: Kérleeek


Lukey: Mit hibáztam? Mond már el, mert megőrülök


Lukey: Hol a francba vagy???


Lukey: írj már vissza, kérlek


Lukey: Szeretlek, Bella.


Lukey: Bella, hol vagy??


Lukey: Akármit is tettem, sajnálom!!!


Lukey: Bella, írj már vissza! :c


Lukey: Válaszolj!! :cc




Mikor elolvastam őket, sorba kitöröltem mindegyiket és zsebre tettem mobilom. Amikor legjobb barátnőm talált magának egy megfelelő ruhát, elmentünk egy pizzazóba kajálni. Elegünk volt már az ottani kajából. Majdnem minden reggel szendvics..azt hiszem örökre megutáltam a szenyót. Aztán pedig lassan visszatotyogtunk a szállásra. Mikor beléptünk a kapun, tekintetem rögtön összeakadt Luke-val és Arzaylea-val. Épp egymással beszélgettek, de Luke le nem szedte a szemét rólam, ezért gondolom Ar lepofozta. Kuncogni kezdtem és legjobb barátom karjaiba szaladtam, aki épp felénk tartott. Ő pedig magasba emelve megforgatott, majd mosolyogva letett.




- Hiányoztál, hercegnő. - puszilta meg homlokom.


- Igen? - mosolyogtam. - alig 2 órára mentünk el.


- 1 napnak tűnt. - vont vállat és édesen felnevetett.




Elmentünk Kristenék házikójába és ott hülyéskedtünk tovább és a megvett cuccokat próbálgattuk. Épp azon voltam kiakadva, hogy megette az összes sós pálcikát, de a kezembe nyomott 5db kis medve gumicukrot.




- Örülj.- kuncogott.


- Kedves.- böktem oda egyhangúan, amire felnevetett.




Kifeküdtem legjobb barátnőm ágyán, ő pedig lehuppant mellém.




- Lökjed.


- Mit? - ráncoltam homlokom.


- Mi a baj? Luke?


- Te belátsz a fejembe? - ültem fel mosolyogva.


- Nem, csak ismerlek. - mondta.


- Hiányzik. - játszottam a karkötőmmel, mint mindig.


- Jaj, kicsi. - ölelt magához.




Most tényleg jól esett ez az ölelés. Újra a könnyeimmel küszködtem, de most nem engedtem, hogy lefolyjon arcomon. Erős próbáltam lenni, de belülről csak is fájt. Hiányzott az illata, hiányzott az ölelése, hiányzott, ahogy reggel rekedt hangjával szólt hozzám, hiányzott, ahogy hozzám ér, hiányzott a csókja, ahogy tengerkék szemeibe nézhettem, hiányzott Ő.




****



Arra ébredtem, hogy az éjjeli szekrényen rezeg a mobilom. Bealudtam délutánra mikor visszajöttem a mi házikónkba. Nyöszörögve nyúltam a készülékért és a kézbe vettem. Feloldottam, majd az üzenetekbe mentem.


Lukey: Gyere ma 5-re a tóhoz, ott foglak várni. :) Kérlek gyere el. <3

saját: minek?


Lukey: Kérlek..


saját: Áh, jó..




Még csak 14:29 volt, ezért beállítottam az ébresztőt 16:00-ra és letettem mobilom a párnám alá. Elhelyezkedtem és újra mély álomba merültem. Az ébresztőm épp csörögni kezdett és a Avicii - Wake me Up zenéje üvölt. Morogva lenyomtam és nagy nehezen felültem. Jenny újra nem volt a szobában, mint ahogy egy hete. Gondolom Ben-vel van, vagy nem tudom. Vele sem beszéltem már egy hete. A szekrényhez vettem az irányt és kivettem az egyik kedvenc fekete szoknyám, ami derékig érő volt és lent pedig a combom közepéig ért. Ez volt rajtam mikor Ash-t is megismertem. Felsőnek pedig kivettem az egyik fehér tapadós rövid ujjút és arra ráhúztam a derekamig a fekete szoknyát. Lábamra felhúztam egy térdig érő fekete harisnyát és arra rá a telitalpú fekete csizmám. Hajam, ami fel volt kötve, azt kiengedtem és kifésültem. Szemem kihúztam fekete szemceruzával és a számra pedig halvány rózsaszín szájfényt kentem.Kerestem egy megfelelő nyakláncot és feltettem. Nem akartam túlságosan kitenni magamért. Felkaptam a bőrkabátom és az órára pillantottam. 16:45 volt, ezért lassú léptekkel elindultam a nagy erdőbe. Az út most sokkal rövidebbnek tűnt, lehet azért, mert gondolkodtam, fogalmam sincs mi vár rám, ezért nagyon izgulok. Mikor a megbeszélt hely közelében voltam, megálltam. Nagy levegőt vettem és félrehajítottam azt a nagy ágat, ami által átjutok a mesevilágba. Mikor magam elé néztem, ledöbbenten figyeltem a gyönyörű helyet. Rózsa szirmok mindenfelé, amellett kis gyertyák díszelegtek. Viszont Luke-ot sehol sem találtam. Végigsétáltam a virágokkal kirakott úton és egy pokróc mellett álltam meg, ami tele volt mindenféle finomsággal. Két kéz fonódott derekam köré, amire akaratlanul elmosolyodtam. Még mindég haragudtam rá, de aranyos, hogy ennyire törekszik.




- Remélem tetszik. - szólalt meg rekedtes és mély hangján.


- Egyszerűen..elképesztő. - figyeltem a vizet, amiben szintén rózsa szirmok díszelegtek és pár hattyú úszott benne.


- Ezt örömmel hallom. - fordított maga felé.




Megakart csókolni, de elfordítottam fejem, ezért az arcomra kaptam egy puszit.




- Jó, ezt megérdemeltem..- mosolygott, amire halványan elmosolyodtam.




Leültünk a pokrócra. Még mindig gyönyörködtem a látványban, addig ő öntött nekünk pezsgőt. Rengeteget beszélgettünk és igen, hiányzott. Haragudtam rá, de nem is. Egy részem utálja, a másik pedig szereti. Fogalmam sincs mi tévő legyek. Lehet adok neki egy második esélyt, nehéz lesz, de nem is tudom..


- Jól érzed magad? - simított végig arcomon.


- Igen. - szólaltam meg halkan.


- Sajnálom. - szólalt meg újra.


Kérdően néztem rá, de aztán rájöttem mire mondja.


- Sajnálom, akármit is tettem. Fogalmam sincs mit tettem, de rohadtul sajnálom. - ismételte meg.


- Semmi baj. - motyogtam és lehajtottam fejem.




Kezével állam alá nyúlva kényszerítette, hogy szemébe nézzek. Elmosolyodott és egy hosszú, lágy, de mégis kicsi vad csókot nyomott számra. 


Hahi (:

Ma kitettem 5 részt.:o

Ez olyan egész hétre tettem ki:c

Bocsi.:c

Délutános vagyok ezen a héten és egyáltalán

nem jutok géphez. :c

Meg tele vagyunk egész héten tesztekkel..

Sajnálooom.:c

Remélem eddig tetszett:)

Komizni és szavazni is szabad:)

Egy hét múlva találkozunk

puszi <333

Natiixx 



Continue Reading

You'll Also Like

859K 19.9K 64
-Ki volt ez a gyerek?-felhúzta a szemöldökét és lassan közeledett. -Semmi közöd hozzá Gray!-csattantam fel. -Miért ne lenne? Én is itt lakom.-kezeit...
446K 20.5K 41
" -Hogy hívtál? - húztam össze a szemöldökömet. - Cold.- ismételte meg egy mosoly kiséretében. - Miért hívsz így? - fontam keresztbe a karjaimat. ...
259K 11.2K 52
" - Szia. - köszöntem, amikor mellé értem. Hangomra egy kicsit összerezzent és arrébb is lépett egy lépést, majd rám nézett. - Szia. - köszönt vissza...
222K 10.6K 26
• Mindenkinek jár egy első esély, de a második már attól függ, hogy az elsőt hogyan játszotta el. • Világos Evelin egész eddigi életét a könyvekben...