Story of dragon - Vznik legen...

By IaMmEChach

68.2K 6.7K 309

"Cože?!" Zopakovala jsem svou myšlenku, protože mi bylo jasné, že je neumí číst. Zarazila jsem se. Neumí číst... More

1.část
2.část
4.část
5.část
6.část
7.část
8.část
9.část
10.část
11.část
12.část
13.část
14.část
15.část
16.část
17.část
18. část
19. část
20. část
21. část
22 část
23. část
24.část
25. část
Bonus
26. část
27. část
28. část
29. část
30. část

3.část

2.4K 235 4
By IaMmEChach

Melanie:

"Díky bohu!" Oddechla jsem si a složila se na křeslo. Malý papírek mi přitom vypadl z ruky a sletěl na stůl vedle mě. Ze srdce mi spadl obrovský kámen, který nahradil další.

"Kei.. Až se vrátíš, piš si, že tě zabiju hned na místě." Usmála jsem se a uchopila jsem brk, který jsem namočila do černé tekutiny v malé skleněné nádobce. Musím ujistit ostatní, že je v pořádku.

Daniel:

"Už tu bloudíme strašně dlouho. Musíme se utábořit." Zavrčel Jason. Tvrdohlavě jsem jel dál a ignoroval ho už dobrých pět minut.

„Danieli!" Zařval Jason. Protočil jsem očima a otočil se na něj.

„Co je?!" Zavrčel jsem na oplátku. Dojel ke mně a probodával mě pohledem.

„Slyšel jsi co jsem říkal?" Zavrtěl jsem hlavou na nesouhlas i když jsem ho slyšel.

„Říkal jsem, že se musíme utábořit."

„Musíme najít Keiru!"

„Ale to už děláme dva dny!"

„A taky budem pokračovat dokud ji nenajdem!"

„Sakra, říkám, že slezeš z toho zatracenýho koně a pomůžeš mi rozdělat tábor!!" Naštvaně jsem se na něj otočil a sledoval jak se snažil uklidnit.

„A já říkám, že jedeme dál!" Znovu jsem zavrčel a pobídl koně. Něco mě náhle stáhlo z koně a hodilo na zem.

„Já ji chci taky najít, sakra! Ale nemůžem to přehánět!"

„Jasně že můžem! Ona je teďka někde uprostřed lesa a neví co má dělat!" Otočil jsem se a chtěl nasednout na svého koně, když mě Jason znovu odhodil.

„Zůstanem tady kámo." Oddechl si a podíval se na mě.

„Jestli tě tady neudržím po dobrým tak to půjde po špatným." Protočil jsem očima a mířil ke koni. Stáhl mě na zem a snažil se mě přišpendlit. Zaťal jsem pěst a jednu mu vrazil. Povolil stisk a já se dostal nahoru. Klekl jsem si na něj a vrážel mu jednu za druhou. Náhle moje ruce chytl a převrátil nás.

„Já- ji – chci- taky- najít!" Zavrčel a vrážel mi jednu po druhé až do konce věty.

„Ale v tomhle stavu jí nepomůžeš!" Už jsem nemohl. Vší silou jsem praštil pěstmi do země a přivřel oči.

„Ale já to, sakra, vím! Jen-," Zaklonil jsem hlavu a podíval se na nebe. „Jen ji chci najít co nejdřív a ujistit se, že -," Pevně jsem semknul víčka a oddychl si. „Že jsem neudělal největší chybu svého života když jsem jí nechal jít." Jason spadl na zadek a pozoroval mě.

„Ale tys ji nenechal jít kámo," Oddychl a promasíroval si krk. „Ona utekla sama."

„Jenže já ji mohl zastavit." Vložil jsem si tvář do dlaní.

„Budeš ji moct zachránit, ale teď musíme postavit tábor." Po chvíli jsem přikývl a vydal se ke koni.

„Jdeme stavět tábor."

Keira:

„Lucasi hned to vrať!" Zasmála jsem se a běžela dál za ním. Už nějakou dobu má můj oblíbený náramek na paži a nechce mi ho vrátit. Běhám tu za ním jako idiot a on si ho mezitím se smíchem prohlíží.

„Až si mě chytíš!" Zasmál se a vyplázl jazyk. Zastavila jsem se a převrátila očima. Choval se jako malé dítě. Nebo ještě hůř. Choval se jako starší sourozenec, který s oblibou trápí svou mladší sestru.  Pískla jsem a před Lucasem se objevila čepířící se Nagge. Na rtech se mi objevil křivý úsměv a já k nim s lehkostí přistoupila s nataženou rukou. Užívala jsem si jeho výraz, když se ke mně otočil. 

„To ale není fér!" Zabrblal, když mi vracel můj náramek. Zasmála jsem se a náramek si natáhla na paži. 

„A to, že si vzal něco co není tvoje, je fér?" Povytáhla jsem obočí s mírně naštvaným výrazem. Byla legrace sledovat jak promýšlí svou odpověď. Přece jen, mu za krk dýchala Nagge a já se taky netvářila dvakrát nejlíp. 

„Keiroo!" Vykřikla Cean. Otočila jsem se na ní s úsměvem mezitím co ona přede mnou poskakovala v novém teplém oblečení s Ro na rameni. Vypadala jako malý eskymák. Její černé vlasy, které velmi povyrostly a teď je měla až po ramena stáčející se v nadýchaných vlnkách, kontrastovaly s bílým kožíškem na kapuci. Na obličeji ji pohrával obrovský úsměv a vůbec si nevšímala těch několika kudrlin, které jí létaly do očí. 

„Pane jo," Klekla jsem si a ona se se smíchem protočila ještě jednou. „Moc ti to sluší." Usmála jsem se a odhrnula ji její kudrnaté vlásky z obličeje. Promýšlela jsem, jak ji je do budoucna sepnu a ona se stále otáčela za sebe. Chtěla jsem ji upozornit, aby s tím přestala, ale ona začala znovu skákat a dívat se na mě s takovým nadšením, že jsem si to nakonec sama vymluvila. 

„Už má i pro tebe!" Vykřikla a začala ukazovat na blížící se ženu. Měla v rukou blankytně modrou látku s bílou kožešinou. Stejnou jako měla Cean. Došla ke mně a s úklonem mi ji podala. Přijala jsem ji a rozložila. Děkovně jsem kývla hlavou a ona odešla. Otočila jsem se na Lucase, když jsem zjistila jak je ta látka teplá. Jen pokrčil rameny. 

"Zima se blíží." Pomalu jsem přikývla a otočila se k lesu. Blíží, a nezastavitelně, stejně jako rudý měsíc. Co se stane, až lord Maisly požádá o pomoc a já tam nebudu? Zaútočí na nás? 

Continue Reading

You'll Also Like

417K 29.3K 27
Todd: Kde jsi? Alice: Doma... Děje se něco? Todd: MUSÍŠ OKAMŽITĚ PRYČ! *** Strašidelné texting jednodílovky. Doporučuji číst ve tmě.
Maska ✔️ By Teres

Mystery / Thriller

97.6K 6.6K 30
Vyrůstal v podmínkách, kde mu nikdo nebyl příkladem dobrého chování a kde mu nikdo neprojevoval lásku. Postupem času se naučil, že pokud chce ve spol...
130K 12K 32
Když lidstvo zničí svůj svět, je potřeba zázraku. Zázraku, nebo záhadné organizace OOL, která tvrdí, že vyrobila přístroj, který nahradí vytěžená pal...
10.3K 405 37
Dva princové kteří se rozhodnou udělat selekci. Nikdo neví kdo je koruní princ. 30 dívek Najdou si tyto dívky v srdcích Morganských prncích místo...