Με δυο βλέμματα

By Lexa_s

289K 9.1K 754

"Κοίταξε με" είπε η Μέγκαν μέσα από το στόμα της βγάζοντας έναν ήχο που μπορούσε να ακούσει μόνο κάποιος που... More

1. Μέγκαν
2. Το νέο κορίτσι στην τάξη
3. Η γνωριμία
4. Μαθήματα μπαλέτου
5. Κάπου σε είδα , κάπου σε ξέρω
6. Η αποκάλυψη
7. Πιάσε με αν μπορείς
8. Let's get this party started (part 1)
9. Let's get this party started (part 2)
10. Let's get this party started(last part)
11. Καλά κρυμμένα μυστικά
12. Παιχνίδια μυαλού
13. Στα κρυφά
14. Το ξεκίνημα του παζλ
15. Μαθαίνοντας την αλήθεια
16. Στα δύσκολα σε θέλω
17. Ψάξε, ψάξε, δεν θα με βρεις
18. Η άφιξη
19. Θυμάσαι;
20. Το ένωμα του παζλ
21. Χορεύοντας στη σιωπή
22. Amanda's Pov (Special Edition)
23. Φίλιππε;
24. Το δείπνο
25. Oh my baby baby...
26. Βλέποντας την με άλλον
28. Αντέχεις να μην με έχεις;
29. Μην αντιστέκεσαι
30. Που να ήξερε..
31. Τι είναι ευτυχία; ( Preview )
32. Οι αληθινοί παράδεισοι
33. The truth about her (part 1)
34. The truth about her (part 2)
35. The truth about her ( last part )
36. Εδώ είμαι. Εδώ ήμουν.
A/N
37. Γιατί;
38. Το τελευταίο κομμάτι του παζλ.
39. Αύριο όλα θα έχουν τελειώσει
40. Game over
41. Megan's POV (Special Edition)
42. Megan's POV - part2
43. Megan's POV - part3
44. Γνωριζόμαστε;
45. Εγώ δεν σου έφυγα ποτέ
46. Η Κριστίν
47. Χωρις αναστολες
48. Μάτια ερμητικά κλειστά.
49. Ζηλεύω πολύ
50. Για πάντα δική σου
51. Με δύο βλέμματα (part 1 )
52. Με δύο βλέμματα (Last Part)
53. Epilogue
New Book

27. Αγαπη μου. Με πονάς

4.7K 136 16
By Lexa_s


"Γιατί ποτέ δεν με κοιτάς στα μάτια; Κοίτα με γαμώτο. Κοίτα με" είπε με λαχανιασμένη φωνή που έσταζε ηδονή ο Πάρης ενώ έβαζε με δύναμη το μόριο του μέσα στην Μέγκαν.

Η μαυρομάλλα κοπέλα  βρισκόταν από κάτω του έχοντας τα μάτια της κλειστά. Αυτός την πηδούσε εκστασιασμένος έχοντας το βλέμμα του καρφωμένο στο σφιχτό κορμί της ενώ αυτή φαινόταν να μην το απολαμβάνει καθόλου. Τουλάχιστον δεν σκεφτόταν. Αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος για να μην σκέφτεται την «άλλη». Αυτή που την διέλυσε.  Καλούσε τον Πάρη στο σπίτι της μια στο τόσο όταν ένιωθε ότι έπρεπε να ξεφύγει από τις σκέψεις που την επέστρεφαν στο παρελθόν της. Πηδιόντουσαν και μετά τον έδιωχνε. Δεν ήθελε πολλά πολλά μαζί του. Του συμπεριφερόταν σαν το σεξουαλικό της παιχνίδι, απλά για να ξεφύγει από τον κόσμο που την πλήγωνε. Ο Πάρης ποτέ δεν την είχε κάνει να τελειώσει και η Μέγκαν ποτέ δεν ένιωσε ούτε ίχνος ελάχιστης ηδονής για αυτόν. Παρ'όλα αυτά δεν την ένοιαζε. Πλέον δεν μπορούσε να νιώσει τίποτα και για κανέναν. Είχαν περάσει δύο εβδομάδες από την κοινή της έξοδο στο κλαμπ με την Αμάντα. Ο χαρακτήρας της είχε αλλοιωθεί και η σχέσης της με την Αμάντα είχε χειροτερέψει. Πλέον της συμπεριφερόταν σαν κάτι λιγότερο από σκουπίδι. Σαν να μην υπήρχε. Της απηύθυνε τον λόγο μόνο στο μπαλέτο και αυτό αναγκαστικά γιατί ήταν στην ίδια ομάδα και θα έπρεπε να παρουσιάσουν μέσα στην εβδομάδα την προσωπική χορογραφία που είχαν ετοιμάσει. Τις περισσότερες φορές την ειρωνευόταν ενώ τις άλλες την πρόσβαλλε ή έκανε σαν να μην υπήρχε.  Οι αμύνες του οργανισμού της την είχαν μετρατρέψει σε μία συναισθηματικά νεκρή σκύλα που δεν μπορούσε να νιώσει τίποτα παραπάνω από το «κενό». Ο ψυχικός της κόσμος είχε καταστραφεί και ένιωθε μία απάθεια προς ότι την περιτριγύριζε. 

Εκμεταλλευόταν τον Πάρη κάθε φορά που ένιωθε ότι το μυαλό της επιστρέφει πίσω στην Αμάντα. Ήθελε να εξοντώσει και την τελευταία σπιθαμή έρωτα που μπορεί να της είχε αφήσει μέσα της. Εξάλλου η Αμάντα φαινόταν να έχει προχωρήσει. Μετά απο εκείνο το αποτυχημένο Σάββατο δεν σταμάτησε να βγαίνει με τον Κέβιν. Ερχόταν να την πάρει σχεδόν πάντα από το σχολείο και η Μέγκαν υπέθετε ότι πλέον είχαν γίνει ζευγάρι.  Προσπαθούσε να πείσει τον εαυτό της οτι δεν την ενδιαφέρει. Ότι μπορεί αυτή η διπρόσωπη γυναίκα να κάνει ότι θέλει και με όποιον θέλει κάτι και να μην της καίγεται καρφί. Βέβαια αν ίσχυε κάτι τέτοιο απλά θα αδιαφορούσε. Μέσα της ήξερε πολύ καλά ότι το μισος και η αγάπη στηρίζονται σε μια τόσο δα λεπτή κλωστούλα, που άμα σπάσει, τα συναισθήματα αυτά εναλλάσονται από την μια στιγμή στην άλλη.

Η Μέγκαν σκούντηξε τον Πάρη διώχνοντας τον από πάνω της. Δεν ήθελε άλλο να την ακουμπάει. Μπορούσε την επαφή μαζί του μόνο κανένα 10 λεπτό. Μετά ήθελε να τον διώξει και να την αφήσει στην ησυχία της.

"Ώρα να πηγαίνεις " του είπε βγάζοντας ένα τσιγάρο από το συρτάρι του κομοδίνου δίπλα της.

Ο Πάρης έσφιξε το χέρι του σε σχήμα γροθιάς. Δεν μπορούσε να καταλάβει τι κάνει λάθος και του συμπεριφέρεται έτσι. Κάθε φορά τον έδιωχνε με τον ίδιο τρόπο. Λες και έχει να κάνει με ζωο και όχι με άνθρωπο. Αυτός άρχισε να τρέφει συναισθήματα για την Μέγκαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες και περίμενε πως και πως να του στείλει μήνυμα να βρεθούνε καθώς η ίδια δεν απαντούσε ποτέ στις δικές του κλήσεις. 

"Έτσι έχεις συνηθίσει να συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους; " είπε ο Πάρης βάζοντας βιαστικά το τζιν παντελόνι του. Το κορμί του ήταν σφιχτό και τα μπράτσα του πρόδιδαν οτι έκανε χρόνια κολύμβηση. Η Μέγκαν βέβαια ήταν αδιάφορη στο θέαμα. Άλλος ήταν ο λόγος που τον καλούσε.

"Ναι " απάντησε μονολεκτικά. Δεν την ενδιέφερε πως θα νιώσει ο άλλος. Η παλιά Μέγκαν που γινόταν τρυφερή και γλυκιά μετά το σεξ «πέθανε». Αν ο χαρακτήρας της πριν ήταν μία φορά περίεργος τώρα είχε γίνει τρις χειρότερος. 

"Με τέτοια συμπεριφορά θα μείνεις μόνη σου μια μέρα" της είπε φεύγοντας από το δωμάτιο και κλείνοντας με δύναμη την πόρτα. Ποτέ δεν του είχε συμπεριφερθεί καμία με αυτόν τον τρόπο. 

Η Μέγκαν έσβησε το τσιγάρο της χωρίς να την νοιάζει και πήγε να κάνει ένα μπάνιο για να χαλαρώσει. Ήθελε να βγάλει όλο τον ιδρώτα του Πάρη από πάνω της. Τον χρειαζόταν για 10 λέπτα. Μόνο για τόσο. Κάποιες φορές και λιγότερο. Απλά για να μην επιστρέφει το μυαλό της στην «απαγορευμένη ζώνη».

Οι Κυριακές από αγαπημένες της, έγιναν και αυτές αδιάφορες. Ίσως το μοναδικό που της έδινε πλέον λίγη χαρά ήταν το μπαλέτο και το αρμόνιο. Μόνο εκεί έβρισκε ουσιαστική διαφυγή. Την περίμενε μία δύσκολη εβδομάδα. Την Τετάρτη ήταν η πρεμιέρα του μπαλέτου των Μπολσόι που θα παρακολουθούσε όλη η ελίτ της Ελλάδος και την Παρασκευή έπρεπε να παρουσιάσει την χορογραφία της με την Αμάντα μπροστά στην Ζουλιάν και στις άλλες μπαλαρίνες. Το αστείο ήταν ότι μία φορά είχαν κάνει πρόβα. Την έπιανε σπαστικό γέλιο όταν σκεφτόταν ότι θα έπρεπε να χορέψει μαζί με την πρώην της. Δεν ήξερε αν μπορούσε να το κάνει. Ευτυχώς η χορογραφία τους κρατούσε μόνο δύο λεπτά. Αλλά ήξερε ότι αυτά τα δύο λεπτά αρκούν για να την «σκοτώσουν». Το μυαλό της, της έπαιζε περίεργα παιχνίδια. Και όσο σκληρή και αν το έπαιζε, μέσα της ήξερε πολύ καλά ότι ακόμη υποφέρει. 

Βγαίνοντας από το μπάνιο έριξε ένα βλέμμα στον εαυτό της κοιτάζοντας στον ολόσωμο καθρέφτη του τοίχου της. Πως κατάντησα έτσι;  Έσφιξε τα δόντια της με δύναμη κάνοντας αυτή την σκέψη. Ήταν σκληρή. Έπρεπε να γίνει σκληρή. Δεν θα επέτρεπε ποτέ ξανά να την πληγώσει κάποιος. Μία φορά στην ζωή της έδωσε την καρδιά της και τα χέρια που την κράτησαν ήταν τρύπια. Δεν θα ξανα επέτρεπε να γίνει κάτι τέτοιο. 

                             ..................................................................................................................

Η επόμενη μέρα έφτασε και τα μαθήματα είχαν ήδη ξεκινήσει. Οι μπαλαρίνες βρίσκονταν όλες στην αίθουσα χορού και περίμεναν την κυρία Ζουλιάν να έρθει. Η Αμάντα τον τελευταίο καιρό άρχισε να κοινωνικοποιειται. Αναγκαζόταν να κάνει παρέα με άλλες μπαλαρίνες στα διαλείμματα καθώς πλέον ήταν αδύνατο να συναναστρέφεται με την Ράνια και τον Στέφανο στο σχολείο. Η συμπεριφορά της Μέγκαν ήταν απαράδεκτη και προσπαθούσε να βρίσκεται όσο το δυνατόν μακρυά της για να αποφύγει την αδιαφορία της ή τις προσβολές της. Δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι αυτή η κοπέλα που κάποτε την άγγιζε με τόσο πάθος και ήταν ερωτευμένη μαζί της πλέον κάνει σαν να μην υπάρχει στον χώρο. Η ανωριμότητα της δεν είχε όρια. Δεν ζήτησε να γίνουν φίλες. Ποτέ δεν θα μπορούσε να δει φιλικά την Μέγκαν αλλά τουλάχιστον περίμενε μια πιο τυπική συμπεριφορά μετά από αυτά που είχαν περάσει. Όχι να την αποκληρώσει. Με τον Κέβιν τα πήγαινε καλά ή έστω προσπαθούσε να τα πάει. Ο διάσημος Dj ήταν τρελά ερωτευμένος μαζί της και ένιωθε να της καλύπτει όλες τις ανασφάλειες που της είχε δημιουργήσει η Μέγκαν. Αλλά ποτέ δεν κατάφερε να αισθανθεί μαζί του αυτά που είχε αισθανθεί με την πρώην της. Δεν είχαν καμία σχέση τα δικά του τα φιλιά με της Μέγκαν. Το σώμα της ανατρίχιαζε και η αναπνοή της τρελαινόταν κάθε φορά που ακουμπούσε τα χείλη της μαυρομάλλας κοπέλας. Με τον Κέβιν απλά προσπαθούσε να ενώσει τα κομμάτια της και να βρει τον φυσιολογικό ρυθμό της ζωής της. Ο διάσημος Dj της είχε προτείνει πολλές φορές να πάει να κοιμηθεί σπίτι του αλλά η Αμάντα πάντα έβρισκε μια χαζή δικαιολογία για να τον αποφύγει. Δεν ήταν ακόμη έτοιμη, ούτε μπορούσε να του δωθεί ολοκληρωτικά. Σιγά σιγά πίστευε ότι με τον καιρό θα χαλαρώσει μέσα της και θα καταφέρει να ολοκληρώσει μαζί του. Προς το παρόν, της ήταν αδύνατο, παρά το γεγονός ότι γνώριζε ότι η Μέγκαν «τραβιέται» με αυτόν τον Πάρη. Της το είχε πει η Ράνια καθώς η κολλητή της πρώην της ερχόταν πολύ συχνά σπίτι της αφού ακόμη τα είχε με τον Φίλιππο. Η Αμάντα προσπάθησε να δείξει ότι δεν ζηλεύει αλλά εκείνο το βράδυ με τα βίας κατάφερε να κοιμηθεί. Η Μέγκαν που ήξερε δεν επέτρεπε σε κανέναν να την ακουμπάει, δεν ήθελε κανενός το άγγιγμα παρά μόνο το δικό της. Τώρα είχε μετατραπεί σε μία ψυχρή σκύλα που απλά κοιτούσε το πως θα περνάει αυτή καλά χωρίς να την νοιάζει τίποτα άλλο. Πόσο εγωίστρια και παρτάκιας.

Η Μέγκαν καθόταν όπως πάντα μόνη της κάνοντας προθέρμανση στην μπάρα. Οι άλλες κοπέλες δεν τολμούσαν να την πλησιάσουν καθώς ήξεραν ότι η μαυρομάλλα συμμαθήτρια τους ήταν αρκετά ματαιόδοξη για να ασχοληθεί μαζί τους. Η Αμάντα βρισκόταν ακριβώς απέναντι της μαζί με κάποιες άλλες μπαλαρίνες. Οι συμμαθήτριες της ξανθιάς κοπέλας ένιωθαν απίστευτη χαρά που η Αμάντα συναναστρέφεται μαζί τους. Την είχαν θεοποιήσει και θέλαν να εξελίξουν την παρέα τους και εκτός σχολείου και να μάθουν τα πάντα για αυτή.Την είχαν κάτι σαν είδωλο τους. Η επιτυχία της δεν την έκανε αλαζόνα όπως έκανε την Μέγκαν.

"Πότε θα μας γνωρίσεις επιτέλους τον Dj Kevin; Ξέρεις ότι πεθαίνουμε να τον γνωρίσουμε και από κοντά !!" άρχισε να χοροπηδάει ενθουσιασμένη μια από τις μπαλαρίνες μιλώντας στην Αμάντα. Το βλέμμα της ξανθιάς κοπέλας έπεσε πάνω στην Μέγκαν. Ήταν αρκετά κοντά και ήξερε ότι μπορούσε να ακούσει τα πάντα παρά το γεγονός ότι έδειχνε απαθέστατη.

"Θα κανονίσουμε σύντομα.." απάντησε η Αμάντα χαμογελαστά. Προσπαθούσε να αποφύγει την εξωσχολική επαφή με τις άλλες μπαλαρίνες. Ήταν γλυκά κορίτσια και ευγενικά αλλά δεν ένιωθε να ταιριάζει τόσο μαζί τους για να κάνουν παρέα πέρα από τα διαλείμματα. 

"Ήδη τα περιοδικά άρχισαν να γράφουν για εσάς. Είναι αρκετά διάσημος και ολοι ρωτάνε για την μυστήρια καλλονή που κυκλοφορεί δίπλα του. Πες μααας! Πως είναι στο κρεβάτι; " συνέχισε μια άλλη μπαλαρίνα μιλώντας πιο διακριτικά από την προηγούμενη για να μην τους ακούσει κανείς.

Η Αμάντα έδωσε ένα τυπικό χαμόγελο στα κορίτσια χωρίς να απαντήσει. Δεν μπορούσε να τις ακούει να μιλάνε σαν υστερικές για αυτήν και τον Κέβιν και ούτε είχε καμία όρεξη να μοιραστεί την προσωπική της ζωή. Τι να τους έλεγε; Ότι δεν μπόρεσε να πάει ακόμη μαζί του και με κανέναν άλλο γιατί το απαθέστατο τομάρι απέναντι την έχει καταστρέψει; 

Η όψη της Μέγκαν πήρε μία ειρωνική μορφή ακούγοντας τις άλλες να μιλάνε. Τα θεωρούσε αστεία αυτά που συζητούσαν. Κατάλαβε ότι η Αμάντα απέφυγε να απαντήσει στα κορίτσια γιατί ήταν αυτή μπροστά. Τι; Tην λυπόταν; Δεν ήθελε να περιγράψει πως την πηδάει ο Κέβιν για να μην την στεναχωρήσει; Ήδη την είχε κομματιάσει, δεν υπήρχε κάτι άλλο να κάνει για να την πληγώσει πιο πολύ. Άρχισε να νιώθει την θερμοκρασία του σώματός της να ανεβαίνει από θυμό και αποφάσισε να απομακρυνθεί από την Αμάντα και το καινούριο της παρεάκι. Περνώντας από μπροστά της, στάθηκε λίγο ακίνητη κοιτάζοντας προς το μέρος της. Το βλέμμα της ήταν κοφτερό και τα χείλη της είχαν ένα στραβό χαμόγελο που πρόδιδε ότι μέσα από αυτό το στόμα δεν πρόκειται να βγει κάτι ευχάριστο.

"Δεν απάντησες Αμάντα στις καινούριες σου φίλες. Πως σε γαμάει ο Κέβιν; " τα λόγια της Μέγκαν έσκασαν σαν βόμβα στα αυτιά της Αμάντα. Άνοιξε το στόμα της για να της μιλήσει μετά από τόσο καιρό μόνο και μόνο για να την προσβάλλει δημόσια; Η ξανθιά μπαλαρίνα ένιωθε να χάνει το σαγόνι της κοιτάζοντας την Μέγκαν που απαθέστατη της έδειχνε ότι δεν έχει κανέναν ηθικό φραγμό.

"Εσένα πως σε γαμάει ο Πάρης; " απάντησε η Αμάντα ακριβώς στον ίδιο τόνο ενώ τα μάτια της είχαν σκοτεινιάσει από την σύγχυση. Δεν μπορούσε να σκεφτεί λογικά και τα λογια της βγήκαν μόνα τους από το στόμα της χωρίς να έχει τον έλεγχο της κατάστασης.

Οι μπαλαρίνες του τμήματος έμειναν να κοιτάζουν άφωνες τις δύο μπαλαρίνες να μαλώνουν. Δεν ήξεραν τι είχε συμβεί και δεν καταλάβαιναν γιατί μιλάει η μία στην άλλη τόσο άσχημα πετώντας μπηχτές.

Η Μέγκαν πλησίασε την Αμάντα πιο κοντά. Τόσο κοντά που τα υπόλοιπα κορίτσια έκαναν φοβισμένα στην άκρη για να περάσει από ανάμεσα τους.

"Κατάφερες να γίνεις το πουτανάκι του;" συνέχισε η Μέγκαν ενώ το γυαλιστερό της βλέμμα κάρφωνε τα μάτια της πρώην της.

Η Αμάντα άνοιξε τα μάτια της διάπλατα ακούγοντας την Μέγκαν να της συμπεριφέρεται λες και είναι καμία πεταμένη. Τα νεύρα της είχαν φτάσει πάνω από το κεφάλι της και ένιωθε την αναπνοή της να βγαίνει αλλοπαρμένη μέσα από τα πνευμόνια της. Έσφιξε τα δόντια της δυνατά πριν αποφασίσει να ανταπαντήσει στις προσβολές που δεχόταν.

"'Αντε γαμήσου " της φώναξε εξοργισμένη ενώ ασυναίσθητα έσπρωξε την Μέγκαν με τα δυο της χέρια τόσο δυνατά που η μαυρομάλλα κοπέλα σωριάστηκε κάτω.

Η Μέγκαν με θολωμένο μυαλό, σηκώθηκε απότομα από το πάτωμα, σαν μαινόμενος ταύρος. Κάθε κύτταρο του σώμματος της ξεχείλιζε από μία θυελλώδη οργή. Παίρνοντας φόρα, ανταπέδωσε το σκούντημα στην Αμάντα, ορμώντας κατά πάνω της, με αποτέλεμα η ξανθιά μπαλαρίνα να κυλιστεί στα πατώματα ενώ η ίδια έπεσε από πάνω της. Η Αμάντα έβγαλε έναν αναστεναγμό πόνου χτυπώντας την πλάτη της στο ξύλινο δάπεδο και άρχισε ασυναίσθητα να βαράει την Μέγκαν που βρισκόταν από πάνω της, όπου έβρισκε. Δεν ήξερε πόση δύναμη έβαζε. Δεν μπορούσε να το ελέγξει. Οι υπόλοιπες μπαλαρίνες κοιτούσαν με ανοιχτό το στόμα χωρίς να μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους. Είχαν κάνει ένα κύκλο γύρω από το «πεδίο μάχης» και στεκόντουσαν άπραγες καθώς φοβόντουσαν να μπλεχτούν και οι ίδιες στον αγριεμένο καυγά. Η Μέγκαν έπιασε με δύναμη τους καρπούς της Αμάντα ακινητοποιώντας τα χέρια της μέσα στα δικά της. Η οργή που ένιωθε η Αμάντα ήταν τόσο έντονη που όλο της το σώμα έτρεμε ενώ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα που ανεξέλεγκτα έτρεχαν από τα μάτια της. 

" Σε μισώ " φώναξε έξαλλη, με όλη της την δύναμη στην Μέγκαν. Ένιωθε το κορμί της να πονάει, αλλά πιο πολύ από όλα πονούσε η καρδιά της.

"Τι συμβαίνει εδώ μέσα; " φώναξε τρομοκρατημένη η κυρία Ζουλιάν βλέποντας τις δυο κοπέλες σωριασμένες στο πάτωμα. 

Η Μέγκαν ελευθέρωσε κατευθείαν τα χέρια της Αμάντα και η ξανθιά μπαλαρίνα έσπρωξε με πίεση το κορμί της πρώην της από πάνω της και σηκώθηκε για να φύγει σχεδόν τρέχοντας μέσα από το τμήμα. Όλες οι μπαλαρίνες ταράχτηκαν ακούγοντας την φωνή της κυρίας Ζουλιάν να γεμίζει με ένταση όλη την έκταση της αίθουσας. 

"Στο γραφείο μου και οι δυο σας. ΤΩΡΑ! " πρόσταξε στις δυο μπαλαρίνες.
















Continue Reading

You'll Also Like

102K 4.7K 42
Οπτική επαφή: Ο τρόπος με τον οποίο η ψυχή παίρνει φωτιά (L)GBT story #1 in lesbian (out of 419 stories) #1 in lgbt (out of 517 stories) #1 in lgbtq...
72.7K 7.4K 86
Μία νηπιαγωγός. Μία μυστηριώδης σκοτεινή φιγούρα που ακολουθεί το κάθε της βήμα. Εκεί που η κοπέλα πίστευε πως δεν υπάρχουν δαίμονες, μαθαίνει ότι μπ...
33.8K 1.6K 20
Η Ανασταζια κανοντας ενα επαγγελματικο ταξιδι κοιμαται για ενα βραδυ με εναν αντρα ο οποιος την εκανε να αισθανεται πρωτογνωρα συναισθηματα,ομως την...