Με δυο βλέμματα

By Lexa_s

284K 9K 754

"Κοίταξε με" είπε η Μέγκαν μέσα από το στόμα της βγάζοντας έναν ήχο που μπορούσε να ακούσει μόνο κάποιος που... More

1. Μέγκαν
2. Το νέο κορίτσι στην τάξη
3. Η γνωριμία
4. Μαθήματα μπαλέτου
5. Κάπου σε είδα , κάπου σε ξέρω
6. Η αποκάλυψη
7. Πιάσε με αν μπορείς
8. Let's get this party started (part 1)
9. Let's get this party started (part 2)
10. Let's get this party started(last part)
11. Καλά κρυμμένα μυστικά
12. Παιχνίδια μυαλού
13. Στα κρυφά
14. Το ξεκίνημα του παζλ
15. Μαθαίνοντας την αλήθεια
16. Στα δύσκολα σε θέλω
17. Ψάξε, ψάξε, δεν θα με βρεις
18. Η άφιξη
19. Θυμάσαι;
20. Το ένωμα του παζλ
21. Χορεύοντας στη σιωπή
22. Amanda's Pov (Special Edition)
23. Φίλιππε;
25. Oh my baby baby...
26. Βλέποντας την με άλλον
27. Αγαπη μου. Με πονάς
28. Αντέχεις να μην με έχεις;
29. Μην αντιστέκεσαι
30. Που να ήξερε..
31. Τι είναι ευτυχία; ( Preview )
32. Οι αληθινοί παράδεισοι
33. The truth about her (part 1)
34. The truth about her (part 2)
35. The truth about her ( last part )
36. Εδώ είμαι. Εδώ ήμουν.
A/N
37. Γιατί;
38. Το τελευταίο κομμάτι του παζλ.
39. Αύριο όλα θα έχουν τελειώσει
40. Game over
41. Megan's POV (Special Edition)
42. Megan's POV - part2
43. Megan's POV - part3
44. Γνωριζόμαστε;
45. Εγώ δεν σου έφυγα ποτέ
46. Η Κριστίν
47. Χωρις αναστολες
48. Μάτια ερμητικά κλειστά.
49. Ζηλεύω πολύ
50. Για πάντα δική σου
51. Με δύο βλέμματα (part 1 )
52. Με δύο βλέμματα (Last Part)
53. Epilogue
New Book

24. Το δείπνο

4.5K 150 10
By Lexa_s

Το επόμενο απόγευμα έφτασε γρήγορα. Η Αμάντα βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού της φτιάχνοντας μία τελευταία δροσιστική σαλάτα με γιαούρτι, ξυρούς καρπούς, ρόδι και λάχανο. Το τραπέζι που ετοίμαζε για τους φίλους της ήταν σχεδόν έτοιμο. Κανένα από τα παιδιά δεν ήξερε ότι η Αμάντα έχει ταλέντο στην μαγειρική. Ήταν κάτι που την χαλάρωνε. Μπορούσε να ετοιμάσει ολων των ειδών τα πιάτα από μεξικάνικο μέχρι κινέζικο καθώς είχε ζήσει σε τρεις διαφορετικές χώρες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Την ίδια στιγμή, ο Φίλιππος ετοίμαζε το μπαρ του σπιτιού του καθώς είχε πάρει από την κάβα όλα τα ποτά και κρασιά που έπιναν τα παιδιά. Το σπίτι τους ήταν μικρό. Ήταν πολύ μικρό συγκριτικά με τα σπίτια των πλούσιων φίλων τους. Έμεναν σε ένα διαμέρισμα στα δυτικά της Θεσσαλονίκης, στον Εύοσμο. Τα ενοίκια εκεί ήταν πιο φτηνά και οι γονείς του Φίλιππου και της Αμάντα με το ζόρι τα έβγαζαν πέρα με τους μισθούς που έπαιρναν. Η Αμάντα είχε συνηθίσει να μένει σε μεγάλα σπίτια με τον πατέρα της. Παρ' όλα αυτά δεν της κακοφαινόταν καθόλου να μένει σε ένα μικρότερο σπίτι. Αντιθέτως της φαινόταν πιο ζεστό από τα αχανή παλάτια των φίλων της. Το μοναδικό της πρόβλημα ήταν ότι έπρεπε να μοιράζετε το δωμάτιο της με τον Φίλιππο. Το διαμέρισμα είχε δύο δωμάτια και στο ένα κοιμόταν η μητέρα της με τον πατέρα του Φίλιππου και στο άλλο αυτή με τον εξ αγχιστείας αδερφό της.

Ο Φίλιππος έτρεξε γρήγορα προς την πόρτα όταν άκουσε το θυροτηλέφωνο να χτυπάει. Είχαν έρθει η Ράνια μαζί με τον Στέφανο, ο οποίος φαινόταν πλέον πιο ευδιάθετος από την προηγούμενη μέρα. Το μάτι του ήταν ελαφρώς ξεπρησμένο και το μαύρισμα άρχισε σιγά σιγά να υποχωρεί. Η Ράνια έδωσε ένα πεταχτό φιλί πηδώντας πάνω στο αγόρι της. Ο Φίλιππος ανταπέδωσε την αγκαλιά και καλωσόρισε τα παιδιά στο σπίτι του. Η Αμάντα βγήκε από την κουζίνα φορώντας μία ποδιά πάνω από το το μακρύ σκούρο μπλε κολλητό μάλλινο της φόρεμα . Φαινόταν σαν μια εντυπωσιακή νοικοκυρά με αυτό το ντύσιμο. Απόρησε που δεν είδε την Μέγκαν μαζί με τα παιδιά αλλά της είχε υποσχεθεί ότι θα έρθει οπότε χαιρέτησε τους φίλους της χωρίς να ρωτήσει τίποτα και άρχισε να στρώνει το τραπέζι με τα γκουρμέ φαγητά που ετοίμασε. Ο Φίλιππος έβαλε μουσική και σέρβιρε στα παιδιά ποτά και κάθισαν όλοι μαζί στο σαλόνι. Η Ράνια άφησε τα αγόρια μόνα τους και πήγε να βοηθήσει την Αμάντα που την έβλεπε μόνη της να παιδεύεται με το στρώσιμο του τραπεζιού.

"Δεν θα μπορούσα να σε φανταστώ ποτέ νοικοκυρά" είπε χαμογελαστά η Ράνια προς την φίλη της. Η εντυπωσιακή παρουσιά της Αμάντα στο σχολείο και οι ακριβές ενδυμασίες της, έκρυβαν καλά το πόσο απλή και λιτή είναι στην καθημερινή της ζωή.

"Αυτά να τα πεις στην κολλητή σου για να μην με παρατήσει " είπε η Αμάντα κάνοντας χιούμορ και τα δυο κορίτσια άρχισαν να γελάνε δυνατά. Η Ράνια γνώριζε πολύ καλά ότι η Μέγκαν δεν ήξερε ούτε το ψωμί να κόβει μόνη της. Συνήθως είχε άτομα γύρω της που αναλάμβαναν όλες τις ανάγκες της. Ποτέ δεν είχε ασχοληθεί στην ζωή της με τις δουλειές του σπιτιού ή με οτιδήποτε έχει να κάνει με τα οικιακά.

Αφού τα κορίτσια έστρωσαν το πλούσιο τραπέζι ,πήγαν στο καθιστικό μαζί με τα αγόρια . Η Αμάντα έβαλε λίγο λευκό κρασί για τον εαυτό της και έστειλε μήνυμα στην Μέγκαν για να μάθει που είναι. Όλοι την περίμεναν με αγωνία για να φάνε. Ειδικά ο Φίλιππος. Είχε ρωτήσει ήδη τρεις φορές πότε θα έρθει η Μέγκαν. Ο Στέφανος απόρησε με το ξαφνικό ενδιαφέρον του Φίλιππου σχετικά με την Μέγκαν αλλά δεν το έδωσε πολύ σημασία καθώς φαινόταν πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος δίπλα στην Ράνια. Πριν προλάβει να έρθει απάντηση στο κινητό της Αμάντα, ακούστηκε το θυροτηλέφωνο να χτυπάει. Τα παιδιά ήξεραν ότι είναι η μαυρομάλλα φίλη τους. Πάντα καθυστερούσε σε όλες τις συνατήσεις τους. Εδώ είχαν συνηθίσει ακόμη και οι καθηγητές να έρχεται αργοπορημένη τις πρώτες ώρες. Η Αμάντα σηκώθηκε από τον καναπέ για να της ανοιξει την πόρτα, αλλά μαζί με αυτή ασυναίσθητα σηκώθηκε και ο Φίλιππος. Περίμενε πως και πως να έρθει η κολλητή της κοπέλας του εδώ και ώρα. Η Ράνια κοίταξε περίεργα το αγόρι της αλλά υπέθεσε ότι ήθελε απλά να είναι σωστός και καλός οικοδεσπότης.

Η Αμάντα άνοιξε την πόρτα και χαμογέλασε γλυκά στην Μέγκαν που προχωρούσε προς το μέρος της κρατώντας ένα στολισμένο μπουκάλι σαμπάνιας. Φορούσε ένα σκούρο γκρι ψηλόμεσο σωλήνα παντελόνι και μία μάλλινη αέρινη λευκή μπλούζα από μέσα. Το σακάκι που είχε ρήξει πάνω στους ώμους της, χωρίς να φοράει τα μανίκια ,την έκαναν να φαίνεται κομψή και εκλεπτισμένη. Πρώτη φορά ερχόταν η Μέγκαν στο σπίτι της και ένιωθε ένα ανεξήγητο άγχος. Ήθελε όλα να είναι τέλεια. Η μαυρομάλλα κοπέλα πλησίασε την Αμάντα που την περίμενε όρθια στην είσοδο του σπιτιού και της έδωσε ένα ζεστό φιλί στο μάγουλο, κοντά στο αυτί της, βάζοντας το χέρι πίσω από την μέση της ξανθιάς κοπέλας.

"Είσαι πανέμορφη " της ψιθύρισε στο αυτί μετά το απαλό και διακριτικό φιλί της στο μάγουλο.

Η Αμάντα πήρε λίγες τζούρες μυρωδιάς στο πέρασμα της Μέγκαν. Μοσχοβολούσε. Το άρωμα της ήταν μεθυστικό. Η Μέγκαν έκανε λίγα βήματα μπροστά και σταμάτησε για να δώσει το χέρι της στον Φίλιππο που την κοιτούσε προκλητικά στα μάτια περιμένοντας την όρθιος λίγο πιο πίσω από την Αμάντα.

"Ευχαριστώ πολύ που με κάλεσες στο σπίτι σου " είπε η Μέγκαν κάνοντας χειραψία με το αγόρι της κολλητής της και του έδωσε την σαμπάνια που κρατούσε. Η φωνή της ήταν ζεστή και σταθερή. Δεν ήθελε να καταλάβει τίποτα η Ράνια οπότε θεώρησε ότι θα ήταν καλό να είναι ,αν όχι ευγενική, τουλάχιστον τυπική απέναντι στον Φίλιππο.

Ο αδερφός της Αμάντα πήρε την σαμπάνια και την κοίταξε με διάπλατα τα μάτια του.

"Χριστέ μου, με αυτό το μπουκάλι μπορώ να αγοράσω την μηχανή που θέλω. Λέω να μην την πιούμε." είπε γελώντας μόνος του ενώ τα υπόλοιπα παιδιά τον κοιτούσαν με έναν περίεργο μορφασμό. Το χιούμορ του ήταν λίγο άκυρο κάτι το οποίο κατάλαβε και η Ράνια αλλά δεν το σχολίασε.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στην τραπεζαρία καθώς είχε έρθει και η τελευταία καλεσμένη που περίμεναν και κάθισαν να απολαύσουν τα πιάτα που ετοίμασε η Αμάντα για αυτούς. Η Μέγκαν τσιμπησε μία φέτα μήλου μέσα από την σαλάτα πριν κάτσει στο τραπέζι δίπλα στην κοπέλα της.

"Ποιος τα ετοίμασε όλα αυτά; " ρώτησε εκστασιασμένη παρατηρώντας το πλούσιο τραπέζι και κάθισε στην θέση της.

"Η Αμάντα" απάντησε ο Στέφανος σχηματίζοντας ένα στραβό χαμογελάκι στο πρόσωπο του. Η Μέγκαν έβαλε το χέρι της πάνω στο πόδι της Αμάντα κάτω από το τραπέζι και της χάιδεψε το μπούτι αισθησιακά πιέζοντας τα δάχτυλα της πάνω στο φόρεμα της άλλης. Η ξανθιά κοπέλα ένιωσε την ανάσα της να κόβεται στο άγγιγμα της Μέγκαν. Την έπιανε απροετοίμαστη και δεν ήθελε να καταλάβει τίποτα ο αδερφός της που καθόταν ακριβώς απέναντι της στο τραπέζι.

Η Μέγκαν γύρισε και κοίταξε την Αμάντα παίρνοντας ένα ευγενικό σχεδόν τυπικό βλέμμα.

"Το τραπέζι που ετοίμασες φαίνεται υπέροχο " της είπε χαμογελώντας της ελαφριά. Κανένας άλλος στο τραπέζι δεν είχε καταλάβει ότι άγγιζε το πόδι της Αμάντα από κάτω μεταφέροντας τα δάχτυλα της πιο κοντά στην βουβωνική της περιοχή. Η ξανθιά κοπέλα ένιωσε να κοκκινίζει και προσπάθησε να φαίνεται ανέκφραστη για να μην καταλάβει κανένας άλλος τίποτα. Ξεκίνησαν να τρώνε συζητώντας διάφορα θέματα που τους απασχολούσαν. Όλα τα παιδιά συμμετείχαν άνετα στην συζήτηση λέγοντας τις απόψεις τους εκτός από την Μέγκαν. Η Ράνια παρατήρησε ότι η φίλη της, τους κοιτάζει αμίλητη και δεν μπορούσε να καταλάβει τι την είχε πιάσει πάλι. Καθ'όλη την διάρκεια της κουβέντας ο Φίλιππος είχε το χέρι τους πάνω στην πλάτη της Ράνιας που καθόταν δίπλα του αλλά το βλέμμα του ήταν μονίμως καρφωμένο πάνω στην Μέγκαν. Δεν μπορούσε να διανοηθεί πως γίνεται ένας άνθρωπος τόσο ψυχρός να του βγάζει τα πιο αισθησιακά του συναισθήματα. Ήταν μαγεμένος με τα χείλη της και την όψη της γενικότερα που έσφυζε από σεξουαλικότητα χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα. Ήθελε να την γνωρίσει καλύτερα και να μπει στον προσωπικό της χώρο. Για αυτόν η Μέγκαν ήταν για γυναίκα μυστήριο. Είχε συνηθίσει να έχει όποια γυναίκα ήθελε χωρίς πολύ μεγάλη προσπάθεια. Αλλά η συγκεκριμένη του φαινόταν πρόκληση. Έπρεπε να παιδευτεί πολύ για να την κατακτήσει, κάτι που τον γέμιζε ηδονή. 

Αφού τελείωσαν το φαγητό τους τα αγόρια μεταφέρθηκαν στο σαλόνι για να συνεχίσουν τα ποτά τους και άφησαν τις κοπέλες να μαζέψουν την κουζίνα. Η Μέγκαν καθόταν όρθια δίπλα στο μισάνοχτο παράθυρο και έκανε τσιγάρο, ενώ η Ράνια και η Αμάντα έβαζαν γρήγορα γρήγορα τα πιάτα στο πλυντήριο και τα υπόλοιπα φαγητά στο ψυγείο. 

"Τι θα γίνει πριγκίπισσα θα μας κοιτάς για πολύ ακόμη; " είπε η Ράνια πειράζοντας την φίλη της που κοιτούσε έξω από το παράθυρο φυσώντας τον καπνό της.

Η Αμάντα χαμογέλασε κοιτάζοντας την Μέγκαν που φαινόταν αδιάφορη ως προς το καθάρισμα. Ήξερε πολύ καλά ότι ήταν αρκετά κακομαθημένη για να μπει στην διαδικασία να «λερώσει» τα χέρια της. 

"Μπορώ να σας κοιτάω για ώρες" ειρωνεύτηκε χαϊδευτικά η Μέγκαν την φίλη της σβήνοντας ταυτόχρονα το τσιγάρο στο τασάκι δίπλα της. 

"Λοιπόν νομίζω ότι τελειώσαμε " είπε η Ράνια κάνοντας high five με την Αμάντα. Η συνεργασία τους στο καθάρισμα ήταν άψογη και τελείωσαν σε λιγότερο από πέντε λεπτά. "Πάω έξω γιατί νομίζω ότι μου έλειψε το αγόρι μου " συνέχισε  πειράζοντας τις φίλες της. Ένιωθε ότι δεν μπορούσε ούτε λεπτό μακριά από τον Φίλιππο. 

Η Αμάντα πλησίασε την κοπέλα της που φαινόταν αμίλητη όλο το βράδυ και στάθηκε αντικριστά μπροστά της. Καταλάβαινε ότι κάτι την προβλημάτιζε άλλα δεν ήθελε να την πιέσει με ερωτήσεις. Προτιμούσε να της μιλήσει η Μέγκαν όταν θα ένιωθε έτοιμη. Εξάλλου η ίδια  ήταν που έπρεπε να της μιλήσει. Κάθε φορά το μυαλό της γύριζε πίσω στην αλήθεια που της έκρυβε σχετικά με την μητέρα της. Γνώριζε πολύ καλά ότι η Μέγκαν είναι πολύ συναισθηματικά συνδεδεμένη με την μαμά της. Αν μάθαινε ότι η γυναίκα που εχει ως πρότυπο δεν είναι αυτή που νόμιζε θα την πλήγωνε βαθιά. Θα την άλλαζε. Θα την αλλοίωνε. Θα τη έκανε ακόμη πιο κλειστή και ακόμη πιο δύσκολο χαρακτήρα από ότι ήδη ήταν. Η Αμάντα χάιδεψε απαλά τα μαλλιά της Μέγκαν που κοιτούσε διαπεραστικά τα γαλάζια της μάτια. Ήξερε πολύ καλά αυτό το βλέμμα. Είχαν περάσει αρκετές ώρες από τότε που άγγιξε η μία την άλλη και άρχισαν να νιώθουν και οι δυο την έλλειψη. Αλλά η ξανθιά κοπέλα ήταν πολύ πιο συγκρατημένη. Η Μέγκαν ένιωθε το κορμί της να υποφέρει, καθισμένη άπραγη δίπλα στην κοπέλα της. Ήθελε να την ακουμπήσει, να την φιλήσει, να νιώσει την απαλή επιδερμίδα της. Η Αμάντα πλησίασε πιο κοντά το πρόσωπό της στην Μέγκαν και φίλησε απαλά τα ροδοκόκκινα χείλη της. Η μαυρομάλλα κοπέλα έκλεισε τα μάτια της στην αίσθηση των χειλιών της Αμάντα και πίεσε με δύναμη τα δάχτυλα της πάνω στον πάγκο της κουζίνας για να συγκρατήσει τις ορμές της.

"Έλα πάμε έξω. Δεν θελω να καταλάβει κάτι ο Φίλιππος" ψιθύρησε η Αμάντα στο στόμα της Μέγκαν και προχώρησε προς τα έξω μόνη της. Η Μέγκαν έμεινε κάποια δευτερόλεπτα ακίνητη παρατηρώντας το αέρινο περπάτημα της κοπέλας της. Το μακρύ της φόρεμα κολούσε πάνω στα σφριγιλά της οπίσθια και έκανε το κούνημα των ποδιών της να φαίνεται αισθησιακό. Πίνοντας μια γουλιά από την σαμπάνια της, πήρε το ποτήρι της και μεταφέρθηκε στα υπόλοιπα παιδιά που βρίσκονταν στο καθιστικο στο διπλανό δωμάτιο. Ήξερε ότι ο μοναδικός τρόπος για να ηρεμίσει το μυαλό της από τις σκέψεις που έκανε σχετικά με τον Φίλιππο και την αδιάκριτη συμπεριφορά του, ήταν να βρεθεί μόνη της με την Αμάντα. Μόνο μαζί της ένιωθε ήρεμη. Σαν όλα τα προβλήματά της να εξαφανίζονταν.

Η παρέα των πέντε παιδιών αποφάσισε να δει τους τρείς κύκλους των hunger games πίνοντας τα ποτά τους. Η Ράνια με τον Φίλιππο ήταν ξαπλωμένοι αγκαλιά στον διπλό καναπέ, η Μέγκαν με την Αμάντα σε έναν ίδιο καναπέ απέναντι τους και ο Στέφανος στην πολυθρόνα. Το νέο παλικάρι ένιωθε μπακούρι δίπλα στα ζευγάρια και ότι κρατάει το φανάρι αλλά τον καθησύχαζε το γενονός ότι η Αμάντα και η Μέγκαν δεν δίνουν κανένα απολύτως δικαίωμα μπροστά στον Φίλιππο. Αντιθέτως περισσότερο σαν πολύ καλές γνωστές φαίνονταν παρά φίλες. Έχοντας κλειστά τα φώτα ξεκίνησαν τον «μαραθώνα» ταινιών. Φτάνοντας στον τρίτο κύκλο της ταινίας η Μέγκαν το έβρισκε σχεδόν αδιανόητο να κάθεται δίπλα στην Αμάντα χωρίς να την ακουμπάει. Η αύρα της ήταν πολύ έντονη και το άρωμα της, της έπαιρνε το μυαλό. Δεν είχε παρακολουθήσει σχεδόν καθόλου από τις ταινίες που τα υπόλοιπα παιδιά έβλεπαν αφοσιωμένα ή τουλάχιστον νόμιζε ότι έβλεπαν. Ρίχνοντας ένα βλέμμα προς τους υπόλοιπους παρατήρησε ότι ο Στέφανος κοιμόταν ήδη στην πολυθρόνα ενώ η Ράνια έκανε το ίδιο στην αγκαλιά του Φίλιππου. Οι μοναδικοί που είχαν μείνει ξύπνιοι ήταν αυτή ,η Αμάντα και ο Φίλιππος που αντί να παρακολουθεί την ταινία την κοιτούσε αδιάκριτα. Η Αμάντα είχε κουλουριαστεί με ένα μαξιλάρι στα πόδια της ακουμπώντας ελαφρώς το χέρι της πάνω στης Μέγκαν που ήταν σχεδόν ακίνητη καθ΄όλη την διάρκεια της ταινίας. Τελειώνοντας και ο τρίτος κύκλος από τα hunger games η Μέγκαν σηκώθηκε όρθια πιάνοντας το μικροσκοπικό της τσαντάκι. Ήταν σαν να ήταν έτοιμη να φύγει. 

"Που πας; " είπαν με μία φωνή η Αμάντα και ο Φίλιππος κοιτάζοντας την. Η Αμάντα κοίταξε απορημένη τον αδερφό της. Δεν είχε καταλάβει ότι είχε συμπαθήσει τόσο πολύ την Μέγκαν έτσι ώστε να είναι αγχωμένος που θα φύγει.

"Λέω να πάω σπίτι, έχει πάει ήδη αρκετά αργά" είπε κοιτάζοντας αποκλειστικά την Αμάντα. Ήδη έκανε τεράστια υπομονή παίζοντας αυτό το θέατρο δίπλα της. Δεν το άντεχε λεπτό παραπάνω.

Πριν προλάβει να της απαντήσει η Αμάντα πήρε τον λόγο ο Φίλιππος.

"Γιατί δεν κοιμάσαι εδώ; Είναι ήδη 1 η ώρα. Τα παιδιά έχουν ήδη κοιμηθεί. Θα ξαπλώσω εγώ με την Ράνια στο δωμάτιο των γονιών μας. Εσύ με την Αμάντα στο δωμάτιο μας και ο Στέφανος στο σαλόνι " είπε ενθουσιασμένος. Είχε άλλα σχέδια για το βράδυ και έπρεπε να πείσει με κάποιον τρόπο την Μέγκαν να μείνει παραπάνω σπίτι του.

"Δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα αυτό Φίλιππε" είπε κάνοντας ένα βήμα προς την έξοδο αλλά το χέρι της Αμάντα την σταμάτησε.

"Σε παρακαλώ, μείνε " είπε η ξανθιά κοπέλα κοιτάζοντας έντονα τα μάτια της Μέγκαν. Δεν ήθελε να περάσουν το βράδυ χώρια. Ήθελε να την έχει δίπλα της. Έστω και σε διαφορετικό κρεβάτι.

"Δείξε μου το δωμάτιο σου " είπε η Μέγκαν σχηματίζοντας ένα στραβό χαμόγελο στα χείλη της. Δεν μπορούσε να χαλάσει χατήρι στην Αμάντα. Δεν μπορούσε να της πει «όχι» σχεδόν σε τίποτα.

Ο Φίλιππος πήρε αγκαλιά την Ράνια που κοιμόταν του καλού καιρού και την μετέφερε στην κρεβατοκάμαρα ενώ τα κορίτσια ξύπνησαν τον Στέφανο και η Αμάντα του έστρωσε να κοιμηθεί στον καναπέ. Φαινόταν αρκετά κουρασμένος για να φέρει αντίρρηση. 

Η Αμάντα άνοιξε το φως μπαίνοντας στο δωμάτιο της μαζί με την Μέγκαν. Ήταν ένα μικρό δωμάτιο με δύο ξεχωριστά κρεβάτια. Καμία σχέση με τους τεράστιους χώρους που είχε συνηθίσει να κοιμάται η μαυρομάλλα κοπέλα. Το δωμάτιο αυτό ήταν μικρότερο από το μπάνιο του δωματίου της μαυρομάλλας, το οποίο είχε και μέγεθος σαλονιού. 

"Ξέρω σου είναι δύσκολο να απλώσεις το πριγκιπικό σου σώμα σε ένα τόσο μικρό χώρο " είπε η Αμάντα πειράζοντας την κοπέλα της ενώ έβγαζε ένα ζευγάρι γκρι πυτζάμες για να της δώσει. 

Η Μέγκαν ακούγοντας τα λόγια της Αμάντα κλείδωσε κατευθείαν την πόρτα του δωματίου και τράβηξε την ξανθιά κοπέλα προς το μέρος της. Χωρίς να αφήσει λεπτό να περάσει ξεκίνησε να την φιλάει αισθησιακά ενώ τα χέρια της έψαχναν δίοδο για να ακουμπήσουν το δέρμα της. Είχε πάθει εμμονή μαζί της και δεν μπορούσε να συγκρατήσει άλλο τις ορμές του κορμιού της. Ήταν πάνω από τις δυνάμεις της.

"Άλλος είναι ο λόγος που έκατσα εδώ, όχι για να κοιμηθώ " είπε η Μέγκαν βαριανασαίνοντας πάνω στα χείλη της Αμάντα. Η φόρα της ξανθιάς κοπέλας κόπηκε όταν άκουσε το χερούλι της πόρτας να κουνιέται. Κάποιος προσπαθούσε να μπει.

"Τι κάνετε; Γιατί κλειδώσατε; " ακούστηκε ο Φίλιππος από εξω. 

"Αλλάζουμε " φώναξε η Αμάντα με τρεμάμενη φωνή καθώς η Μέγκαν είχε ήδη βάλει το χέρι της μέσα στο εσώρουχό της και δεν σταματούσε παρόλο που άκουγε τον Φίλιππο να μιλάει από έξω. Ο αδερφός της Αμάντα μεταφέρθηκε στην κρεβατοκάμαρα χωρίς να απαντήσει. Η κλειδωμένη πόρτα του χάλασε τα σχέδια που είχε για αργότερα και ήλπιζε ότι σε κάποια φάση θα την ξεκλειδώσουν τα δύο κορίτσια.

"Καλύτερα να σταματήσουμε. Μπορεί να ξαναέρθει " ψιθύρησε η ξανθιά κοπέλα στην Μέγκαν που φαινόταν να μην δίνει καμία σημασία στο γεγονός ότι έξω από το δωμάτιο κοιμόντουσαν όλοι οι φίλοι τους.

"Σκάσε" πρόσταξε η Μέγκαν και κατέβασε το εσώρουχο της κοπέλας της σε κλάσματα δευτερολέπτου κρατώντας το μακρύ της φόρεμα ψηλά, πάνω από την μέση, χωρίς να της το βγάλει. Το βλέμμα της πρόδιδε όλη την διέγερση που ένιωθε ενώ τα έντονα αγγίγματα της φανέρωναν ότι περίμενε αυτή τη στιγμή εδώ και πολύ ώρα.

Η Αμάντα ήταν έτοιμη να απαντήσει στον απότομο τρόπο που της μίλησε η Μέγκαν αλλά το μόνο που κατάφερε να βγάλει είναι ένα αναστεναγμό πάθους από το στόμα της καθώς ένιωσε την ζεστή γλώσσα της Μέγκαν μέσα της. Την είχε στήσει στα όρθια στον τοίχο ενώ η ατίθαση κοπέλα καθόταν με λυγιστά γόνατα ακριβώς από πίσω της έχοντας το κεφάλι της ανάμεσα στα πόδια της. Ο αναστεναγμός της Αμάντα άρχισε να γίνεται πολύ πιο έντονος και ανεξέλεγκτος, σε σημείο που αναγκάστηκε να κλείσει το στόμα της με το ίδιο της το χέρι για να μην ακουστεί όταν ένιωσε τα τρία δάχτυλα της Μέγκαν να μπαίνουν με πίεση μέσα της. Η μαυρομάλλα κοπέλα ήταν τόσο αναμμένη που πηδούσε πολύ γρήγορα και δυνατά την ξανθιά κοπέλα γλείφοντας την ταυτόχρονα από πίσω. Το κορμί της Αμάντα δεν άντεξε για πολύ και τελείωσε πολύ πιο γρήγορα από ότι συνήθως. Η Μέγκαν ήταν πολύ διαφορετική από τις άλλες φορές. Πιο άγρια απέναντι της. Σαν να έβγαζε όλη την πίεση που ένιωθε μέσα της πάνω στο κορμί της Αμάντα. Αφού τελείωσε η ξανθιά κοπέλα ζήτησε από την Μέγκαν να σταματήσει αλλά η μαυρομάλλα κοπέλα φαινόταν να μην ακούει. 

"Σταμάτα" ξαναζήτσε η Αμάντα αλλά η Μέγκαν εξακολουθούσε να την πηδάει ακριβώς στον ίδιο ρυθμό με πριν. Η ανάσα της είχε γίνει βαθιά και γρήγορη και τα δάχτυλα της έκαιγαν μέσα στον κόλπο της κοπέλας της. 

"Σου είπα σταμάτα " φώναξε η Αμάντα γυρίζοντας απότομα προς την Μέγκαν. Η μαυρομάλλα κοπέλα φαινόταν στα χαμένα, σαν ζαλισμένη από την ηδονή που ένιωθε μέσα της. Η Αμάντα ανέβασε το εσώρουχο της ρίχνοντας ένα σκληρό βλέμμα στην Μέγκαν που κοιτούσε στο πάτωμα. Κατεβάζοντας το φόρεμα της, πήγε και κάθισε αμίλητη πάνω στο κρεβάτι της. Στήριξε το κεφάλι της στα χέρια της και κοιτώντας προς τα κάτω προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς είχε γίνει. Πέρασαν κάποια λεπτά χωρίς να μιλησουν μεταξύ τους. Το μόνο που ακουγόταν ήταν οι ανάσες τους.

Σκεφτόμενη καλά πριν μιλήσει η Αμάντα, κοίταξε την Μέγκαν που βρισκόταν ακόμη στο πάτωμα στηριζόμενη πάνω στα γόνατα της. Φαινόταν αδύναμη. Σαν να προσπαθούσε να κατάλαβει και η ίδια το τι έκανε.

"Θα ήταν καλύτερο να κοιμηθείς σήμερα στο σπίτι σου" είπε η Αμάντα με σταθερή και σοβαρή φωνή.

Η Μέγκαν σηκώθηκε όρθια αμίλητη και φορώντας το σακάκι της ξεκλείδωσε την πόρτα για να βγει χωρίς να κοιτάξει την Αμάντα πισω της. Δεν ήξερε τι την είχε πιάσει και συμπεριφέρθηκε τόσο άγαρμπα στην Αμάντα. Ανοίγοντας την πόρτα πήγε να κάνει το πρώτο της βήμα αλλά σταμάτησε. Δεν μπορούσε. Μπροστά της στεκόταν ο Φίλιππος με ανοιχτό στόμα, κοιτάζοντας μία την Μέγκαν και μία την αδερφή του.

















Continue Reading

You'll Also Like

2.6M 181K 69
"Σταμάτα να τρέχεις, αστυνομία!" άκουσα μια ανδρική φωνή πίσω μου. Σκατά!Άρχισα να τρέχω πιο γρήγορα. Τελικά ,ο μπάτσος με έφτασε και με άρπαξε. Τα...
14.9K 1.2K 48
-sweetdevileyes- Ελλάδα , Αθήνα Η Αντιγόνη Γεωργίου ,μια 25χρονη απόφοιτη ψυχολογίας και ενεργή φεμινίστρια, θα χάσει για λίγο την ισορροπία της κα...
351K 13.7K 63
Τι γίνεται όταν αναγκάζεσαι να παντρευτείς έναν άγνωστο και το χειρότερο τον βλέπεις για πρώτη φορά στα σκαλιά της εκκλησίας; Τι θα γίνει όταν η Αριά...
98.5K 6.4K 28
Στο τελευταιο θρανιο χωρις να μιλαει, χωρις να σηκωνει το κεφαλι της και χωρις κανεις να εχει δει σχεδον ποτε το προσωπο της η Σαμ σκέπτεται.. σκέπτ...