Με δυο βλέμματα

By Lexa_s

289K 9.1K 754

"Κοίταξε με" είπε η Μέγκαν μέσα από το στόμα της βγάζοντας έναν ήχο που μπορούσε να ακούσει μόνο κάποιος που... More

1. Μέγκαν
2. Το νέο κορίτσι στην τάξη
3. Η γνωριμία
4. Μαθήματα μπαλέτου
5. Κάπου σε είδα , κάπου σε ξέρω
6. Η αποκάλυψη
7. Πιάσε με αν μπορείς
8. Let's get this party started (part 1)
9. Let's get this party started (part 2)
10. Let's get this party started(last part)
11. Καλά κρυμμένα μυστικά
12. Παιχνίδια μυαλού
13. Στα κρυφά
14. Το ξεκίνημα του παζλ
15. Μαθαίνοντας την αλήθεια
16. Στα δύσκολα σε θέλω
17. Ψάξε, ψάξε, δεν θα με βρεις
18. Η άφιξη
19. Θυμάσαι;
20. Το ένωμα του παζλ
21. Χορεύοντας στη σιωπή
23. Φίλιππε;
24. Το δείπνο
25. Oh my baby baby...
26. Βλέποντας την με άλλον
27. Αγαπη μου. Με πονάς
28. Αντέχεις να μην με έχεις;
29. Μην αντιστέκεσαι
30. Που να ήξερε..
31. Τι είναι ευτυχία; ( Preview )
32. Οι αληθινοί παράδεισοι
33. The truth about her (part 1)
34. The truth about her (part 2)
35. The truth about her ( last part )
36. Εδώ είμαι. Εδώ ήμουν.
A/N
37. Γιατί;
38. Το τελευταίο κομμάτι του παζλ.
39. Αύριο όλα θα έχουν τελειώσει
40. Game over
41. Megan's POV (Special Edition)
42. Megan's POV - part2
43. Megan's POV - part3
44. Γνωριζόμαστε;
45. Εγώ δεν σου έφυγα ποτέ
46. Η Κριστίν
47. Χωρις αναστολες
48. Μάτια ερμητικά κλειστά.
49. Ζηλεύω πολύ
50. Για πάντα δική σου
51. Με δύο βλέμματα (part 1 )
52. Με δύο βλέμματα (Last Part)
53. Epilogue
New Book

22. Amanda's Pov (Special Edition)

6.5K 163 5
By Lexa_s

/ Το κεφάλαιο που ακολουθεί είναι συλλεκτικό και θα δούμε την αφήγηση της ιστορίας από την μεριά της Αμάντα έτσι ώστε να μπούμε λίγο βαθύτερα στο πως αντιλαμβάνεται η ίδια τις καταστάσεις. Οι αφηγήσεις θα συνεχιστούν έπειτα κανονικά στο 3ο πρόσωπο, με ένα ακόμη συλλεκτικό κεφάλαιο στο τέλος από την μεριά της Μέγκαν. 

Enjoyyy :D  / 



Amanda's POV (Point of view)

Τι ώρα είναι; Πήγε μεσημέρι; Χριστέ μου αυτά τα παπλώματα είναι τόσο ζεστά και μαλακά που θα μπορούσα να πεθάνω εδώ μέσα και να νομίζω ότι είμαι στον Παράδεισο. Που βρίσκεται το ρολόι μέσα σε αυτό το δωμάτιο; Τι το χρειάζεται τόσο μεγάλο δωμάτιο;  Αα.. είναι 7 ακόμη. Πφφφ..Δεν θέλω να πάω σχολείο. Θέλω να μείνω για πάντα εδώ.  Αναστέναξα λίγο χαμηλόφωνα και έριξα ένα βλέμμα στην κοπέλα που κοιμόταν δίπλα μου. Άθελα μου σχηματίστηκε ένα γλυκό χαμόγελο στο πρόσωπο μου. Θα πρέπει να φαίνομαι σαν χαζή. Ακόμη και όταν κοιμάται έχει επιρροή πάνω μου αυτή η γυναίκα.Ήταν τόσο όμορφη και ήρεμη.Καμία σχέση με τον χαρακτήρα που βγάζει σε αυτούς που δεν την ξέρουν. Δεν είναι ψυχρή. Σε καμία περίπτωση αυτό το πλάσμα που κοιμάται δεν βγάζει ψυχρότητα. Φαινόταν γαλήνια και ήρεμη. Θα μπορούσα να κάθομαι για ώρες και να την κοιτάω. Κάπως έτσι πρέπει να νιώθουν οι ευτυχισμένοι άνθρωποι. Αν δεν είναι έτσι η ευτυχία τότε δεν ξέρω πως είναι. Προσπάθησα να μην κουνιέμαι πολύ για να μην την ξυπνήσω. Ήθελα να την θαυμάσω λίγο ακόμη. Τα πόδια της ήταν μπλεγμένα ανάμεσα στα δικά μου ενώ το χέρι της αγκάλιαζε την μέση μου κάτω από τα παπλώματα. Το δέρμα της ήταν απαλό και λείο σαν μωρού. Την κοίταξα λίγο ακόμη. Θα πρέπει να θεωρείται ποινικό αδίκημα να είναι κάποιος τόσο όμορφος. Να τιμωρείται. Τα χείλη της αν και άβαφτα είχαν ένα ροδοκόκκινο χρώμα. Ανατρίχιαζα στην ιδέα ότι μου επιτρέπεται να την φιλάω. Χωρίς να το καταλάβω πλησίασα το πρόσωπο μου κοντά της, μάλλον δεν μπορούσα να αντισταθώ στην έλξη που ένιωθα. Δεν νομίζω να είχα ξανανιώσει έτσι για άλλον και ψιλοτρόμαζα στην ιδέα. Θα μπορούσα κάλλιστα να γίνω δεδομένη και να με έχει του χεριού της. Φοβόμουν μήπως με πληγώσει. Τα συναισθήματα μου ήταν πιο ξεκάθαρα από ποτέ. 

Της έδωσα ένα απαλό φιλί στα χείλη και πήγα να απομακρυνθώ αλλά ένιωσα ένα χέρι πίσω από το λαιμό μου που δεν με άφηνε να φύγω. Η Μέγκαν είχε ξυπνήσει από το άγγιγμα των χειλιών μας και ήθελε να πάρει λίγη παραπάνω δόση.Έχοντας το χέρι της μέσα στα μάλλια μου άνοιξε το στόμα της πάνω στο δικό μου και έβαλε αργά την γλώσσα της μέσα μου. Ένιωθα να με ανατριχιάζει η επαφή μας. Σαν να μουδιάζουν τα χέρια μου. Ποτέ δεν της άρεζαν τα πεταχτά φιλιά. Όταν με φιλούσε πάντα φρόντιζε να το κάνει με μοναδικό τρόπο και πάντα κατάφερνε να κάνει το κορμί μου να τρέμει στην αίσθηση της γεύσης της. Ήταν σαν ένα απαγορευμένο αφροδισιακό φρούτο. Η αναπνοή μου έγινε πιο βαριά όταν ένιωσα το χέρι της να χαιδεύει απαλά τα οπίσθια μου. Μπορούσα να νιώσω τα καλοσχηματισμένα δάχτυλα της πάνω μου. Ήμασταν γυμνές κάτω από τα παπλώματα. Δεν θυμάμαι να κλείσαμε μάτι όλο το βράδυ. Ή Μέγκαν ήταν πολύ αισθησιακή στο κρεβάτι. Δεν είχε σχεδόν ποτέ τελειωμό. Κάθε φορά που με έκανε να έρθω σε οργασμό ήθελε και άλλο και άλλο και άλλο. Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν ακούραστες και οι δυο. Σαν να είχαμε πάθει εμμονή η μία με το σώμα της άλλης. Σαν να προσπαθούσαμε να εκμεταλλευτούμε ακόμη και το τελευταίο δευτερόλεπτο που μας δίνεται.

Δεν είχα καταφέρει να της πω όλα όσα ήθελα. Χτες μετά την πρόβα μας στην αίθουσα μπαλέτου ήμουν έτοιμη να της μιλήσω αλλά δεν μπόρεσα. Ήρθαμε κατευθείαν στο δωμάτιο της και από τότε ήμασταν κλεισμένες εδώ μέσα. Ευτυχώς μου περίσσεψαν λίγα ίχνη λογικής και ειδοποίησα την μητέρα μου ότι θα κοιμηθώ σε μια συμμαθήτρια γιατί είχαμε να κάνουμε μία εργασία μαζί που θα μας έπαιρνε ώρες. Δεν ξέρω πως θα ένιωθε η μητέρα μου αν μάθαινε ότι τα βράδια μου θέλω να τα περνάω με την κόρη της «άλλης». Αυτής που κατέστρεψε την οικογένεια μας. Προσπαθούσα να μην το σκέφτομαι. ΄Ηθελα να βγάλω όλη αυτή την παρελθοντική ιστορία από το μυαλό μου και να την πετάξω σαν να μην υπήρξε ποτέ. Όσο εγωιστικό και να ήταν αποφάσισα να της μιλήσω για το παρελθόν των γονιών μας κάποια άλλη μέρα.Ίσως σήμερα αλλά όχι τώρα. Αργότερα. Προς το παρόν δεν ήθελα να χαλάσει με τίποτα αυτή η στιγμή.

"Καλημέρα" μου χαμογέλασε η Μέγκαν. Όλο το πρόσωπό της έλαμπε, σαν να έπεφταν ηλιαχτίδες πάνω στα μπλε της μάτια. "Μπορούμε να μην πάμε σχολείο; " συνέχισε σχηματίζοντας μια έκφραση σκανταλιάς στο πρόσωπό της. 

"'Οχι μωρό μου δεν γίνεται" της απάντησα γλυκά. Ήταν η πρώτη φορά που την έλεγα «μωρό μου».. Στην αρχή ακούστηκε περίεργο στα αυτιά μου, αλλά μου άρεζε η ιδέα ότι είναι δική μου. Ανέκαθεν ήμουν πολύ πιο εκφραστική από την Μέγκαν. Ποτέ δεν μπόρεσα να κρύψω τα συναισθήματα μου σε αντίθεση με αυτή που είχε μαεστρία σε αυτό.

Σηκώθηκα από το κρεβάτι και εσκυψα να της δώσω ένα πεταχτό φιλί στο στόμα πριν πάω στο μπάνιο να ετοιμαστώ αλλά το χέρι της δεν με άφηνε να φύγω. Ήταν σαν ένα μικρό παιδάκι που παρακαλούσε για λίγο ακόμη παιχνίδι . Λάτρευα να βλέπω αυτήν την πλευρά της. Σπάνια είχα στο παρελθόν αυτή την δυνατότητα. Συνήθως έξω από το δωμάτιο φορούσε όλες εκείνες τις μάσκες ψυχρότητας στο πρόσωπο της που σου έδιναν την εντύπωση ότι αυτή η γυναίκα είναι «κίνδυνος».

"Όσο και να μην το θέλω πρέπει να ετοιμαστούμε. Σε μισή ώρα πρέπει να είμαστε στο σχολείο " της απάντησα αλλά νομίζω πως δεν με άκουγε. Το βλέμμα της ήταν πάνω στο κορμί μου και με χάζευε σαν υπνωτισμένη. Ρίχνοντας μου μια ματιά κατάλαβα ότι ήμουν γυμνή. Είχα ξεχάσει ότι από χτες το απόγευμα ήμασταν και οι δύο γυμνές μέσα στο δωμάτιο της. Δεν είχαμε μπει καν στην διαδικασία να φάμε κάτι. Τα σώματα μας ζητούσαν άλλα πράγματα που δεν είχαν καμία σχέση με την τροφή. Της χαμογέλασα λίγο πονηρά κάνοντας της νόημα με το δάχτυλο μου ότι «δεν έχει άλλο».Βέβαια η Μέγκαν δεν μου έδωσε καν σημασία. Ήταν ήδη αρκετά αναμμένη για να δεχτεί το «όχι» σαν απάντηση. Σηκώθηκε απότομα από το κρεβάτι και έβαλε τα δύο της χέρια γύρω από το κεφάλι μου και άρχισε να με φιλάει πολλές φορές και πεταχτά κάνοντας βήματα προς τα εμπρός. Δεν ξέρω τι είχε στο άτακτο μυαλό της αλλά ακολούθησα τον βηματισμό της και άρχισα και εγώ να κάνω βήματα προς τα πίσω. Η φόρα μου σταμάτησε οταν ένιωσα την κρύα ουρά του τεράστιου πιάνου που είχε στην άκρη του δωματίου της, να ακουμπάει την μέση μου. 

"Περιμένεις να σηκωθώ και να ετοιμαστώ να πάω σχολείο ενώ σε έχω γυμνή μέσα στο δωμάτιο μου; " μου είπε παίρνοντας με στα δυο της χέρια και σηκώνοντας με για να κάτσω πάνω στο πιάνο. Η ενταση της φωνής της ήταν χαμηλή και ζεστή. Σαν όλη η διέγερση της να είχε μεταφερθεί στην χροιά της. Το σώμα μου άρχισε να αντιδράει στις έντονες κινήσεις της. Ήταν λες και τα αγγίγματά της είχαν φτιαχτεί αποκλειστικά για τις ανάγκες του κορμιού μου. Μου άνοιξε τα πόδια ενώ καθόμουν πάνω στην ουρά του πιάνου και τράβηξε την μέση μου πιο κοντά της. Ήμουν ήδη αρκετά υγρή. Πως να μην είμαι; Έβλεπα τα μακρυά μαύρα της μαλλιά να πέφτουν πάνω στην γυμνή μέση της ενώ έβαζε το κεφάλι της ανάμεσα στα πόδια μου. Τα συναισθήματα μου ήταν τόσο έντονα που ένιωθα ότι δεν μπορώ να ανασάνω σωστά. Τα χέρια της είχαν γατζωθεί στα μπούτια μου και πίεζε με δύναμη τα δάχτυλα της μέσα στο δέρμα μου. Ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι μετά από αυτό θα είχα σημάδια πάνω μου. Φαινόταν τόσο τέλεια καθώς την κοίταζα από ψηλά. Όλο μου το σώμα ανατρίχιασε από διέγερση όταν ένιωσα την γλώσσα της μέσα στον κόλπο μου. Ήταν τόσο ζεστή καθώς έμπαινε και έβγαινε από μέσα μου, που με έκανε να μην μπορώ να συγκρατήσω τους αναστεναγμούς μου, που άθελα έβγαιναν μέσα από το στόμα μου. Έβαλα τα χέρια μου ανάμεσα στα απαλά της μαλλιά και πίεσα το κεφάλι της πιο βαθιά μέσα μου. Ήθελα να την νιώσω ολοκληρωτικά. Με έγλυφε για αρκετά λεπτά με πάθος και δεν κατάφερα να κρατηθώ για πάρα πολύ. Η κορύφωση μου ήταν τόσο έντονη που ένιωθα ότι χάνω τον έλεγχο των άκρων μου. Μετά από λίγο την είδα να σηκώνεται και να στέκεται όρθια μπροστά μου. Το βλέμμα της ήταν έντονο. Τα μπλε της μάτια και κοιτούσαν ερωτικά. Με μούδιαζε το κάθε της κοίταγμα. Κάνοντας μία ανάλαφρη κίνηση έφερε το χέρι της πάνω από τα μαλλιά της και τα έκανε λίγο δεξιά φτιάχοντας τα ενώ συνέχιζε να με κοιτάει προκλητικά. Ένιωθα να ξεροκαταπίνω βλέποντας την. Πόση όμορφια επιτρέπεται να κουβαλάει ένας άνθρωπος;  Πλησιάζοντας με πιο πολύ με ξάπλωσε πάνω στην τεράστια ουρά του πιάνου σκουντώντας με απαλά με το ένα της χέρι προς τα πίσω. Ήμουν έρμαιο της και το ήξερα. Κάνοντας έναν ελιγμό ανέβηκε και αυτή πάνω στο πιάνο και ακούμπησε το γυμνό κορμί της πάνω μου. Μπορούσα να νιώσω τον έντονο χτύπο της καρδιάς της. Τα μάτια μου έγδυναν το κορμί της που τριβώταν αισθησιακά πάνω μου. Η λευκή της επιδερμίδα άγγιζε την τελειότητα. Τα μαλλιά της έπεφταν πάνω στο στήθος μου και έλιωνα νιώθοντας το μπούτι της να είναι ανάμεσα στα πόδια μου. "Σε θέλω τόσο πολύ" μου ψιθύρισε στο στόμα ενώ τα μπλε της μάτια έλαμπαν. Η αναπνοή της ήταν βαριά και το μέτωπο της υγρό.  Αρχίσαμε να «χορεύουμε» αργά και ερωτικά η μία πάνω στην άλλη ενώ τα χέρια της βρίσκονταν πάνω στα οπίσθια μου και τα δικά μου πάνω στο στήθος της. Είχε τις πιο τέλειες ρώγες που είχα δει στη ζωή μου. Πλησίασα το κεφάλι μου στο στήθος της και άρχισα να την φιλάω απαλά ενώ η γλώσσα μου άγγιζε αισθησιακά το δέρμα της. Κατάλαβα ότι είχε ανατριχιάσει. Σε κάθε μου άγγιγμα ένιωθα τα δάχτυλα της να πιέζονται πιο έντονα πάνω στο κορμί μου. Η γεύση της επιδερμίδας της ήταν τόσο μεθυστική που ένιωθα να ζαλίζομαι ακουμπώντας την γλώσσα μου πάνω στην ρώγα της. Τα κορμιά μας είχαν γίνει ένα. Το ζεστό της σώμα κολλούσε πάνω στο δικό μου. Μπορούσα να νιώσω σε κάθε μου σπιθαμή πόσο ιδρωμένη είναι ενώ άκουγα την ζεστή της ανάσα μέσα από τα μεθυστικά φιλιά που έδινε στον λαιμό μου. Γυρίζοντας με στο πλάι και εξακολουθώντας να έχει το κορμί της κολλημένο πάνω μου, άνοιξε τα πόδια μου και έβαλε τα δικά της ανάμεσα στα δικά μου. Νόμιζα ότι θα πέθαινα όταν ένιωσα το αιδοίο της πάνω στο δικό μου. Το βλέμμα της ήταν καρφωμένο πάνω στα μάτια μου και φαινόταν ζαλισμένη από την διέγερση και η ίδια. Ένιωσα την πιο έντονη ηδονή της ζωής μου όταν απότομα μου τράβηξε τα μαλλιά προς τα πίσω και κόλλησε το στόμα της πάνω στο δικό μου. Το φιλί της ήταν τόσο παθιασμένο που τα βογγητά μου έμπαιναν μέσα στο στόμα της και μπλέκονταν με τις ανεξέλεγκτες αναπνοές μας. Η Μέγκαν έβγαλε έναν βαθύ αναστεναγμό φτάνοντας σε οργασμό πάνω μου ενώ τα χέρια της πίεζαν με δύναμη το κορμί μου πάνω στο δικό της. Την ένιωθα να βαριανασαίνει πάνω στα χείλη μου και τα κορμιά μας είχαν παραδοθεί λαχανιασμένα. Αυτή η στιγμή χαράχτηκε στην μνήμη μου. Δεν νομίζω να την ξεχάσω ποτέ. Ήταν δική μου. Και μόνο δική μου. Δεν θα επέτρεπα σε κανέναν και τίποτα να μου την πάρει. 

" Δεν έχω ξανανιώσει έτσι στη ζωή μου " της είπα καθώς χαίδευα με το χέρι μου το απαλό της δέρμα.

"Ούτε και εγώ " μου απάντησε αγκαλιάζοντας με πιο σφιχτά. Ήταν τόσο ευάλωτη εκείνη την στιγμή. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μπορεί να κρύβει τόση ευαισθησία μέσα της. 

"Κατάλαβες ότι χάσαμε την πρώτη ώρα έτσι; " της είπα δίνοντας της ένα χαλαρό χαστούκι στο γυμνό της στήθος. 

"Και αν θα συνεχίσεις έτσι θα χάσουμε και την δεύτερη. Πάμε να κάνουμε ένα μπάνιο και να ετοιμαστούμε; " μου πρότεινε και κατέβηκε από το πιάνο. Μπορούσα να διακρίνω το γυμνό της κορμί από απόσταση. Ένιωθα να ανάβω πάλι κοιτάζοντας την να στέκεται όρθια μπροστά μου και να μου κάνει νόημα με το απλωμένο χέρι της να την ακολουθήσω στο ντουζ. Είχε το τέλειο σώμα. Οι καμπύλες της ήταν τόσο σέξυ και το δέρμα της σφιχτό και αψεγάδιαστο που σε έκανε να απορείς για τα γονίδια της. 

"Μέγκαν . Αν θα κάνουμε μαζί μπάνιο ξέρεις πολύ καλά ότι θα χάσουμε και την δεύτερη ώρα. Πήγαινε να κάνεις ένα ντουζ και μετά θα μπω και εγώ" της είπα αυστηρά μαλώνοντας την. Έφυγε με κατεβασμένο κεφάλι αμίλητη. Σαν να απογοητεύτηκε που δεν μπορούσε να περάσει το δικό της έτσι όπως είχε συνηθίσει. 

Όσο η Μέγκαν έκανε ντουζ έκατσα μέσα στα ζεστά και χοντρά λευκά παπλώματα του κρεβατιού της. Αν είχε κρεβάτι η πριγκίπισσα κάπως έτσι θα πρέπει να ήταν. Ένιωθα το κορμί μου ήρεμο και μπορούσα να μυρίσω μονο το άρωμα της Μέγκαν πάνω μου. Δεν ήθελα να κάνω μπάνιο. Ήθελα να μείνω με αυτή την μυρωδιά πάνω μου και να μην την βγάλω ποτέ. Να την νιώθω πάντα κολλημένη στο δέρμα μου. Υπέβαλα τεράστεια προσπάθεια για να μην πάω και εγώ μέσα στο ντουζ μαζί της. Όσο άκουγα το νερό να τρέχει η επιθυμία μου γινόταν πιο έντονη ξέροντας ότι το γυμνό κορμί της βρίσκεται αυτή τη στιγμή λίγα μέτρα μακρυά μου αλλά προσπαθούσα να επιστρέψω στον φυσιολογικό ρυθμό ζωής που με άνεση απέρριπτα τις τελευταίες 15 ώρες. Έκλεισα τα μάτια μου χαμένη στις σκέψεις μου αλλά τα άνοιξα έντρομη, σχεδόν αμέσως, όταν άρχισα να ακούω φωνές και έντονα βήματα έξω από το δωμάτιο της Μέγκαν. Ένιωσα την ανάσα μου να κόβεται όταν είδα το χερούλι της πόρτας να κουνιέται με δύναμη και κάποιος να βαράει έξαλλα την κλειδωμένη πόρτα.

"Μέγκαν άνοιξε τώρα! " άκουσα μία αντρική φωνή να φωνάζει εκνευρισμένα. Δεν ήμουν σίγουρη αλλά είχα την εντύπωση ότι ήταν ο πατέρας της. Μια φορά τον είχα δει αλλά είχε αρκετά χαρακτηριστική φωνή.

"Μας σας είπα κύριε Μπράουν, μου έδωσε εντολή να μην την ενοχλήσει κανείς " ακούστηκε μία δεύτερη, αυτή τη φορά γυναικεία φωνή. Πρέπει να ήταν η Μάρθα η οποία ακουγόταν αγχωμένη βλέποντας την αντίδραση του πατέρα της Μέγκαν.

Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήμουν γυμνή κάτω από τα παπλώματα τα οποία και έσφιγγα με δύναμη από φόβο. Ευτυχώς εκείνη την στιγμή βγήκε η Μέγκαν έχοντας μία πετσέτα γύρω από το κορμί της, με κοίταξε με απορία και έπειτα κατευθύνθηκε αμίλητη προς την πόρτα που χτυπούσε από έξω ο πατέρας της σαν τρελός.

"Τι θέλεις; " του φώναξε κοφτά. 

"Άνοιξε μου τώρα " ο κύριος Μπράουν φαινόταν έξαλλος. Δεν ήξερα τι μπορεί να έκανε η Μέγκαν και να τον νευρίασε τόσο. Το μόνο που ήξερα είναι ότι δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να ανοίξει αυτή η κλειδωμένη πόρτα.

"Λέγε τι θέλεις " συνέχισε η Μέγκαν φωνάζοντας του ακόμη πιο δυνατά.

"Άνοιξε την γαμημένη πόρτα μην την σπάσω!"

Η Μέγκαν με κοίταξε τρομοκρατημένη ακούγοντας τον πατέρα της έτσι. Μου έκανε ένα νόημα να πάω στο ντουζ και σηκώθηκα μαζεύοντας όσο πιο γρήγορα μπορούσα τα ρούχα μου που ήταν πεταμένα στο πάτωμα και μεταφέρθηκα γρήγορα στο μπάνιο. Η καρδιά μου έτρεμε όταν άκουσα την Μέγκαν να ξεκλειδώνει την πόρτα του δωματίου της και τον πατέρα της να μπαίνει μέσα. Μου είχε πει ότι σχεδόν ποτέ δεν ήταν σπίτι τους. Τώρα τι σκατά ήθελε εδώ πάνω. 

"Τέτοια ανατροφή σου δώσαμε; Ποιο δικαίωμα νομίζεις ότι έχεις για να διαολοστέλνεις μέσα από το σπίτι μου τους συνεργάτες μου; " άκουσα τον κύριο Μπράουν να λέει εκνευρισμένα. Δεν είχα οπτική επαφή αλλά μπορούσα να ακούσω πεντακάθαρα την συζήτηση τους. Προσπάθησα να κρατήσω την αναπνοή μου. Πίστευα πως αν την αφήσω θα ακουστώ και θα καταλάβει κάποιος ότι είμαι εδώ μέσα. 

"Που αναφέρεσαι; Έχεις πιει; "  απάντησε η Μέγκαν έξαλλη

"Αναφέρομαι στην δεσποινίδα Μάργκαρετ Γέιλ. Σου ζήτησα να την βοηθήσεις και εσύ αντί να υπακούσεις την πέταξες έξω από το σπίτι. Ποια νομίζεις ότι είσαι μικρή;"

Το όνομα της κάτι μου θύμιζε αλλά δεν κατάλαβα κατευθείαν σε ποια αναφέρεται ο πατέρας της Μέγκαν. Μετά από λίγο θυμήθηκα ότι την είχα γνωρίσει στην κουζίνα του σπιτιού της , την πρώτη φορά που κοιμήθηκα εδώ. Ήταν αυτή η νέα τραγουδίστρια που ξεκίνησαν να ασχολούνται ξαφνικά όλα τα ΜΜΕ μαζί της. Δεν είχα ακούσει ποτέ κανένα τραγούδι της αλλά κάθε φορά που πήγαινα σπίτι μου και είχαν ανοιχτή την τηλεόραση , όλο και σε κάποια εκπομπή την είχαν καλεσμένη.

"Μάλιστα. Και δεν σου είπε η δεσποινίδα Μάργκαρετ γιατί την διαολόστειλα;" ακούστηκε η Μέγκαν με πολύ πιο ήρεμη και σταθερή φωνή. Σαν να κατάλαβε όλο αυτό περί τίνος πρόκειται.

"Δεν έχει σημασία το γιατί κακομαθημένη νεαρά. Σημασία έχει ότι το έκανες" 

"Να πεις στην αγαπημένη σου συνεργάτιδα να κρατάει τα χεράκια της εκεί που πρέπει αν θέλει να έχει την ανάλογη αντιμετώπιση " απάντησε η Μέγκαν με έναν ειρωνικό τόνο στη φωνή της. 

"Τι εννοείς; " ρώτησε ο πατέρας της 

"Εννοώ ότι μου την έπεσε. Τώρα σας παρακαλώ κάντε μου την χάρη και βγείτε από το δωμάτιο μου, θέλω να ετοιμαστώ για το σχολείο " 

Δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε μετά, γιατί ένιωσα να χάνω την ακοή μου. Ο πατέρας της κάτι συνέχισε να της λέει και στο τέλος βγήκε από το δωμάτιο της. Εγώ έμεινα ακίνητη στο ίδιο σημείο που ήμουν μη μπορώντας να κουνηθώ. Ήξερα ότι της την πέφτουν τα αγόρια, όπως και οι διάσημοι βλάκες της showbiz αλλά δεν ήξερα ότι η Μέγκαν έχει πέραση και σε γυναίκες. Ένιωσα πολύ έντονα το αίσθημα ζήλιας μέσα μου. Ποτέ δεν ήμουν ζηλιάρα, ούτε καταπιεστική απέναντι στους ανθρώπους. Πάντα τους έδινα όσο χώρο και όσο χρόνο ήθελαν για να μου ανοιχτουν. Αλλά η Μέγκαν με έκανε να νιώθω απίστευτες ανασφάλειες. Την κοπέλα την διεκδικούσαν από παντού. Και αν τελικά συνειδητοποιούσαι ότι της αρέσουν και άλλες γυναίκες και θέλει να δοκιμάσει και με αυτές; Το μυαλό μου πονούσε στην σκέψη αυτή. Εγώ ήμουν αρκετά σίγουρη για την σεξουαλικότητα μου. Ποτέ δεν είχα δει ερωτικά άλλες γυναίκες. Για την μοναδική που είχα μάτια ήταν η Μέγκαν . Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι δεν την βλέπω φιλικά. Ποιος άνθρωπος θα μπορούσε να την δει φιλικά; Μην τρελαθούμε. Οι σκέψεις μου διακόπηκαν όταν η Μέγκαν μπήκε μέσα στο μπάνιο με σχηματισμένο ένα βλέμμα άγχους στο πρόσωπο της.

"Είσαι καλά; " με ρώτησε πλησιάζοντάς με.

Δεν ήθελα να την πιέσω. Δεν ήθελα να γίνω από αυτές τις σπαστικές γκόμενες που ζητάνε τα ρέστα και δεν αφήνουν τον άλλο να αναπνέυσει. Ήδη η Μέγκαν ήταν πολύ δύστροπη σαν χαρακτήρας και περίμενα πολύ καιρό μέχρι επιτέλους να μου πει το τι νιώθει. Ίσως αν άνοιγα το χαζοστόμα μου εκείνη την στιγμή να τα κατέστρεφα όλα. Αλλά ήμουν αρκετά παρορμητική ανέκαθεν. Και ας μην ήταν σωστό, ότι σκεφτόμουν το έλεγα. 

"Δεν ήξερα ότι σε γουστάρουν και άλλα κοριτσάκια πέρα από εμένα " προσπάθησα να χαμογελάσω. Να φανεί σαν πείραγμα. Δεν ήθελα να καταλάβει ότι ζηλεύω. Μην πιεστείς, μην πιεστείς, μην πιεστείς σκεφτόμουν έντονα αφού ξεστόμισα την βόμβα που δεν μπροούσα να κρατήσω μέσα μου.

Σχηματίστηκε μία απορία στο πρόσωπό της ενώ στεκόταν μπροστά μου. Έβαλε τα δάχτυλα της στο περίγραμμα των χειλιών μου και άρχισε να το αγγίζει απαλά. 

"Πότε θα καταλάβεις ότι είμαι ερωτευμένη μαζί σου; Πότε θα καταλάβεις ότι δεν έχω νιώσει για κανέναν άνθρωπο αυτά που νιώθω για εσένα; " 

Είχε καταλάβει ότι είχα ενοχληθεί. Μπορούσε να το διακρίνει από τα μάτια μου μάλλον. 

" Αν με πληγώσεις θα σε σκοτώσω" της είπα χαιδευτικά τραβώντας την στην αγκαλιά μου. Μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί και μου έδειξε τον δρόμο προς το ντουζ. Είχε πάει ήδη 10 η ώρα. Είχαμε χάσει τις δύο πρώτες ώρες και έπρεπε να ετοιμαστώ σε δευτερόλεπτα για να μην χάσουμε και την τρίτη. 

Κατεβήκαμε και οι δύο τρέχοντας από τα σκαλιά και η Μέγκαν μου έκανε νόημα να πάω στον Κάρλο ενώ αυτή πήγε στην τραπεζαρία. Υπέθετα ότι θα πηγαίναμε με την προσωπική της λιμουζίνα όπου έρχεται κάθε μέρα με αυτή στο σχολείο αλλά αντί για αυτό ο Κάρλος με πήγε στην αίθουσα του γκαράζ και μου είπε να περιμένω εκεί την Μέγκαν. Τα μάτια μου γούρλωσαν όταν κοίταξα τον χώρο μπροστά μου. Ήταν μία τεράστια  υπόγεια αίθουσα που είχε διασκορπισμένα αμάξια σχεδόν παντού. Μπορούσα να διακρίνω στην μια γωνία όλα τα τζιπ , στην άλλη τις λιμουζίνες, ενώ από την άλλη είχε τα πιο σπορ και τα κάμπριο. Ήταν λες και είχα μπροστά μου μία έκθεση με πολυτελή αμάξια. Απόρησα με την άνεση που ο πατέρας της ξοδεύει τα λεφτά του. Ο δικός μου έκανε πολύ πιο σωστή διαχείριση των χρημάτων του. Ποτέ δεν τον ενδιέφερε το «φαίνεσθαι». Η Μέγκαν μπήκε με άνεση στο γκαράζ έχοντας ένα κρουασάν μέσα στο στόμα της ενώ μου παρέδωσε το άλλο στο χέρι. 

"Δεν θα μας πάει ο Κάρλος; " ξεφώνισα προσπαθώντας να συνειδητοποιήσω αυτό που αντίκριζα.

"Όχι προτιμώ να πάμε οι δυο μας για να σε γυρίσω και μετά στο σπίτι. Δεν θέλω να ξαναπάρεις λεωφορείο και να κάνεις δύο ώρες να γυρίσεις." 

Ακολούθησα αμίλητη την Μέγκαν που κατευθυνόταν σε ένα μαύρο BMW X6. Μπήκαμε μέσα και ένιωθα λίγο άβολα μέσα στο πολυτελές αμάξι φορώντας τα ρούχα της. Δεν προλάβαινα να πάω σπίτι να αλλάξω και αφού έχουμε ίδιο σώμα και ύψος μου έδωσε ένα σύνολο από τη δική της γκαρνταρόμπα. Στην διαδρομή δεν μπροούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της. Φορούσε ένα άσπρο σκουφάκι που ταίριαζε τέλεια με τα μαύρα μαλλιά της που τα είχε κάνει ελαφρώς σπαστά όσο εγώ ετοιμαζόμουν.Το μαύρο δερμάτινο τζάκετ την έκανε να μοιάζει σαν ροκ σταρ. Είχε αυτή την έμφυτη λάμψη πάνω της. Ένιωθα λες και ζούσα σε ένα παραμυθένιο όνειρο με χάπι έντ βλέποντας αυτή την χαρούμενη και χαλαρή πλευρά της. Ήθελα να την βλέπω πάντα έτσι. Η διάθεση μου άλλαξε όταν σκέφτηκα το πως θα αντιδράσει όταν μάθει για την μητέρα της και τον πατέρα μου. Από ότι είχα καταλάβει είχε ανέκαθεν σαν πρότυπο την μαμά της και ήταν πολύ  στενά συνδεδεμένη μαζί της. Μπορεί να την πλήγωνε το γεγονός ότι τόσα χρόνια ήταν άπιστη. Και αυτός ο ξαφνικός της θάνατος; Πως είναι δυνατόν να πέθανε ξαφνικά μία μέρα αφότου ο πατέρας της έμαθε ότι τον κερατώνει; Κούνησα το κεφάλι μου προσπαθώντας να διώξω μακρυά αυτή την μαύρη σκέψη.

Φτάνοντας στο σχολείο η Ράνια και ο Στέφανος περίμεναν την κολλητή τους στην κλασσική τους γωνία. Πήγα να απομακρυνθώ και να πάρω τον δικό μου δρόμο καθώς δεν ήξερα τι ήθελε να πει η Μέγκαν στους φίλους της και τι οχι. Η φόρα μου κόπηκε όταν ένιωσα το χέρι της Μέγκαν να με πιάνει από το καρπό και να με σταματάει. 

"Μπορείς να έρθεις μαζί μας. Δεν υπάρχει λόγος να φεύγεις μόνη σου στις βιβλιοθήκες " μου είπε κοιτάζοντας το βλέμμα μου που είχε γίνει πιο μουντό. 

Φτάνοντας κοντά στα παιδιά μείναμε και εγώ και η Μέγκαν  με ανοιχτό το στόμα. Δεν ξέραμε τι είχε γίνει. Τις τελευταίες 15 ώρες είμασταν χαμένες στον δικό μας κόσμο χωρίς να δίνουμε σημασία στον πραγματικό. Η Ράνια κοιτούσε αμήχανα τα παπούτσια της ενώ ο Στέφανος έκανε νευρικά τσιγάρο και μας κοιτούσε με το μάτι του πρησμένο και μαυρισμένο. Ήταν σαν να είχε μπλέξει σε καυγά με 10 άτομα. 









Continue Reading

You'll Also Like

102K 4.7K 42
Οπτική επαφή: Ο τρόπος με τον οποίο η ψυχή παίρνει φωτιά (L)GBT story #1 in lesbian (out of 419 stories) #1 in lgbt (out of 517 stories) #1 in lgbtq...
120K 10K 43
Ο Σέθ Στάιλερ είναι ο γιός του μεγαλύτερου ρόκ τραγουδιστή που υπήρξε ποτέ, του Ντάνι Στάιλερ.Τίποτα όμως στην ζωή του δεν είναι τόσο ωραίο όσο φαίνε...
68.1K 451 9
Disclaimer: Σεξουαλικό Περιεχόμενο Highest. rank. #1. gay. #1. lgbt. #1. boys. ->για δύο χρόνια συνεχόμενα Gay Smut One Shots... Όλοι έχουμε κ@υλε...
219K 9.7K 30
-Σε μισώ πούστρα! Είπε και μου έδωσε μπουνιά στη μύτη. -Με μισείς επειδή με γουστάρεις Άρη. Όσες και να πηδήξεις δεν μπορείς να το κρύβεις για πάντα...